Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Mennyma a turkalos saljaiddal!!!=DDD

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Most keszülök rendelni Sziciliabol, szoval egyfüst alatt lehetne is intezni..

monyox
26550-26557 között.

Erre vártam már mióta!!! 😄
Tudok beszerezni bármilyen Palermo sálat, ultrákat és nem ultrákat, eredetieket vagy turkálósokat😄. Vannak kontaktjaim 😊 Csak szóljatok, elvégre nem véletlenül van 11 darab Chievos sálam 😊
riccardogardoni
nem nagyon figyeltem eddig, nem vagyok képben 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

The Sopranos
Igaz,de Szicbõl rendelni durva lenne, már a posta miatt.
Még kevesen vagyunk ketten, ki szállna be? Chievosok is beszállhatnak! 😊)

FORzA PALeRMO

monyox
Egyelöre 2en vagyunk, amig a többieket nem erdekli a dolog, kar rajta filozni...😊))
Egyebkent meg ebay-en vagy a klub honlapjarol siman lehet rendelni akar polot 20-25 euroert, akar mas cuccot is.

The Sopranos
De mi legyen a nyeremény? Vaterán találtam egy faliórát, ennyi is. Honnan lehetne beszerezni a fõdíjat?

FORzA PALeRMO

monyox
Na, tippeleses jatekra senki sem harap?

monyox
Gyözött a nyomas....=D Federico, suca minchia!!!😊

riccardogardoni
nah 😄

gabber_saviola
Balzát én is bítram, de igazából nem volt Õ itt egy nagy ikon, meg aztán le is lépett. Nincs más kedvenced a csapatból? <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Balza egy arulo!!!😊))

riccardogardoni
max ha lejár majd a vip tagság 😄

balza a kedvenc 😊

monyox
Te meg nem gondoltal ra, hogy lecsereld a fotodat?😊

riccardogardoni
<#taps><#heureka>

Cucmey
50 év múlva is emlékezni fognak rá a szurkolók az biztos!!

monyox
Pontosan. Van Miccoli meg van a többi. Ennyi. Vegyük peldaul Giovanni Tedescot. Hüseges volt a klubhoz? Igen. Volt olyan jo jatekos, mint Miccoli? Nem.

Nem ertem egyebkent a csapatunk szetszeledt gerincet. Migliaccio. 83. percekben csereli be Montella a Fiorentinaba. Cassani. Hol jatszik, hol nem jatszik. Bovo inkabb nem jatszik. Persze, serülesek, miegymas, de kerdem en, jol jartak, hogy feladtak a biztos helyet, (szinte) garantalt jateklehetöseget? Mindegy is, a mult maradjon a mult.

Egyebkent Miccoli rugta vasarnap a klub 1000. A-s goljat. Jobb ember nem is rughatta volna.

gabber_saviola
Miccolinak lassan szobrot lehetne emelni, meg egy kitöltetlen csekket a kezébe nyomni. A klub valaha volt legnagyobb játékosa (MINDEN ÉRTELEMBEN).

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Vesegörcse lett vasárnap reggelre... De nem biztos, hogy sokat nyomott volna a latba, mert amíg Di Michele ilyeneket hagy ki, addig hiába beszélünk bármirõl is.
monyox
Mi lenne, ha kicsit bonyolítanánk a dolgon, és a téli szünetben elfoglalt helyzésre is lehetne tippelni meg az évvégi helyezésre is.
Mondjuk a téli helyezésre október közepéig lehetne tippelni, az évvégire a téli szünetig. Es az evvegi duplán számítana. Úgy értem, ne 2 helyezésre tippeljünk, hanem csak egyre. A megadott helyezés és a valós helyezés különbségét számoljuk. A téli különbség x érték, az évvégi 2x. Összeadjuk, akinél a legkisebb az érték, az a nyertes.

De felõlem bonyolíthatjuk más kérdésekkel is. Hány edzõ ül ebben a szezonban a padon...=D Simon Ádám hány gólt lõ a szezonban a Haladás színeiben...😊)))

Tét - Nekem az jutott eszembe, hogy lehet, hogy valamivel drágább, mint a pia, de ha Palermo-szurkolók vagyunk, legyen valami Palermo-cucc.

Vélemény?

riccardogardoni

monyox
Most néztem meg az összefoglalót. Miccoli harmadik góljától padlót fogtam....😊)) Egyébként ez volt a 4. mesterhármasa az A-ban. Védekezésben még mindig nagyon átjátszhatók vagyunk.

The Sopranos
Úgy gondolom, hogy kicsit könnyítsük a dolgot, lehessen két pozícióra fogadni.
Pl.: a 14-15. hely

Hogy ne kelljen a szezon végéig várni, a karácsonyi szünet elõtti utolsó bajnoki meccs a vége. Aztán ha úgy érezzük a szezon végét is megtippelhetjük.

Az én tippem a 14-15 hely.

Díj megegyezés szerint. Jöhetnek az ötletek.

