1085
-
#285 Top Gear - Season 11, Episode 0 - Ground Force Sports Relief Special -
Grafithuszár #284 Ez az összehasonlító teszt a 10x10 -es részben volt. (azaz a legutolsóban)
Szed le valamelyik torrent oldalról.
-
#283 BMW M3 E92 vs Mercedes C63 AMG majd Audi RR4 osszehasonlitast jo minosegben tudtok vmi oldalrol,mert lattam 1 vagott videot rola! THX -
#282 töltöm ezerrel
thx -
#281 Megvan mar le is kaptam s meg kaptam egy par Clarkson dvd-t.
Fasza volt az utolso resz s jo bolt hogy megis a BMW lett a legjobb. Kar hogy valamikor majusba lesz csak a folytatas. -
Grafithuszár #280 "Clarkson: the Good the Bad the Ugly" Ez a hivatalos címe, keress rá torrenten (pl. isohunt). Érdmes megnézni mert szerintem az egyik legjob Clarkson dvd. Ha nagyon nem találod, szólj, majd valahogy megoldjuk.
Amúgy a legutóbbi rész megvolt mindenkinek? Szerintem egy méltó évadzáró volt. Teszett hogy amikor kiderült hogy a Stig 10 másodpercet rávert a mercire a bmw-vel a Jeremy leszólta a stig-et hogy majd Ő megmutatja hogy milyen jól irányítható a merci :)
Ja, meg ahogy a Stig napozott a medence partján, a medencében meg egy csaj bikiniben + bukósisakban -
#279 Errol az american cars vs. european cars-rol meg nem hallotam a pontos cime hogy van mert nem kapom sehol jo volna leszedni azt is. -
Grafithuszár #278 "Gyakorlatilag 52.5 GB (s01-10 +polar special +winter olympics +heaven and hell.)"
Még van azon kívül is bőven. Jeremy minden évben kiadott egy dvd. Most volt a supercar, egy éve az american cars vs. european cars. Meg azelőtt is minden évben egy. Nekem csak ezek a különkiadások kitesznek 2 dvd-t.
-
#277 az elsők is fantasztikusak.
mikor nagymamikat tanitanak driftelni egy HONDA S2000-el az állati -
#276 Gyakorlatilag 52.5 GB (s01-10 +polar special +winter olympics +heaven and hell.)
ha kel valakinek egyben... csak hozzon usb vinyot. -
#275 Hátja, nekem is kb hasonló idő alatt... :D -
[Walaki]D`Lair #274 amúgy nekem az összes szezon összes része megvan az újkori top gearnek :D:D -
[Walaki]D`Lair #273 Nekem most konkrétan másfél óra alatt jött le a legújabb... -
#272 Sziasztok!
Én imádom ezt a műsort, de a beszerzésével elég sok gondom van. Arra már
rájöttem, hogy online nem lehet nézni (vagy nem találom), a TV szolgáltatónknál meg semmilyen BBC adó nincs.
A torrentekkel meg az a bajom, hogy az újabb részek sem jönnek le hetek
alatt sem, nemhogy a régiek.
Van aki esetleg rendelkezik az 6. 7. és 8. teljes szezonokkal? Egyelőre
csak a 9. van meg nekem (illetve 2 régi szezon, asszem kb 2004-ből), a
10.-et meg talán egy kollégámnak majd sikerül leszedni.
Ha valaki partner benne, érdekelne valami megoldás, hogy eljussanak
hozzám a 6-7-8 szezonok.
További jó szórakzást mindenkiek! :) -
Grafithuszár #271 Ez most nagyon jó volt. Teszettt a fiat 500-as teszt is. Főleg ahogy az eljeén bemutaták a várost....
A verseny meg... hát ez kész. Eszméletlen volt. A stig qrva jó volt, és Jeremy is hozta a formáját ;)
-
#270 Akkor jol lattam! -
[Walaki]D`Lair #269 Végülis ő ment neki a másiknak, de gyakorlatilag nem is látta. -
#268 Azt hittem o benazta el! -
[Walaki]D`Lair #267 Egy lekőröző autó belement hátulról. -
#266 Fasza volt ez a resz, egy sima BMW-vel milyen jot raceltek, habar a vegen eleg gyatran nezet mar ki, egy kiraly autot 24 ora alatt lejartak, nalunk nem gond. Legjobb jelenet mikor kerdeztik Stigtol mi tortent az autoval o meg csak ult :) -
#265 Hogyan is torte ossze E46-ot,nemigazan ertettem? -
#264 Már kint az új rész pár órája, szedjétek! -
#263 Hátja, nekem is naon bejön ez az évad, talán a leggyengébb rész a legutolsó, az nemlett annyira nagyonjó, bár azsem rossz... -
[Walaki]D`Lair #262 Mondjuk úgy, hogy nedves pályán mente...annyira nem volt már vizes, olajos meg...muhahah na persze...:)))) -
#261 Srácok azt a kört Hamilton vizes és olajos pályán mente?
w+o az azt jelenti nem?
[Németet tanult] -
#260 Hat a 3-ik korre sikerult megertsem a palyat s egy kort menyek. Nem az a latvanyos palya, de aki kedveli a top geart az elvezni fogja. -
Grafithuszár #259 Wow ezt nem is tudtam. Már töltöm is le. Bár ahogy nézem még csak 0.5 -ös verzió van, remélem menni fog azért.
http://www.slashdevnull.info/gtr2/index.html -
#258 A GTR2-hoz van Top Gear palya mar. -
#257 A Gran Turismo 5-ben benne lesz a Top Gear pálya, Stig köridejével -
[Walaki]D`Lair #256 Jaja, nekem eddigi abszolúte über kedvenc az északi sarkos adás :))) -
Grafithuszár #255 Basszus, már alig várom a hétvégi adást... Ezt a szezont nagyon eltalálták. -
[Walaki]D`Lair #254 Az lenne a vicces, ha Jeremy jönne és szétalázná a magyarokat...:DDDDDDDD -
#253 Ja, meg "Oh Cock!" :)) -
[Walaki]D`Lair #252 Már hallom is ahogy mondja "Oh bloody hell!!" :D:D:D -
#251 A finalgear fórumán ezt írják:
"James tries the new Fiat 500 on the mean streets of Budapest"
Magyarul azt írták hogy Budapest vacak utcáin fogja tesztvezetni :D Tuti fog szencségelni a kátyuk miatt. -
#250 Honnan az info?
Kiváncsi leszek mit fognak mutatni majd a városból :) -
Grafithuszár #249 Amúgy a következő részben ha minden igaz Budapesten lesznek:
"James travels to Budapest for an audience with this season's must-have motoring accessory: the Fiat 500." -
Grafithuszár #248 Nekem az F1-es Reanult tetszett a legjoban. Érdekes volt hogy annak ellenére is sikerült vészesen lehűteni a gumikat Hammond-nak, hogy minden kanyarban füstölőset fékezett. Na meg utána amikor megbeszélték a történteket:
Hammond: -Legalább megtapasztaltam hogy milyen érzés lepadlózni egy F1-es autót.
James: -Ja, a telemteria szerint 0.2 másodpercig
-
#247 Hat az a bmw nem volt semmi, meg Hamilton kore sem. -
wokee #246 Köszi, meglesem!