True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
de csak arra amásodpercre ? mert akkor meglehet szokni 😛

The Protector
Semmi képpen sem normális viszont ilyen még senkivel sem történt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Nem tom hogy át lehet-e menni bronxba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nincs meg a game de sztem nem....😄

kuci06
HI lenne egy kérdésem :
leszedtem a gamet, max grafon teljesen normálisan fut, de ha be, vagy ki szállok az autókból, akkor pár másodpercre megáll a kép. ez normális? mert engem nagyon zavar :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

és át menni bronx-ba vagy broklynn-ba?

The Protector
Nem lehet.És gha jól emléxem esni sem lehet benne mert a grafikus motor nem hagyja.

de fel lehet menni a nagy házakra mint pl. az empire state buildingre???és le is lehet esni vagy fel se lehet lépcsõzni😄???

The Protector
de lehetett és kellett is.Csak a new yorkban lehet hajat csinálni is,nagy a terület(túl nagy sztem),lehet gonoszkodni,több helyre be lehet menni.

hát akkor már a lehetõségek....de mért a la-ban nem lehetet menni csak ugy...?

The Protector
Mindkettõ.De az la-ban jobb volt a karate rész a new yorkban meg a kidolgozottság és a lehetõségek.

titeket a true crime játék vagy NEW YORK CITY fogot meg..???

The Protector
Nem tom.Talán cd galaxis vagy a hivatalos oldalról rendeld meg.Jobbat nem tudok.

nem tudjátok hol lehetne megvenni ps2-re (eredetin)a true crime-t???

The Protector
Miért kéne lecserélni?Lehet nálad másik is.Szerintem nem lehet.

Még 1 kérdés: Azt a pisztolyt amibõl nem fogy ki soha a lõszer, hogy tudom lecserélni?
The Protector
Aha.Van éjszaka,nappal és ezeknek a szép átmenete egyikbõl a másikba.Van esõ,napsütés és köd is.Van itt minden mint a bucsuban.

de a true crime-ban változik magátol az idõjárás?

The Protector
Az gáz ha kilép fõküldi elött.A verekedést dojokban lehet fejleszteni aminek egy jó/rossz jel jelzi a térképen.Minél magasabb a rangod(bûnözõk elkapásával növelheted és a többi)annál több harci stílust tanulsz pl:tay box,tae kwon doo stb.

MEGY A JÁTÉK SZAGGATÁS NÉLKÜL!!! JEEE!!! csak annyi a baja hogy amikor bemegyek a fõküldetéses ajtón (ahova be kell menni) akkor kilép. De végül is nem nagyon érdekel a fõ küldetésszál. nem tudtok vmi csalást hozzá? mondjuk olyanokat h minden skill... na mind1. ja és még 1 kérdés: hogyan tudom fejleszteni a verekedési taktikámat? pl: nagyobb ütés, meg új mozdulatok.
Úh bakker remélem szerencsém lesz! De lehet h az a hibája a tört verziónak h szarul törték fel! Nekem még a procim 2 GHZ sincs szal nem sok esélyem van. A vid. karim ATi Radeon 9600 PRO.
The Protector
Havernak sokkal gyengébb gépe van és neki maxon akadás mentesen megy tükörsimán.Nekem klasszisokkal jobb gépem van mégis szaggatott.Ez szerencse kérdése.Lehet szaggat de lehet nem.Brutál gépen is szaggathat dx 10-es karin is.

Sziasztok!

Én most töltöm torrental a játékot. Nagyon megtecett, ezért kéne<#idiota>! Akkor ezek szerint nekem is akadni fog? eredetibe nem veszem meg, inkább kilopom a tescobol 😄 ! Am megmondanátok h a tescoban h a pibe kell leszedni azt a szart a CD tokról? ehez van vmi olyasmi progi/crack amivel nem akadna? Még 1 GB rammal is akad? Nah ennyi lenne még biztos írok! 😄
The Protector
Nehézkes és nagyon érzékeny mikor nem kéne.Amúgy tûrhetõ és meg lehet szokni de gta szerû irányításra ne számíts.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

és nálad mit jelent az hogy elnagyolt?😄

The Protector
Az autók irányítása elég elnagyolt és ratyi.De nem olyan vészes mint a total overdoseban(ha játszottál vele).Amúgy a játék nagyon jóó-

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kár pedig jo lenne mert akkor végig tudn ék menni(áprilisban)menni new york fellet persze vizuálisan!😄

mért szar...???

