True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a térképen van legdélebre egyzene vagy 1 kocsi bolt!!kb. ott van!
de ha nem találod akkor ott van nyugatra egy autopálya aminek az a neve hogy state highway 9/a na azon menyél és látni fogod egy idõ után!!
Vista alatt játszik valaki a játékkal? Csak azért kérdezem mert nálam minden mûködik, csak iszonyat lassu kb az eredeti sebesség felével törrténnek a dolgok. Driver problémára gondoltam de semmi változás már a felbontást is megváltoztattam de akkor is ugyanolyan lassu a játék 😞 Komolyan az a gyanum a Vista nem szereti valamiért 😞
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Van egy kis problémám letötltöttem a True Crime NYC -t (a dvd formátumút) és crackeltem, de amikor betöltené a játékot akkor a windows kiírja, hogy: A(z) True Crime®: New York City for Windows hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Valaki tud segíteni?
Honna tom letölteni a 100%os mentést? vagy legalább oan 50%osat? elõre is THX:
Üdv.
1. HOL LEHET EL ADNI FEKETÉN A DOLGOKAT! 2. TI MÁR TALÁLTATOK-E HIRES ÉPÛLETEKET?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
1. HOL LEHET EL ADNI FEKETÉN A DOLGOKAT! 2. TI MÁR TALÁLTATOK-E HIRES ÉPÛLETEKET?
Ezeket lessétek meg!
(amúgy több sikerrel jársz ha a teljes címet írod be)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Marlonbrando: nyomd le + -t és figyeld h mit ir ki jobb felsõ sarokban. "vallomást" kell kicsikarnod, az a feladat. az a sittes koma kül a faterod. és ezek amolyan "mellék" feladatok, informantosok. a zöldekre hajts fõleg.... meg a yin-yang jelekböl csinálj meg párat.
emilen v itt ha vki tud, legyen oly kedves... elöre köszönöm.
[email protected]
??????????????????????????????????????????????