Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Egy köszi is megteszi..😊

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

xD Lebuktam 😞
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Hunor! Te mi répámat nyalsz itt a rózsáknak? 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rám írt valaki, hogy kéne az egyik sálam, neki volt egy Palermos, erre mondta, hogy egy hete vitték el 😄 Ilyen nincs. Pedig ez ingyen megoldható lett volna... De tovább keresgélek.
Külföldiek jöhetnek esetleg?
Na mi legyen a sál-biznisszel?
Írjak, hogy van-e esély? És ha igen melyiknek?
monyox
Mindjart csekkolom.😊

Nézed a Róma - Atalantát? Bradley kezdett, eddig egy gólt lõtt! 😄
gabber_saviola
Meccs elõtt aláírtam volta az 1-1-et. Formálódunk, idõ kell. Majd a Torinó ellen otthon elindulunk felfelé.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Itt ez szokás. Mehmetivel és Vazquezzel is ez volt. A keveset futottakat jobban el lehet adni. 😄

FORzA PALeRMO

monyox
A, Olaszorszagban mindenki meg van gajdulva, max akkor kapsz rendszeres jateklehetöseget, ha mar elmultal 30...=D

Ez a Bertolo akkora egy alibi-focista, siman elmehetne a magyar NB1be...=D

Beszarás 😞 Igazából 12 millióért vettetek egy padmelegítõt? Annyira kíváncsi vagyok Dybalára, eddig játszott vagy 40 percet...
monyox
Dybala marad a padon.. Kit hoz be Gasp Giorgi helyett. Bertolo... Nem akarunk mi itt nyerni, persze jo az 1 pont is.

monyox
Ujkani nem rossz kapus, vannak bravurjai, de hogy mennyire szarik kimozdulni a vonalrol, az hihetetlen..

monyox
Ez a Kucka mekkora egy suttyo paraszt...😊))

Figyeljetek oda Giorgi-ra! Jo arc, hajt es ügyes is!!

Épp ez lett volna a következõ kérdésem, hogy Dybala mikor fogja szétszedni ezt a Genoát? De akkor most 😊
monyox
Vamhaz körut jobb, mint az arabok...😊)))

Jön Dybala, nyerni fogunk!

monyox
A meccs kezd olyan kepet mutatni, mintha mar az 1 pontra mennenk. Ami igazabol a Genoa otthonaban nem is rossz teljesitmeny..
Ezt a Morganellat ugy basznam ki a csapatbol, mint a macskat... Mit keres ez a gyerek Palermoban????

monyox
Serült.

monyox
Bovo, te szarhazi arulo!!!

De tényleg. Manto nem kezd 😞 Ezért van kölcsönben? (😄)
Ez egy jó összefoglaló 😄
The Sopranos
Bízok Gaspban, bár nincs könnyû dolga. Szarból várat efektus... 😄
Egy-két idegenbeli bravúr, egy-két nagycsapat skalpja és én már boldog lennék az idei szezonnal.
Tavasszal Zampa feláll az elnöki székbõl, egy szurkolókból álló befektetõi csoport átveszi a vezetést, Klapka Gyurit kinevezik gazdasági vezetõnek, meggazdagszunk, nyáron visszavásároljuk Pastorét, Sirigut. Ibrát elcsábítjuk...

Kicsit elkalandoztam azt hiszem... 😄

FORzA PALeRMO

monyox
Nem ertem Gaspot. Lehozza Miccolit meg Ilicicet, es beviszi a helyükre Abelt meg Kurticot.. Na mindegy, bizom a Maestroban..

monyox
Kibaszott Boriello, szarjal sünt.

monyox
Ilicicnek kezdenek bejönni a penges megoldasok... Es Garcia sem nyomja rosszul.

monyox
Szokasos.

Ujkani.
3 vedö - Von Bergen, Donati, Munoz
Közepen - Garcia, Barreto, Rios, Morganella
Elöttük - Giorgi, Ilicic
Legelöl - Miccoli

Ujkaninak volt jopar bravurja. Munoz egy szar, majdnem összehozott egy öngolt. Donatinak felszakadt a bör a szeme alatt, de tudja folytatni.
Közeppalya nem rossz. Ilicic fasza golpasszt adott, Giorgi meg franko kis jatekos. Miccoli meg küzd elöl, mint egy pitbull, de eddig nem voltak nagyon momentumai.

A Genoanak is voltak jocskan helyzetei, meg nekünk is. Fasz Kucka megprobalt eljataszani egy tizit, pedig hossza sem ert senki, de szerencsere a spori nem ette meg.

Különben egesz jol mozgunk, latszodik azert Gasp munkaja. A vedelmünk kicsit ingatag. Nem lenne rossz elkepzeles ez a 3 vedös felallas, csak Munoz egy idözitett bomba, Donati meg nem igazi közephatved. A jo bekkel meg Mantovanival Munoz helyett sokkal jobbak lennenk hatul.

monyox
Na jo, szemet megjegyzes volt reszemröl... Nem serült meg. Eppen ezert azert furcsa, hogy csak valakit ugy siman lehoznak a 41. percben.

