821
  • slimshady
    Kösz így téleg sikerült megcsinálni. Most olyan 35%nál tartok a küldetéseknél. Ott tartok, ahol kikell szöknön egy épületből, mer elfogtak, és a küldetés végén, megkell ölnöm benjamin-t aki szamurálykardal vagy iesmivel harcol. Hogyan lehet legyőzni? Mert mindig ketté töri a karodmat, vagy a nádat, és még egyszer sem sikerült leszúrnom őt! Valaki segítsen plz!
  • slimshady
    Én az L.A-val nem játszottam. Szerintem a legtöbb küldetés az jó. A mozgás nem valami jó, meg a menüje tisza ps2-ös. Van 1 pár búg benne, de meglehet őket szokni.Ha ezek a hibák nem lennének, sztem rohadt jó játék lenne, és a san andreas-al is felvené a versenyt. De ígyis jó. Ha osztályozni kéne én 10/7et adnék. :)
  • Bandy11
    Hali srácok elég láma ,egyszerű ám lényegre törő kérdés érdemes e nekiállni és játszani vele és mivel jobb(vagy rosszab) mint az L.A.
  • DeathJr
    Van hozzá valami patch?
    mert a haver gépén elégg lassan ment.
    Konfig:
    Amd Sempron 2.6ghz
    2X256 Dual DDR
    Ati Radeon 9600Xt
    Abit alaplap

szentem ezen a konfigon simán kéne neki mennie
  • Vlala #537
    Hagyd a fenében a fickókat, én pl. kergetőzetem velük, és mindig csaptam egy-kettőt az autókra, amikor volt egy kis előnyöm :)

Az a taxis egyébként nem kis figura.

NoZoli:
    Kösz, hogy mondod, én is próbálkpoztam már a bonussal. De most, hogy tudom, hogy lezárjja a játékot, hagyom a fenébe... inkább törvénykedek még egy kicsit. :)
  • slimshady
    Hy! Már kezdek belejöni a játékba. Most ott tartok, hogy a taxis haveromnak kel segítenem, van 4 taxi azokat szétkel ütnöm valahogy, de védi 3 ember késel őket, és lehetetlen kiütni őket. Egyet se sikerült eddig. :( pedig, azok aküldetések ahol bekelet meni 1 klubba, és volt mindig 3- vagy 4 menet simán nyertem. meg már sok harcművészetet is elsajátítottam. Hogyan csináljam meg a küldetést? Mer ha egy embert ütök akor a másik ketőböl az egyik biztos leszúr,meg mindig elfáradok. 1 kis tanácsot kérnék!
  • NoZoli
    Kezdd wgy másik ember felkutatásával! És akiket megtaláltál, ne engedd el őket, hanem üsd ki!
    Nah, nekem már vége! A Bonus Mission nem volt könnyű, de sikerült. Congratulations, aztán visszadobott a főmenübe, még csak nem is a városba. Szóval, ott aztán vége mindennek... szóval, soha nem tudom meg, hogy mi történik, ha mind a 10 adidast összeszedem, pedig már 6 megvolt... bár, még be tudom tölteni a Bonus előtti állást.
  • slimshady
    Köszönöm az eddigi segítségeket már megtok csinálni majdnem mindent!
    De elakadtam 1 küldetésben! Bementem 1 ,haverhoz a börtönbe és utána 3 csávot akik a járdán árulnak valamit be kel fenyítenem őket. Ez is ment. De amikor a 3. csávót kell megkeresnem és befenyetenem, mielöt da érk kb 200 méterel elöte eltünik a térképről, hiába megyek oda ahol árult valamit a csávó eltünik. Hogyan tudom megtalálni, és merre fele bujik el?
    (amit délután kérdeztem azzal ne foglalkozatok, már megtudtam csinálni :D)
    Kösz a segítséget előre is
  • slimshady
    Igen én vettem a ,saját pénzemből". Elölröl kezdtem, mentem ien gyorsulásin véletlenül elütötem sok embert, letatóztatak, és kaptam valami büntit. de nem tudom mi az. Ha elkapok valakit mindig ki írja hogy 0/3. Mi lehet vajon a büntetés? Tud valaki egy mayar honlapot ahol levanak irva a küldetések?
  • Rücsök
    Pedig kéne adnia... A kocsi amit szeretnél a tied? Mert ha csak egy civiltől koboztad, akkor nem lehet.
  • slimshady
    Bementem police boothoz, de csak kocsit tudok veni, meg a pénzemet oda adják. A kocsimat nem! :(
    Lehet elölről kezdek mindent,, mer nem veszek mégegy kocsit
  • Vlala #530
    Bármelyik kihelyezett police boothhoz elő tudják neked hozni.
  • slimshady
    Értem!Ma vettem kocsit elösszőr, és bementem a garázsba ahol ott volt, de én körbe akartam nézni és automatikusan kirakot a városba! Utána visszamentem a garázsba és nem volt már ot a kocsim. Most akkor hol van, még visza lehet szerezni, vagy vehetek másikat?!
  • NoZoli
    Huh! Nekem már majdnem megvan a 100%, már csak 7 városrészt kell kipucolni...
  • Gerbill
    A kocsid csomagtartóját ki kell nyitnod, és ott bejön egy menü és ott kilehet választani minden fegyvert és azokat később lehet használni(minden típusból csak adott mennyiséget lehet magaddal vinni)
  • slimshady
    Igen már jó lett köszönöm!
    Mér nem tudom használni a fegyvereket amiket veszek? Vettem egy jót 5.000 dollárért és nem is tudok lőni vele, meg nem látom, csak azal a régi szaral tudok. :( Ez mindenkinél így van vagy csak én vagyok balek?
  • Gerbill
    Már nem emlékszem pontosan, de szerintem a "q" megnyomásával megkell állítanod egy civil autót és üldözni azt aki elmenekült, utána kipörgeted vagy valahogy kiszeded a kocsiból és letartóztatod.
  • slimshady
    Üdv!Egy kis segítséget kérek. Ritkán szoktam jáccani,de ezel sokat szeretnék és már az elején elakadtam a játékban. Rendőr letemés az első küldetésnél akadtam meg. AHol 3 embert le kel igazoltatni az egyik drogozot, őt letartoztattam, ak ocsi csomagtartóját is kinyitottam, és utána meg jött 2 banda akik bunyózni akartak egymásal. Lötem figyelmeztető lövést, abbahagyták és letartózattam őket, de az utolsó mindig elfut, beszál a kocsiba és elmenekül! Hiába tudnám elkapni, akármit nyomok, nem tartoztatja le, meg nem is lövi le. Hogyan kéne csinálni? Eéőe is köszönöm.
  • Gerbill
    Egy villáskulcs a jele. Ruhát és hajat is lehet változtatni, csak be kell menni egy boltba, mindenhol lehet valamit venni csak beszélni kell az eladóval. Az üzletek töbsége csak nappal van nyitva. Hajat vágatni a Barber's feliratú üzletekben lehet, ruhát általában a Gift Shop-ban vagy valami Outfits feliratú üzletben lehet kapni. A térképen nincsenek jelölve, de az egész város tele van ezekkel a boltokkal.
  • mikiking
    Ok,de milyen jele van a szerelőmühelyeknek? egy kulcs,amivel a biciklit szokás szerelni ,nem? és sérót,vagy ruhát vált.nem lehet?
  • Gerbill
    A szerelőműhelyek ajtaja soha nincs becsukva, max rossz helyre mész. Egyébként ne számíts San Andreas szintű tuninglehetőségre.
  • mikiking
    de én oda megyek , a térképen van egy olyan jel és mégsem nyilik ki,nem lehet oda bemenni miért?
  • Vlala #519
    Nem mindet lehet. Bemész a szervizbe, és a legtöbb autóhoz van Street Upgrade (ez a tuning) és Police Upgrade (villogó és durvább lökhárító előre)
  • mikiking
    császtok,lehet tuningolni az autókat a gameban? és ha lehet akkor hogy?
  • ngcsnet
    most meg már el sem indul, amikor bejön a főmenü, 2-3 másodperc után ki is lép:S
  • ngcsnet
    visszakerestem, de nem találtam választ, arra hogy mit lehet tenni a hiányzó jobb kar ellen? az összes karakternek hiányzik a jobb karja.
    nem tudtok segíteni ez ügyben?

