True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
nem véletlenül 2.8ghz?

Bence94
Hy!!!az agond hogy fekete helyett ezüstös minden fegyver. egy két kivétel.talán patch kéne????

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

mihez képest sok?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Barney Tech
2800ghz biztos hogy megy áhhh hogyne menne.280000mhz nem sok?<#vigyor>

Nekem is ehte ugyanez a gépem.Egyszer sem akad.Olyan fiolyamatos mit a vízesés
Harly18
Nekem is tök ugyan ez és mûködik simán...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

amd 2800 ghz,ati 9600,512ram ezen megy simán nekem.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Harly18
Szerintem jó játék, attól eltekintve, hogy minden tekintetben hozza az erõs átlagot, lehet élvezni is a játékot, meg szeretni is.....csak a menü borzasztó 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

M@TriX
jó lenne a játék, de az úttextúra elég gagyi lett, a karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva, az autók mozgása megint gáz, a város nem elég életszagú sajna, kocsikban emberekben nincs hiány, de nem érzem azt mint a San Andreas-ban, ha neki megyek egy kocsinak, akkor nem ordítoznak, stb.
jah itt jegyzem meg a kocsik nagyon szépen törnek. én inkább élményautózni szeretek szóval ez sajna nem az én játékom 😉
jah és full konzolszagú amúgy az egész, dehát ez van. pedig jó gém is lehetett volna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem fontos csak kérdeztem!
Ez miért olyan fontos?Egyébként itt már mozog a tag keze, de a kormány merev.
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy a vezetésnél itt már megcsinálták a kormányzást? (szóval ugy értem ,hogyha a kocsi jobbra megy akkor a manus is jobbra kormányoz benne),mert az elsõbe csak a kerék mozgott a manus keze egyhelybe állt.
zmeor
futni fut csak szörnyen akad!

Celeron 2,6 Ghz, Ati Radeon 9600 pro , 512 ram

leszarom a konfigod...

nekem is olyan a karim de fut mint állat 1024*768-on

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Csak nekem nem fut el 9600os Atival(256) 800*600 ba???

Peck
Nekem elfut a 9600os Atival (256) 800x600 ba de az 1024 et már nem bírja...lehet hogy azért mert 80 fokon megy a proci 😊 csak nem tom mér 😄 hûtõje pedi hibátlan 😄 jah 2,8as a procc

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

zolee90
azért köszi 😊

zolee90
jólvan már sikerült 😊

Errõl már volt szó, de elmondom mégegyszer úgy kell meglõni, hogy ne haljon meg.Ezt úgy csináld, hogy a vállára célzol, és akkor lõvöd meg amkikor kék a célkereszt.
zolee90
van a president Club-os küldetések között egy olyan, amikor a propeller elõtt géppuskával lövöldözõ csávót kell lefegyverezni! de hogy? már próbáltam mindent, lõttem alatta lévõ hordókat, mellette lévõ csõt, ha megölöm mission failed, ha közel megyek, megöl :|

Én meg elkezdtem ököllel ütni vágni.

Kösz<#smile>

Shep
Jól van öcsém akkor tessék ha a felfedezés öröme már nem is számít, szaladj a bambuszok közé a néger állat odasuhint lesz a földön egy bambuszrúd azzal ütheted, ha az is eltörik ugyanez a móka, nesze és tudod kinek mutogass

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bammeg kösz a segítséget<#mf3>.Majd valamit kihozok ebbõl a két szóból.

Shep
Én tudom én is ott szívtam, de nem mondom meg, mert sokkal jobb ha magadtól jösz rá, annyit segítek néger+bambusz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sikerült elvinnem addig,amíg egy feka hapsival a tetõn szamuráj karddal kell megküzdeni.Le kell verni a páncélt,de a kard 3-4 ütás után eltörik.Hogy kell csinálni?

És ott mit kell?Képet akartam ide berakni,de nem megy.

Én azt olvastam a hivatalos oldalán a játéknak.Nekem mind1 mert nekem fent van.
Shep
Mese habbal, nekem még sp1 sincs, nem hogy 2, és simán megy.

Akkor próbáld ki úgy hogy beállítod a 3d kártyán az élsimítást stb...Azt úgy kell hogy asztalon jobb klikk, tulajdonságok, speciális.És a 3d-s fülön belül kell optimizálni.
Service pack 2 van nekem.

Most olvastam, hogy a Service Pack 2 az alapkövetelmény.
Nekem ATI 9600 XT AMD Athlon 64 2800+ 512 MB RAM és tökéletesen megy.Szerintem driver frissítést kéne csinálnotok.
zmeor
Hát jah!
Egyszerûen nem értem...pedig tök jó dolgok lennének benne de így reménytelen benne játszani

leszarom a konfigod...

grebber
Én nemtudom mi lehet nálatok ,nálam egyátalán nem akad!

Next PC upgrade: 2022

zmeor
Ugyanaz a gépem mint az alattam lévõ embernek!!!
KIBASZOTT JÓ LENNE HA NEM AKADNA

az 1 rész is jó volt

kéne patch

leszarom a konfigod...

Intel Celeron 2.6 GHZ,ATI 9600PRO,768MB ram,és nagyon szaggat,amikor kint vagyok New York utcáján.Amikor meg bent vagyok épületekben semmi gond nincs.Fõleg még,hogy 90%-kal kevesebb video beállítás van...

Intel Celeron 2.6 GHZ,ATI 9600PRO,768MB ram,és nagyon szaggat,amikor kint vagyok New York utcáján.Amikor meg bent vagy épületekben semmi gond nincs.Fõleg még,hogy 90%-kal kevesebb video beállítás van...

Nem lehet valahogy kivédeni a rossz irányítást? (nem lehet az A-val meg a D-vel menni jobbra balra)
grebber
Na most meg tudtam folytatni a gamet mert máshova mentettem és azt betöltötte rendesen.

grebber
Komolyan mondom ekkora szart mi a jó édes annyáért kezdi elõlrõl a gamet?

Nem tud valaki egy patch-et a game-hez mert van amikor nem tom a kocsit irányítani jobbra balra meg ilyenek. A tud valaki akkor küldjön már egy linket vagy itt az msn címem [email protected]
Nálatok nincs olyan probléma hogy az autót nem lehet jobbra meg balra irányitani? Ha igen akkor ha tudtok akkor tanácsoljatok már valamit.
grebber
Nekem is elõlrõl kezdi hogy rohadna meg 😞

Törölt felhasználó
Nekem is 😞
Nem tudjtátok mér lehet az, hogy amikor betöltöm a mentést mindig az elejérõl kezdi a játékot?

meg
Hát egyszerûbb az biztos.Csak jó lenne, ha lehetne grafikát állítani, mert jó lenne ha lehetne élsimítást meg ez azt amazt.
grebber
Nincs!

van már patch hozzá?