Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😄DDDddddd

most komolyan neked nem tetszenek ezek a csikos mezek? tudom a faszikák sérója nem a legtopposabb 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
😄DD Ne hülyéskedj már! 😄 Bár, ha ez a záloga a 3 pontos meccseknek akkor jöhet! Sõt ezek a frizkók is a fejükre! 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
mit nem adnék, ha egyszer megint ilyen csikosban nyomnánk 😄ddd

91/92

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Amauri nagy császár nem is tudom mi lenne nélküle, hát..... De van nekünk Cavanink is 😄dddddd

The Sopranos
Amauri megint kicentizte... 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
tavaly azt ilyen "gyilkos" meccset elbuktuk volna. Köszönöm Colantuono, hogy vagy nekem.

ne fossatok már, belelendülünk 😄dd

gabber_saviola

Genoa-Palermo 3-3 (0-1)

-----------------------
ÖSZEFOGLALÓ ITT

GENOA (3-4-3): Rubinho; Konko, Bovo (32’ st. Bega), Lucarelli; Rossi, Paro, Juric, Fabiano (22’ st. Milanetto); Leon, Borriello, Sculli (6’ st. Di Vaio).
In panchina: Scarpi, De Rosa, Danilo, Figueroa.
Allenatore: Giampiero Gasperini

PALERMO (4-4-2): Fontana; Zaccardo, Biava, Barzagli, Capuano (27’ st. Pisano); Diana (25’ st. Brienza), Guana, Simplicio, Caserta (39’ st Jankovic); Amauri, Cavani.
In panchina: Agliardi, Rinaudo, Cassani, Tedesco.
Allenatore: Stefano Colantuono

Gólok:
8' Cavani
60' Leon
66' Leon
76' Brienza
82' Borriello
90' Amauri

Cucmey
Napoli ellen??? kötve hiszem. 😞(((

morrone
Ne legyél telhetetlen. Legközelebb talán összejön.

Cucmey
de ezt a 3 gólt mér nem lehetett berugni az elsõ félidõben??? esélye se lett volna a genoának.

morrone
Na, vége ennek az idegbajnak. A történtek alapján örülhetünk az egy pontnak.
Cucmey, a tavalyi csapat õsszel erõn felül teljesített, tavasszal meg mélyen tudása alatt. Most egy átlagot hozunk, remélem innen már csak felfelé mozdulunk.

morrone
3:3

Cucmey
Nem értem hogy a tavaj õszi menetelés után hogy süllyedhetett ez a csapat ilyen szintre. 😞((((

Cucmey
na még ez az egy pont sem lesz meg. szomorú vagyok nagyon. 😞(

morrone
3:2 :-( Ez kész...

Cucmey
na még egy gól kell!!!

morrone
2:2 :-)))

Cucmey
jó van. erröl ennyit.

morrone
63'Espulso Foschi, direttore sportivo del Palermo, per proteste. Secondo Foschi, infatti, Rubinho ha commesso fallo suCavani nell'azione precedente

morrone
2:1

Cucmey
mi van?? most nem látom az eredményeket??

morrone
Jujujjj :-((((

morrone
Nyugi.

Cucmey
1-1 ahogy az elején megmondtam. 😞(((

Cucmey
félidõ van.

Cucmey
Így van! 😊

morrone
Mert csak jobb jól kezdeni a meccset, mint kevésbé jól és mostanában inkább ez utóbbira volt példa. De tényleg kéne egy második is.

Cucmey
én sehl nem nézem csak a gazzetta.it-en percröl percre.

The Sopranos
Azt hittem késõbb kezdõdik... 😄 Lehet valahol fogni a meccset? Mert most az eurosporton "nézem", de csak az eredményt meg a felállást látom és ez nem elég. 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
csak rúgni kell még egyet az elsõ félidõbe mert ha nem rugunk akkor 1-1 lesz 😞

Cucmey
aha. miért??

morrone
Eztet má' szeressük, ugye?! :-)

The Sopranos
Már megy a meccs??? <#falbav><#falbav>

FORzA PALeRMO

Cucmey
Cavani góóóól!!!!!! 😊))

Zsolti9014
hadd figyelje, az még nem baj. legalább látják hogy kit nem fognak megszerezni soha 😄

Hajrá Magyarország!

The Sopranos
Az origo.hu-n, a Futbalistát vegyenek rovatban azt írják, hogy Amaurit a Barca figyeli!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Cara... visszasírom...<#rinya>

FORzA PALeRMO

Cucmey
mindig azt mondom hogy jó a mutatott játék de ha egyszer nem tudunk gólokat rugni akkor megette a fene az egészet. 😞((

fsgh
de akkor már ne az Inter mögött ha lehet 😄SDADSad

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
elég lesz a 4. hely is <#smile>

Beértek az Inter mögött másodiknak <#wink>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

gabber_saviola
ja és gondolj bele, mi lenne ha az év végére érjük el a toppformánkat <#smile>

gabber_saviola
jó a mutatott játék, csak a helyzetek maradnak ki, szal nincs veszve semmi.

gabber_saviola
tipikus az a mecccs volt, ahol minden kimaradt 😞
Összefoglaló:LINK

Amauri csodálatos volt , a tizink után volt még egy tizink, de az már nem merte befújni a spori. Miccoli sérülése után még nincs 100%-os állapotban, Rinaudo játéka nagyon tetszett.

morrone
Soha ne add fel!

Cucmey
itt problémák lesznek. Ez az év már elment. Örülök neki hogyha az elsó 10ben végzünk. 😞((((((((((((((((((((((((((

morrone
Nincs mese, Stefano szokást csinált abból, hogy gólt rúg azoknak a csapatoknak, akik elengedték.

(Azé' befejezhetné má'...)

Meghát hazai pályán illene egy Morroneval felálló csapat ellen is fakítani. Szomorú vagyok :-(

gabber_saviola
na akkor a szünetben Cavani E. csere Simplicio F.

Cucmey
Na ehhez a bekapott gólhoz csak gratulálni tudok. 😞((

gabber_saviola
bazz 3. percben vezet a Parma 😮

PARMA IN GOL: MORRONE S..