True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
LOST FAN
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Azért lökhetnének ki hozzá egy patch-et😊
mert a haver gépén elégg lassan ment.
Konfig:
Amd Sempron 2.6ghz
2X256 Dual DDR
Ati Radeon 9600Xt
Abit alaplap
szentem ezen a konfigon simán kéne neki mennie
Az a taxis egyébként nem kis figura.
NoZoli:
Kösz, hogy mondod, én is próbálkpoztam már a bonussal. De most, hogy tudom, hogy lezárjja a játékot, hagyom a fenébe... inkább törvénykedek még egy kicsit. 😊
Nah, nekem már vége! A Bonus Mission nem volt könnyû, de sikerült. Congratulations, aztán visszadobott a fõmenübe, még csak nem is a városba. Szóval, ott aztán vége mindennek... szóval, soha nem tudom meg, hogy mi történik, ha mind a 10 adidast összeszedem, pedig már 6 megvolt... bár, még be tudom tölteni a Bonus elõtti állást.
De elakadtam 1 küldetésben! Bementem 1 ,haverhoz a börtönbe és utána 3 csávot akik a járdán árulnak valamit be kel fenyítenem õket. Ez is ment. De amikor a 3. csávót kell megkeresnem és befenyetenem, mielöt da érk kb 200 méterel elöte eltünik a térképrõl, hiába megyek oda ahol árult valamit a csávó eltünik. Hogyan tudom megtalálni, és merre fele bujik el?
(amit délután kérdeztem azzal ne foglalkozatok, már megtudtam csinálni 😄)
Kösz a segítséget elõre is
LOST FAN
Lehet elölrõl kezdek mindent,, mer nem veszek mégegy kocsit
Mér nem tudom használni a fegyvereket amiket veszek? Vettem egy jót 5.000 dollárért és nem is tudok lõni vele, meg nem látom, csak azal a régi szaral tudok. 😞 Ez mindenkinél így van vagy csak én vagyok balek?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit