821
  • Barney Tech
    84.20 de ugyan olyan jo mint a legujabb.mert a legujabb 84.21 :D
  • geri15
    tényleg melyik forceware driver-rel nyomod? Mondták hogy driverfüggő, de nemtudom mire cseréljek :C
  • geri15
    nekem sajnos mindég szaggat, bármit csinálok vele, pedig a gépem alapján nem kéne... nembaj városban is megvan az átlag 20 fps, amivel még éppen játszható marad, viszont jó a játékélmény ami kárpótol :-) Mondjuk még az irányításon is javíthattak volna valamelyest, majd talán a következő részben...

Az előző rész milyen volt? Jobb, rosszabb?
  • Barney Tech
    de néha ha kanyarodok az ótóval lehet látni hogy picit beszagat de inkább alig egy öö izé alig veszed észre hogy belassul.
  • Barney Tech
    nekem nem szagatt semmit de elég gagyi az irányitása az otonak amugy mozudlatok meg ilyensmik nem rosszak.
  • achime
    Ez igen érdekes mert nekem is szaggat pedig P4 2,6- os proci 1 giga ram és 9800 pro-m van és az utcán mindig szaggat! :(
    De remélem erre kijön valami patch mert igy nem túl élvezhető!
  • geri15
    Na azt mesélje el nekem valaki hogy miért ilyen baszott szar az irányítás, és hogy miért kell egy 2,8-as P4-esen, 1 giga rammal, és egy 6600GT-vel akadnia 800x600-ban?? O_O ofkorz legújabb driver van fenn -.-
  • Vlala #414
    Másoktól elvett fegyvereket nekem is eldobta egyből, talán túl könnyű lenne a game, ha eltenné. Vagy eladná...

Motort csak kölcsönvenni tudsz jelen ismereteim szerint, még nem találtam.
  • achime
    Ja és zenét lehet belerakni?
  • achime
    Hello mindenkinek!
    Nekem az lenne a kérdésem hogy a talált vagy másoktól elvett fegyvereket hogyan lehet elrakni?
    És hol lehet motort venni?

Előre is köszi!
  • ttibi
    van még akinek akadozik a játék?
    és van rá megoldás?
    én magamnak találtam egyet felraktam az sp2 az xpmre és megszünt az akadás. volt valakinek hasonló talasztalata?
  • Vlala #410
    Ha töltés alatt a Ctrl-t nyomva tartod, akkor előjön a kis ablak.

Szerintetek is teljesen logikus, hogy ha meghallom a hátam mögött a szirénát, akkor beletaposok a fékbe, és kiszállok, hadd üssön el a rendőr?
  • theodor
    Attól hogy valakit lábon lőnek még nem biztos,hogy a pisztolyt elejti.Jól néznénk ki ha a rendőrök a bűnözők lábát lőnék nem a kezét.
  • theodor
    Hát tényleg rattanetesen sok érthetetlen van.Abból nem érti meg hogy lődd kézen mikor kék a célkerseszt.
  • Joke 33
    helló.
    Tudna segíteni valaki?
    Mielőtt elindítom a játékot,kijön egy tábla ahol kérdezi a felbontást,meg ilyeneket...én azt először nagyon magasra állítottam,és a kártyám nem bírja el.Amikor bejönne a játék,kikapcsol a monitorom.Szal,a gond az,hogy kipipáltam azt a négyzetet,hogy ne jelenjen meg többé ez a kérdés.és így nem indul el a játék!
    Valahogy nem lehet megjeleníteni azt a táblát???(már újra is telepítettem,és ugyanolyan)
  • Vlala #406
    azt hiszem, dupla space-szel.
  • joe1980
    thanx de még egy kérdés:mely gombokkal tudom behozni?
  • Vlala #404
    Az "escape from manhattan"-t csinálta már valaki? Menjenek már...
  • Vlala #403
    Ez a moci igazán bejön mostanában.

• Vlala #402
    nekem is... hol lehet a többi? Még hét pár kellene.
  • zolo
    3
    Egy volt a Central Park dny-i sarkán lévő körforgalomban,1 meg asszem a Central parkban vagy vmilyen parkban egy magaslaton.Jól látható rész.
    A 3.nem tom honnan lett,nem én vettem fel.

Neked?
  • Vlala #400
    Nektek hány pár cipőtök van már?
  • Vlala #399
    Config windowban nem lehet? (betöltésnél Ctrl)
  • Captain Sparrow
    hogy a lehet változtatni a displayen???
    csak a felbontást tom állítani?? mert az kevés :s...tök akadozik
  • Vlala #397
    Slo-mo dive, Rank 4-nél tudod megvenni (alsó sor), Rank 1-nél továbbfejlesztheted 2x-esre.
  • joe1980
    kösz szépen,és mi a neve?
  • Vlala #395
    Az utolsó versenyen mindig kifagy a játék, nem tudom lenyomni a csajt, mert nem jutok el odáig. Egy _picit_ bosszantó ötödszörre menni...
  • Vlala #394
    a lifttel lemész a második szintig, armory :)
  • joe1980
    Az merre van az a bolt?
  • vodMarci
    Valaki egy FAQ-ot csinálhatna azért...
  • vodMarci
    Goku x,a te gépeden simán mennie kéne.Gondolom nem eredeti a game.Sokaknak van olyan,hogy simán megvan már a max erőmű is(ha nem is simán,de már majdnem) és így is szaggat.
  • Vlala #390
    kétszer space, ha jól tudom, de ezt a képességet először meg kell venned a rendőrségi fegyverboltban.
  • GoKu x
    üdv mindenkinek!
    Tudom h nem kell a játéknak egy erömű de a gépemem eléggé szaggat. Minden a legalacsonyobra van téve akkor is, ha legmagasabra akkor is bár nem sokkal rosszabb. (P4 3.0Ghz, 6600gt, 1Gbram) Legujabb driver is fel van rakva. Szoval nemtudom mi lehet a baja. lécci segítsetek. köszi
  • joe1980
    Hogyan lehet behozni a lassitott vetődést (a la max payne)?
  • cicai
    a következő küldi meddig tart?
  • Vlala #386
    Numpad 5-össel, vagy középső egérgombbal váltasz "pontos célzás" módba, onnantól vagy könyöktájon, vagy térdtájon lövöd, akkor neutralizing shot lesz belőle :)

• cicai
    INKÁBB A LÁBÁT LŐJÉTEK ÉS NE A KEZÉT!!!!!!!!!!!
  • cicai
    ugy hogy megnyomom az 5-öt és úgy célzombe?
  • theodor
    Úgy hogy a kezére célzol és ott alpaból kék a célkereszt.
  • theodor
    Úgy hogy a kezére célzol és ott alpaból kék a célkereszt.