821
  • The Protector
    Mindkettő.De az la-ban jobb volt a karate rész a new yorkban meg a kidolgozottság és a lehetőségek.
  • booa
    titeket a true crime játék vagy NEW YORK CITY fogot meg..???
  • The Protector
    Nem tom.Talán cd galaxis vagy a hivatalos oldalról rendeld meg.Jobbat nem tudok.
  • booa
    nem tudjátok hol lehetne megvenni ps2-re (eredetin)a true crime-t???
  • The Protector
    Miért kéne lecserélni?Lehet nálad másik is.Szerintem nem lehet.
  • csarcsi
    Még 1 kérdés: Azt a pisztolyt amiből nem fogy ki soha a lőszer, hogy tudom lecserélni?
  • The Protector
    Aha.Van éjszaka,nappal és ezeknek a szép átmenete egyikből a másikba.Van eső,napsütés és köd is.Van itt minden mint a bucsuban.
  • booa
    de a true crime-ban változik magátol az időjárás?
  • The Protector
    Az gáz ha kilép főküldi elött.A verekedést dojokban lehet fejleszteni aminek egy jó/rossz jel jelzi a térképen.Minél magasabb a rangod(bűnözők elkapásával növelheted és a többi)annál több harci stílust tanulsz pl:tay box,tae kwon doo stb.
  • csarcsi
    MEGY A JÁTÉK SZAGGATÁS NÉLKÜL!!! JEEE!!! csak annyi a baja hogy amikor bemegyek a főküldetéses ajtón (ahova be kell menni) akkor kilép. De végül is nem nagyon érdekel a fő küldetésszál. nem tudtok vmi csalást hozzá? mondjuk olyanokat h minden skill... na mind1. ja és még 1 kérdés: hogyan tudom fejleszteni a verekedési taktikámat? pl: nagyobb ütés, meg új mozdulatok.
  • csarcsi
    Úh bakker remélem szerencsém lesz! De lehet h az a hibája a tört verziónak h szarul törték fel! Nekem még a procim 2 GHZ sincs szal nem sok esélyem van. A vid. karim ATi Radeon 9600 PRO.
  • The Protector
    Havernak sokkal gyengébb gépe van és neki maxon akadás mentesen megy tükörsimán.Nekem klasszisokkal jobb gépem van mégis szaggatott.Ez szerencse kérdése.Lehet szaggat de lehet nem.Brutál gépen is szaggathat dx 10-es karin is.
  • csarcsi
    Sziasztok!

Én most töltöm torrental a játékot. Nagyon megtecett, ezért kéne! Akkor ezek szerint nekem is akadni fog? eredetibe nem veszem meg, inkább kilopom a tescobol :D ! Am megmondanátok h a tescoban h a pibe kell leszedni azt a szart a CD tokról? ehez van vmi olyasmi progi/crack amivel nem akadna? Még 1 GB rammal is akad? Nah ennyi lenne még biztos írok! :D
  • The Protector
    Nehézkes és nagyon érzékeny mikor nem kéne.Amúgy tűrhető és meg lehet szokni de gta szerű irányításra ne számíts.
  • booa
    és nálad mit jelent az hogy elnagyolt?:D
  • The Protector
    Az autók irányítása elég elnagyolt és ratyi.De nem olyan vészes mint a total overdoseban(ha játszottál vele).Amúgy a játék nagyon jóó-
  • booa
    kár pedig jo lenne mert akkor végig tudn ék menni(áprilisban)menni new york fellet persze vizuálisan!:D
  • booa
    mért szar...???
  • The Protector
    Ilyen irányítás mellett nem is kéne..
  • The Protector
    Nincs.
  • booa
    van benne repűlő???
  • booa
    www.magyarositas.hu ezen meg találod!
  • The Protector
    Az eredeti exe-t nem írja felül.Ezért menj be a játék könyvtárába és ott lessz kettő exe fájl.Az eggyikkel biztos hogy menni fog.
  • Max 36
    sziasztok!!! segitségre lenne szükségem nem tudom elinditani a játékot pedig van crack-em, plese insert original true crime NYC disc .kéri az eredeti disket, mitévö legyek van valami megoldás elöre is köszönöm
  • blind66688
    Aloha!!!

ismét é nkéne nekem bárma ami ehez a játékhoz lehetséges kivéve videókat mer az láttam eleget!!!

előre is köszi
    ÜDVÖZLETTEL:
    bizkit
  • blind66688
    Aloha most szerzem meg ezt a játékot (hahahhaha)és azt szeretném kérni h valaki küldjön nekem magyarosítást (ha van) ha nincs az se baj
    előr is köszi

ÜDVÖZLETTEL:
    bizkit

a címem: [email protected]
  • biomix
    Üdv
    vki megmondaná, hogyan tudnám a szerzett cuccaimat (drog,fegyver stb) eladni a feketepiacon? köszi
  • booa
    de vannak ott kamerák ami 360° -ak!!!!!!és igy is kőnnyű?:D
  • fbd195
    HALI VKI LEIRNÁ MI LESZ HA LEPÖRGETEM A JÁTÉKOT?
    LESZ VMI BONUSZ??VAGY UJ FEGYVER?MÁRMINT AZ A MAJOR CASES 100% DE A TÖBBI NEM
    VKI NEM TUDNA EGY 100%-OS MENTÉST KÜLDENI?KÖSZI

• Fido4life
    az nekem se ártana :)
  • The Protector
    Én nem loptam de onnan könnyen ki lehet bármit.Nekem pc-n megvan ha kell elküldhetem postán 1példányt.
  • booa
    vki irjon már...na!!!!!!!!
  • booa
    mért te ki lptad a tescobol????vagy ki és ez menyire veszélyes???:D
  • biomix
    Bocsi, teljesen béna vagyok: rossz helyre akartam menni. Már minden rendben, de maradt egy kérdés: hol és hogyan tudom eladni a drogot, fegyvert stb
  • biomix
    Sziasztok!
    Elakadtam és szeretnék segítséget kérni:
    - Mikor a csajt kell megmenteni a limoból lövöldözve, majd M. északi felére kellene eljutni 2 és fél perc alatt, hogy a francba lehet odaérni időben??
    - A menet közben szerzett fegyver, drog stb eladni hol lehet? Melyik boltban és hogyan?
    Előre is köszi
  • constantin
    Szerintem valakivel irasd meg.Ha bevan chippelve a ps-ed.Vagy lopd ki a tescoból.Vagy én elküldhetem pc-re neked.Ez van
  • booa
    és szerintetek hol vehetem meg legolcsobban a true crime-t??
  • constantin
    Egyszerű.Minden kidótól függ.Az ubisoft viszi le legjobban az árait 2000Ft-ig.Ps2-re drágák a játékok.
  • booa
    hát ez jo!!!megnéztem 576-on menyi lehet és ottt 16.000 ezer ft !!!!de ez hogy van a gta sa. ismertebb nála még is olcsob pc-re meg ps2-re is!!!!ez hogy van??????????
  • constantin
    Annyira nincs benne sok bug.Másoknak pc-n előfordult hogy eltünt az üldözendő alany meg kilépett csak úgy a játékból pc-n.Nem tudom mennyi ps2-re de biztos több 5rongynál.