FORzA PALeRMO

monyox
Még annyit a meccshez, hogy nagyon örülök a Capitano triplájának, ezzel valószínûleg megmentette Gasp állását. Az viszont nem OK, hogy ennyire Miccolin áll vagy bukik a csapat szereplése. Hihetetlen nagy szükség lenne Ilicic, Abel vagy bárki más góljaira..
Jövõ héten Genoa idegenben. Kemény lesz.

monyox
Én benne vagyok, de írd meg a konkrét elképzelésed! Mondjuk 2 választási lehetõség: Maradunk-e az A-ban vagy megyünk a B-be?😊

monyox
Miért, mi történt Pellissierrel?

The Sopranos
Mit szólnátok egy fogadáshoz? Megtippelnénk a szezon végi eredményt és aki eltalálja megnyeri a jackpotot. Már csak a díjat kellene kitalálni.
Üveg pia díjként? Várom az ötleteket! Üdv!

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
azt a kurva! miccoli mekkora gólt lõtt majdnem félpályáról 😄

Nem láttam szerencsére a meccset, de a statisztikák alapján megérdemeltétek. Nektek további sok sikert, nekünk pedig össze kell kapni magunkat 😞
U.i: Ha Pellissierrel nem csináltak volna a palermoi maffiák reggel valamit, akkor fordítva lett volna az eredmény 😊
monyox
Haver, HOL VAGY????😊))))

Cucmey
Istenem az ilyen meccseket mér nem látom.. Miccoli a a legjobb!!!

monyox
Jövünk fel, mint kaki a vízben...😊) Miccoli nélkül sehol nem lennénk. Gasp, remélem, ezzel a hármassal bizonyította, hogy neki mindig pályán kell lennie...

gabber_saviola
Kiesni nem fogunk, de ha mégis, én ugyan úgy szorítok majd a csapatért mint eddig. Mondjuk talán lehet, hogy pont a Serie B kellene ahhoz, hogy észhez térjünk, mert ez az uccsó 2 év ez minden volt csak jó nem.

The Sopranos
Lehet jobb is, hogy nem látjuk ezt a kínlódást...

FORzA PALeRMO

riccardogardoni
deszar 😄 de már bennem is megfordult a gondolat 😄

monyox
Cucmey, holnap behuzzuk a 3pontot, es megindulunk felfele!!!😊))) Bar ha jol emlekszem, az Atalanta meg a Pescara elleni meccs elött is valami ilyesmit hadovaltam...:-/

Cucmey
Adják valahol a B osztályos meccseket? Idõben fel akarok készülni nehogy úgy járjak mint idén a digivel.

monyox
Ne mar!!! A hirben, ahol olvastam, egy szot sem irtak Perinetti tavozasarol... Tehat akkor Zampa mar keresi Gasp utodat??😊

Von Bergent elmeszeltek egy napja, ahogy varni lehetett, meg az edzöi stabbol Juricot is.

gabber_saviola
Pietro Lo Monaco nem csak úgy jön, hanem Perinetti helyére jön.

Vicces, hogy Gasp szerzõdésében van egy elsõ 3 meccses ultimátum (2 gyõzelem kell neki ebbõl). Az eddigi eredményeket tudjuk.

monyox
A Siena tegnapi gyözelme utan mar totalisan az utolso helyen allunk.

A Catania-bol ismerös Pietro Lo Monaco-t nevezte ki a Papa valami fejesnek a cegnel. A cel az, hogy neki több ideje jusson a golyoit aztatni..😊

monyox
Szerintem a Papa sokat szokott almodni Piolival, es atizzadt pizsiben üvöltözve ebred hajnalonkent: "PIOLI, GYERE VISSZA!!!! BOCSASS MEG!!!!"=DDD Bar 70evesen mar nem olyan rugalmas az ember, nem biztos, hogy tanult belöle..😊 Szerintem ne legyünk elegedetlenek, mert jöhet megint Mutti a vegsö megoldas...😊))

riccardogardoni
ok, én hagyok idõt bárkinek, jobban úgy se tud az ember 😄 csak zampa nem az a türelmes fajta 😄

monyox
Kurva nagy a gáz. Nem láttam a meccset, az adatok alapján sokkal többet rúgtunk kapura. Atalanta ellen 88. percben, most a 87.ben kapitulálunk. Ez a szerkezet ezekkel a játékosokkal úgy tûnik,nem mûködik. Gaspnak valami mást kéne kipróbálnia. Mondjuk Mantovanit meg Miccolit visszatenni a kezdõbe. 5 meccsen 1 db gólt lõttünk! Most már én is kezdem elveszíteni az optimizmusomat..

gabber_saviola
néztem a meccset, kiállításig jók voltunk, nem érdemeltünk vereséget ... majd a sárgákat elverjük és megindulunk felfelé.

IDÕT KELL ADNI GASPNAK!

riccardogardoni
kifogunk esni! 😞 1-0

gabber_saviola

riccardogardoni
ma is lesz meccs! gondolom most pótolják az elmaradt fordulót

monyox
Na, az arulo Migliaccio ott rohangal am a palyan lila mezben. A kapuban meg Vivien.. Pfejj..

Tényleg? Akkor nézz be a Róma fórumba írtam oda egy pár kommentet. Azt hiszem az elsõ meccsen a Catania ellen adott egy hatalmas gólpasszt.