27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Hat ja, ha a varosok szepsege alapjan menne a bajnoksag, akkor a Siena nagyon az elejen lenne, a Napoli meg mar reg kiesett volna..:))) Valahogy 2006 nyaranal tartok a visszaolvasasban, de "mar jelen vagy" a szinteren, es irtad, hogy komplett Juve szerelesed van...;) A zebraid epp most gazolnak at a Lazion, bar sztem a bajnoksagnak nem artana, ha vegre elbuknanak par meccset.
  • Cucmey
    Ha tényleg mákkal vannak ott ahol akkor a nagy számok törvénye alapján év végére vissza csúsznak oda ahová megérdemlik. Amúgy meg inkább Juve mint Udinese. :D De ha má zebrák akkor Siena. Az a város gyönyörű! :)
  • monyox
    Hihetetlen, az Udinese szerintem eleg jol all szerencse temaban. Ellenünk sem erdemeltek gyözelmet, tegnap is 79edik 89edik perces golokkal fektettek meg a Romat, es igy vezetik a tabellat.. Bar ha zebrak, akkor mar inkabb Udinese, mint a Juve..:) Valami van a levegöben, ugy erzem, holnap nagyon durvan hazavagjuk a Fijot..
  • riccardogardoni
    Jahh, ugyan olyan sál mint az enyém XD
    http://ilpalermocalcio.blog.nepsport.hu/files/2011/11/rossi_zampa.jpg
  • riccardogardoni
    Rossi csapatát? :D hát ha elvernek minket az elég égő :D
  • monyox
    Es mennyi lett a vege?? (szorri, most jöttem be a meloba, es meg pörgök..:))) Remelem, elkenjünk a lilak szajat... Gilardinot mindig is rüheltem, de a kezezös golja ota extran utalom.. Bar sem ö, sem Jovetic nem fog jatszani.. Muszaj öket elkenni..
  • riccardogardoni
    ezt most nem ja, már vasárnap megnéztem :D
  • Cucmey
    Nem adja a tv a meccsünket :(((
  • monyox
    Az enyemek között ra, nalam a csatarigazolas Amauri lenne, de ugy nez ki, neki fontosabb a lovetta. Remelem, Q-nak inkabb az a fontos, hogy palyan legyen, mert a Juve-ban eddig erösen jegelik.
  • riccardogardoni
    az nem lenne rossz, az én igazolásaim közt nincs ott .D
  • monyox
    Na, allitolag Zampa rarepült Quagliarella-ra... Most meg megyek, es lecsekkolom, hogy jol betüztem-e..=D
  • riccardogardoni
    király! ;)
  • monyox
    Kösz sracok, megkaptam mindharmotoktol. En is kesz vagyok, meg a blogrol 3 srac valaszait varom, aztan mehet ki.
  • riccardogardoni
    Kitöltve, és elküldve! :D
  • Cucmey
    Emlékszel rá hogy volt olyan mikor a legnépszerűbb témák között benn volt a Palermo fórum? :)
  • Cucmey
    Amúgy azér töltöttem ki ilyen hamar mer ha nem állok neki rögtön lehet hogy csak 30án éjfél előtt kapod meg. :D
    Csöppet olaszos a mentalitásom :DD
  • riccardogardoni
    hagyom a gecibe ezt a fos chat-et nem jön össze, :D
    küld el a mail címedet privibe mert véltlen kitöröltem a mailt, a kérdések megvannak :D
  • gabber_saviola
    Kitöltöttem én is.
  • monyox
    En is, de most jövök ra, hogy kurva nehez kerdeseket szedtem össze..:)
  • riccardogardoni
    épp töltöm az ívet :D
  • monyox
    OK, jöhet! Probaltam erdekes dolgokat kerdezni, bar lehet, a +1 kerdest hanyagolni kellett volna..:))))
  • riccardogardoni
    nah majd ha hazaértem neki állok én is, tetszenek a kérdések! :D
  • monyox
    OK, en irtam hülyesegeket, politikailag teljesen korrekt voltal!:)
  • Cucmey
    Nem is beszéltem csúnyán és nem voltam rasszista. :D Próbáltam visszafogni magam. A Cucmey-t úgy kell kiejteni hogy Cucmej. Ennyi. :)
  • monyox
    Ja, meg annyit a valaszokhoz, hogy itt nincs cenzura, minden szitokszavad illetve rasszista megnyilvanulasod ugy fog kikerülni, ahogy megfogalmaztad..XDDD Apropo, a nicked helyes kiejteseröl mit kell tudni?:)
  • Cucmey
    Milan meccset csak az első félidőt néztem. Másodikat meg fél szemmel.
    Sajna 2009ben voltam utoljára Olaszországban. De ha legközelebb megyek biztos lekanyarodok az autópályáról. :DD Pár kilométer nem oszt nem szoroz.
  • monyox
    Egy szemelyes kerdes; az udinei stadion lebrunyalasat mar abszolvaltad?;)
  • monyox
    Ejjha, ez eleg gyors volt..:)) Nem erdekelt a Milan-Barca meccs?:)
  • Cucmey
    Ment is vissza kitöltve. :)
  • Cucmey
    Én elnöknek lennék jó nem edzőnek :DD
  • monyox
    Mit akarsz, mit irjak?:)) OK, akkor Messina-drukker leszek..:)) De az elöbb szetküldtem mindenkinek. 13+1 kerdes.
  • riccardogardoni
    ezt már eltoltad egyszer :P :D
  • monyox
    Ja tudom, en meg nyakiig a meloval... De ma tutira atküldöm.. Ha nem, holnaptol a Catania-nak szurkolok..:)
  • riccardogardoni
    már este van :P :D
  • riccardogardoni
    nah végre :D
  • riccardogardoni
    hűt, meg lehetne próbálni, de a jelenlegi csapattal senki sem tud csodát tenni :D
  • monyox
    Ma delutan megy mindenkinek egy kis szeretetcsomag. Salve!
  • monyox
    Zamparini nem jo elnök. De van penze..:)))
    Mangia nem jo edzö. Raadasul tegnap azt nyilatkozta, hogy hetvegen illik megtapsolni Rossit. Ha bazmeg Devis, inkabb azzal foglalkozzal, hogy Teged nehogy kifütyüljenek...
    Jut eszembe. Gasperini eppen munkanelküli... Velemenyek?
  • riccardogardoni
    persze hogy nem, Mangia se jó edző ebben a kaliberben! átmenetileg jó volt, de kellene egy normális edző is! pl: Cucmey XDXDXD
  • Cucmey
    Zamparini nem jó elnök. Hirtelen ugrott ez be nekem ezért le is írtam. Lehet vitatkozni... :D