True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
púúúúú
Sztem inkább hagyjuk ezt, mert annyira nem megy, mint egy 60 éve kivont tragacs.
púúúúú
NA FIÚK-LÁNYOK, ÍME A MAI TANULSÁG:
EZÉRT KELL ELOLVASNI A README.TXT-t
púúúúú
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
windows XP
professionnal
Szóval mikor elindul a géped, akkor kiírja,hogy Windows XP?
púúúúú
Leinstallálod a régit, felrakod az újat. Kipróbálod
Ha nem jó, leinstallálod, felrakod a másikat.
Ha így se jó, akkor más gond van.
púúúúú
Videokártya RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 M😎
a 2.-ik : Mezõ Érték
Videokártya RADEON 9600 SERIES (128 M😎
és most mit is kell csinálni?
púúúúú
INNEN letöltöd a linkben levõ program HOME változatát (ingyenes), elindítod és MEGJELENÍTÉS -> Windows videó
Itt ki fogja írni a típust ha minden igaz
púúúúú
púúúúú
- Driverek cseréje
- Esetleg windows reinstall
- De az is lehet, hogy mondjuk warez van neked(?) és annak van baja
(egyébként csak mondom, hogy elvileg "levelezget" a progi a fejlesztõkkel. Nálam kiírta, hogy kapcsolatot akar teremteni a nettel a progi. Persze egy fasza tûzfal megoldja a gondot 😄)
púúúúú
A kocsik irányítása túl ganaj. Nem nagyon élvezet, olyan mintha tankot vezetnénk. De még ez is elviselhetõ, mert (még) látok potenciált a(z általam még nem kihasznált) játékelemekben. Sztem negatívum a térkép kialakítás is. Valahogy a csõérzés jut eszembe a hosszúkás pályáról, ebbõl a szempontból az LA megveri az tuti.
púúúúú
Nehéz AZ éleT!
Volt valakinek olyan problémája, hogy nem látszottak az autók és az emberek a játékban? Nálam már az intro így kezdõdik, hogy csak a meztelen utat látom, illetve a kép jobb sarkában, kb húsz pixelnyit látszik a rendes kép. Sajnos így már a játék legelején játszhatatlan a gém, pedig a gyakorló missziók alatt nem volt semmi gond. Ötlet?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Van az a küldetés ahol lekell lõni a metrón a terry-t és a végén felrobbantja az utolsó metró kocsit és ott mit kell csinálni mert próbáltam elmenekülni onnan de megsem mozdult.
van magyarítása a játéknak?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!