True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Nincs nagy esély sp2 nélküüli xp-re bezserezni a netrõl a hozzá passzoló sp2-t.Ha haverodnak van xp telepítõje és ahoz van sp2-je is az úgy okj.De a legjobb ha sp2-es xp-t telepítesz fel ami alapból tartalmazza.Csak akkor sp2-es az xp ha nem írja ki a betöltõ képernyõra a professional szót.A riddick meg a nod csak példa volt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ok.De sajnos nincs.Akkor letörlöm semmi értelme.Azért köszi a segitséget!
n3whous3
Ha van ismerõs, aki ért a géphez, akkor szólj neki, mert ez itt elég lassú...

púúúúú

Értem.
n3whous3
Ott hogy sztem a 12 milliomodik hozzászólás is meglesz mire ezt megoldjuk <#zavart1>

púúúúú

Értem.Na hol is hagytuk abba?
n3whous3
Ha eredeti windowsod van, akkor meg tudod 1000 helyrõl szerezni. Pl microsoft oldala. És nem tudom miért akarod a nod32-t meg Chronicles of Riddicket megszerezni csak mert azt mondták itt <#conf>

Sztem inkább hagyjuk ezt, mert annyira nem megy, mint egy 60 éve kivont tragacs.

púúúúú

Nincs service packom se. beszerzek eggyet le lehet tölteni?És a nod 32 és a riddick gamet is beszerezzem?
n3whous3
Na ez nem is jutott eszembe, pedig triviális...

NA FIÚK-LÁNYOK, ÍME A MAI TANULSÁG:

EZÉRT KELL ELOLVASNI A README.TXT-t

púúúúú

The Protector
Nincs service pack2 a windowsodon.Sürgõsen szerezd be.Lesznek a hiánya miatt kellemetlenségeid.Nod32 nem települ vagy a Riddick game sem indul.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ja bocs azt irja ki mikor bekapcsolom microsoft

windows XP

professionnal
win xp?
n3whous3
Nah, akkor vajon mi van a gépen?....

púúúúú

Mikor bekapcsolom akkor ilyen fekete képernyõ kijön és arra rá van irva windows xp.
n3whous3
Jujj, azért ennyi tudás már kéne <#vigyor4> nagyon brutál n00b...
Szóval mikor elindul a géped, akkor kiírja,hogy Windows XP?

púúúúú

És hol lehet megnézni hogy vistám van e vagy win xp-ém?
n3whous3
most pedig felmész mondjuk a drivers.hu-ra és letöltöd a legújabb ATI drivert. Ha "normál" Win XP-d van, akkor olyat, ha Vista olyat... Írja, hogy milyenre van. Esetleg tölts le korábbit is, hátha az újabbal lesz a gond. Aztán

Leinstallálod a régit, felrakod az újat. Kipróbálod
Ha nem jó, leinstallálod, felrakod a másikat.

Ha így se jó, akkor más gond van.

púúúúú

Nah letöltött és a videokáryáim az 1. : Mezõ Érték
Videokártya RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 M😎

a 2.-ik : Mezõ Érték
Videokártya RADEON 9600 SERIES (128 M😎

és most mit is kell csinálni?

Köszi szépen!!!
n3whous3

púúúúú

n3whous3
Ejh nem találom én se ott a home-t, mindjá link

púúúúú

n3whous3
Hát az everest home edition kell neked.

púúúúú

hol van az a program az HOME program az everest version 4.00 releasedbe?
n3whous3
Aztán szólj, ha nem megy.

púúúúú

Ok köszi szépen.
n3whous3
Akkor jön a 2-es pont:
INNEN letöltöd a linkben levõ program HOME változatát (ingyenes), elindítod és MEGJELENÍTÉS -> Windows videó

Itt ki fogja írni a típust ha minden igaz

púúúúú

Nekem nincs odairva hogy mennyi a video kártyám.Csak a sznminöség meg a monitor meg egy képernyõ felbontás.
n3whous3
1. próba: Jobb egérgomb az asztalon, tulajdonságok, beállítások. Ott írja, h milyen a videokártya. Ha megvan keresd meg azon az oldalon amit mondtam egy drivert. Olyat, ami az operációs rendszeredhez jó!!! Tehát ha nem 64 bites, akkor nem jó, ha nem Vistád van, akkor az se jó, meg ilyenek.

