True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
jah itt jegyzem meg a kocsik nagyon szépen törnek. én inkább élményautózni szeretek szóval ez sajna nem az én játékom 😉
jah és full konzolszagú amúgy az egész, dehát ez van. pedig jó gém is lehetett volna...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Celeron 2,6 Ghz, Ati Radeon 9600 pro , 512 ram
leszarom a konfigod...
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyszerûen nem értem...pedig tök jó dolgok lennének benne de így reménytelen benne játszani
leszarom a konfigod...
KIBASZOTT JÓ LENNE HA NEM AKADNA
az 1 rész is jó volt
kéne patch
leszarom a konfigod...
Next PC upgrade: 2022