821
![](http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1144008833.jpg)
-
84.20 de ugyan olyan jo mint a legujabb.mert a legujabb 84.21 :D -
tényleg melyik forceware driver-rel nyomod? Mondták hogy driverfüggő, de nemtudom mire cseréljek :C -
nekem sajnos mindég szaggat, bármit csinálok vele, pedig a gépem alapján nem kéne... nembaj városban is megvan az átlag 20 fps, amivel még éppen játszható marad, viszont jó a játékélmény ami kárpótol :-) Mondjuk még az irányításon is javíthattak volna valamelyest, majd talán a következő részben...
Az előző rész milyen volt? Jobb, rosszabb? -
de néha ha kanyarodok az ótóval lehet látni hogy picit beszagat de inkább alig egy öö izé alig veszed észre hogy belassul. -
nekem nem szagatt semmit de elég gagyi az irányitása az otonak amugy mozudlatok meg ilyensmik nem rosszak. -
achime #416 Ez igen érdekes mert nekem is szaggat pedig P4 2,6- os proci 1 giga ram és 9800 pro-m van és az utcán mindig szaggat! :(
De remélem erre kijön valami patch mert igy nem túl élvezhető! -
Na azt mesélje el nekem valaki hogy miért ilyen baszott szar az irányítás, és hogy miért kell egy 2,8-as P4-esen, 1 giga rammal, és egy 6600GT-vel akadnia 800x600-ban?? O_O ofkorz legújabb driver van fenn -.- -
Vlala #414 Másoktól elvett fegyvereket nekem is eldobta egyből, talán túl könnyű lenne a game, ha eltenné. Vagy eladná...
Motort csak kölcsönvenni tudsz jelen ismereteim szerint, még nem találtam. -
achime #413 Ja és zenét lehet belerakni? -
achime #412 Hello mindenkinek!
Nekem az lenne a kérdésem hogy a talált vagy másoktól elvett fegyvereket hogyan lehet elrakni?
És hol lehet motort venni?
Előre is köszi! -
van még akinek akadozik a játék?
és van rá megoldás?
én magamnak találtam egyet felraktam az sp2 az xpmre és megszünt az akadás. volt valakinek hasonló talasztalata? -
Vlala #410 Ha töltés alatt a Ctrl-t nyomva tartod, akkor előjön a kis ablak.
Szerintetek is teljesen logikus, hogy ha meghallom a hátam mögött a szirénát, akkor beletaposok a fékbe, és kiszállok, hadd üssön el a rendőr? -
theodor #409 Attól hogy valakit lábon lőnek még nem biztos,hogy a pisztolyt elejti.Jól néznénk ki ha a rendőrök a bűnözők lábát lőnék nem a kezét. -
theodor #408 Hát tényleg rattanetesen sok érthetetlen van.Abból nem érti meg hogy lődd kézen mikor kék a célkerseszt. -
helló.
Tudna segíteni valaki?
Mielőtt elindítom a játékot,kijön egy tábla ahol kérdezi a felbontást,meg ilyeneket...én azt először nagyon magasra állítottam,és a kártyám nem bírja el.Amikor bejönne a játék,kikapcsol a monitorom.Szal,a gond az,hogy kipipáltam azt a négyzetet,hogy ne jelenjen meg többé ez a kérdés.és így nem indul el a játék!
Valahogy nem lehet megjeleníteni azt a táblát???(már újra is telepítettem,és ugyanolyan)
-
Vlala #406 azt hiszem, dupla space-szel. -
joe1980 #405 thanx de még egy kérdés:mely gombokkal tudom behozni? -
Vlala #404 Az "escape from manhattan"-t csinálta már valaki? Menjenek már... -
Vlala #403 Ez a moci igazán bejön mostanában.
-
Vlala #402 nekem is... hol lehet a többi? Még hét pár kellene. -
3
Egy volt a Central Park dny-i sarkán lévő körforgalomban,1 meg asszem a Central parkban vagy vmilyen parkban egy magaslaton.Jól látható rész.
A 3.nem tom honnan lett,nem én vettem fel.
Neked? -
Vlala #400 Nektek hány pár cipőtök van már? -
Vlala #399 Config windowban nem lehet? (betöltésnél Ctrl) -
hogy a lehet változtatni a displayen???
csak a felbontást tom állítani?? mert az kevés :s...tök akadozik -
Vlala #397 Slo-mo dive, Rank 4-nél tudod megvenni (alsó sor), Rank 1-nél továbbfejlesztheted 2x-esre. -
joe1980 #396 kösz szépen,és mi a neve? -
Vlala #395 Az utolsó versenyen mindig kifagy a játék, nem tudom lenyomni a csajt, mert nem jutok el odáig. Egy _picit_ bosszantó ötödszörre menni... -
Vlala #394 a lifttel lemész a második szintig, armory :) -
joe1980 #393 Az merre van az a bolt? -
vodMarci #392 Valaki egy FAQ-ot csinálhatna azért... -
vodMarci #391 Goku x,a te gépeden simán mennie kéne.Gondolom nem eredeti a game.Sokaknak van olyan,hogy simán megvan már a max erőmű is(ha nem is simán,de már majdnem) és így is szaggat. -
Vlala #390 kétszer space, ha jól tudom, de ezt a képességet először meg kell venned a rendőrségi fegyverboltban. -
üdv mindenkinek!
Tudom h nem kell a játéknak egy erömű de a gépemem eléggé szaggat. Minden a legalacsonyobra van téve akkor is, ha legmagasabra akkor is bár nem sokkal rosszabb. (P4 3.0Ghz, 6600gt, 1Gbram) Legujabb driver is fel van rakva. Szoval nemtudom mi lehet a baja. lécci segítsetek. köszi -
joe1980 #388 Hogyan lehet behozni a lassitott vetődést (a la max payne)? -
a következő küldi meddig tart? -
Vlala #386 Numpad 5-össel, vagy középső egérgombbal váltasz "pontos célzás" módba, onnantól vagy könyöktájon, vagy térdtájon lövöd, akkor neutralizing shot lesz belőle :)
-
INKÁBB A LÁBÁT LŐJÉTEK ÉS NE A KEZÉT!!!!!!!!!!! -
ugy hogy megnyomom az 5-öt és úgy célzombe? -
theodor #383 Úgy hogy a kezére célzol és ott alpaból kék a célkereszt. -
theodor #382 Úgy hogy a kezére célzol és ott alpaból kék a célkereszt.