True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Hogy tudok pénzt szerezni?
Hogy tudok pénzt szerezni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Kedves ZOLO.nekem se szaggat a játék mikor benn vagyok a házakban,de amikor kint vagyok akkor szaggat.kérdésedre a válasz:INDITÁsnál tartsd nyomva a ctrl-t .
Na de most tényleg!
Nem volt senkinek ilyen problémája???
Nem volt senkinek ilyen problémája???
Aha. Tényleg! Kipróbáltam és megoldódott a problémám!
Kössz szépen KisM
Kössz szépen KisM
Ezzel tisztában vagyok, de én azt mondom, hogy játék közben nincs egér!
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem! Install után a konzolban (még a windows-ban) belövõm az egeret! Majd elindítva a játékot nincs egér! Mi lehet a probléma!
kössz
Lenne egy kérdésem! Install után a konzolban (még a windows-ban) belövõm az egeret! Majd elindítva a játékot nincs egér! Mi lehet a probléma!
kössz
Nekem az amd-m 1,4-en megy,ráadásul a játék nem támogatja a vid karim és szaggatás nélkül megy 😄DDD
A játék néha kilépett,újratettem és azóta az indításnál nem jön be a grafika + irányítás állító konzol.HOgyan lehetne elõhozni?
A játék néha kilépett,újratettem és azóta az indításnál nem jön be a grafika + irányítás állító konzol.HOgyan lehetne elõhozni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
milyen proci lenne jó?
Az egy kicsikét kicsi a játéknak. Grafikát tudod még lejjebb venni?
szerintem,segitséget vártam hátha leirja valaki,mit tegyek hogy ne szaggasson.ennyi.Miért, hanyas proci kellene?
1.6-os proci? szerinted?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sziasztok.segitséget szeretnék kérni.Mikor benn vagyok a házakban akkor normálisan megy de amikor kinn vagyok az utcán nagyon szaggat.A procim 1,6 os a videokártya ati 9800 as-mit tegyek,hogy rendesen mennjen és ne szaggasson.A játék király
Droglabor: bemondja a diszpécser, hogy NE használjak lõfegyvert, mert robbanásveszély áll fenn. Erre mit csinál a jó rendõr? Beleveri a srác fejét a sütõn lévõ cuccba, hadd hulljon a férgese. 😊
elkapod a jobb karját és földretepered.... 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Q betûvel bemutatkozol, hogy rendõrség, aki megadja magát, azt simán +-szal, aki nem, azt elõtte gyepálni kell egy kicsit. Ha a földön van, mehet rá a bilincs.
Ezek a hüle True Crime-s poénok hiányoztak eddig az életembõl.
1. Érdemes megnézni, kik milyen autót vezetnek. Nekem a tízméteres limóból egy szakadt punk szállt ki. A tata a sportmotoron sem utolsó látvány.
2. a riasztások: Vegetáriánus éttermet vernek szét húsért; Megtámadták a DJ-t, mert nem tetszik a zene; Öreg fószerek verik egymást az utcán; pincérek összeverekedtek a borravalóért stb.
Ezek a hüle True Crime-s poénok hiányoztak eddig az életembõl.
1. Érdemes megnézni, kik milyen autót vezetnek. Nekem a tízméteres limóból egy szakadt punk szállt ki. A tata a sportmotoron sem utolsó látvány.
2. a riasztások: Vegetáriánus éttermet vernek szét húsért; Megtámadták a DJ-t, mert nem tetszik a zene; Öreg fószerek verik egymást az utcán; pincérek összeverekedtek a borravalóért stb.
Hali!
Bármilyen furcsa ti4200-sen megy a játék!/igaz az embereknek hiányzik a jobb karja/,de úgyis nemsokára lesz új kártyám.
Hogy lehet letartóztani az egyéneket?Mert nem jöttem rá.
Bármilyen furcsa ti4200-sen megy a játék!/igaz az embereknek hiányzik a jobb karja/,de úgyis nemsokára lesz új kártyám.