The Protector
Ilyen irányítás mellett nem is kéne..

The Protector
Nincs.

van benne repûlõ???

www.magyarositas.hu ezen meg találod!

The Protector
Az eredeti exe-t nem írja felül.Ezért menj be a játék könyvtárába és ott lessz kettõ exe fájl.Az eggyikkel biztos hogy menni fog.

Max 36
sziasztok!!! segitségre lenne szükségem nem tudom elinditani a játékot pedig van crack-em, plese insert original true crime NYC disc .kéri az eredeti disket, mitévö legyek van valami megoldás elöre is köszönöm

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Aloha!!!

ismét é nkéne nekem bárma ami ehez a játékhoz lehetséges kivéve videókat mer az láttam eleget!!!

elõre is köszi
ÜDVÖZLETTEL:
bizkit
Aloha most szerzem meg ezt a játékot (hahahhaha)és azt szeretném kérni h valaki küldjön nekem magyarosítást (ha van) ha nincs az se baj
elõr is köszi

ÜDVÖZLETTEL:
bizkit

a címem: [email protected]
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Üdv
vki megmondaná, hogyan tudnám a szerzett cuccaimat (drog,fegyver stb) eladni a feketepiacon? köszi
de vannak ott kamerák ami 360° -ak!!!!!!és igy is kõnnyû?😄

HALI VKI LEIRNÁ MI LESZ HA LEPÖRGETEM A JÁTÉKOT?
LESZ VMI BONUSZ??VAGY UJ FEGYVER?MÁRMINT AZ A MAJOR CASES 100% DE A TÖBBI NEM
VKI NEM TUDNA EGY 100%-OS MENTÉST KÜLDENI?KÖSZI

Fido4life
az nekem se ártana 😊

The Protector
Én nem loptam de onnan könnyen ki lehet bármit.Nekem pc-n megvan ha kell elküldhetem postán 1példányt.

vki irjon már...na!!!!!!!!

mért te ki lptad a tescobol????vagy ki és ez menyire veszélyes???😄

Bocsi, teljesen béna vagyok: rossz helyre akartam menni. Már minden rendben, de maradt egy kérdés: hol és hogyan tudom eladni a drogot, fegyvert stb
Sziasztok!
Elakadtam és szeretnék segítséget kérni:
- Mikor a csajt kell megmenteni a limoból lövöldözve, majd M. északi felére kellene eljutni 2 és fél perc alatt, hogy a francba lehet odaérni idõben??
- A menet közben szerzett fegyver, drog stb eladni hol lehet? Melyik boltban és hogyan?
Elõre is köszi
constantin
Szerintem valakivel irasd meg.Ha bevan chippelve a ps-ed.Vagy lopd ki a tescoból.Vagy én elküldhetem pc-re neked.Ez van

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

és szerintetek hol vehetem meg legolcsobban a true crime-t??

constantin
Egyszerû.Minden kidótól függ.Az ubisoft viszi le legjobban az árait 2000Ft-ig.Ps2-re drágák a játékok.

hát ez jo!!!megnéztem 576-on menyi lehet és ottt 16.000 ezer ft !!!!de ez hogy van a gta sa. ismertebb nála még is olcsob pc-re meg ps2-re is!!!!ez hogy van??????????

constantin
Annyira nincs benne sok bug.Másoknak pc-n elõfordult hogy eltünt az üldözendõ alany meg kilépett csak úgy a játékból pc-n.Nem tudom mennyi ps2-re de biztos több 5rongynál.