The Sopranos
Közvetítsetek!! Hogy állunk fel? Ki nyomja jól\szarul? Mi az állás?

FORzA PALeRMO

Effe88
annyira gyenge?

monyox
Na, Tözsert a 41. percben lecsereltek a Genoanal.. Alig jelzesertekü..

monyox
Ez a Giorgi gyerek jo vetel volt. Lujdzsidzsordzsi😊

monyox
Ti mit szoltok ehhez a szerkezethez, amivel Gasp a palyara küldi a sracokat?

monyox
Kibaszott szep!!! Ahogy Ilicic betekerte... Gyerünk, sracok!!!!!! Lepjük meg a Genoat!!!

monyox
GOOOOOOOLLLL!!!!! GIORGI!!!!!!!!!!!

Gyõztünk nyugi! Épp mondom, ennyi elõny elég lesz a Juvénak 😄
monyox
Corini leügyezte a palermoiakkal, hogy Di Carlot egy zakoval ki kene buktatni..😊)

riccardogardoni
Vajon gyõzelemmel sikerül debütálnia Eugenio Corini mesternek a veronaiak kispadján, vagy Ciro Ferrara legényei tovább szárnyalnak?

Ezt nem is tuttam 😄

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

Köszi 😊
Én úgy vagyok vele, hogy bármilyen csúnya a sál, de ha Chievos megveszem 😊
De azért nem olcsó mulatság volt ezeket beszerezni, csak tippelni tudom az árát, de inkább nem írom le 😄
monyox
Riszpekt ezert a gyüjtemenyert!
Nekem casak egy Palermo-salam van, meg 2004ben vettem, es bar annyira nem tetszettek rajta a viking harcosok, de a felirat miatt KELLETT:
LA SICILIA SIAMO NOI
😊

Már nem menõzésbõl, de itt vannak a sáljaim 😊

Érdemes nézni a két North Sideosat. Érdekes, hogy ezek érnek a legtöbbet és ezeket szereztem be a legolcsóbban, míg egy Forza Chievosat és egy Amici del Chievosat nem is mondom mennyiért szereztem be 😄
PM-ben megírom 😊
De a Palermo elõtt a Chievo is sikert arat remélem 😊
monyox
Ma nyerünk idegenben a Genoa ellen, es beindul a sal-bizniszed...😉)

Meseld el nekem, hogy hogyhogy a Chievonak es nem a Hellasnak szurkolsz? A Hellas ezerszer "true"-bb csapat..😉

😄 Tudom hogy csak viccbõl, de a "feltuningolás" alatt részben azt értem amit mondasz, csak annyi különbséggel, hogy nem befesteted hanem átvarratod, de pl nekem van egy sárga-kék színû sálam, amibe mehet egy írás! Csak egy baj van, hogy ezt a sál-fajtát nem lehet szétszedni 😄 😄
De már találtam is egy sálat.
Link Õ nem ad el sálakat, csak cserél. De megoldható, mert vele nagyon jóban vagyok.
Itt a másik az alsót pénzért is be lehet szerezni, de sajnos csak úgy adja el az illetõ, hogyha 3 sálat veszünk összesen, és így 3500 Ft. A Brigate ultra sálról szerintem felejtkezzetek el 😊 Olyat beszerezni nem könnyû, de egy próbát megérhet 😊
Esetleg vannak olyanok is, akik külföldiek. Oda csak a postaköltség nagy, de könnyû beszerezni nagyon, volt már olyan, hogy egy Chievo North Sideost (!) szereztem egy 10 Ft-os turkálósra! 😄 A postaköltség olyan 1800 Ft körül van. De ha már itt vagyunk lehet több sálat is egyszerre. El kell dönteni melyik a jobb.
monyox
Ne haragudj, de a "fel lehet tuningolni" alatt mit ertesz? Veszel egy rozsaszin salat, es a felet befested feketere?=D

Na, nem komolyan szemetkedek am!!😉 Nyomd a kepeket, engem is erdekelnek!

The Sopranos
Szuper, köszi. Várjuk a képeket!

FORzA PALeRMO

Na most kettõ a helyzet. Egyik a könnyen és olcsón beszerezhetõek, de ezek nem olyan szépek (ultrák nincsenek közöttük). A másik pedig, amelyeket nehéz beszerezni, de be lehet, ez nyilván drágább, de sokkal szebb (ne talán ultra sál). Ezt szerintem itt kell eldönteni, persze ha lesznek képek 😊 de rajta vagyok
Heeeeeeeeee 😄 A Chievosok közül csak 1 turkálós, de azt fel lehet tuningolni, hidd el 😄
Egyébként rendkívül szép sálak vannak Palermos és Chievos oldalról. Olaszországban gyártják a legszebb ultra sálakat 😊
Tudok képeket adni. Egy kis idõt kérek.
The Sopranos
Na ez nagyon jó, hogy vannak kapcsolataid, megírhatnád miket tudsz beszerezni. Egyébként nagyon jó cuccokat lehet találni turkálóban, barátnõm szinte törzsvásárló a környékünkön. 😄

FORzA PALeRMO