Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
most megy a Palermo meccs élõben a SportKlubon! Nézzétek emberek 😄
monyox
Sannino most mar igazan elfelejthetne Bertolot... Egyszerüen nem ertem, hogy mit latnak az edzök abban a csavoban..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Ma este Pinilla-nak lehet, hogy tul kicsi lesz a Barbera...=D

monyox
Hat, a haverja apja a Cosa Nostra tagja, ugyhogy ki tudja, lehet, hogy mar Fabrizio ujjat is megszurtak a narancstövissel...=D

Effe88
akkor a Sacra corona unitában volt benne
Nardóban született lece mellett😄😄
tuti benne volt😄

monyox
En talan meg azert nem vesztettem el az optimizmusomat, mert egyik meccset sem lattam. Viszont ugy tervezem, hogy a holnap estit megnezem. Egyebkent mindenki nagyon pozitivan all a dolgokhoz, Perinetti meg Sannino is olyanokat nyilatkozik, hogy csak idö kell az összeereshez, dehat mi a francot csinaltak a nyaron? Azert mondjuk riszpekt Sannino-nak, hogy peldaul amikor a Lazio ellen bekaptuk a 2. golt, nem szarozott, es egyböl behozta Abelt meg Dybalat. Tavaly ilyenkor ment volna a tököles a 85. percig...
Ami kicsit szarul esett, hogy Miccoli lenyilatkozta, hogy nem kell meglepödni egyik veresegen sem, mert a Napoli meg a Lazio is jobb csapat a Palermonal.. Persze, elfogult vagyok, de azert meg elenken el bennem az az 5:1 tavalyrol..

monyox
A Camorra Napoly környeken van, szoval csak nem ekkora arulo Fabri..😉

Effe88
a pisztolyos tetkó hatalmas😄😄😄
nincs benne véletlenül a camorrában??😄😄

gabber_saviola
Köszi az infót, ezt nem tudtam.

Amúgy kicsit szomorú vagyok evvel a bajnoki rajttal és talán egy hétvégi gyõzelem sem fogja elvenni azt a pesszimizmust, amit most érzek a csapatról. Valaminek történnie kellene az év végére (európai indulás), hogy újra úgy érezzek, mint mikor feljutottunk a Serie A-ba.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Tegnap este neztem a rai1-n egy ilyen tv-vetelkedöt, es az volt a kerdes, hogy melyik focista utanozza golörömevel egy nepszerü pankratort..

Fel volt sorolva 10 jatekos, es a megoldas Fabrizio Miccoli. Jobban utananeztem, es Miccoli tenyleg nagy wrestling-fan, az illetö pankrator pedig John Cena, a tema meg "You can´t see me" nev alatt fut...=D

Ti tudtatok ezt? Mert nekem uj info volt..😊

monyox
gondolom.. Plusz premium nelküliek.

Effe88
ezek már nettó bérek ugye???

gabber_saviola
😞 a macska rúgja meg

<#nevetes1><#nevetes1> Majd meglátjuk <#papakacsint>
monyox
Ha erdekel valakit, hogy ki-mennyit keres a Serie A-ban:

fizu

monyox
Nem hiszem, hogy elmenne a Chievo-ba a szezon vegen, szerintem marad Palermoban, mert jövöre szeretne az A-ban jatszani..😉

<#mf1><#mf1> Mert kell nekünk 😊<#duhos2>
monyox
De miert pont a Chievo???😊)) Nem lenne elörelepes...=D

Ingyen lesz úgy számolom (tudok jóban vagyok a Palermo vezetõségével😊)
WuFraZselic
7 millás opció van rá

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

monyox
De miert pont a Chievo vinne el?😉 Loves tarsasag vagytok?=D

Igen, ezért mondtam, hogy ha így folytatja...
gabber_saviola
Egy meccsbõl nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni ... majd ha ez a forma több meccsen is kitart, akkor azt mondom helye lenne a srácnak a csapatban. Sajna (ill. nem sajnos) jelenleg vannak jobb képességû csatárok a keretben.

Persze örülök neki, hogy ez a meccs kijött neki, és kívánom, hogy az egy év kölcsönben erõsödjön meg, hogy aztán jövõre az legyen a gondunk, hogy ki legyen a kezdõben.