előre is köszi
  • bdani92
    A minomumot eléri de minden grafikai beállításnál akad mint a ......:(
  • Gerbill
    Szerintem simán menni fog, nekem is hasonló a gépem csak 128Mb-s ATI kártyám van
  • mikiking
    fog menni nekem a game?
    g-force 5200 - 128 mb
    pentium 2,4 processor
    512 mb ram
    80 gb hrad disk
    direct-x 9
  • Vlala #512
    Mi géped van? Minimumot eléri?
  • bdani92
    Valaki tudna nekem segíteni,hogy hogyan lehetne megcsinálnom a játékot hogy ne akadjon. (a nélkül hogy a gépet vagy a videó kártyát cserélnem kellene)
  • Gerbill
    Kicsit ppontosabban, hátha így érthetőbb: megnyomod az egér görgőjét vagy a num pad 5-ös gombját és átvált pontos célzásra és a kezére vagy a lábára célzol úgy hogy kék legyen a célkereszt és lősz egyet
  • Vlala #509
    Szép küldetés. Főleg az elején, amikor odamegy az ülő sráchoz, annak meg leesik a feje... brutál.
    Próbáld valami pontos fegyverrel célzó módban lábon / vállon lőni. Tuti hatás.
  • NighTTraiN

amikor ki lehet választani a 3 maffia családból, hogy melyiknek akarom a küldetéseit csinálni, és ott kiválasztom a fekákat, és ott az első pályán akadtam el, az a feladat, hogy lopózzak be hozzályuk (egy elhagyatott épületbe vannak, ami tele van csövesekkel), és a végén a főcsávó, akit gondolom ki kell vallatni, elmenekül, és egy forgótáras atomágyuval lő rám, na ott mi a tökömet kell csinálni???????? , mert probáltam én már mindent, de ha lelövöm az sem jó, meg semmi se, valaki segítsen pls....
    de amugy meg sztem jó a játék
  • NighTTraiN
    hy all
  • joe1980
    Állitólag olvasási hiba,majd kicserélem a DVD és a cd olvasót akkor talán jó lesz
  • reménytelen
    Nekem nem volt ilyen hiba, pedig DVD verzióm van, nem tudom, nálad mi lehet a probléma...
  • joe1980
    Azért kellene ,mert a Cd -ről való telepités során kiirja,hogy imperial error.
  • reménytelen
    Igen.
  • joe1980
    Nekem ugy sikerült megoldanom ,hogy kihúsztam a Joystickot.