821
  • Lebron James 23
    hát amikor megyek az utolsóhoz ott kb 500m-re és a térkép-ről eltűnik
  • Vlala #580
    Emlékszem, három csókától kell begyűjteni valamit, kihallgatással, erős ráhatással. Eltűnik, ezt úgy érted, mintha bug lenne, vagy egyszerűen elszökik?
  • Lebron James 23
    azt amikor az apjához bemegy és utánnA 3emberhez elkell menni és amikor a 3.-ikhoz elkéne menni akkor mindig az eltúnik pedig 6percem van még
  • Vlala #578
    Miért, mit nem értesz? Melyik küldetésnél vagy?

(A mentéssel lehet, hogy nem járnál jól, az elején négyféle bűnbanda után lehet menni)
  • Lebron James 23
    nemtud vki adni 1linket ahonn a magyarosítást lehet leszedni vagy 1kb 50%-os mentés-t?
  • Lebron James 23
    de innen hogyan?:S
  • CaviaR
    mind1, inkább töltsd le innen: http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_true_crime_new_york_city.shtml
  • Lebron James 23
    megadod?és akkor elmagyarázom
  • CaviaR
    De valamiről csak feltelepítetted!? Na azon van egy crack könyvtár, abban van.
    Van msnem.
  • Lebron James 23
    ha ezt nekem írtad gondolom igen.... de én a net-rőlszedtem le van msn-ed?
  • CaviaR
    rajta van a dvd-n, amiről telepítetted
  • Lebron James 23
    írjon má vki
  • Lebron James 23
    csá mindenkinekki tud adni nekem 1jó crack-ot?
  • Veper
    Ha a warez werzió van a kezemben, de szeretném a magyarosítást milyen serialt irjak?
  • CaviaR
    Rakd fel maxra, de ég úgy sem lesz az igazi. Ha az egér smooth-olást is felveszed maxra, az valamelyest segíteni fog...
  • Rücsök
    A Benjaminhoz visszatérve: Próbáld a páncéljait leütni, utána már piskóta lesz. Ás ezt a játék is kiírja, nem ártana néha elolvasni a tippeket.
  • DeathJr
    mielőtt elindítod a gamát.
    be lehet állítani ahol a felbontást
    ott van alatta az érzékenység.
  • skylan
    Nekem is a dvd-s van meg csak lenne egy olyan problémám hogy az egér nagyon lasú nem tudna nekem valaki segiteni hogy hol lehet beállitani hogy gyorsab legyen?
  • DeathJr
    Én most húzom le a Dvd-s változatot.Majd meglátom hogy hogy megy.
  • NoZoli
    Az autók hangjai nálam is érdekesek... Főleg a tuningolt verdáké. Olyan mintha valami űrhajóban ülnék...
  • MikX
    hmm, kicsit fura, most volt időm kipróbálni, jobb mint az L.A. sztem, bár elvette a kedvem az ocsmány átirat, nincs grafikai beállítás, meg az irányítás beállítása is gagyi, és nálam nincsenek autóhangok, vagyis innkább halk, és gagyi, gondolom nem iennek kéne lenni... van erre valami?
  • NoZoli
    Nekem is DVD és megy!
  • Gerbill
    Most nemrégiben jelent meg egy DVD-s verzió nekem az van meg és simán megy.
  • DeathJr
    Láttam láttam csak nah mert nekem se ment:(lehet még1X le kellesz szednem máshonnan de lehet hogy a crack-el van vami ziccer.
    Azért lökhetnének ki hozzá egy patch-et:)
  • Gerbill
    Nemhiszem, hogy itt olyan sokmindenkinek eredeti volna, de van akinek megy a warez van akinek nem, nem tudom mi lehet a megoldás. De az előbb is ezt írtam.
  • DeathJr
    azért csak nem vette meg mindenki eredetibe...
  • Gerbill
    Az evidence bizonyítékot jelent. Ezeket beválthatod a rendőrségen vagy a Police Bothoknál, itt pénzt nem kapsz érte csak karrier és good pontokat, viszont városszerte vannak olyan üzletek ahol el lehet őket adni itt viszont bad pontokat kapsz és pénzt.
  • Gerbill
    Régebben téma volt, nem emlékszem hogy született e megoldás, szerintem van akinek megy van akinek nem, van akinél minden karakternek hiányzik a jobb karja, nem tudom mi lehet a hiba okozója. Az eredeti megvételén kívül nem hiszem hogy lenne akármi orvoslás
  • DeathJr
  • slimshady
    A rendőrségen és a police both-oknál van olyan hogy turn in evidencia! És kiírja hogy miből mennyi van. Ott mit lehet c sinálni? mIre jó az?
  • slimshady
    A rendőrségen és a police both-oknál van olyan hogy turn in evidencia! És kiírja hogy miből mennyi van. Ott mit lehet c sinálni? mIre jó az?
  • NoZoli
    Nos, a 46%-ot a történet folytatásával tudod növelni. A 30%-ot pedig avval, hogy a rádión kapott riasztásokhoz kivonulsz és sikeresen elhárítod őket (minél több bűnözőt tartóztatsz le). És mint látható, a városok 20 kisebb részre vannak osztva. Ha az egyik a térképen zöld lesz, akkor ott már nem muszáj több riasztáshoz kimenned, mehetsz a következő városrészbe. Dióhéjban ennyi.
  • slimshady
    Hy! Kösz zola már sikerült kiütnöm :D! 46°%nál tartok, de a city cleanup-om csak 30%! Ez mit jelent? És mit kell csinálni, hogy itt is jobb legyen a statisztikám?
  • DeathJr
    és van rá vami orvoslás?mert gondolom akinek itt jól megy biztos nem vette meg eredetibe:)
  • Gerbill
    Ha a haverod gépén nem a warez verzió lenne akkor simán elmenne rajta. És ha visszaolvasnál akkor talán te is rájöhettél volna erre mivel már másoknak is volt ilyen gondja.
  • DeathJr
    ohh 1000 köszönet a semmi választ:(
  • NoZoli
    Akkor passz... én felkaptam a nádat és elkezdtem vele ütni, mint a répát és úgy "jó lett".
  • Vlala #544
    A harcrendszer kicsit megújult, nekem egy kicsit jobban tetszett, mint az előző rész... bár teljesen ízlés dolga.
  • slimshady
    Felszoktam venni többszőr is, de nem tudom eltalálni, mer jól védi magát, és ő meg mindig szétöri a nádat! pedig már sok harcművészetet tanultam! A 7-es 9-es gombal szoktam támadni, az R-el meg védekezni. Van olyan gomb, amivel lehet még valamit csinálni, és én nem tudok róla? [a +gomb nem ér semit ellene lehetetlen ezt az álatot lefogni :(]
  • NoZoli
    Vedd fel az általa elkaszabolt nádat és avval üssed!