27277
|
-
még ők is forza palermo!!! XDXDXD
http://www.corriere.it/gallery/Cronache/2009/03_Marzo/delfino/1/05.jpg -
fekete, és rózsaszín csíkokra :D -
gyilkos a járgány. Át kéne fényeztetni a kocsim rózsaszínre. :DDD -
nem volt ultra szar. :DD Jó volt ez. Csak kikaptunk. :DD -
Ez a fless gyerekek :D -
az ultra szar volt .D -
Annyira nem is szar.. A meccset vegigszenvedni, na az volt a megaszar...:))) -
Vilagos..:) Kontaktodat atdobod privatban? -
deszaaaaaaaar :D pedig én ki is tettem ide is az időpontot :D -
Tegnap kajak meg voltam győződve arról, hogy ez a meccs 20:30-kor fog kezdődni, mondom faszán hazaérek addigra. Mert kint voltunk Fradimeccsen, erre Horisz barátom ott benyögi meccs közben, hogy kikaptunk 3-0-ra. Na mondom fasza.
-
Budapesti vagyok, az a Répcelak az egy régi móka miatt van beállítva. -
:ASDasdasdas -
XDXDXD -
Azt hittem nincs internet Répcelakon. :DDDDDD -
Na igazság az hogy mindenkinek mondtam itt hogy kikapunk meg magam is nyugtattam előre hogy nem húzom fel magam azér mégis sikerült.
Annyira azért nem volt ez rossz. A második gól után éreztem azt hogy elfogyott a hite a csapatnak.
Egy Toni-Cavani-Pastore kaliberű emberkék nélkül akik mindig is voltak nálunk nagyon nehéz lesz kihúzni ezt az évet.
Miccoli néhány olyan forintos labdát adott hogyha aktív koromban én ilyet kapok kiny*tam volna a csapattársam s**ét de valahogy rajta sem éreztem azt a tüzet. Talán tényleg öregszik???
Télen ki kell nyitnia a buxáját Zamparininek csatár témakörben mer ez így nem fog menni. -
Inkabb nem nezem meg..:-/ -
Összefoglaló -
meg az hogy idegenben egy kurva gólt sem tudtunk rúgni még idén bazmeg ez nagyon gáz -
hát remélem télen lesz valami változás mert ez így nagyon nem jó :D -
Nem volt ma egy olyan jatekos, akin ereztem volna a tüzet... Komolyan, kabe az elettöl elmegy a kedvem egy ilyen meccs utan. A kis juventusos csicskagyerekeknek meg nagyon megjött a hangja a sivar evek utan.. Azzal probalom magam nyugtatni, hogy majd tavasszal otthon elkenjük a szajukat.. Csak KI FOG GOLT LÖNI??? -
elképesztően gyenge ez a csapat... -
Csodalatos... 81. perc 3:0, mi meg hatul gurigazunk... Ennyit a jo idenykezdetröl.. Uj edzö kell meg csatarok. -
Könyörgöm, legalabb 1 vigaszgolt... -
Vucinic, Te is nagy üzlet voltal.. Lofaszt se csinalsz.. -
Basszatok szajba magatokat... Amatörök vagyunk... Egy ilyen lofasz csapat ellen, mint ez a Juventus 3:0... ZAMPARINI, EBREDJ FEL!!!!! NINCSENEK CSATAROK!!!! KI FOG GOLT LÖNI????????? -
lehetne x-re hozni BŐVEN!!! -
az ideg ketté basz -
Szorri, hogy szettagelem a forumot, de kurva ideges vagyok. Ugyanolyan, mint az udinei meg a romai meccs. Hozhato lenne legalabb x-re. -
Joszip, bazmeg, illene ma bekurni valamit... -
Szarhazi Juventus, ezek akarnak scudettot nyerni? -
Ilicic mar 2t rughatott volna..:-/ Ennyire nem lehet beszarva Buffontol.. -
Ott a Burger King logo. Matol nem kajalok a mekiben, csak a BK-ben..:))) -
Ilicic..... picsaba... -
Ha van kedved a lenti temahoz, Töled is varom a kontaktod. Mellesleg kellemes meglepetes volt latnom, hogy földik vagyunk..:) Jo ideig azt hittem, meg Magyarorszagon sincs Palermo szurkolo, nem hogy Vas megyeben..:) Sarvari szarmazasu vagyok. Nem lehet, hogy ismerjük egymast?=D -
Karomkodas, jobban mondva szitkozodas. Nagyjabol ugy lehetne magyarul mondani, hogy "az ördög vigye el" csak valamivel cirkalmasabban.. Szoval inkabb a füzfan fütyülö rezangyalat..:)) -
Na, varom a megnyilatkozasod..:) -
Nem bizony :P Csak ámulok-bámulok, hogy mennyire pörög a topik. :) -
Szóhoz se jutsz mi? :DDDD -
Itt vagyok, olvaslak Titeket :) -
Gabber!! Te hova tüntél??