Hogy lehet letartóztani az egyéneket?Mert nem jöttem rá.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Igen, közben megtaláltam...
nem tünik el fegyver hanem csak +kell nyomni a g-betüt azt hiszem és akkor elöveszi a másodlagos fegyvert!ui:de csak akkor amikor a pisztoly jelen van
hali mi lehet a gond ?a fegyverek ezüstök fekete helyett pl.az uzinak feketének kell hogy legyen és ezüst
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hangulatban, zenében nagyon ott van a szeren.
Van benne jó néhány bug de ha azok nem lennének, akkor a gta-t kenterbe verné.
Van, ez aggaszt engem is. Még így is, de úgy vettem észre, hogy betöltésenként változik. Nem is zavar annyira, legfeljebb röhögök egy sort, inkább a fegyverek-stílusok rejtélyes eltûnése bosszant. Kiveszem a népirtót a csomagtérbõl, és eltûnik...
X800GTO.
Isszonyat brutál game lett.
Azt tudom, kiírta, hogy trunk, de amikor onnan elõszedem, onnantól nem találom.
A fegyvereket a csomagtartoban tudod tartani és azt hiszem vagy az f vagy a g-vel lehet váltani a cuclikat 😄
Nagyon cool a game, de az elsõ részbõl benne hagytak némi hibát... egyrészt, nálam az emberek néha elfelejtik, hogy a szemeket nem árt fejen belül hordani, és elég idétlenül néznek ki ettõl. Másrészt, a mewntési rendszer nagyon nincs eltalálva...
És véééégre lehet motorozni!
(láma kérdés következik😊
Vettem némoi cuccot, fegyvereket, harcmordorokat, de nem igazán tudom használni, nem jelenik meg sehol. Miért?
És véééégre lehet motorozni!
(láma kérdés következik😊
Vettem némoi cuccot, fegyvereket, harcmordorokat, de nem igazán tudom használni, nem jelenik meg sehol. Miért?
A kocsikat csak akkor tudod tuningolni amikor már +vetted!!De 1 ként lehet benne ruhát ,hajat csináltatni különbözö harc modokat +tanulni a kocsikba lehet venni zenéket 😄 nagyon király játék
Nem tudja valaki hogy lehet avgy melyik kocsikat lehet tuningolni? Annál a jelnél ahol lehet mert mind szürke csak a repair van.
Úgyse megy..
Akkor passz nem tom.Használd a CureROM-ot.
Nem.. rld-nyca.bin, rld-nycb.bin, rld-nycc.bin. Így néznek ki, + még a cue file-ok is ott vannak persze.
True Crime New York City .img
Így néz ki?
True Crime New York City
True Crime New York City
Így néz ki?
A gépen van az image file.
De most cd-n van vagy gépen az image fájl?
4.03
Hanyas verziójú a daemonod?
Így nem lehet hibás a CD..
Daemon Tools
Hogy telepíted?Cd-rõl vagy virtuális meghajtóról?
Másnak nem volt az installálásnál problémja a Data11.cab nevû file-al? Láttam 1 embert, aki kért segítséget, de úgy láttam, hogy eltûnt a süllyesztõben az a kérdés.. Így azért én is megpróbálkozom vele. Installálás közben (kb, vagy pont a felénél) azt írja ki, hogy nem találja a Data11.cab nevû file-t. 3 CD-s ugyebár a game, és nem kérte még a 2. CD-t, pedig azon van a Data11.cab, így nem értem, hogy mi a pontos baja.. Erre vki nem tud vmilyen megoldást?
Nálam a GTA-t most azért nem veri,mert szaggat ez a game,de az biztos,hogy jobb lett mint az elsõ rész.
Nekem 1.6 os procinál néhány helyen belassul de utána élvezhetö lesz,és kipróbáltam,NÁLAM VERI A GTA-T.
az ésméghozzá amd....
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”