1087
-
Hat az a bmw nem volt semmi, meg Hamilton kore sem. -
wokee #246 Köszi, meglesem! -
Grafithuszár #245 Keress rá torrenten pl.: http://isohunt.com/
Amúgy erre a Hamiltonra én is kíváncsi vagyok. Bár nem hiszem hogy megveri a Stig-et, leginkább ezért:
"The only difference being that Lewis has to deal with not only water but also oil leaked from Jeremy's VXR8 on track earlier in the day."
Na mindegy, azért remélem jó lesz.
-
wokee #244 Hali!
Régebben nagy kedvencem volt a műsor, de Hammond visszetérése óta nem találom sehol. A hírekben olvastam, hogy a BBC Prime-on ma adják azt a részt, amikor Hamilton megmérkőzik Stiggel. A műsorban azonban nincs benne. Most lesz, vagy nem?
Esetleg nem tudnátok tippet adni honnan tölthetnék le régebbei Top Gear részeket felirattal?
Köszi. -
A kovetkezo reszben Hamilton lesz a sztarvendeg. -
Jah azon fekudtem en is! :) -
Áá, jóvolt...
Meg a vizzel megtöltős részis... Mikor Jeremy-nél kiírták hogy 2 tankerrel késöbb... mert annyira folyott ki, h nem lehetett megtölteni... :D
Aztán meg kiszakadt az ajtó, jáájjj... :D -
Grafithuszár #240 A legutóbbi rész megvolt? Szerintem nagyon eltalálták ezt a British Layland-es Challenge-et. Amikor Jeremy-nek kizuhant az ajtó már az asztalt csapkodtam a nevetéstől
-
Grafithuszár #239 Persze hogy nem idegelte magát, hisz ez csak egy VW bogár versenyruhában ;) -
[Walaki]D`Lair #238 Ne spoiler már bazz...♠ -
Jo latni hogy ok is hibaznak, nagyon nem idegelte magat hogy odaverte :) -
-
Supercar showdown -
Esetleg tudtok cimet mondani? -
Kosz az infot mar szedem is :) -
Grafithuszár #232 Azt tudjátok hogy nemrég jött ki Clarksonnak egy új dvd-je "Supercar Showdown" címmel? Nagyon ütős lett, főleg a Sabine Schmitz (Audi R8) vs Stig (911 RS) teszett, meg amikor Jeremy miközben arról beszélt hogy mennyire nem tolerélja a hülyességet a 911, odacsapta a falhoz az autót :) -
[Walaki]D`Lair #231 ugyanazt, mint az LP640...azt meg előző szezonban tesztelték... -
Kar hogy nem teszteltek csak bemutatak a Lamborghoni Reventont az mar szep is, kivancsi lennek mit tud. -
A szépség az szubjektív, nekem tetszik. És hiába lassabb körbe pályán a Koenigseggnél, átutazhatod benne egész európát és kényelmes lesz, a Koenigsebbben meg már 200km után belegémberednél... -
De maga az a teny hogy 407-et megy nem semmi, az hogy nem a szepsegevel hodit az mas dolog. -
hátja...
Én ezért is nemértem, h miért van oda annyira mindenki a Veyron-ért, sztem csúnya, kívülis, belül meg még giccses is...
Meg az h 1001LE wow... mintha akár egy enzo-nak a teljesítményét ki is használná akárki is utcán...
400-al meg úgyse fog menni a kutya se vele... -
Nyilvánvaló hogy nem ő lenne a leggyorsabb a Top gear pályán körbe, hanem a jóval könnyebb Koenigsegg (amire ők rakatták rá a hátsó szárnyat :)
Gondolom presztizs okokból nem akarnak szerepelni másodikként egy listán, valszeg ezért nem engedik hogy Stig menjen vele egy kört... -
Kivancsi lenek hogy a Veyronbol mit hozna ki a Stig, de ha enyire ellenezi a Bugatti, lehet hogy ok mar sejtik hogy nem szerepelne jol. -
RicsiB #224 Thx!!! -
A resz amikor nyomulnak at egesz Europan a Veyronal (64 resz, Sezon 7 Episod 5)
A resz amikor elmenek videkre egy lakokocsival (72 resz, Sezon 8 Episod 6) -
RicsiB #222 Hali!
Érdekelne, h melyik évad melyik részében volt amikor elmentek vidékre egy lakókocsival, amit végül fel is gyújtottak. Régebben megvolt ez a rész, csak sajnos valalhogy elveszett, és most nem tudom melyik volt az. Az a rész is érdekelne, amelyikben a Veyronnal nyomulnak egész Európán át.
Pls help!!!
Thx -
MAr megneztem! :) -
Harmadik reszt is lehet tolteni mar. -
Jogos,de a regi mar kezd elerheto aron lenni,igaz nem a CDL-re gondoltam! :) -
[Walaki]D`Lair #218 Majd az új M3 :) -
A masodik reszbe szereplo R8 is eleg nedves palyan ment, szerintem abbol is lehetne jobb idot csinalni. -
JAh nem bannam,ha ujra tesztelnek! :)) -
HAt igen a kedvenc autom is a BMW CSL WET idovel a kozepbolyba van csak. -
[Walaki]D`Lair #214 Szerintem kurva jó volt a 2. rész, jókat röhögtem :D:D -
Ezzel a listával csak az a probléma, hogy nem írják az idők mellé hogy melyik volt vizes pályán és melyik szárazon... -
Az elso resz meg elment de a masodik az mar gyengus volt, a harmadikba lesz egy RR es a Ferrari az remelem nem lesz ilyen uncsi. -
Thx!!
Most neztem emg elso reszt,de durva helyeken autokaztak ilyen vasakkal! :( -
Itt a power laps lista.
Regebb jobb adasok voltak nem, most a masodik reszbe is az Audin kivul semi jo nem volt szorakoznak ott a vizen. -
Nemtudjatok,hogy a Top listat amit mindig kiegeszitenek uj verdakkal, hol lehet letolteni es megnezni? -
Baked Potato :DDD