Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Írjak, hogy van-e esély? És ha igen melyiknek?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORzA PALeRMO
Ez a Bertolo akkora egy alibi-focista, siman elmehetne a magyar NB1be...=D
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Figyeljetek oda Giorgi-ra! Jo arc, hajt es ügyes is!!
Jön Dybala, nyerni fogunk!
Ezt a Morganellat ugy basznam ki a csapatbol, mint a macskat... Mit keres ez a gyerek Palermoban????
Egy-két idegenbeli bravúr, egy-két nagycsapat skalpja és én már boldog lennék az idei szezonnal.
Tavasszal Zampa feláll az elnöki székbõl, egy szurkolókból álló befektetõi csoport átveszi a vezetést, Klapka Gyurit kinevezik gazdasági vezetõnek, meggazdagszunk, nyáron visszavásároljuk Pastorét, Sirigut. Ibrát elcsábítjuk...
Kicsit elkalandoztam azt hiszem... 😄
FORzA PALeRMO
Ujkani.
3 vedö - Von Bergen, Donati, Munoz
Közepen - Garcia, Barreto, Rios, Morganella
Elöttük - Giorgi, Ilicic
Legelöl - Miccoli
Ujkaninak volt jopar bravurja. Munoz egy szar, majdnem összehozott egy öngolt. Donatinak felszakadt a bör a szeme alatt, de tudja folytatni.
Közeppalya nem rossz. Ilicic fasza golpasszt adott, Giorgi meg franko kis jatekos. Miccoli meg küzd elöl, mint egy pitbull, de eddig nem voltak nagyon momentumai.
A Genoanak is voltak jocskan helyzetei, meg nekünk is. Fasz Kucka megprobalt eljataszani egy tizit, pedig hossza sem ert senki, de szerencsere a spori nem ette meg.
Különben egesz jol mozgunk, latszodik azert Gasp munkaja. A vedelmünk kicsit ingatag. Nem lenne rossz elkepzeles ez a 3 vedös felallas, csak Munoz egy idözitett bomba, Donati meg nem igazi közephatved. A jo bekkel meg Mantovanival Munoz helyett sokkal jobbak lennenk hatul.
Ezt nem is tuttam 😄
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Én úgy vagyok vele, hogy bármilyen csúnya a sál, de ha Chievos megveszem 😊
De azért nem olcsó mulatság volt ezeket beszerezni, csak tippelni tudom az árát, de inkább nem írom le 😄
Nekem casak egy Palermo-salam van, meg 2004ben vettem, es bar annyira nem tetszettek rajta a viking harcosok, de a felirat miatt KELLETT:
LA SICILIA SIAMO NOI
😊
Érdemes nézni a két North Sideosat. Érdekes, hogy ezek érnek a legtöbbet és ezeket szereztem be a legolcsóbban, míg egy Forza Chievosat és egy Amici del Chievosat nem is mondom mennyiért szereztem be 😄
De a Palermo elõtt a Chievo is sikert arat remélem 😊
Meseld el nekem, hogy hogyhogy a Chievonak es nem a Hellasnak szurkolsz? A Hellas ezerszer "true"-bb csapat..😉
De már találtam is egy sálat.
Link Õ nem ad el sálakat, csak cserél. De megoldható, mert vele nagyon jóban vagyok.
Itt a másik az alsót pénzért is be lehet szerezni, de sajnos csak úgy adja el az illetõ, hogyha 3 sálat veszünk összesen, és így 3500 Ft. A Brigate ultra sálról szerintem felejtkezzetek el 😊 Olyat beszerezni nem könnyû, de egy próbát megérhet 😊
Esetleg vannak olyanok is, akik külföldiek. Oda csak a postaköltség nagy, de könnyû beszerezni nagyon, volt már olyan, hogy egy Chievo North Sideost (!) szereztem egy 10 Ft-os turkálósra! 😄 A postaköltség olyan 1800 Ft körül van. De ha már itt vagyunk lehet több sálat is egyszerre. El kell dönteni melyik a jobb.
Na, nem komolyan szemetkedek am!!😉 Nyomd a kepeket, engem is erdekelnek!
Egyébként rendkívül szép sálak vannak Palermos és Chievos oldalról. Olaszországban gyártják a legszebb ultra sálakat 😊
Tudok képeket adni. Egy kis idõt kérek.