púúúúú

ÕÕÕ nem 😊
n3whous3
??? Drivert? Hát mondjuk drivers.hu

Ugye azért tudod milyen videokártyád van?

púúúúú

És azt hol találok?
n3whous3
Az ilyen típusú hibák nagy része driver gondok miatt van.

púúúúú

n3whous3
Akkor meg mégis driver gondok. Keress másik drivert VGA-nak mondjuk

púúúúú

Köszi szépen.És akkor most mit csináljak vele?Töröljem le?De érdekes régen elindult és amióta ujra let telepitve a gép ezt csinálja.
n3whous3
Valamilyen szoftveres hiba a gépeden.

- Driverek cseréje
- Esetleg windows reinstall
- De az is lehet, hogy mondjuk warez van neked(?) és annak van baja
(egyébként csak mondom, hogy elvileg "levelezget" a progi a fejlesztõkkel. Nálam kiírta, hogy kapcsolatot akar teremteni a nettel a progi. Persze egy fasza tûzfal megoldja a gondot 😄)

púúúúú

Sziasztok nekem meg van ez a játék és mikor elinditom akkor minden jól megy de mikor be akarja tölteni a játékot kilép mi lehet a baja?Kérlek segitsetek!Elöre is köszi!
gavitáció=gravitáció 😄😄

hát sztem jol meg van csinálva ...de amit utálok az a gavitáció... és hogy nem lehet le úgrani ház tetõkrõl...😞 nagyon jo lenne le ugrani pl.:az empire state buildingrõl😛

n3whous3
Ja de ha ott lenne pár külsõ kerület, akkor ez se lenne az...

púúúúú

még jó hogy csõ alakú a pálya észlény! manhattan pályája télleg ilyen....<#zavart2> de 1ébként télleg mármint a vezetésel kapcsolatos dolog...

The Protector
Igazat beszélsz😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n3whous3
Mekkora csöcs a játék. Jól el van vele az ember, de az az idegölõ irányításbeállítás... Arról nem is beszélve, hogy ÉN sehol nem találtam meg eredetiben, szal nem hinném, hogy volt más választás, mint a torrent 😄DDD

A kocsik irányítása túl ganaj. Nem nagyon élvezet, olyan mintha tankot vezetnénk. De még ez is elviselhetõ, mert (még) látok potenciált a(z általam még nem kihasznált) játékelemekben. Sztem negatívum a térkép kialakítás is. Valahogy a csõérzés jut eszembe a hosszúkás pályáról, ebbõl a szempontból az LA megveri az tuti.

púúúúú

rayx
Nekem meg van Teljesbe.És nem nagyon szokot akadni a játék.VALAKI NEM TUDNA Hozá egy 100 százalékos végig játszást?Már vagy 4-5ször meg nyertem és nem akarom töbször.<#ejnye1><#awink>

Nehéz AZ éleT!

Hali!
Volt valakinek olyan problémája, hogy nem látszottak az autók és az emberek a játékban? Nálam már az intro így kezdõdik, hogy csak a meztelen utat látom, illetve a kép jobb sarkában, kb húsz pixelnyit látszik a rendes kép. Sajnos így már a játék legelején játszhatatlan a gém, pedig a gyakorló missziók alatt nem volt semmi gond. Ötlet?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

vegyél kocsit ha az a te neveden futt akkor nyisd ki a csomagtartoját!onnan már tudni fogod!

4 fegyver lehet nálam és én négy szart vettem, hogy lehet leváltani másik jobb fegyóra?
Segítsetek!!!
Van az a küldetés ahol lekell lõni a metrón a terry-t és a végén felrobbantja az utolsó metró kocsit és ott mit kell csinálni mert próbáltam elmenekülni onnan de megsem mozdult.
jaja😊 nem tudjátok mért lõdte le marcus a "barátját" és hogy mért tünt el annak álcázva hogy meghalt!!!és mért volt nála pénz?légyszi válaszoljatok FONTOS!!!

közbe meglett 😊 szép nagy hely tele markológépekkel 😊

van magyarítása a játéknak?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

nem találom 😞 tudsz adni egy térképképet?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!