821
-
joe1980 #501 Ennek a játéknak DVD-s verziója van -e?fontos lenne a válasz!!!!! -
mikiking #500 tört verzió -
#499 megoldottam már mind1 -
#498 Én egérrel csak akkor tudom forgatni a kamerát ha fegyver van a kezemben, amúgy meg a numpadot kell használni. Nekem minden alapbeállításon van. (Ha lenyomod a jobb gombot akkor magátol a célra kellene ugrania) -
#497 nekem is az a proglémám, hogy egérrel nem tudok célozni! ebben az előugró ablakban beállítottam, hogy az egér player 1-en legyen, a kormány, meg a joystick meg unassigneden vagy min, és így sem tudok célozni! vmi megoldás kéne már! -
joe1980 #496 miért vesznénk össze pajtás? -
Vlala #495 Ugyan, én GTA-ban a hawaii ing zsebéből húzom elő a lángszórót... Tuning zippo, tudod, csak lájtosan. -
#494 Ha crackelve van akkor nem is kell image file -
#493 Neked eredetiben van meg,vagy tört verzió -
mikiking #492 de honnan lehet letölteni az image fált? -
#491 Az "akarok belemenni a játékba" az azt jelenti hogy elakartad indítani?
Ha igen akkor:
-rakd be a DVD-t, vagy
-mountold az Image fájlt és crackeld -
mikiking #490 segitsetek már, akarok bele menni a játékba és ezt irja ki : Unable to locate the game data,make sure the DVD is in the drive and re-run
mit csináljak? -
#489 Kösz. Ez kicsit valósághűbb megoldás mint amikor a gta-kban, hogy minden stukker a belső ingzsebében bújik meg, de azért ezen a téren a Hitman tetszett a legjobban ugyanis ott csak a kisebb fegyverek fértek el az öltöny alatt -
Vlala #488 A nagyobbakat bármelyik autód (tehát olyan nem , amit az utcán veszel kölcsön, csak saját) csomagtartójából tudod előhúzni. Poén képsor: a nyomozó Ford GT40-ese beáll a helyszínre, a csomagtartóból előkerül a távcsöves... -
#487 Szerintem sehogy, max meghallgatod és felismered. -
#486 Köszönöm. Akkor ezért nem találtam Music könyvtárat...
Címet, előadót hogy lehet megtudni? -
#485 A játék összes hangfájlja, a zenékkel együtt megtalálható a data/sounds könyvtárban, a négy számjegyből állók a zenék, a háromszámjegyűek az effektek. WMA formátumban van az összes hang -
#484 Nincs külön olyan opció, küldetés, csak a térképen különböző színekkel vannak jelölve a kerületek, a pirosban sok a bűnöző, a zöldben kevés a narancsban közepes. A razzia alatt csak annyit értettem hogy egy piros színű kerületben bemegyek egy bárba vagy egy olyan helyre ahol sokan vannak, ellkiáltom magam hogy "New York Police" és végigkutatom az összes ott tartózkodót(Van hogy mindenki tiszta, de mint írtam olyan is volt hogy egy ember kivételével mindenkinél találtam valami illegálisat). -
joe14 #483 razziázni is lehet? :O -
#482 A zenéket ki lehet valahogy szedni a játékból? -
#481 Nagyon élvezem a kerületek megtisztítását, az a legjobb amikor bemegyek egy boltba vagy kocsmába razziát tartani, egy piros kerületben, ott aztán van fogás rendesen:) -
joe14 #480 Ja hogy ez már ilyen komoly hogy lehet szintet lépni? gta szinten van már a játék? -
#479 Alapban három féle fegyvertípus van, melyek között az egérgörgővel vagy a pagedown-nal lehet váltogatni. (puszta kéz, fegyver, lőfegyver)
Először kiválasztod a lőfegyvereket, aztán End gombbal azon belül a neked tetszőlegest. -
#478 Amiket megvettem a rendőrfőkapitányságon fegyverek azokat hol tudom elérni? -
#477 Ez hasznos tanáncs, mert a keményebb rosszfiúk lenézik a 36-osomat...
