1085
banner
  • MikX
    Hát nemtudom, szerintem inkább az autókra és a filmek minőségére költsék azt a végtelen pénzt, mint top sztárok gázsijára... Ha azt akarnék nézni, akkor valami bulvár valamit néznék.
    Kár ezen fennakadni szvsz, a leglényegtelenebb része volt mindíg is.
  • Tikal #1044
    Mennyire az elején? Most kiváncsiságból belenéztem a season 13 vendéglistájába, majd szólj hányat nem ismersz: Michael Sumacher, Ken Block, Bran Johnson( ACDC ), Usain Bolt, Ken Block, Stephen Fry és ezek mellett még egy két kevésbé ismert szerepelt, de most epizodok mennek el úgy hogy még arcról se ugrik be senki.

season 10: na ittt már több az ismeretlen, de itt is volt egy Helen Miren, egy Lewis Hemilton!!, Simon Cowell, James Blunt

A vége felé meg már igen nagy nevek is, A listás Hollywood-i színészek is megfordultak ott, volt aki többször is...

én még csak az 5. részig láttam, de eddig csak a preacher-ből a srác volt ismerős meg knight rider és kettesével hívják a vendégeket. az előző szezonban híresebb embereket nyírtak ki mint most hívnak meg :) Na most elvileg az amazon a világ összes pénzét rájuk szabadította és erre ezt kapjuk...

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.01.16. 20:21:45
  • Sequoyah
    Hat mikor hogy. A TG vendegeinek 2/3-ada ugyanugy helyi, Brit ismertseg volt, szamunkra semmit nem mondott a nevuk. Foleg az elejen...
  • ProGabe #1042
    Na azert egy Sutherland ne legyen mar tok ismeretlen :D Az eddigiek tenyleg azok voltak es ha meg csak nem is vicces, akkor en is tekerek.

De ez mellekes szerintem, mert szinte minden mas meg rohadt jo. Remelem jon majd valami dupla reszes, 2 oras szpesol is valamikor.
  • DantesHUN
    A medvés ember vicces volt. A többi..teljesen érdektelen és ismeretlen.
  • Tikal #1040
    Sose tekertem át semmit TG-ben, most igen. TG-ben legalább ismertebb embereket hívtak meg...
  • desigo
    De legalább minimálisan lennének ismertebbek...
  • szabii98
    Mondjuk ez a vendéges rész pl pont tetszett nekem, de az eddigiek elég gyengék voltak.
  • Szabi #1037
    naja, 1-2-t megpróbáltam végignézni, de mindig tekerés lett a vége.. :-/
  • MikX
    Azt a részt TG idején is mindíg áttekertem, most sincs ez másként. Én kibírom, hogy bennevan, mert soha nem érdekelt. A többi rész meg jó, mint mindíg.
  • Tikal #1035
    ez a vendéges rész kurva gáz, ennél még az is jobb volt amikor megölték őket... vendégekre már nem futotta a büdzséből?
  • Count Adyn
    asszem oda beraknak sorba 50 kamerát kb és ugy adja ki:D legalábbis ennél pl:)
  • desigo
    Az ötödik részben a Subarus csapatáskor milyen komoly az amikor a videót megállítják és az állókép alatt mozog a kamera ami veszi.
    VW Up egy fos akkor már inkább Panda 4x4
  • Count Adyn
    veszélyes hely aza Mallorca, könnyen tudőgyulladást is lehet kapni :DD
  • desigo
    Volt szerencsém vezetni ott Mallorcán ahol a Kia Stinger GT-vel csapattak.(Cap de Formentor)
    Szűkös,kanyargós rész.Ha nincs lezárva és jön szembe egy túristabusz akkor jobb ha lassítasz vagy megállsz különben kezdhetsz visszatolatni.
  • DantesHUN
    A harmadik rész nekem most nagyon tetszett. Még a meghívott vendégek is-bár ezeket se ismertem- de csak érdekesebb egy pasas aki tényleg egy medvével lakik mint a krikett vagy milyen bajnok.

