True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nvidia vezérlõpulton keresztül is próbálkoztam, de úgy sincs benne.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Msn címemre [email protected]
Elõre is köszi
amikor elindítom a játékot akkor nem jelenik meg az út és egy csomó eltûnõ textúra van. olvastam vissza de nem találtam megoldást.
ha valaki tudja mi lehet a baj az legyen szíves és segítsen!
RVE FOR POLICE
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ha valakinek így se ugrana be akkor az az ahol tiszta õrültekháza az egész város és mindenki csak téged öl meg elütnek meg lelõnek meg levernek
te meg idõt és életet kapsz azért ha kinyírod õket ja és ilyen idióta repper ruhában vagy
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Proci: AMD sempron 2500+
Videokártya: Inno3d fx 7300GT GDDR3 256
Memória: 1 gb Kingmax
Pontosabban elindulni elindult, de 800x600-ban szaggat, 640x480-ban meg döglassú maga a játék, nem csak a betöltés...
Ez miért lehet?
Ja, minden driverbõl a legújabb van fennt (DirectX-bõl is)
Segítségeteket elõre is köszi!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ölj meg mindeknit és fuss az elsõ kõfalhoz ahol a csávó lövöldözz.
Mikor tölt fuss gyorsan hozzás és nagy ütéssel üsd meg mert akkor elesik és így tovább nagy ütésekkel.Vigyázz ha egyszer is hibázol akkor szétlõ a fegyverével
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
valahogy nem lehet rögtön a küldetésekhez ugrani??mondjuk ugy mint a driver pl-ben??nagyon nagyok a távolságok aztánnicns kedvem fél órákat vezetni,még egy ford gtvel is iszonyat sokáig tart elérni a-bol b-be<#wow1>#wow1><#banplz>#banplz>
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
De ha neked ott van akkor a mentésedet légyszi külde el 😊
Nics magyarítás.
\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"
\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"
feltettem a game-t és amikor elinditom azután hogy "a csavo üt egyet"kilép
Mi lehet a gond vele?
segítsetek légyszi
Lenne egy kérdésem?!
Hogy a kiképzés után amikor átvesszük a rendõrruhát utána hol tudom visszaszerezni ?
Akkor talán ARRA a beszólásomra kellett volna "válaszolni" (tudod, Válasz erre gomb...) Nah nem akarok itt összeveszni senkivel, csak nem értettem...
púúúúú
-.-
És egyébként csak infónak nyögtem be a 2-vel ezelõttit, hogy ne kérdezgessenek itt össze-vissza hogy miért is megy 10 FPS-sel a játék, ha ez a driver van fenn...
púúúúú
Gondolkozz elõbb, vagy kérdezz, mielõtt leszólod a másikat...
púúúúú