És ott a mesterhármas egy félidõ alatt, ha így folytatja jövõre jön hozzánk fillérekért 😊 😊 😊<#taps><#finom>
Nézzétek a Cesena Novarat!!! Mehmeti kezdett és 4 perc alatt 2 gólt lõtt 😄
gabber_saviola
szerencsére nincs kivásárlási lehetõsége az Internek a kölcsön közben, így az év végén visszajön.

monyox
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az óra egy levágott kézen volt-e..

szucsy89
“Why did we sell Silvestre? It wasn’t for money, but because I just didn’t like him. We conceded a lot of goals with him in defence, so we gave him to Inter." - Zampa

😄DD
The Sopranos
A maffia visszaszerezte Cavani feleségének ellopott óráját

Egy nápolyi lépcsõházban megtalálták azt a 18 ezer eurós órát, amelyet július végén loptak le Cavani feleségének csuklójáról. Az olasz média szerint ez a Camorra ajándéka a kedvencnek.

Július 24-én Edinson Cavani felesége szokásos nápolyi bûncselekmény áldozata volt: egy templomból kilépve egy robogóval mellette teremtek, és leszakították csuklójáról a méregdrága órát.

Az ékszert most egy nápolyi külvárosi lépcsõházban találták meg.

"Csodával határos, ha turista ellopott órája kerül elõ Nápolyban, fõleg, ha ennyire drága" – kommentálta az olasz sajtó.

Az újságoknak nem volt kétsége afelõl, hogy az órát a nápolyi bûnszövetkezet, a Camorra szolgáltatta vissza tulajdonosának. A tolvajok nem tudták, kinek a kezérõl tépték le az órát. Amikor kiderült, hogy a

Napoli uruguayi sztárjátékosának feleségérõl volt szó, a camorra azonnal lépett. Felkutatta a tolvajokat és bocsánatkérõen visszaadta a zsákmányt - írták a lapok.

Ugyanez történt néhány éve Marek Hamsíkkal is. Egyedül az akkor még a Napoliban játszó, argentin Ezequiel Lavezzi barátnõje, Yanina Screpante nem kapta vissza a csuklójáról Nápoly utcáin elrabolt órát. Talán azért, mert a lopás után Facebook-oldalán rablóvárosnak nevezte Nápolyt - jegyezte meg az olasz sajtó.

Azért van mit még tanulni a magyar politikai elitnek...

FORzA PALeRMO

monyox
Jogos, utána már nekem is eszembe jutott, hogy valamelyik meccsen már bedobta Sannino.

gabber_saviola
csereként szerintem beállt a Lazio ellen.

monyox
nem

szucsy89
0 rúgott? 😮

Ez a Dybala gyerek játszott már?
gercse
Meg is van, tavaly októberben játszott :S
Azért sok sikert neki, ha idejön (meg máshol is), mégis csak nagy szerepe volt 2006-ban 😊

gercse
Erõsítés?...Hát még a Palermoban sem biztos, hogy az lenne...
(támadni, beadni még csak csak tud, de ezáltal lyuk lesz a helyén, és már lassabb is jóval, mint volt, plusz játékban sincs, mikor játszhatott vajon utoljára??)

monyox
Én is. Hátulra nagyon kell az erõsítés.

gabber_saviola
én örülnék neki.

monyox
Örülünk?😊

gabber_saviola
téma Grosso vissza hozatala. nincs klubja.

gabber_saviola
2 meccs alatt 0 pont, 6 kapott és 0 rúgott gól ... <#rinya>

monyox
A meccs után Sannino repül,jön Mutti..

monyox
mintaszar

Cucmey
Megin kikapunk ugy látom..

monyox
Szóval sérültek. De Mehmetít is kölcsõnadtuk?

monyox
Le vagyok maradva.. Teljesen új volt az,hogy Vazquezt kölcsönadtuk a spanyoloknak. Mehmetivel mi van? És Mantovani? És Zahavi? És ki ez a Giorgi középen? Az a helyzet, hogy ez a középpályás sor.. Nem tudom.. Egy x-szel már nagyon elégedettek lehetnénk.

gabber_saviola
a 15 perc múlva kezdõdõ meccsen Vazquez meg a padon. Remélem spanyolban az 1 év kitérõ jót tesz neki, hogy aztán jövõre ott legyen a toppon.

gabber_saviola

Cucmey
Nem erõszak a disznótor, nem akarásnak nyögés a vége.