821
  • félix1995
    És azt hol találok?
  • n3whous3
    Az ilyen típusú hibák nagy része driver gondok miatt van.
  • n3whous3
    Akkor meg mégis driver gondok. Keress másik drivert VGA-nak mondjuk
  • félix1995
    Köszi szépen.És akkor most mit csináljak vele?Töröljem le?De érdekes régen elindult és amióta ujra let telepitve a gép ezt csinálja.
  • n3whous3
    Valamilyen szoftveres hiba a gépeden.

- Driverek cseréje
    - Esetleg windows reinstall
    - De az is lehet, hogy mondjuk warez van neked(?) és annak van baja
    (egyébként csak mondom, hogy elvileg "levelezget" a progi a fejlesztőkkel. Nálam kiírta, hogy kapcsolatot akar teremteni a nettel a progi. Persze egy fasza tűzfal megoldja a gondot :D)
  • félix1995
    Sziasztok nekem meg van ez a játék és mikor elinditom akkor minden jól megy de mikor be akarja tölteni a játékot kilép mi lehet a baja?Kérlek segitsetek!Elöre is köszi!
  • booa
    gavitáció=gravitáció :D:D
  • booa
    hát sztem jol meg van csinálva ...de amit utálok az a gavitáció... és hogy nem lehet le úgrani ház tetőkről...:( nagyon jo lenne le ugrani pl.:az empire state buildingről:P
  • n3whous3
    Ja de ha ott lenne pár külső kerület, akkor ez se lenne az...
  • booa
    még jó hogy cső alakú a pálya észlény! manhattan pályája télleg ilyen.... de 1ébként télleg mármint a vezetésel kapcsolatos dolog...
  • The Protector
    Igazat beszélsz:)
  • n3whous3
    Mekkora csöcs a játék. Jól el van vele az ember, de az az idegölő irányításbeállítás... Arról nem is beszélve, hogy ÉN sehol nem találtam meg eredetiben, szal nem hinném, hogy volt más választás, mint a torrent :DDDD

A kocsik irányítása túl ganaj. Nem nagyon élvezet, olyan mintha tankot vezetnénk. De még ez is elviselhető, mert (még) látok potenciált a(z általam még nem kihasznált) játékelemekben. Sztem negatívum a térkép kialakítás is. Valahogy a csőérzés jut eszembe a hosszúkás pályáról, ebből a szempontból az LA megveri az tuti.
  • rayx
    Nekem meg van Teljesbe.És nem nagyon szokot akadni a játék.VALAKI NEM TUDNA Hozá egy 100 százalékos végig játszást?Már vagy 4-5ször meg nyertem és nem akarom töbször.
  • TTomi
    Hali!
    Volt valakinek olyan problémája, hogy nem látszottak az autók és az emberek a játékban? Nálam már az intro így kezdődik, hogy csak a meztelen utat látom, illetve a kép jobb sarkában, kb húsz pixelnyit látszik a rendes kép. Sajnos így már a játék legelején játszhatatlan a gém, pedig a gyakorló missziók alatt nem volt semmi gond. Ötlet?
  • booa
    vegyél kocsit ha az a te neveden futt akkor nyisd ki a csomagtartoját!onnan már tudni fogod!
  • Bully1993
    4 fegyver lehet nálam és én négy szart vettem, hogy lehet leváltani másik jobb fegyóra?
  • tallerbator
    Segítsetek!!!
    Van az a küldetés ahol lekell lőni a metrón a terry-t és a végén felrobbantja az utolsó metró kocsit és ott mit kell csinálni mert próbáltam elmenekülni onnan de megsem mozdult.
  • booa
    jaja:) nem tudjátok mért lődte le marcus a "barátját" és hogy mért tünt el annak álcázva hogy meghalt!!!és mért volt nála pénz?légyszi válaszoljatok FONTOS!!!
  • tzsoltika
    közbe meglett :) szép nagy hely tele markológépekkel :)

van magyarítása a játéknak?
  • tzsoltika
    nem találom :( tudsz adni egy térképképet?
  • booa
    a vista-ra semmit nem tok de tom hol a van a world trade center!!!
    a térképen van legdélebre egyzene vagy 1 kocsi bolt!!kb. ott van!
    de ha nem találod akkor ott van nyugatra egy autopálya aminek az a neve hogy state highway 9/a na azon menyél és látni fogod egy idő után!!
  • dzsolo
    Sziasztok.

