True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vista-ra semmit nem tok de tom hol a van a world trade center!!!
a térképen van legdélebre egyzene vagy 1 kocsi bolt!!kb. ott van!
de ha nem találod akkor ott van nyugatra egy autopálya aminek az a neve hogy state highway 9/a na azon menyél és látni fogod egy idõ után!!

Sziasztok.

Vista alatt játszik valaki a játékkal? Csak azért kérdezem mert nálam minden mûködik, csak iszonyat lassu kb az eredeti sebesség felével törrténnek a dolgok. Driver problémára gondoltam de semmi változás már a felbontást is megváltoztattam de akkor is ugyanolyan lassu a játék 😞 Komolyan az a gyanum a Vista nem szereti valamiért 😞

Már sikerült megvan elég jól elvittem. Nagyon jó játék ma egész nap ezzel játszottam. Nem találom a World Trade Center helyét. Valaki adna egy térképet hogy hol van?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

egyszerûen menj oda ahoz az ablakhoz ami mögött van egy rendõr és nyomd meg az e gombot válaszd ki a kocsit és menj ki és ott lesz a kocsi.
megszereztem a játékot és elakadtam az elején amikor Marcussal át kell öltözni és kell szerezni egy játmûvet. Átöltözni sikerült, de kocsit szerezni már nem. Tudtok segiteni?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

a genxterkedés alatt mit értesz?

Fido4life
-.-

MimaSKATE
sziasztok!mi a játék lényge?genxterkedni lehet bent?lol 😄

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

ÁÁ velem nnagyon sokszor volt ilyen de nem tok rá válaszolni!!!ezért vettem inkább 1 ps-t!

Sziasztok!
Van egy kis problémám letötltöttem a True Crime NYC -t (a dvd formátumút) és crackeltem, de amikor betöltené a játékot akkor a windows kiírja, hogy: A(z) True Crime®: New York City for Windows hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Valaki tud segíteni?
nekem is voltak már ilyen problemám!!!én azt csináltam hogy vettem 1 sokkolót vagy hogy hívják és trükkõsen (mikor nem lõdt!) meg ráztam és oda rohantam kettöt rá vertem a rendõr bottal és a fõldre fekûdt!

Sziasztok, azon a pályán,amikor a feka fõgengsztert kell elkapnom élve, aki egy óriásventillátor elõtt lõ rám, ott hogy csináljam??Hiába lövöm a vállát,vagy a lábát, vagy õ pusztul meg,vagy én. Nem tudtok vmi trükköt lécci...a f@szom kivan már ezzel a résszel
hát sztem nem kell letölteni mert tök jok a kûldik csak az a baj hogy rövid !!!!de 1ébként nem tom 😄

Csaó!
Honna tom letölteni a 100%os mentést? vagy legalább oan 50%osat? elõre is THX:
Üdv.
Kösz, közbe rájöttem.Azér leirom ha vkinek hasonló gondja van,lényeg hogy nem kell átnevezni a cracket,(én átneveztem mert nem írta felül az eredeti exét) és a crackel kell indítani a játékot. És így most jóval gyorsabb is,nem akad folyton.
nekem ott nem fagyott le!!!és sajnos nem tok mit ki találni neked!

Hali, másnál nem fagy ki a múzeumos rész után,amokor a taxis csávót megmentem? Nálam mindig kifagy az intro után. Esetleg vmi ötlet valakinek? Ja és a Reloaded DVD verziót használom az 1,6 gigásat.
ÁÁÁÁÁÁ MEG VAN TEGNAP MEG VETTEM!!!NAGYON JO A TRUE CRIME!!!!ÁÁÁÁÁÁ NEM IS SZAR (ANYIRA) AZ IRÁNYITÁSA!!!!AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY:
1. HOL LEHET EL ADNI FEKETÉN A DOLGOKAT! 2. TI MÁR TALÁLTATOK-E HIRES ÉPÛLETEKET?

