Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a Pastore sracot szivesen latnam Madridban <#bee1>

REAL MADRID

Fél perc után vezet a Bochum O_o

REAL MADRID

Zsolti9014
sajnos valóban a digi adja a Serie A-t, ami nekem sincs.

Hajrá Magyarország!

The Sopranos
Sziasztok rosanerók!

Jól tudom, hogy már nem a Sport1-2 fogja adni a Serie A meccseit? Nem reklámozzák a sportcsatornán és keresgéltem, de konkrét dolgot nem találtam róla.
Digim nincs, remélem neten sikerül majd befogni... 😞(

FORzA PALeRMO

Zsolti9014
Most ez komoly? 😮 😄 Akkor durva! 😊

Hajrá Magyarország!

green6k
Amúgy egy ilyen meccsnek mi értelme?Oké kis önbizalom...De akkor is...<#szomoru1>

green6k
Húú ütnek nagyon.Kíváncsi leszek olcsóbbak e lesznek ezek a Legea mezek?!<#circling>

<#smile>

REAL MADRID

The Sopranos
Komoly! 😄
Mint valamelyik Fifás játékban, amatõr szinten egy fos csapat ellen a Real Madriddal... 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
mondjuk az euróbet logót leszámítva egész jól eltaláltam az idei mezt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Ja ezek fent vannak a palermoplaneten. Zampapapa azt mondta csíkos még idén nem lesz. 😞

ott van az enyém is:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ezek se rossz:

REAL MADRID

gabber_saviola
Azt a 2 gólt Pastore vágta be nekünk, mert ezen a meccsen leültettük az ellenfél padjára, és onnan állt be. 😊

gabber_saviola
köszi Móni 😄

Videó itt:

REAL MADRID

gabber_saviola
valami ilyesmi mezünk lesz (nem valós egyik kép sem)

Zsolti9014
Kár a két kapottért. 😄DDDD

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
20-2 =DDDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola
PALERMO-KRUMPENDORF 20-2

PALERMO: Benussi (cap.), Hernandez, Bertolo, Rigoni, Glik, Garcia, Darmian, Cappelletti, Laribi, Cristofari, Acquah.

Subentrati nella ripresa: Sirigu, Goian, Kasami, Bovo, Migliaccio, Liverani, Cassani, Nocerino, Maccarone, Balzaretti.

A disposizione: Brichetto, Guana, Succi.

Allenatore: Delio Rossi.

KRUMPENDORF: Grohar (cap.), Habich, Lassnig, Rauscher, Burger P., Thamer, Burger R., Canner, Gradnilg, Wurzer, Mayer.

A disposizione: Peres Gomes, Krainer, Bonstingl, Eggerer.

Subentrati nella ripresa: Laribi, Bertolo, Acquah, Pastore.

Allenatore: Harald Hedening.

ARBITRO: Arno Loeichscer.

ASSISTENTI: Michael Moser - Alfred Granig.

RETI: 6’ pt, 8’pt, 15’pt, 17’pt, 18’pt, 26’pt, 31’pt, 36’pt, 20’st, 21’st Hernandez, 16’pt, 37’st e 39’st Laribi, 19’pt Cristofari, 35’pt Bertolo, 40’pt Acquah, 6’st Migliaccio, 7’st e 42’st Pastore (K), 13’st e 19’st Liverani, 25’st Maccarone.

KÉPEK ITT

gabber_saviola

Zsolti9014
sebaj, akkor csak natúrban tolom a 06-ot 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
😊

hát ahogy elnézem, már sehol sincs fent. 😞

Zsolti9014
Akkor játékos vissza, és jöjjön a Juvéba. 😊

Más: egy kicsit nagyon offtopik, de az FM-topikban szerintem elveszne, meg nem is látogatod túl gyakran.
Szóval: az FM2006-hoz fellelhetõ még valahol a "legendás" Gabber grafikai csomag? Örülnék, ha igen, mert a régi elérhetõség természetesen már halott. 😞

Köszönöm, és bocs az offért.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Cavani átigazolása Nápolyba augusztus 3-án lesz hivatalos.