És...Bugatti Chiron. Meg Kia Stinger.
  • Sequoyah
    Naigen, a Top Gearben meg elment hogy szamunkra noname embereket hivnak meg, foleg az elejen. De ez elvileg kevesbe a brit piacra keszult, inkabb USA es nemzetkozi, raadasul a koltsegvetes is nagyobb. Az elozo szezonban nagyobb sztarok voltak, csak mind meghalt...

Nekem a masodik resz amugy kicsit jobban tetszett. Sokkal lazabb volt: egy verseny es egy sima autoteszt, es nem akartak tul nagyot alkotni.
  • desigo
  • DantesHUN
    Alapvetően tetszett a második rész is...de a sztáros rész kimaradhatna. Most engem, mit érdekel egy krikett meg egy baseball játékos, hogy mit mennek egymás ellen? egyiket se ismerem, a sportot se.
    Ezt jobb lenne kihagyni, én áttekertem.
  • RatBaG #1026
  • desigo
    A kigyulladt és égő autóból volt mentés vagy az a több nap utáni kigyulladás volt amit oltottak?
  • DantesHUN
    Ha jól láttam, az egyik epizódban egy kocka Ladából fognak tűzoltó autót csinálni...na erre kíváncsi leszek
  • RatBaG #1023
    kint az első rész, végre van mit nézni!
  • desigo
    várós az új rész
  • RatBaG #1021
  • RatBaG #1020
  • Tikal #1019
  • RatBaG #1018
  • ProGabe #1017
    https://drivetribe.com/p/Rn7rV46vQFqfo1zkncqtlA?iid=cRBj85J4S8W8-n8LE1xCxQ
  • wollnerd #1016
    Örülök, hogy jól van már. Brutális volt a balesete... megint.....
  • Tikal #1015
  • MikX
    Fognak valamit, ez az első egy kötelező kör volt, de igazából nemtudom, nekem még mindíg működik, ha tudom is, hogy mű, meg show az egész. A TG-nél is ez a helyzet, ott is show, ott se rögtönöznek, de mégis inkább kínos ha poénkodni akarnak, hát majd tán belejönnek, ha hagyják. Bár ez a 7 részes évad nem valami hosszú.
  • RatBaG #1013
    már írni akartam én is, de megelőztél.
    nekem viszont egyre jobban tetszik az új TG. már az első évad is bejött, főleg miután megszabadultak evanstól. harris keni-vágja az autókat, leblancot mindig is csíptem, rory meg enyhe pozitív csalódás, harmadiknak jó. bár most a tg extrában az új arc megint kissé idegesítő, de majd hátha belejön.

az az igazság, hogy bár továbbra is ugyanakkora fanja vagyok a régi bandának, és minden részt ugyanúgy nézni fogok, de egy kicsit tényleg egysíkú és mű lett a grand tour. a látvánnyal és az ötletekkel semmi gond, de már tényleg ott tartanak, hogy egy-egy geg jelenetnél pontosan tudom előre, hogy mi lesz a poén, mit fognak mondani szóról-szóra. pedig nekem aztán elég nagy a tűréshatárom ilyesmiben, pl még ennyi év után is nézem a big bang theoryt... remélem a 2. évadban mernek ők is újítani kicsit, rájuk fér.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.03.16. 22:09:00
  • MikX
    Jaja, hát a vörhenyes ripacs nélkül kifejezetten jobb lett, de joey még mindíg csak a jóbarátokban tudott vicces lenni, evans meg biztos nagyon ért az autókhoz, meg kellett egy feka srác is, mer nagyon PC nek kell lenni, de ő ennyit tud sajnos.
    Hát továbbra sem túl szórakoztatóak a részek, megnézem de ennyi. Semmit nem vált ki, ezt még mindíg csak Clarkssonék tudják, hiába.
  • Ingy2
    Közben elindult az új top gear második szezonja, sokat csiszoltak rajta, sztem jó lett :)
  • RatBaG #1010
    http://www.topgear.com/car-news/top-gear-tv/introducing-your-new-extra-gear-presenter-george-lewis
  • Totti5
  • Szabi #1008
  • Sequoyah
    Erdekes visszanezni a regi TopGear reszeket. Meglepoen sokszor megjelenik benne Stig az alruhaja nelkul, Ben Collinskent:)
  • Szabi #1006