True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
de nagyon sok bug van benne???és nem tudjátok hány ft ps2-re??
de nagyon sok bug van benne???és nem tudjátok hány ft ps2-re??és még mondjatok rola vmit😄
Elakadtam pontossan ott ahol egy ürgét kergetek a Metroba.
Utolérem lecsatolja a kocsit és felrobban az egész.
Tudna valaki segiteni mit kellene csinálni?
Elöre is kösz- Élet halál kérdése.
Elakadtam pontossan ott ahol egy ürgét kergetek a Metroba.
Utolérem lecsatolja a kocsit és felrobban az egész.
Tudna valaki segiteni mit kellene csinálni?
Elöre is kösz.
1. Nem tudom elindítani a játékot a parancsikonnal, és a könyvtárban találhato exe-vel, csak azzal, ameiknél kidob egy ablakor az elején, amivel be tudom állítani a paramétereket. Miért csak így tudom elindítani? Nem kéne a parancsikonnal is elindulnia? Crackeltem is.
2. A játék iszonyúan szaggat. 640*480-as felbontáson is. 6.11-es ATI driver van fennt, és radeon 9600-am van. Élvezhetetlen így a játék. Miért szaggat ennyire?
Chaos Anno Domini
Amúgy hol akadtál el?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
hogy kell benne menteni másodszor van hozzá végigjátszás ha tudjátok a választ valamelyikre vagy mind kettõre akkor itt az emeil cimem<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#conf>#conf><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help>
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
most töltöm a game t mire számit csak?
küld jetek má linekt mindenrõl ami kell hozzá
kösz!!!
Pedig 3ghz procimvan 512 ram és ati 9600pro-256mb
és akad mint a szar:S
segítsetek lécci
elõre is thx!
van egy küldi amiben el kell kapni valami P. Lincoln-t de mikor kijuggatom mindig bedarálja a mögötte forgó bazinagy ventillátor és kezdhetem elõlrõl az egészet, ha meg megpróbálom leütni õ lõ szitává engem.. valaki valami okosat?
amuugymeg menny anyádba!!!
(érdekes)
A játéknak nem kéne akadnia egy régebbi gépen sem.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
(A mentéssel lehet, hogy nem járnál jól, az elején négyféle bûnbanda után lehet menni)
Van msnem.