True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Hát én most próbáltam ki de a grafikán és a harcmódokon kívül szinte semmi nem tetszik. Bár a történetben még nem járok olyan szinten hogy túl sokat tudjak róla de az irányítás valami szörnyû, az autóvezetés nehézkes a kamerakezelés az irányítással egy színvonalon van. Most hogy kiléptem belõle nem nagyon van kedvem játszani vele, de azért majd játszok még vele egy kicsit hátha jobban megtetszik

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

reménytelen
Nekem igazán tetszik ez a játék, csak meg kell szokni néhány PS2 átirat-tünetet, és utána igazán jó. (Azért a felbontásnál több grafikai beállítást lehetett volna belerakni)
Szerintem ötletes... Nem rossz...

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Írjátok le nekem légyszi hogy milyen a játék.

Gerbill
Rosszul írtam Los Vagos az a banda neve, Las Venturas a város neve

Gerbill
Los Vagos Las Vegasra hasonlít Los Santos pedig Los Angelesre, még felirat is van a hegyen. A San Andreasban is igazi városok kicsinyített változata van csak a nevük nem igazi, mégpedig a játék stílusa miatt, mert egy csomóan beperelték volna õket. Liberty City New Yorkra hasonlít Vice City ötletét pedig Miami adta

vagy lehet hogy csak azzért nem láttam olyat New York-ban mert szarul van kidolgozva

tehát nem minden helység kitaláció

és a GTA Sa-ban San Fireo (San Fransisco) hasonlít az igazi San Fransisco-ra

Én nekem anyira nem jött be a játék.És hogy New York van benne igaziból sztem asse igaz. Én egyszer voltam New York-ba a rokonoknál de nem találkoztam olyan helyekkel ami a játékba volt .De persze nagy az a város.Tehát nállam még mindig a GTA marad.

Viszont kibaszott bugos is... És nemtom a kitalált városhoz meg fantázia kell és ihlet nem mindíg van. <#crazya> De jó a game...

Ezen ne vesszünk össze 😊

kedves Viala.elárulom miért veri a GTA-t nálam.Lehet venni benne zenéket,Ki lehet nyitni a csomagtartót,eredeti és nem kitalált város van benne,és lehet nem tudtad-e ,a faszi ebbe is tud uszni.a vallató mód nagyon jól meg van csinálva (ezt a Punisherbe kurva rosszul elbaszták),mert itt a billentyüket kell nyomkodni és nem az egeret kell rángatni.A graf lehet hogy mosottas (gondolom a HAVOK motor van
alatta)de nem baj.És a játék (a punisherrel ellentétben) akciójáték és változatos és a GTA SA is.
nagyon királyak vagytok mert szeretitek én is imádom, de azt árulja el valaki mi a pöcsért használja a procim 100%-át??? nem az a baj hogy kihasználja hanem hogy szarul használja és emiatt fagy a gépem pedíg szivesen nyomatnám a game-et nagyon zsír!!! Sztem büntet!!!<#worship><#nezze><#taps><#help>

ÉN így még nem hasonlítotam össze a kettõt...

A bónuszküldetést csinálta már valaki?

figyu nekem is tetszik nagyon,hiába kapott egy ujságba kevesebb százalékot nálam brutálisan veri a San andreast.
Olvasom a hszeket, csak annyit mondok, vegyetek egy normális gépet... Ennyii.... nem töltöttem le, de haverom azt mondta jatszott vele, és jó. Ennyi és nem kéne fikázni + dicsérni sem, mert mindenki döntse el magának... Én spec a grafot nem nézem csak a játékmenet/történet. Különösebben nem érdekel. Ennyi részemrõl<#vigyor1>

Sziasztok!!! Valaki tudna segíteni? Nincs rosz gépem <2600+ os proci; Radeon 9800pro VGA; 768MB RAM> ez7 nem dicsekvés csak írtam!<#circling> Szal az a gondom hogy 100%-on használja a procim a game...<#szomoru1> Nem volt valakinek ilyen problémája? És ha volt az az illetõ hogy oldotta meg? Elõre is köszönöm a segítséget...<#help><#nemtudom><#wow1>

Ezek a Reloades verziók?

Akkor lehet, hogy azóta elhasználódott az olvasód.

