821
-
pylu #461 Viszont kibaszott bugos is... És nemtom a kitalált városhoz meg fantázia kell és ihlet nem mindíg van. De jó a game... -
Vlala #460 Ezen ne vesszünk össze :) -
joe1980 #459 kedves Viala.elárulom miért veri a GTA-t nálam.Lehet venni benne zenéket,Ki lehet nyitni a csomagtartót,eredeti és nem kitalált város van benne,és lehet nem tudtad-e ,a faszi ebbe is tud uszni.a vallató mód nagyon jól meg van csinálva (ezt a Punisherbe kurva rosszul elbaszták),mert itt a billentyüket kell nyomkodni és nem az egeret kell rángatni.A graf lehet hogy mosottas (gondolom a HAVOK motor van
alatta)de nem baj.És a játék (a punisherrel ellentétben) akciójáték és változatos és a GTA SA is. -
pylu #458 nagyon királyak vagytok mert szeretitek én is imádom, de azt árulja el valaki mi a pöcsért használja a procim 100%-át??? nem az a baj hogy kihasználja hanem hogy szarul használja és emiatt fagy a gépem pedíg szivesen nyomatnám a game-et nagyon zsír!!! Sztem büntet!!! -
Vlala #457 ÉN így még nem hasonlítotam össze a kettőt...
A bónuszküldetést csinálta már valaki? -
joe1980 #456 figyu nekem is tetszik nagyon,hiába kapott egy ujságba kevesebb százalékot nálam brutálisan veri a San andreast. -
Neoncsoves #455 Olvasom a hszeket, csak annyit mondok, vegyetek egy normális gépet... Ennyii.... nem töltöttem le, de haverom azt mondta jatszott vele, és jó. Ennyi és nem kéne fikázni + dicsérni sem, mert mindenki döntse el magának... Én spec a grafot nem nézem csak a játékmenet/történet. Különösebben nem érdekel. Ennyi részemről -
pylu #454 Sziasztok!!! Valaki tudna segíteni? Nincs rosz gépem [2600+ os proci; Radeon 9800pro VGA; 768MB RAM] ez7 nem dicsekvés csak írtam! Szal az a gondom hogy 100%-on használja a procim a game... Nem volt valakinek ilyen problémája? És ha volt az az illető hogy oldotta meg? Előre is köszönöm a segítséget... -
vodMarci #453 Ezek a Reloades verziók? -
Vlala #452 Akkor lehet, hogy azóta elhasználódott az olvasód.
-
joe1980 #451 Nálam nem megy.Másnál viszont ment. -
joe1980 #450 Oké,de ez most történt.eddig nem csinált ilyet.eddig fel tudtam telepiteni.Ha ujra tenném a windowst müködne talán. -
Vlala #449 Valami belső hiba, ez lehet írási hibától is. Próbáld másik meghajtóval, vagy bemásolva a DVD bemásolásával, vagy egy másik példányról telepítéssel. Esetleg kérj meg valakit, hogy próbálja feltelepteni. Ha csak Nálad nem megy, az ovasási hiba. -
joe1980 #448 Tudja valaki mi az az internal error (meg számok alatta).Nekem ezt irja ki telepités közben.Ha esetleg vki tud segiteni,örülnék neki. -
joe1980 #447 Vki ha tud segitsen.egy olyan problémával fordulok hozzátok,hogy ami most következett be.Ma fel akartam tenni a gamet,de a telepitésnél ilyet ir ki,hogy error (és pár számot),hogy mit lehet tenni.probáltam imageböl is felrakni úgy se jó.kérlek titeket válaszoljatok,v segitsetek.Ha sikerül amit mondtok majd megköszönöm. -
vodMarci #446 Sztem ehez is patch kell,mint a Hitman 4-hez.Jó lenne... -
vodMarci #445 Nem tudom,hogy mi a különbség.Lehet,hogy nem szggatna?:) -
Vlala #444 Eddig is krekkes volt, nem? -
#443 Külömbség? -
kicsirobi #442 Kijött a reloaded!!!! -
martin01 #441 én még az elején tartok és ott akadtam el,amikor a detectiv is veled van vlami bárnál és ott azt írja hogy kapd el a menekülő bünözőt de autóban vagyok és nem tok kiszállni. -
#440 kösz
-
Vlala #439 Ott van a a hajó elején, alul. -
#438 Elakadtam a gamében, annál a résznél amikor vmi operaházban kell menni és a végén egy bárka vagy mi tüzgolyot köpköd, vmi olyat is kiír h az üzemeanyagtartályt kéni kilőni, de nemtuodom az hol van. pls help sokat segítene. elöre is kösz -
Szabyka #437 Mit gondoltok lesz magyarítása mint az első résznek ? -
Vlala #436 Ne foglalkozz a starfuckos verzióbal, van hozzá krák. -
#435 van egy kis gondom.Felteszem a játékot.Elinditom és azt mondja huzzam ki a DVD/CD-t.Jó nagyban kihúzom és kéri a CD-t.Szerencsére felmásoltam a játékot a gépre de nemtom mit csináljak tovább.Aki tud segíteni és van MSN-je az felvehet: [email protected] -
#434 tudtommal még nem készült hozzá, a nagyobb oldalakon legalábbis nincsen. De miért kéne? Elég egyszerű a játék :) -
joe1980 #433 Nálam veri a san andreast ,de viszont nagyon! -
#432 Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy honnan tudok letölteni végigjátszás a játékhoz.
Köszönöm a segítséget.
-
#431 amúgy nekem az tetszik még nagyon ebben a játékban, hogy olyan valóságos feelingje van.. szóval nem az mint a GTA-ban, hogy éreztem hogy ez csak egy játék, itt szinte érzem a szmogot, meg a város is egészen élethűre sikeredett...
Jó, mondjuk 'csak' Manhattan van benne (kicsit durva lett volna, Bronx-ostul, New Jersey-stül, mindenestül belepakolni egész New York-ot...), de az nagyon faszán le van modellezve, lehet érezni a távolságokat :) Elmegyek a Wall Street-től a Harlemig, és beletelik legalább egy 10 percbe a kocsikázás, ez életszerűbb, mint a GTA-ban :)
Csak hát ne akadna, és lenne egy picivel normálisabb irányítása, bár idővel az is megszokható. -
#430 elég lenne Miami is :) -
Vlala #429 Majd mondjjuk a fejlesztőknek, hogy a következő rész Hawaii-n játszódjon :) -
#428 hát elég szar az idő meg az autok hangja is fika ne mhiszem hogy a hangkarimmal van a baj mert az 7.1es -
Vlala #427 Sajnos mindkettőre nemleges a válasz.
Én annak is örülnék, ha ki lehetne belőle okoskodni a zenéket... :) -
achime #426 hello azt hiszem már kérdeztem de erre még nem tudott senki sem válasszolni!
A kérdés : 1.Lehet e saját zenét belerakni?
2.Patch -et bejelentettek e már vagy van e már?
Válaszokat előre is köszönöm!
"Achime" -
Vlala #425 Persze, van benne nappal is, bár gyakori a felhős égbolt és a csapadék, a hőmérséklet csúcsértéke... na mindegy. -
#424 amugy megy nappal is a játék?
valami kiegészitő vagy pecs van? -
Vlala #423 Megvan a negyedik pár cipőm.
Lent volt egy kikötőben, a Szabadság-szobornál. -
#422 azt vágsizom, a 84.21 van meg nekem is... hát akkor passzoltam