Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PALERMO (4-3-3): 12 Fontana; 16 Cassani, 77 Rinaudo, 43 Barzagli, 26 Pisano; 4 Tedesco, 14 Guana, 30 Simplicio; 17 Jankovic, 11 Amauri, 10 Miccoli.
A disposizione: 1 Agliardi, 2 Zaccardo, 7 Cavani, 19 Brienza, 20 Caserta, 21 Biava, 32 Diana.
Allenatore: Stefano Colantuono.
PARMA (4-4-1-1): 99 Pavarini; 33 Coly, 28 Paci, 13 Rossi, 7 Castellini; 23 Dessena, 4 Morrone, 21 Cigarini, 11 Pisanu; 18 Gasbarroni, 32 Corradi.
A disposizione: 1 Petr, 2 Zenoni, 9 Paponi, 10 Morfeo, 15 Martinez, 17 Mariga, 55 Parravicini.
Allenatore: Domenico Di Carlo.
Arbitro: Damato di Barletta
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
In panchina: Agliardi, Cassani, Biava, Pisano, Tedesco, Cavani, Brienza.
Allenatore: Stefano Colantuono
PARMA (4-4-1-1): Bucci; Coly, Paci, Rossi, Castellini; Dessena, Parravicini, Morrone, Pisanu; Gasbarroni; Corradi.
In panchina: Pavarini, Zenoni, Rossi, Cigarini, Mariga, Paponi, Martinez.
Allenatore: Domenico Di Carlo
Arbitro: Damato di Barletta.
bazinagy avanti, csak a gyõzelem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A mérkõzés kevés helyzetett hozott mindkét oldalon, így igazságos eredmény született. Természetesen meg kell köszönni a Romának, hogy elverték a Milánt (mert ez jó nekünk), és mi is megtettük a Juvénak és a Romának azt a szivességet, hogy nem tudott 3 pontal távozni a bajnok.
1 INTER
2 ROMA
3 JUVENTUS
4 FIORENTINA
5 UDINESE
6 NAPOLI
7 ATALANTA
8 CATANIA
9 PALERMO
Szerdán pedig jön a Parma, ott már természetesen hozni kell a meccset.
Hajrá Magyarország!
PALERMO (4-5-1): Fontana; Zaccardo, Barzagli, Biava, Capuano; Diana, Guana, Simplicio, Caserta, Bresciano; Amauri.
In panchina: Agliardi, Cassani, Rinaudo, Jankovic, Tedesco, Miccoli, Cavani.
Allenatore: Stefano Colantuono
INTER (4-4-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Cesar; Ibrahimovic, Crespo.
In panchina: Orlandoni, Chivu, Rivas, Dacourt, Figo, Suazo, Cruz.
Allenatore: Roberto Mancini
Arbitro: Farina di Novi Ligure
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Palermo VS Inter
A. Fontana 12
C. Zaccardo 2
G. Biava 21
A. Barzagli 43
M. Pisano 26
B. Jankovic 17
F. Simplicio 30
R. Guana 14
F. Caserta 20
M. Bresciano 23
C. Amauri 11
12 S. Julio Cesar
13 D. Maicon
2 I. Cordoba
25 W. Samuel
26 C. Chivu
4 J. Zanetti
5 D. Stankovic
19 E. Cambiasso
31 A. Cesar
8 Z. Ibrahimovic
10 L. Adriano
F. Agliardi 1
L. Rinaudo 77
M. Cassani 16
C. Capuano 3
A. Diana 32
F. Miccoli 10
E. Cavani 7
22 P. Orlandoni
6 S. Maxwell
15 O. Dacourt
7 L. Figo
18 H. Crespo
9 J. Cruz
29 D. Suazo
Serie A 1932/33:
Palermo-Inter 0-2; Inter-Palermo 5-1
Serie A 1933/34:
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 3-1
Serie A 1934/35:
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 3-0
Serie A: 1935/36
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 4-0
Serie A 1948/49:
Palermo-Inter 2-1; Inter-Palermo 0-0
Serie A 1949/50:
Palermo-Inter 4-2; Inter-Palermo 1-1
Serie A 1950/51:
Palermo-Inter 0-3; Inter-Palermo 3-1
Serie A 1951/52:
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 5-0
Serie A 1952/53:
Palermo-Inter 0-3; Inter-Palermo 3-0
Serie A 1953/54:
Palermo-Inter 2-2; Inter-Palermo 4-0
Serie A 1956/57:
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 1-0
Serie A 1959/60:
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 3-3
Serie A 1961/62:
Palermo-Inter 1-0; Inter-Palermo 1-0
Serie A 1962/63:
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 4-0
Serie A 1968/69:
Palermo-Inter 1-1; Inter-Palermo 0-0
Serie A 1969/70:
Palermo-Inter 1-2; Inter-Palermo 2-0
Serie A 1972/73:
Palermo-Inter 0-2; Inter-Palermo 3- 1
Coppa Italia 1976/77:
Inter-Palermo 1-0
Coppa Italia 1980/81:
Palermo-Inter 2-1
Serie A 2004/05:
Palermo-Inter 0-2; Inter-Palermo 1-1
Serie A 2005/06:
Palermo-Inter 3-2; Inter-Palermo 3-0
Serie A 2006/07:
Palermo-Inter 1-2; Inter-Palermo 2-2
Se dovesse giocare contro l’Inter l’attaccante del Palermo, Fabrizio Miccoli, taglierebbe il traguardo delle 100 presenze nella serie A italiana.
jeeee, remélem szépen fogjuk ünnepelni a 100. szériaás meccsét <#taps>#taps>

Forza Palermo!
FORzA PALeRMO
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
csak rohaggyon meg a Sport tv, hogy nem közevetíti :S

Csendben mondom, mert még friss. szal gyakorlatilag Foschibácsi megegyezett a támadó középpályás Marcelo Morais Reis a.k.a. Lulinháról a Corintihians csapatával. 5 millió lesz a vételár és Lulinha júniusban fog csatlakozni a csapathoz, mert a télen nem igazolhatunk már non-eus játékost.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a pillanatnyi legjobb északit akartam írni 😄
(a legjobb északi a legjobb déli ellen)
Reti: 17’ Amauri; 65’ Asamoah
UDINESE:
Handanovic; Zapata, Felipe, Lukovic; Mesto, Inler, D'Agostino, Dossena; Quagliarella (68’ Floro Flores), Asamoah (85’ Pepe), Di Natale. (Chimenti, Zapotocny, Coda, Boudianski, Eremenko). All. Marino
PALERMO:
Fontana, Zaccardo (75’ Cassani), Barzagli, Rinaudo, Capuano, Diana, Migliaccio (22’ Guana), Simplicio, Caserta, Bresciano (85’ Cavani), Amauri. (Agliardi, Cassani, Pisano, Jankovic, Brienza). All. Colantuono
Arbitro: Stefanini di Prato
Ammoniti: Bresciano
Espulsi: -
Recupero: 2' - 4'
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Az Inter ellen pedig mást nem is kívánhatnék, csak gyõzelmet nektek!
Hajrá Magyarország!