821
-
booa #621 de nagyon sok bug van benne???és nem tudjátok hány ft ps2-re?? -
#620 Mert imádok bunyózni meg brutálkodni fenyegetni amit az s.a ban nem lehet.De ha választanom kéne hogy csak S.A vagy true crimeval játszhatok csak akkor San Andreas mert az sokkal összetettebb és részletesebb pedig a true crime jobban tetszik. -
booa #619 hát ezekree!!!::::ezt nem értem mért jobb nála a sanandreas ha jobban tetszik neked???
de nagyon sok bug van benne???és nem tudjátok hány ft ps2-re?? -
#618 Mire vagy kiváncsi? -
booa #617 ezt nem értem mért jobb nála a sanandreas ha jobban tetszik neked???
de nagyon sok bug van benne???és nem tudjátok hány ft ps2-re??és még mondjatok rola vmit:D -
#616 Igen.Teljesen olyan mint a gta.Lehet motorozni és a városban rendetlenkeedni.Én pc-n játszok vele és nagyon jó.Nekem jobban tetszik a san andreasnál de a s.a jobb nála. -
booa #615 császtok most probálom meg venni a játékot !!!és szeretném kérdezni hogy jo vagy mi?:Dbele lehet szállni minden kocsiba és lehet csak ugy menni szabad játékban??meg hogy ha ps2-re vette vki meg menyiért és hol?kőssz! -
#614 Én tegnap vittem végig de ilyenre nem is emlékszem.Olyan metróüldözés van ahol a faszit ki kell ütni a metróból.De bármi gondod van akkor segítek szivesen mert ez egy kurvajó játék. -
skoda3 #613 Hali lenne 1 kérdésem.
Elakadtam pontossan ott ahol egy ürgét kergetek a Metroba.
Utolérem lecsatolja a kocsit és felrobban az egész.
Tudna valaki segiteni mit kellene csinálni?
Elöre is kösz- Élet halál kérdése. -
#612 Mert tört az eredeti nem szaggat de nekem is csak tört van de ki lehet birní -
#611 Miért szaggat iszonyúan a játék? -
skoda3 #610 Hali lenne 1 kérdésem.
Elakadtam pontossan ott ahol egy ürgét kergetek a Metroba.
Utolérem lecsatolja a kocsit és felrobban az egész.
Tudna valaki segiteni mit kellene csinálni?
Elöre is kösz. -
#609 Hali! Van 2 kérdésem:
1. Nem tudom elindítani a játékot a parancsikonnal, és a könyvtárban találhato exe-vel, csak azzal, ameiknél kidob egy ablakor az elején, amivel be tudom állítani a paramétereket. Miért csak így tudom elindítani? Nem kéne a parancsikonnal is elindulnia? Crackeltem is.
2. A játék iszonyúan szaggat. 640*480-as felbontáson is. 6.11-es ATI driver van fennt, és radeon 9600-am van. Élvezhetetlen így a játék. Miért szaggat ennyire? -
kicsirobi #608 Szeva.1 az ,hogy nem látni az e-mail címedet,2 a SAVE GAME a mentés,amit úgy találsz meg,hogy játék közben ESC,és mész oldalra.
Amúgy hol akadtál el? -
dvdrw111 #607 helosztok
hogy kell benne menteni másodszor van hozzá végigjátszás ha tudjátok a választ valamelyikre vagy mind kettőre akkor itt az emeil cimem -
kicsirobi #606 Én is most kezdtem el csak elakadtam.Amúgy jó játék,és nem szaggat -
attila117 #605 csa all
most töltöm a game t mire számit csak?
küld jetek má linekt mindenről ami kell hozzá
kösz!!! -
lvweb61 #604 ÁÁÁ egy naagyon jó gamma csak szentem mivel tört verzió ezért olyan lassú mint az anyatetü:S
Pedig 3ghz procimvan 512 ram és ati 9600pro-256mb
és akad mint a szar:S
segítsetek lécci
előre is thx! -
Anyámtyúkja #603 Hello!Remélem tudtok segíteni mert elakadtam az egyik feladatnál.Na az a lényeg hogy egy operában vagyok és a végén azt a fura hajót kell lőni és nem tom hogy hol kell.Azt is írta hogy lőjem a teli tankot de azt nem tudom hogy hol van.PLEASE segítsettek!!!!!!!!!!!!!!!! -
istipisti2 #602 figyu nekem a cracknél hibát jelez a windows. adatvesztés meg stb. nem tudtok segíteni?
-
ldavid #601 kösz szépen, megpróbálom -
Vlala #600 Hű, de régen volt már. Azt hiszem, célzómódban térd vagy könyöklövéssel kell elintézni. -
ldavid #599 senki? -
ldavid #598 hát nálam néha rendesen akad, igaz a procim pont a minimum (2000Mhz)..
van egy küldi amiben el kell kapni valami P. Lincoln-t de mikor kijuggatom mindig bedarálja a mögötte forgó bazinagy ventillátor és kezdhetem előlről az egészet, ha meg megpróbálom leütni ő lő szitává engem.. valaki valami okosat? -
#597 radeon 9200 128 mb AMD Athlon 2600mhz 512 ram nemtuuljoo de szerintem elég h tokéletesen fusson legkissebb beálliitásokkal
amuugymeg menny anyádba!!! -
#596 ja és még valami nehogy vki feltegye a tort verziot me csak meggyulik a baja vele lassan megy és a legröhejesebb hogy míg az instalálás ugy kb 10 perc az uninstall ki**szottul érdekes módon pontosan 23 perc
(érdekes) -
#595 Kérjél apucitól új gépet.
A játéknak nem kéne akadnia egy régebbi gépen sem. -
#594 ba**ik nekem warez dvd-sem van ha a legnagyobban nyomom ha a legalacsonyabban uugyis uugybevan lassulva minnt szar a fűben émmá kezdek lemondani erről a gammárool elegem van!!! -
Vlala #593 Szét kel verni a taxikat, embereket ne bántsd. -
#592 h kell megcsinálni azt a küldetés ahol a cabbie-hez kel menni és ott van három taxi és utánna jön 3ember? -
#591 kössz már megcsináltam, de azt nem értem amikor a metróba vagy és oda jön a terry akkor ott mit dob nekem oda vagyis azt tom 1aktát marcus-ról de az mi?vagy van valami lényege? -
#590 Menj át a deszkákon, akkor elé kerülsz, és lődd ki az összes benzineshordót ami mellett elmegy. -
#589 segítsen vki h kell megállítani azt a kamion a president club-os küldetésnél mer kilövöm az olajat hiába robban föl nem tom megállítani -
#588 ja bug mer most kezdtem 1újat és most már a másik küldetésbe is lehet tovább menni -
#587 Ez nálam is előfordult. Utána asszem kiléptem a játékból, legközelebb pedig nem tűnt el a srác. Bug! -
#586 hát ott az apjához keell menni h azt a küldetést csináld meg a k betűhöz a chinatown-ba -
Vlala #585 Na bumm, nem lehet ki9választani a küldetések közül... vagy csak én nem találom? -
Vlala #584 Megnézem majd. -
#583 nem próbáltam de sorba kell menni mer kiírja export vendor 1 utánna export.. 2 utánna meg export vendor 3 -
Vlala #582 Próbáltál már hozzá menni először? (Bocs, ha hüleséget kérdezek, régen volt már...)