Nálam nem megy.Másnál viszont ment.
Oké,de ez most történt.eddig nem csinált ilyet.eddig fel tudtam telepiteni.Ha ujra tenném a windowst müködne talán.
Valami belsõ hiba, ez lehet írási hibától is. Próbáld másik meghajtóval, vagy bemásolva a DVD bemásolásával, vagy egy másik példányról telepítéssel. Esetleg kérj meg valakit, hogy próbálja feltelepteni. Ha csak Nálad nem megy, az ovasási hiba.

Tudja valaki mi az az internal error (meg számok alatta).Nekem ezt irja ki telepités közben.Ha esetleg vki tud segiteni,örülnék neki.
Vki ha tud segitsen.egy olyan problémával fordulok hozzátok,hogy ami most következett be.Ma fel akartam tenni a gamet,de a telepitésnél ilyet ir ki,hogy error (és pár számot),hogy mit lehet tenni.probáltam imageböl is felrakni úgy se jó.kérlek titeket válaszoljatok,v segitsetek.Ha sikerül amit mondtok majd megköszönöm.
Sztem ehez is patch kell,mint a Hitman 4-hez.Jó lenne...

Nem tudom,hogy mi a különbség.Lehet,hogy nem szggatna?😊

Eddig is krekkes volt, nem?

Barney Tech
Külömbség?

Kijött a reloaded!!!!

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

én még az elején tartok és ott akadtam el,amikor a detectiv is veled van vlami bárnál és ott azt írja hogy kapd el a menekülõ bünözõt de autóban vagyok és nem tok kiszállni.

GoKu x
kösz

Ott van a a hajó elején, alul.

GoKu x
Elakadtam a gamében, annál a résznél amikor vmi operaházban kell menni és a végén egy bárka vagy mi tüzgolyot köpköd, vmi olyat is kiír h az üzemeanyagtartályt kéni kilõni, de nemtuodom az hol van. pls help sokat segítene. elöre is kösz

Mit gondoltok lesz magyarítása mint az elsõ résznek ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Ne foglalkozz a starfuckos verzióbal, van hozzá krák.

Attila56
van egy kis gondom.Felteszem a játékot.Elinditom és azt mondja huzzam ki a DVD/CD-t.Jó nagyban kihúzom és kéri a CD-t.Szerencsére felmásoltam a játékot a gépre de nemtom mit csináljak tovább.Aki tud segíteni és van MSN-je az felvehet: [email protected]

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

geri15
tudtommal még nem készült hozzá, a nagyobb oldalakon legalábbis nincsen. De miért kéne? Elég egyszerû a játék 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Nálam veri a san andreast ,de viszont nagyon!
cicai
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy honnan tudok letölteni végigjátszás a játékhoz.
Köszönöm a segítséget.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

geri15
amúgy nekem az tetszik még nagyon ebben a játékban, hogy olyan valóságos feelingje van.. szóval nem az mint a GTA-ban, hogy éreztem hogy ez csak egy játék, itt szinte érzem a szmogot, meg a város is egészen élethûre sikeredett...
Jó, mondjuk 'csak' Manhattan van benne (kicsit durva lett volna, Bronx-ostul, New Jersey-stül, mindenestül belepakolni egész New York-ot...), de az nagyon faszán le van modellezve, lehet érezni a távolságokat 😊 Elmegyek a Wall Street-tõl a Harlemig, és beletelik legalább egy 10 percbe a kocsikázás, ez életszerûbb, mint a GTA-ban 😊

Csak hát ne akadna, és lenne egy picivel normálisabb irányítása, bár idõvel az is megszokható.

geri15
elég lenne Miami is 😊

Majd mondjjuk a fejlesztõknek, hogy a következõ rész Hawaii-n játszódjon 😊

Barney Tech
hát elég szar az idõ meg az autok hangja is fika ne mhiszem hogy a hangkarimmal van a baj mert az 7.1es

Sajnos mindkettõre nemleges a válasz.

Én annak is örülnék, ha ki lehetne belõle okoskodni a zenéket... 😊

hello azt hiszem már kérdeztem de erre még nem tudott senki sem válasszolni!

A kérdés : 1.Lehet e saját zenét belerakni?
2.Patch -et bejelentettek e már vagy van e már?

Válaszokat elõre is köszönöm!

"Achime"
Persze, van benne nappal is, bár gyakori a felhõs égbolt és a csapadék, a hõmérséklet csúcsértéke... na mindegy.

Barney Tech
amugy megy nappal is a játék?
valami kiegészitõ vagy pecs van?

Megvan a negyedik pár cipõm.
Lent volt egy kikötõben, a Szabadság-szobornál.

geri15
azt vágsizom, a 84.21 van meg nekem is... hát akkor passzoltam