Legközelebb beállítok egy géppisztollyal -
Vlala #476 Elég gyorsan el lehet jutni legmagasabb szintű kopóig, és a bűnügyek is változatosak, van ám itt féltékenységtől a szatíron, ittas ámokfutón, megvadult rockbandán át a teljesen gügye bűncselekményekig minden: húspártiak megtámadnak egy vegetáriánus hotelt, a pincérek összevesznek a borravalón, az öreg hajléktalanok egymást püfölik az utcán, vagy bejelentés érkezik, hogy valaki fegyverrel indult a munkahelye felé... Nagyon durva játék, bár lehet "menj oda verd szét bilincseld meg menj más helyre verd szét bilincset rá" stílusban is játszani, könnyen színesebbé lehet tenni. Sok fegyverey pl. azonnal eldobja a stukkert, ha egy nagyobb kaliberű cuccal adod le a figyelmeztető lövést. -
joe14 #475 nincs valakinek egy kölcsön regje wandoore hogy letöltsem,?:)
-
#474 Nekem is egyre jobban tetszik, most az egyik étteremnél mérgezés miatt átvizsgáltam az egész éttermet, azthiszem csak egy embernél nem volt semmi, a többit mind meg kellett bilincselni. Mégcsak tegnap este óta van meg a játék, de máris 2-es szintű vagyok és a legjobb kocsim van, és még mindig van egy csomó pénzem, pedig nem is játszottam vele olyan sokat. -
#473 Én olvastam az itteni postokat, és tudtam, hogy mire számítsak, sőt, sokkal rosszabbnak képzeltem el a játékot, így, miután megszoktam az irányítást és a grafikát (ami szép, de néhol optimalizálatlan és bugos, de alapvetően szerintem jó), nagyon megtetszett a játék. -
#472 Egy idő után meglehet szokni az irányítást, mostmár kicsit jobban megy mint este -
#471 Hát én most próbáltam ki de a grafikán és a harcmódokon kívül szinte semmi nem tetszik. Bár a történetben még nem járok olyan szinten hogy túl sokat tudjak róla de az irányítás valami szörnyű, az autóvezetés nehézkes a kamerakezelés az irányítással egy színvonalon van. Most hogy kiléptem belőle nem nagyon van kedvem játszani vele, de azért majd játszok még vele egy kicsit hátha jobban megtetszik -
#470 Nekem igazán tetszik ez a játék, csak meg kell szokni néhány PS2 átirat-tünetet, és utána igazán jó. (Azért a felbontásnál több grafikai beállítást lehetett volna belerakni) -
pylu #469 Szerintem ötletes... Nem rossz... -
joe14 #468 Írjátok le nekem légyszi hogy milyen a játék. -
#467 Rosszul írtam Los Vagos az a banda neve, Las Venturas a város neve -
#466 Los Vagos Las Vegasra hasonlít Los Santos pedig Los Angelesre, még felirat is van a hegyen. A San Andreasban is igazi városok kicsinyített változata van csak a nevük nem igazi, mégpedig a játék stílusa miatt, mert egy csomóan beperelték volna őket. Liberty City New Yorkra hasonlít Vice City ötletét pedig Miami adta -
Dévids #465 vagy lehet hogy csak azzért nem láttam olyat New York-ban mert szarul van kidolgozva -
Dévids #464 tehát nem minden helység kitaláció
-
Dévids #463 és a GTA Sa-ban San Fireo (San Fransisco) hasonlít az igazi San Fransisco-ra -
Dévids #462 Én nekem anyira nem jött be a játék.És hogy New York van benne igaziból sztem asse igaz. Én egyszer voltam New York-ba a rokonoknál de nem találkoztam olyan helyekkel ami a játékba volt .De persze nagy az a város.Tehát nállam még mindig a GTA marad.