821
  • dave016
    sziasztok
    feltettem a game-t és amikor elinditom azután hogy "a csavo üt egyet"kilép
    Mi lehet a gond vele?
    segítsetek légyszi
  • Gyocsika
    Sziasztok játszotok még a gammel?
    Lenne egy kérdésem?!
    Hogy a kiképzés után amikor átvesszük a rendőrruhát utána hol tudom visszaszerezni ?
  • n3whous3
    Nah télleg fasz vagyok, látom télleg arra "linkeltél"
  • n3whous3
    Oh, bocs :D

Akkor talán ARRA a beszólásomra kellett volna "válaszolni" (tudod, Válasz erre gomb...) Nah nem akarok itt összeveszni senkivel, csak nem értettem...
  • Fido4life
    te fasz vagy vagy fasz vagy ? IDÉZTEM a te kibaszott hozzászólásodból, hogy brutál noobnak nevezted azt a 12 éves gyereket.. nem szóltam le az égvilágon senkit, csak idéztem és beraktam egy röhögős smileyt, mivel viccesnek tartottam ezt a megfogalmazást..
    -.-
  • n3whous3
    Ha már itt tartunk, tekintve a játék "hihetetlenül jó" optimalizálását, nem hinném, hogy bármivel is lehetne gyorsítani a játékon a te gépeden.

És egyébként csak infónak nyögtem be a 2-vel ezelőttit, hogy ne kérdezgessenek itt össze-vissza hogy miért is megy 10 FPS-sel a játék, ha ez a driver van fenn...
  • n3whous3
    Nevezhetnénk téged is n00bnak pöcsös. Egyébként pedig 93.71-s driver alatt 80 FPS a játék

Gondolkozz előbb, vagy kérdezz, mielőtt leszólod a másikat...
  • Fido4life
    apropó Radeon 5550-en 512 MB Rammal, egy 2-es celkán meglehet oldani hogy a játék ne bullet timeban fusson ? (szóval min. olyan stabil 25 fpsel)
  • Fido4life
    "nagyon brutál n00b..."
  • n3whous3
    Gondoltam szólok az arra érdeklődőknek, hogy az új, 162-es (XP) NVidia driverrel játszhatatlan lassú a játék.
  • The Protector
    Nincs nagy esély sp2 nélküüli xp-re bezserezni a netről a hozzá passzoló sp2-t.Ha haverodnak van xp telepítője és ahoz van sp2-je is az úgy okj.De a legjobb ha sp2-es xp-t telepítesz fel ami alapból tartalmazza.Csak akkor sp2-es az xp ha nem írja ki a betöltő képernyőra a professional szót.A riddick meg a nod csak példa volt.
  • félix1995
    Ok.De sajnos nincs.Akkor letörlöm semmi értelme.Azért köszi a segitséget!
  • n3whous3
    Ha van ismerős, aki ért a géphez, akkor szólj neki, mert ez itt elég lassú...
  • félix1995
    Értem.
  • n3whous3
    Ott hogy sztem a 12 milliomodik hozzászólás is meglesz mire ezt megoldjuk
  • félix1995
    Értem.Na hol is hagytuk abba?
  • n3whous3
    Ha eredeti windowsod van, akkor meg tudod 1000 helyről szerezni. Pl microsoft oldala. És nem tudom miért akarod a nod32-t meg Chronicles of Riddicket megszerezni csak mert azt mondták itt

Sztem inkább hagyjuk ezt, mert annyira nem megy, mint egy 60 éve kivont tragacs.
  • félix1995
    Nincs service packom se. beszerzek eggyet le lehet tölteni?És a nod 32 és a riddick gamet is beszerezzem?
  • n3whous3
    Na ez nem is jutott eszembe, pedig triviális...

NA FIÚK-LÁNYOK, ÍME A MAI TANULSÁG:

EZÉRT KELL ELOLVASNI A README.TXT-t
  • The Protector
    Nincs service pack2 a windowsodon.Sürgősen szerezd be.Lesznek a hiánya miatt kellemetlenségeid.Nod32 nem települ vagy a Riddick game sem indul.
  • félix1995
    Ja bocs azt irja ki mikor bekapcsolom microsoft

windows XP

professionnal
  • félix1995
    win xp?
  • n3whous3
    Nah, akkor vajon mi van a gépen?....
  • félix1995
    Mikor bekapcsolom akkor ilyen fekete képernyő kijön és arra rá van irva windows xp.
  • n3whous3
    Jujj, azért ennyi tudás már kéne nagyon brutál n00b...
    Szóval mikor elindul a géped, akkor kiírja,hogy Windows XP?
  • félix1995
    És hol lehet megnézni hogy vistám van e vagy win xp-ém?
  • n3whous3
    most pedig felmész mondjuk a drivers.hu-ra és letöltöd a legújabb ATI drivert. Ha "normál" Win XP-d van, akkor olyat, ha Vista olyat... Írja, hogy milyenre van. Esetleg tölts le korábbit is, hátha az újabbal lesz a gond. Aztán

Leinstallálod a régit, felrakod az újat. Kipróbálod
    Ha nem jó, leinstallálod, felrakod a másikat.

Ha így se jó, akkor más gond van.
  • félix1995
    Nah letöltött és a videokáryáim az 1. : Mező Érték
    Videokártya RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB)

a 2.-ik : Mező Érték
    Videokártya RADEON 9600 SERIES (128 MB)

és most mit is kell csinálni?

• félix1995
    Köszi szépen!!!
  • n3whous3
    ITT VAN INGYENES
  • n3whous3
    Ejh nem találom én se ott a home-t, mindjá link
  • n3whous3
    Hát az everest home edition kell neked.
  • félix1995
    hol van az a program az HOME program az everest version 4.00 releasedbe?
  • n3whous3
    Aztán szólj, ha nem megy.
  • félix1995
    Ok köszi szépen.
  • n3whous3
    Akkor jön a 2-es pont:
    INNEN letöltöd a linkben levő program HOME változatát (ingyenes), elindítod és MEGJELENÍTÉS -> Windows videó

Itt ki fogja írni a típust ha minden igaz
  • félix1995
    Nekem nincs odairva hogy mennyi a video kártyám.Csak a sznminöség meg a monitor meg egy képernyő felbontás.
  • n3whous3
    1. próba: Jobb egérgomb az asztalon, tulajdonságok, beállítások. Ott írja, h milyen a videokártya. Ha megvan keresd meg azon az oldalon amit mondtam egy drivert. Olyat, ami az operációs rendszeredhez jó!!! Tehát ha nem 64 bites, akkor nem jó, ha nem Vistád van, akkor az se jó, meg ilyenek.
  • félix1995
    ŐŐŐ nem :)
  • n3whous3
    ??? Drivert? Hát mondjuk drivers.hu

Ugye azért tudod milyen videokártyád van?