821
-
#701 -.- -
booa #700 mért nem válaszoltok már???????? -
booa #699 és az élvezhető és erezhető mikor megy a kocsi pl kanyarodáskor? -
booa #698 de űldőznek a tcny-ben a rendőrők? -
booa #697 zeket néztem meg mind! -
Marlonbrando #696 http://www.youtube.com/results?search_query=True+Crime%3A+New+York+City&search=Search
Ezeket lessétek meg! -
booa #695 csak most irtam be röviden!!és akkor mért? -
ldavid #694 talán mert ritkán van napsütés? :)
(amúgy több sikerrel jársz ha a teljes címet írod be) -
booa #693 de mért van az hogy pl. be irom a youtube-ra hogy TCNY és csak olyan videokat dobki rola ami vagy sötét vagy esik az eső sötétben??? -
booa #692 ott már mind megnéztem!!!! -
#691 Nekem nincsenek.De youtubon nézd meg. ott biztos lessz -
booa #690 nincsenek vkinek jo videoi a játékrol mert a neten már mnd megnéztem!:D -
booa #689 THX! csak azért mert igy kőnyeben tunk beszélni! -
#688 [email protected] -
booa #687 the protector meg kaphatom az msn-ed? (ha van :S) -
tadimo #686 bocsi, csak vmit elbasyott a gép. ilyen nincs is :D
Marlonbrando: nyomd le + -t és figyeld h mit ir ki jobb felső sarokban. "vallomást" kell kicsikarnod, az a feladat. az a sittes koma kül a faterod. és ezek amolyan "mellék" feladatok, informantosok. a zöldekre hajts főleg.... meg a yin-yang jelekböl csinálj meg párat. -
Marlonbrando #685 Sziasztok. Még nagyon az elején vagyok. Épp most látogattam meg egy csávót a sitten. Elfogadtam a feladatot. Tíz percről számol vissza. Négy piros pötty. odameek az elsőhöz. Ott van egy tag. Mit kell vele csinálni. Mert ha agyonverem, akkor kezdhetem előlről. -
tadimo #684 http://www.cheatcc.com/psx2/truecrimenewyorkcitycheatscodes.html -
tadimo #683 helo. ha valaki tud kérem, segitsen. elakadtam 93%nál a Major Casesben. Shadow Tong "Sesame" DEFEAT LEEELAND cimü akármi alatt. egy aluljáro szerü, leginkább metrohoz hasonlo helyen vagyok. kiugrottam vmi lukbol. de több ajtó v kijárat v bejárat nincs. jobbra/balra ha futok kidob a feladatbol. egy japán faszit kergetek.
emilen v itt ha vki tud, legyen oly kedves... elöre köszönöm.
[email protected] -
methodman1990 #682 ffgfdhfhf -
#681 Hello mindekinek! Kipróbáltam a játékot, de nekem annyira szaggat, hogy játszhatatlan. Lehet ez ellen valamit tenni, patch esetleg segíthet ezen? -
#680 Van.De később részletezem. -
booa #679 és van olyan a játékban amit a true crime talált ki ??ami a gta -ban nincs meg...??? -
#678 Én nem találtam.Milyen mentés kellene neked?100%-os.Csak trainereket találtam.A google-ban keresgélj. -
Csaba 12 #677 honnan lehet leszedni a játékhoz egy savegamét
??????????????????????????????????????????????
-
#676 Nem lehet. -
booa #675 na akkor ugy mondom át lehet menni a hidakon vagy le vannak zárva? -
#674 Megvan.Végigvittem.De nem ismerem annyira a várost hogy tudjam hol van bronx.Fingom sincs róla. -
booa #673 hogy hogy nem tod ?nincs meg? -
#672 thx a válaszokat, azóta már megoldódott, átraktam a felbontást 800*600-ra, abban tökéletes :D -
#671 de csak arra amásodpercre ? mert akkor meglehet szokni :P -
#670 Semmi képpen sem normális viszont ilyen még senkivel sem történt. -
#669 Nem tom hogy át lehet-e menni bronxba. -
booa #668 nincs meg a game de sztem nem....:D -
#667 HI lenne egy kérdésem :
leszedtem a gamet, max grafon teljesen normálisan fut, de ha be, vagy ki szállok az autókból, akkor pár másodpercre megáll a kép. ez normális? mert engem nagyon zavar :S -
booa #666 és át menni bronx-ba vagy broklynn-ba? -
#665 Nem lehet.És gha jól emléxem esni sem lehet benne mert a grafikus motor nem hagyja. -
booa #664 de fel lehet menni a nagy házakra mint pl. az empire state buildingre???és le is lehet esni vagy fel se lehet lépcsőzni:D??? -
#663 de lehetett és kellett is.Csak a new yorkban lehet hajat csinálni is,nagy a terület(túl nagy sztem),lehet gonoszkodni,több helyre be lehet menni. -
booa #662 hát akkor már a lehetőségek....de mért a la-ban nem lehetet menni csak ugy...?