Katun
Végignéztem ezt a fórumot. Iszonyatosan õrült módon írkálsz. Meg a nagybetûre is oda kéne figyelni. Higgadj le egy picit. Muszály 11 évesnek lenned agyilag?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

ÁÁÁÁÁÁ MEG VAN TEGNAP MEG VETTEM!!!NAGYON JO A TRUE CRIME!!!!ÁÁÁÁÁÁ NEM IS SZAR (ANYIRA) AZ IRÁNYITÁSA!!!!AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY:
1. HOL LEHET EL ADNI FEKETÉN A DOLGOKAT! 2. TI MÁR TALÁLTATOK-E HIRES ÉPÛLETEKET?

Fido4life
-.-

mért nem válaszoltok már????????

és az élvezhetõ és erezhetõ mikor megy a kocsi pl kanyarodáskor?

de ûldõznek a tcny-ben a rendõrõk?

zeket néztem meg mind!

http://www.youtube.com/results?search_query=True+Crime%3A+New+York+City&search=Search
Ezeket lessétek meg!
csak most irtam be röviden!!és akkor mért?

talán mert ritkán van napsütés? 😊

(amúgy több sikerrel jársz ha a teljes címet írod be)
de mért van az hogy pl. be irom a youtube-ra hogy TCNY és csak olyan videokat dobki rola ami vagy sötét vagy esik az esõ sötétben???

ott már mind megnéztem!!!!

The Protector
Nekem nincsenek.De youtubon nézd meg. ott biztos lessz

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nincsenek vkinek jo videoi a játékrol mert a neten már mnd megnéztem!😄

THX! csak azért mert igy kõnyeben tunk beszélni!

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

the protector meg kaphatom az msn-ed? (ha van :S)

bocsi, csak vmit elbasyott a gép. ilyen nincs is 😄

Marlonbrando: nyomd le + -t és figyeld h mit ir ki jobb felsõ sarokban. "vallomást" kell kicsikarnod, az a feladat. az a sittes koma kül a faterod. és ezek amolyan "mellék" feladatok, informantosok. a zöldekre hajts fõleg.... meg a yin-yang jelekböl csinálj meg párat.
Sziasztok. Még nagyon az elején vagyok. Épp most látogattam meg egy csávót a sitten. Elfogadtam a feladatot. Tíz percrõl számol vissza. Négy piros pötty. odameek az elsõhöz. Ott van egy tag. Mit kell vele csinálni. Mert ha agyonverem, akkor kezdhetem elõlrõl.
http://www.cheatcc.com/psx2/truecrimenewyorkcitycheatscodes.html
helo. ha valaki tud kérem, segitsen. elakadtam 93%nál a Major Casesben. Shadow Tong "Sesame" DEFEAT LEEELAND cimü akármi alatt. egy aluljáro szerü, leginkább metrohoz hasonlo helyen vagyok. kiugrottam vmi lukbol. de több ajtó v kijárat v bejárat nincs. jobbra/balra ha futok kidob a feladatbol. egy japán faszit kergetek.
emilen v itt ha vki tud, legyen oly kedves... elöre köszönöm.
[email protected]
ffgfdhfhf
Balumann
Hello mindekinek! Kipróbáltam a játékot, de nekem annyira szaggat, hogy játszhatatlan. Lehet ez ellen valamit tenni, patch esetleg segíthet ezen?

The Protector
Van.De késõbb részletezem.

és van olyan a játékban amit a true crime talált ki ??ami a gta -ban nincs meg...???

The Protector
Én nem találtam.Milyen mentés kellene neked?100%-os.Csak trainereket találtam.A google-ban keresgélj.

honnan lehet leszedni a játékhoz egy savegamét
??????????????????????????????????????????????
The Protector
Nem lehet.

na akkor ugy mondom át lehet menni a hidakon vagy le vannak zárva?

The Protector
Megvan.Végigvittem.De nem ismerem annyira a várost hogy tudjam hol van bronx.Fingom sincs róla.

hogy hogy nem tod ?nincs meg?

kuci06
thx a válaszokat, azóta már megoldódott, átraktam a felbontást 800*600-ra, abban tökéletes 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...