True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
A szerelõmûhelyek ajtaja soha nincs becsukva, max rossz helyre mész. Egyébként ne számíts San Andreas szintû tuninglehetõségre.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

de én oda megyek , a térképen van egy olyan jel és mégsem nyilik ki,nem lehet oda bemenni miért?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Nem mindet lehet. Bemész a szervizbe, és a legtöbb autóhoz van Street Upgrade (ez a tuning) és Police Upgrade (villogó és durvább lökhárító elõre)

császtok,lehet tuningolni az autókat a gameban? és ha lehet akkor hogy?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ngcsnet
most meg már el sem indul, amikor bejön a fõmenü, 2-3 másodperc után ki is lép:S

ngcsnet
visszakerestem, de nem találtam választ, arra hogy mit lehet tenni a hiányzó jobb kar ellen? az összes karakternek hiányzik a jobb karja.
nem tudtok segíteni ez ügyben?

elõre is köszi

A minomumot eléri de minden grafikai beállításnál akad mint a ......😞
Gerbill
Szerintem simán menni fog, nekem is hasonló a gépem csak 128Mb-s ATI kártyám van

fog menni nekem a game?
g-force 5200 - 128 mb
pentium 2,4 processor
512 mb ram
80 gb hrad disk
direct-x 9

Mi géped van? Minimumot eléri?

Valaki tudna nekem segíteni,hogy hogyan lehetne megcsinálnom a játékot hogy ne akadjon. (a nélkül hogy a gépet vagy a videó kártyát cserélnem kellene)
Gerbill
Kicsit ppontosabban, hátha így érthetõbb: megnyomod az egér görgõjét vagy a num pad 5-ös gombját és átvált pontos célzásra és a kezére vagy a lábára célzol úgy hogy kék legyen a célkereszt és lõsz egyet

Szép küldetés. Fõleg az elején, amikor odamegy az ülõ sráchoz, annak meg leesik a feje... brutál.
Próbáld valami pontos fegyverrel célzó módban lábon / vállon lõni. Tuti hatás.

amikor ki lehet választani a 3 maffia családból, hogy melyiknek akarom a küldetéseit csinálni, és ott kiválasztom a fekákat, és ott az elsõ pályán akadtam el, az a feladat, hogy lopózzak be hozzályuk (egy elhagyatott épületbe vannak, ami tele van csövesekkel), és a végén a fõcsávó, akit gondolom ki kell vallatni, elmenekül, és egy forgótáras atomágyuval lõ rám, na ott mi a tökömet kell csinálni???????? , mert probáltam én már mindent, de ha lelövöm az sem jó, meg semmi se, valaki segítsen pls....
de amugy meg sztem jó a játék
hy all
Állitólag olvasási hiba,majd kicserélem a DVD és a cd olvasót akkor talán jó lesz
reménytelen
Nekem nem volt ilyen hiba, pedig DVD verzióm van, nem tudom, nálad mi lehet a probléma...
Azért kellene ,mert a Cd -rõl való telepités során kiirja,hogy imperial error.
reménytelen
Igen.
Nekem ugy sikerült megoldanom ,hogy kihúsztam a Joystickot.
Ennek a játéknak DVD-s verziója van -e?fontos lenne a válasz!!!!!
tört verzió

matyi08
megoldottam már mind1

Gerbill
Én egérrel csak akkor tudom forgatni a kamerát ha fegyver van a kezemben, amúgy meg a numpadot kell használni. Nekem minden alapbeállításon van. (Ha lenyomod a jobb gombot akkor magátol a célra kellene ugrania)

matyi08
nekem is az a proglémám, hogy egérrel nem tudok célozni! ebben az elõugró ablakban beállítottam, hogy az egér player 1-en legyen, a kormány, meg a joystick meg unassigneden vagy min, és így sem tudok célozni! vmi megoldás kéne már!

miért vesznénk össze pajtás?
Ugyan, én GTA-ban a hawaii ing zsebébõl húzom elõ a lángszórót... Tuning zippo, tudod, csak lájtosan.

Gerbill
Ha crackelve van akkor nem is kell image file

Gerbill
Neked eredetiben van meg,vagy tört verzió

de honnan lehet letölteni az image fált?

Gerbill
Az "akarok belemenni a játékba" az azt jelenti hogy elakartad indítani?
Ha igen akkor:
-rakd be a DVD-t, vagy
-mountold az Image fájlt és crackeld

segitsetek már, akarok bele menni a játékba és ezt irja ki : Unable to locate the game data,make sure the DVD is in the drive and re-run

mit csináljak?

