True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
Sziasztok
Hogy tudok pénzt szerezni?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Kedves ZOLO.nekem se szaggat a játék mikor benn vagyok a házakban,de amikor kint vagyok akkor szaggat.kérdésedre a válasz:INDITÁsnál tartsd nyomva a ctrl-t .
Na de most tényleg!
Nem volt senkinek ilyen problémája???

Aha. Tényleg! Kipróbáltam és megoldódott a problémám!
Kössz szépen KisM

grebber
Szeva Pé!

Töröld le a picsába annyit nem ér az egész<#nevetes1>

Next PC upgrade: 2022

Ezzel tisztában vagyok, de én azt mondom, hogy játék közben nincs egér!

zolo
Az hogy a játék menüjében nincs egér!Csak játék közben van!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Szevasztok!
Lenne egy kérdésem! Install után a konzolban (még a windows-ban) belövõm az egeret! Majd elindítva a játékot nincs egér! Mi lehet a probléma!
kössz

zolo
Nekem az amd-m 1,4-en megy,ráadásul a játék nem támogatja a vid karim és szaggatás nélkül megy 😄DDD
A játék néha kilépett,újratettem és azóta az indításnál nem jön be a grafika + irányítás állító konzol.HOgyan lehetne elõhozni?

milyen proci lenne jó?
Az egy kicsikét kicsi a játéknak. Grafikát tudod még lejjebb venni?

szerintem,segitséget vártam hátha leirja valaki,mit tegyek hogy ne szaggasson.ennyi.Miért, hanyas proci kellene?
M@TriX
1.6-os proci? szerinted?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sziasztok.segitséget szeretnék kérni.Mikor benn vagyok a házakban akkor normálisan megy de amikor kinn vagyok az utcán nagyon szaggat.A procim 1,6 os a videokártya ati 9800 as-mit tegyek,hogy rendesen mennjen és ne szaggasson.A játék király
Droglabor: bemondja a diszpécser, hogy NE használjak lõfegyvert, mert robbanásveszély áll fenn. Erre mit csinál a jó rendõr? Beleveri a srác fejét a sütõn lévõ cuccba, hadd hulljon a férgese. 😊

M@TriX
elkapod a jobb karját és földretepered.... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Q betûvel bemutatkozol, hogy rendõrség, aki megadja magát, azt simán +-szal, aki nem, azt elõtte gyepálni kell egy kicsit. Ha a földön van, mehet rá a bilincs.

Ezek a hüle True Crime-s poénok hiányoztak eddig az életembõl.

1. Érdemes megnézni, kik milyen autót vezetnek. Nekem a tízméteres limóból egy szakadt punk szállt ki. A tata a sportmotoron sem utolsó látvány.
2. a riasztások: Vegetáriánus éttermet vernek szét húsért; Megtámadták a DJ-t, mert nem tetszik a zene; Öreg fószerek verik egymást az utcán; pincérek összeverekedtek a borravalóért stb.

zolo
Hali!
Bármilyen furcsa ti4200-sen megy a játék!/igaz az embereknek hiányzik a jobb karja/,de úgyis nemsokára lesz új kártyám.
Hogy lehet letartóztani az egyéneket?Mert nem jöttem rá.

Igen, közben megtaláltam...

nem tünik el fegyver hanem csak +kell nyomni a g-betüt azt hiszem és akkor elöveszi a másodlagos fegyvert!ui:de csak akkor amikor a pisztoly jelen van
Bence94
hali mi lehet a gond ?a fegyverek ezüstök fekete helyett pl.az uzinak feketének kell hogy legyen és ezüst

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hangulatban, zenében nagyon ott van a szeren.

Van benne jó néhány bug de ha azok nem lennének, akkor a gta-t kenterbe verné.
Van, ez aggaszt engem is. Még így is, de úgy vettem észre, hogy betöltésenként változik. Nem is zavar annyira, legfeljebb röhögök egy sort, inkább a fegyverek-stílusok rejtélyes eltûnése bosszant. Kiveszem a népirtót a csomagtérbõl, és eltûnik...

Barney Tech
Barney Tech
Akkor probáld a legujabb drivert.
Geforceos vagyok 😄

X800GTO.

Barney Tech
Videokártya driver csere.Milyen kártyád van?

Isszonyat brutál game lett.
Azt tudom, kiírta, hogy trunk, de amikor onnan elõszedem, onnantól nem találom.

A fegyvereket a csomagtartoban tudod tartani és azt hiszem vagy az f vagy a g-vel lehet váltani a cuclikat 😄
Nagyon cool a game, de az elsõ részbõl benne hagytak némi hibát... egyrészt, nálam az emberek néha elfelejtik, hogy a szemeket nem árt fejen belül hordani, és elég idétlenül néznek ki ettõl. Másrészt, a mewntési rendszer nagyon nincs eltalálva...

És véééégre lehet motorozni!

(láma kérdés következik😊
Vettem némoi cuccot, fegyvereket, harcmordorokat, de nem igazán tudom használni, nem jelenik meg sehol. Miért?

A kocsikat csak akkor tudod tuningolni amikor már +vetted!!De 1 ként lehet benne ruhát ,hajat csináltatni különbözö harc modokat +tanulni a kocsikba lehet venni zenéket 😄 nagyon király játék
Nem tudja valaki hogy lehet avgy melyik kocsikat lehet tuningolni? Annál a jelnél ahol lehet mert mind szürke csak a repair van.
Úgyse megy..

Akkor passz nem tom.Használd a CureROM-ot.
Nem.. rld-nyca.bin, rld-nycb.bin, rld-nycc.bin. Így néznek ki, + még a cue file-ok is ott vannak persze.

True Crime New York City .img
Így néz ki?
A gépen van az image file.

De most cd-n van vagy gépen az image fájl?
4.03

Hanyas verziójú a daemonod?
Így nem lehet hibás a CD..

Daemon Tools

Hogy telepíted?Cd-rõl vagy virtuális meghajtóról?
Másnak nem volt az installálásnál problémja a Data11.cab nevû file-al? Láttam 1 embert, aki kért segítséget, de úgy láttam, hogy eltûnt a süllyesztõben az a kérdés.. Így azért én is megpróbálkozom vele. Installálás közben (kb, vagy pont a felénél) azt írja ki, hogy nem találja a Data11.cab nevû file-t. 3 CD-s ugyebár a game, és nem kérte még a 2. CD-t, pedig azon van a Data11.cab, így nem értem, hogy mi a pontos baja.. Erre vki nem tud vmilyen megoldást?

Nálam a GTA-t most azért nem veri,mert szaggat ez a game,de az biztos,hogy jobb lett mint az elsõ rész.

Nekem 1.6 os procinál néhány helyen belassul de utána élvezhetö lesz,és kipróbáltam,NÁLAM VERI A GTA-T.
Barney Tech
De te 2800ghzt irtál.

az ésméghozzá amd....

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;