True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
84.20 de ugyan olyan jo mint a legujabb.mert a legujabb 84.21 😄

geri15
tényleg melyik forceware driver-rel nyomod? Mondták hogy driverfüggõ, de nemtudom mire cseréljek :C

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
nekem sajnos mindég szaggat, bármit csinálok vele, pedig a gépem alapján nem kéne... nembaj városban is megvan az átlag 20 fps, amivel még éppen játszható marad, viszont jó a játékélmény ami kárpótol :-) Mondjuk még az irányításon is javíthattak volna valamelyest, majd talán a következõ részben...

Az elõzõ rész milyen volt? Jobb, rosszabb?

Barney Tech
de néha ha kanyarodok az ótóval lehet látni hogy picit beszagat de inkább alig egy öö izé alig veszed észre hogy belassul.

Barney Tech
nekem nem szagatt semmit de elég gagyi az irányitása az otonak amugy mozudlatok meg ilyensmik nem rosszak.

Ez igen érdekes mert nekem is szaggat pedig P4 2,6- os proci 1 giga ram és 9800 pro-m van és az utcán mindig szaggat! 😞
De remélem erre kijön valami patch mert igy nem túl élvezhetõ!
geri15
Na azt mesélje el nekem valaki hogy miért ilyen baszott szar az irányítás, és hogy miért kell egy 2,8-as P4-esen, 1 giga rammal, és egy 6600GT-vel akadnia 800x600-ban?? O_O ofkorz legújabb driver van fenn -.-

Másoktól elvett fegyvereket nekem is eldobta egybõl, talán túl könnyû lenne a game, ha eltenné. Vagy eladná...

Motort csak kölcsönvenni tudsz jelen ismereteim szerint, még nem találtam.

Ja és zenét lehet belerakni?
Hello mindenkinek!
Nekem az lenne a kérdésem hogy a talált vagy másoktól elvett fegyvereket hogyan lehet elrakni?
És hol lehet motort venni?

Elõre is köszi!
ttibi
van még akinek akadozik a játék?
és van rá megoldás?
én magamnak találtam egyet felraktam az sp2 az xpmre és megszünt az akadás. volt valakinek hasonló talasztalata?

Ha töltés alatt a Ctrl-t nyomva tartod, akkor elõjön a kis ablak.

Szerintetek is teljesen logikus, hogy ha meghallom a hátam mögött a szirénát, akkor beletaposok a fékbe, és kiszállok, hadd üssön el a rendõr?

Attól hogy valakit lábon lõnek még nem biztos,hogy a pisztolyt elejti.Jól néznénk ki ha a rendõrök a bûnözõk lábát lõnék nem a kezét.
Hát tényleg rattanetesen sok érthetetlen van.Abból nem érti meg hogy lõdd kézen mikor kék a célkerseszt.
Joke 33
helló.
Tudna segíteni valaki?
Mielõtt elindítom a játékot,kijön egy tábla ahol kérdezi a felbontást,meg ilyeneket...én azt elõször nagyon magasra állítottam,és a kártyám nem bírja el.Amikor bejönne a játék,kikapcsol a monitorom.Szal,a gond az,hogy kipipáltam azt a négyzetet,hogy ne jelenjen meg többé ez a kérdés.és így nem indul el a játék!
Valahogy nem lehet megjeleníteni azt a táblát???(már újra is telepítettem,és ugyanolyan)
<#help><#help><#help>

azt hiszem, dupla space-szel.

thanx de még egy kérdés:mely gombokkal tudom behozni?
Az "escape from manhattan"-t csinálta már valaki? Menjenek már...

Ez a moci igazán bejön mostanában.

nekem is... hol lehet a többi? Még hét pár kellene.

zolo
3
Egy volt a Central Park dny-i sarkán lévõ körforgalomban,1 meg asszem a Central parkban vagy vmilyen parkban egy magaslaton.Jól látható rész.
A 3.nem tom honnan lett,nem én vettem fel.

Neked?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nektek hány pár cipõtök van már?