Gerbill
Kösz. Ez kicsit valósághûbb megoldás mint amikor a gta-kban, hogy minden stukker a belsõ ingzsebében bújik meg, de azért ezen a téren a Hitman tetszett a legjobban ugyanis ott csak a kisebb fegyverek fértek el az öltöny alatt

A nagyobbakat bármelyik autód (tehát olyan nem , amit az utcán veszel kölcsön, csak saját) csomagtartójából tudod elõhúzni. Poén képsor: a nyomozó Ford GT40-ese beáll a helyszínre, a csomagtartóból elõkerül a távcsöves...

Gerbill
Szerintem sehogy, max meghallgatod és felismered.

reménytelen
Köszönöm. Akkor ezért nem találtam Music könyvtárat...

Címet, elõadót hogy lehet megtudni? <#vigyor3>
Gerbill
A játék összes hangfájlja, a zenékkel együtt megtalálható a data/sounds könyvtárban, a négy számjegybõl állók a zenék, a háromszámjegyûek az effektek. WMA formátumban van az összes hang

Gerbill
Nincs külön olyan opció, küldetés, csak a térképen különbözõ színekkel vannak jelölve a kerületek, a pirosban sok a bûnözõ, a zöldben kevés a narancsban közepes. A razzia alatt csak annyit értettem hogy egy piros színû kerületben bemegyek egy bárba vagy egy olyan helyre ahol sokan vannak, ellkiáltom magam hogy "New York Police" és végigkutatom az összes ott tartózkodót(Van hogy mindenki tiszta, de mint írtam olyan is volt hogy egy ember kivételével mindenkinél találtam valami illegálisat).

razziázni is lehet? 😮

reménytelen
A zenéket ki lehet valahogy szedni a játékból?
Gerbill
Nagyon élvezem a kerületek megtisztítását, az a legjobb amikor bemegyek egy boltba vagy kocsmába razziát tartani, egy piros kerületben, ott aztán van fogás rendesen😊

Ja hogy ez már ilyen komoly hogy lehet szintet lépni? gta szinten van már a játék?

reménytelen
Alapban három féle fegyvertípus van, melyek között az egérgörgõvel vagy a pagedown-nal lehet váltogatni. (puszta kéz, fegyver, lõfegyver)
Elõször kiválasztod a lõfegyvereket, aztán End gombbal azon belül a neked tetszõlegest.
Gerbill
Amiket megvettem a rendõrfõkapitányságon fegyverek azokat hol tudom elérni?

reménytelen
Ez hasznos tanáncs, mert a keményebb rosszfiúk lenézik a 36-osomat...
Legközelebb beállítok egy géppisztollyal <#vigyor1>
Elég gyorsan el lehet jutni legmagasabb szintû kopóig, és a bûnügyek is változatosak, van ám itt féltékenységtõl a szatíron, ittas ámokfutón, megvadult rockbandán át a teljesen gügye bûncselekményekig minden: húspártiak megtámadnak egy vegetáriánus hotelt, a pincérek összevesznek a borravalón, az öreg hajléktalanok egymást püfölik az utcán, vagy bejelentés érkezik, hogy valaki fegyverrel indult a munkahelye felé... Nagyon durva játék, bár lehet "menj oda verd szét bilincseld meg menj más helyre verd szét bilincset rá" stílusban is játszani, könnyen színesebbé lehet tenni. Sok fegyverey pl. azonnal eldobja a stukkert, ha egy nagyobb kaliberû cuccal adod le a figyelmeztetõ lövést.

nincs valakinek egy kölcsön regje wandoore hogy letöltsem,?😊

Gerbill
Nekem is egyre jobban tetszik, most az egyik étteremnél mérgezés miatt átvizsgáltam az egész éttermet, azthiszem csak egy embernél nem volt semmi, a többit mind meg kellett bilincselni. Mégcsak tegnap este óta van meg a játék, de máris 2-es szintû vagyok és a legjobb kocsim van, és még mindig van egy csomó pénzem, pedig nem is játszottam vele olyan sokat.

reménytelen
Én olvastam az itteni postokat, és tudtam, hogy mire számítsak, sõt, sokkal rosszabbnak képzeltem el a játékot, így, miután megszoktam az irányítást és a grafikát (ami szép, de néhol optimalizálatlan és bugos, de alapvetõen szerintem jó), nagyon megtetszett a játék.
Gerbill
Egy idõ után meglehet szokni az irányítást, mostmár kicsit jobban megy mint este <#vigyor3>