True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Az elõzõ rész milyen volt? Jobb, rosszabb?
De remélem erre kijön valami patch mert igy nem túl élvezhetõ!
Motort csak kölcsönvenni tudsz jelen ismereteim szerint, még nem találtam.
Nekem az lenne a kérdésem hogy a talált vagy másoktól elvett fegyvereket hogyan lehet elrakni?
És hol lehet motort venni?
Elõre is köszi!
és van rá megoldás?
én magamnak találtam egyet felraktam az sp2 az xpmre és megszünt az akadás. volt valakinek hasonló talasztalata?
Szerintetek is teljesen logikus, hogy ha meghallom a hátam mögött a szirénát, akkor beletaposok a fékbe, és kiszállok, hadd üssön el a rendõr?
Tudna segíteni valaki?
Mielõtt elindítom a játékot,kijön egy tábla ahol kérdezi a felbontást,meg ilyeneket...én azt elõször nagyon magasra állítottam,és a kártyám nem bírja el.Amikor bejönne a játék,kikapcsol a monitorom.Szal,a gond az,hogy kipipáltam azt a négyzetet,hogy ne jelenjen meg többé ez a kérdés.és így nem indul el a játék!
Valahogy nem lehet megjeleníteni azt a táblát???(már újra is telepítettem,és ugyanolyan)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Egy volt a Central Park dny-i sarkán lévõ körforgalomban,1 meg asszem a Central parkban vagy vmilyen parkban egy magaslaton.Jól látható rész.
A 3.nem tom honnan lett,nem én vettem fel.
Neked?
http://flickr.com/photos/zolika90/
csak a felbontást tom állítani?? mert az kevés :s...tök akadozik
Tudom h nem kell a játéknak egy erömû de a gépemem eléggé szaggat. Minden a legalacsonyobra van téve akkor is, ha legmagasabra akkor is bár nem sokkal rosszabb. (P4 3.0Ghz, 6600gt, 1Gbram) Legujabb driver is fel van rakva. Szoval nemtudom mi lehet a baja. lécci segítsetek. köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mit kell azon a pályán csinálni ahol 1 nigger csávesz minigunnal lö én meg az oszlopok mögött rohangálok, de ha megölöm beszívja a ventilátor azt vége a gamenek.
Mit kell csinálni?
Bemész egfy dojoba, ott lehet tanulni különféle harcmodorokat a taek-won-dotól a wu-shuig, ezeket utána tudod váltogatni.
A két kézzel lövöldözés vagy szurkálás g, illetve t betû (másik kéz) segítségével érhetõ el.
Autóárusnál még nem láttam.
Zolo (#372): Ruhákat ruházati üzletekben (clothes shop) tudsz venni, frizurát a barbernél tudsz csináltatni. A harcmodort kézitusára (brawling) állítva, G-vel választod ki.
Kis angoltudásasal újabb hülye poénok:, a filmekbõl únásig ismert letartóztatási szöveg paródiái (jogában áll hallgatni, meg az összes sz.r, amit elfelejtettem) hangzanak el 😊
Motort nem láttam még. Lehet azt egyáltalán venni?