Németek pedig elfelejtették eddig átutalni Kjaer vételárát. 😊

gabber_saviola
Hernanes nehéz lesz, mivel a Lazio is vinné. Ügynöke szerint jelen pillanatban nem a mi ajánlatunk a legjobb, de még kivárnak az új ajánlatunkra.

gabber_saviola
A Boca Juniors játékosa Ezequiel Munoz igent mondott Palermóra.

Elmondta, hogy szeretne hozzánk jönni, egyik döntõ tényezõ ez ügyben Pastore ittléte. Tehát már csak a két klubnak kell megegyeznie egymással.

gabber_saviola
Újabb Argentin érkezhet, ezúttal a középpályára.

Pastore ajánlásával az Argentin utánpótlás-csapat középpályásáról Claudio Yacobról (Racing Club) tárgyalunk. Sabatini megszellõztette, hogy a játékos közel került a csapathoz, és a következõ napokban akár ufficsálé is lehet a transzfer.

A játékos transzfermárketes atatlapja

Cucmey
Tiszta cosa nostra a pali. szimpi! 😄DD

gabber_saviola

gabber_saviola
Gondolom megadta a módját, ha már velünk tárgyal 😄

alapban ilyen:

Nagyon olaszos ez az arab 😄

REAL MADRID

gabber_saviola
Al Hokair sejk (Al Hokair Group tulajdonosa) tárgyal Zampával egy közös tulajdon megszerzéséért. Tegnap meg is látogatta a csapatot. A sejk nagy pénzeket rakna a csapatba, Zampa támogatja a közös tulajdont.

A LÁTOGATÁSRÓL TÖBBI KÉP ITT

gabber_saviola
Garcia szélsõ védõ, Balzaretti és Cassani cseréjének hoztuk hiányposztra. Gyors és technikás fiatal játékos.

gabber_saviola
köszönöm szépen mindenkinek

Zsolti9014
Utólag is boldog születésnapot!

Hajrá Magyarország!

McFrost
Hosszú boldog életet Gáborom!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

WuFraZselic
HBD!

ezzel a sorrenddel ki is egyeznék jövõ májusban 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

green6k
Ja amúgy Boldogat ha ma tartod tényleg😊<#pias><#pias>

green6k
Napolit csak én nem értem?
Garcia amúgy milyen posztra jött?<#nemtudom>

gabber_saviola
Olasz fogadóirodákban megkezdõdtek a 2010/11-es bajnoki oddszok kiosztása.

Inter 1,85
Juventus, Milan és a Roma hármas 6,00
Napoli 45-75
Fiorentina 66-75
Palermo 75-100
Genoa 200
Sampdoria 200

A többi csapatra 300x-os pénzt fizetnek.

gabber_saviola
köszönöm szépen kedves Catániás <#vigyor1><#wave>

Tono34
Boldog Születésnapot!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
köszönöm szépen <#wave>

The Sopranos
Boldog szülinapot gabber! <#wave>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
PALERMO-WSG RADENTHEIN 7-0

PALERMO: Sirigu, Goian, Kasami, Migliaccio, Hernandez, Liverani, Cassani, Nocerino, Glik, Maccarone, Balzaretti.
Subentrati nella ripresa: Benussi, Bertolo, Rigoni, Garcia, Darmian, Cappelletti, Laribi, Cristofari, Acquah.
A disposizione: Brichetto.
Allenatore: Delio Rossi.
RETI: 14’pt e 31’pt Kasami, 34’ pt Migliaccio, 45’pt Hernandez, 10’st Glik, 23’st e 28’st Maccarone.

KÉPEK ITT

gabber_saviola

Santiago Garcia (efemben is egész kellemesek az értékei 😛)

gabber_saviola

gabber_saviola
Santiago Garciát leigazoltuk a Club Atlètico Rosario Centraltól.

Davis Curiale közöstulajdonba került a Crotonéval,
Andrea Raggi a Barival, Emanuele Terranova a Frosinonéval, és Alberto Cossentino a Novarával.

Kölcsönbe ment Daniele Conti az FC Tirolhoz, Michel Morganella a Novarához, Samir Ujkani is a Novarához.

(Novara az egyik fiókcsapatunk)