Config windowban nem lehet? (betöltésnél Ctrl)

Captain Sparrow
hogy a lehet változtatni a displayen???
csak a felbontást tom állítani?? mert az kevés :s...tök akadozik

Slo-mo dive, Rank 4-nél tudod megvenni (alsó sor), Rank 1-nél továbbfejlesztheted 2x-esre.

kösz szépen,és mi a neve?
Az utolsó versenyen mindig kifagy a játék, nem tudom lenyomni a csajt, mert nem jutok el odáig. Egy _picit_ bosszantó ötödszörre menni...

a lifttel lemész a második szintig, armory 😊

Az merre van az a bolt?
Valaki egy FAQ-ot csinálhatna azért...

Goku x,a te gépeden simán mennie kéne.Gondolom nem eredeti a game.Sokaknak van olyan,hogy simán megvan már a max erõmû is(ha nem is simán,de már majdnem) és így is szaggat.

kétszer space, ha jól tudom, de ezt a képességet elõször meg kell venned a rendõrségi fegyverboltban.

GoKu x
üdv mindenkinek!
Tudom h nem kell a játéknak egy erömû de a gépemem eléggé szaggat. Minden a legalacsonyobra van téve akkor is, ha legmagasabra akkor is bár nem sokkal rosszabb. (P4 3.0Ghz, 6600gt, 1Gbram) Legujabb driver is fel van rakva. Szoval nemtudom mi lehet a baja. lécci segítsetek. köszi

Hogyan lehet behozni a lassitott vetõdést (a la max payne)?
cicai
a következõ küldi meddig tart?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Numpad 5-össel, vagy középsõ egérgombbal váltasz "pontos célzás" módba, onnantól vagy könyöktájon, vagy térdtájon lövöd, akkor neutralizing shot lesz belõle 😊

cicai
INKÁBB A LÁBÁT LÕJÉTEK ÉS NE A KEZÉT!!!!!!!!!!!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
ugy hogy megnyomom az 5-öt és úgy célzombe?

Úgy hogy a kezére célzol és ott alpaból kék a célkereszt.
Úgy hogy a kezére célzol és ott alpaból kék a célkereszt.
cicai
igen, de, hogy célozzam be, hogy kék legyen?

cicai
Sziasztok!
Mit kell azon a pályán csinálni ahol 1 nigger csávesz minigunnal lö én meg az oszlopok mögött rohangálok, de ha megölöm beszívja a ventilátor azt vége a gamenek.
Mit kell csinálni?

Kipucoltam a várost, az egész zöld. A rendõrfõnök elintézte egy "good work, detective"-vel, ennél azért többet vártam. 😊

Tulképpen ez akart lenni a kérdésem lényege, hogy vbenni tudtatok-e már... fogalmazásgátlót szedek 😊

Bemész egfy dojoba, ott lehet tanulni különféle harcmodorokat a taek-won-dotól a wu-shuig, ezeket utána tudod váltogatni.
A két kézzel lövöldözés vagy szurkálás g, illetve t betû (másik kéz) segítségével érhetõ el.

zolo
A G a fegyvereknél mûködik,de a harci stílusnál nem.Mikor lehet változtatni?És hogy lehet a nálam levõ fegyverekbõl kétkezest csinálni,mint pl.a kaszából?

zolo
Én már találkoztam motorral.Van rendõr motor is.A térkép felsõ részén levõ városrészeken van a legtöbbször.
Autóárusnál még nem láttam.

cicai
köszi

Bûnüldözésbõl tudsz pénzt szerezni, a police booth-ok kifizetik az eddigi munkásságodat.

Zolo (#372): Ruhákat ruházati üzletekben (clothes shop) tudsz venni, frizurát a barbernél tudsz csináltatni. A harcmodort kézitusára (brawling) állítva, G-vel választod ki.

Kis angoltudásasal újabb hülye poénok:, a filmekbõl únásig ismert letartóztatási szöveg paródiái (jogában áll hallgatni, meg az összes sz.r, amit elfelejtettem) hangzanak el 😊

Motort nem láttam még. Lehet azt egyáltalán venni?

zolo
Frizurát hogy lehet csináltatni?Ruhákat hogy lehet venni,mert ugye az eljén lehettett a szekrénybe a rendõrt lecserélni,aztán nincs semmi se ott.Meg megvettem egy harc módót a dojo-ban és azt hogy lehet megtanulni?
Most ennyi.