Vista alatt játszik valaki a játékkal? Csak azért kérdezem mert nálam minden működik, csak iszonyat lassu kb az eredeti sebesség felével törrténnek a dolgok. Driver problémára gondoltam de semmi változás már a felbontást is megváltoztattam de akkor is ugyanolyan lassu a játék :( Komolyan az a gyanum a Vista nem szereti valamiért :(
  • tzsoltika
    Már sikerült megvan elég jól elvittem. Nagyon jó játék ma egész nap ezzel játszottam. Nem találom a World Trade Center helyét. Valaki adna egy térképet hogy hol van?
  • tallerbator
    egyszerűen menj oda ahoz az ablakhoz ami mögött van egy rendőr és nyomd meg az e gombot válaszd ki a kocsit és menj ki és ott lesz a kocsi.
  • tzsoltika
    megszereztem a játékot és elakadtam az elején amikor Marcussal át kell öltözni és kell szerezni egy játművet. Átöltözni sikerült, de kocsit szerezni már nem. Tudtok segiteni?
  • booa
    a genxterkedés alatt mit értesz?
  • Fido4life
    -.-
  • MimaSKATE
    sziasztok!mi a játék lényge?genxterkedni lehet bent?lol :D
  • booa
    ÁÁ velem nnagyon sokszor volt ilyen de nem tok rá válaszolni!!!ezért vettem inkább 1 ps-t!
  • tallerbator
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám letötltöttem a True Crime NYC -t (a dvd formátumút) és crackeltem, de amikor betöltené a játékot akkor a windows kiírja, hogy: A(z) True Crime®: New York City for Windows hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Valaki tud segíteni?
  • booa
    nekem is voltak már ilyen problemám!!!én azt csináltam hogy vettem 1 sokkolót vagy hogy hívják és trükkősen (mikor nem lődt!) meg ráztam és oda rohantam kettöt rá vertem a rendőr bottal és a főldre fekűdt!
  • Seagal
    Sziasztok, azon a pályán,amikor a feka főgengsztert kell elkapnom élve, aki egy óriásventillátor előtt lő rám, ott hogy csináljam??Hiába lövöm a vállát,vagy a lábát, vagy ő pusztul meg,vagy én. Nem tudtok vmi trükköt lécci...a f@szom kivan már ezzel a résszel
  • booa
    hát sztem nem kell letölteni mert tök jok a kűldik csak az a baj hogy rövid !!!!de 1ébként nem tom :D
  • csillagharcos6
    Csaó!
    Honna tom letölteni a 100%os mentést? vagy legalább oan 50%osat? előre is THX:
    Üdv.
  • Seagal
    Kösz, közbe rájöttem.Azér leirom ha vkinek hasonló gondja van,lényeg hogy nem kell átnevezni a cracket,(én átneveztem mert nem írta felül az eredeti exét) és a crackel kell indítani a játékot. És így most jóval gyorsabb is,nem akad folyton.
  • booa
    nekem ott nem fagyott le!!!és sajnos nem tok mit ki találni neked!
  • Seagal
    Hali, másnál nem fagy ki a múzeumos rész után,amokor a taxis csávót megmentem? Nálam mindig kifagy az intro után. Esetleg vmi ötlet valakinek? Ja és a Reloaded DVD verziót használom az 1,6 gigásat.
  • booa
    ÁÁÁÁÁÁ MEG VAN TEGNAP MEG VETTEM!!!NAGYON JO A TRUE CRIME!!!!ÁÁÁÁÁÁ NEM IS SZAR (ANYIRA) AZ IRÁNYITÁSA!!!!AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY:
    1. HOL LEHET EL ADNI FEKETÉN A DOLGOKAT! 2. TI MÁR TALÁLTATOK-E HIRES ÉPŰLETEKET?
  • Katun
    Végignéztem ezt a fórumot. Iszonyatosan őrült módon írkálsz. Meg a nagybetűre is oda kéne figyelni. Higgadj le egy picit. Muszály 11 évesnek lenned agyilag?
  • booa
    ÁÁÁÁÁÁ MEG VAN TEGNAP MEG VETTEM!!!NAGYON JO A TRUE CRIME!!!!ÁÁÁÁÁÁ NEM IS SZAR (ANYIRA) AZ IRÁNYITÁSA!!!!AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY:
    1. HOL LEHET EL ADNI FEKETÉN A DOLGOKAT! 2. TI MÁR TALÁLTATOK-E HIRES ÉPŰLETEKET?