The Grand Tour / Top Gear (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
majdnem lemaradtam az első részről, két nap késéssel ugrott be, hogy mintha már eljött volna a dátum!
nekem nagyon tetszett, végre ismét láthatjuk a 3 arcot, egyébként meg profi minden, ott nem lehet hibát találni.
mondjuk az új pálya elég vérszegénynek tűnik, biztos jó sokáig keresték az új helyszínt, látszott, hogy sok pénzt beleborítottak, aszfaltoztak sok helyen, stb, de kicsit hiányérzetem van, majd meglátjuk...

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Egyetértek, bár en az uj nem Stig-gel se vagyok kibékülve, de majd meglatjuk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ProGabe
Most volt idom megnezni, nagon jo volt. Egyedul a celebes hulyeseg volt tul eroltetett, de minden mas... wow!
Minden filler meglatszik, amit erre koltottek. Poenok szokasosak, a harom "hulye" megunhatatlan, jojjon a kov. resz!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szabii98
Hát ez kurvajó lesz.

I met God. She's black

RatBaG
//www.youtube.com/embed/P54yQW3NLl4

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/kLtpcxtk4HI

Per Aspera Ad Inferi.

ProGabe
//www.youtube.com/embed/caezhWQc8Dw

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
jojjonmaaaaaaaa :D

The Ben Collins:)

//www.youtube.com/embed/MYJZG5Og2yg

zseniális.

MikX
Igen, viszont mi valoszinű jobban járunk, az amazon kicsivel több lovét ad nekik a műsorra, és kicsit szabadabban hagyja őket, amig hozzák a nézőszámokat, és ez valoszinű meglesz. Bbct eleve csak angliábol nézték hivalalos forrásbol, amazont viszont több ember eléri.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tikal
A BBC történetének legnagyobb hibáját követte el, mikor feloszlatta őket :D Top Gear most megint műsorvezetőket keres amúgy?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szabii98
//www.youtube.com/embed/oK0lkrtYvVs

November 18

I met God. She's black

Tikal
na végre

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tikal
<#boxer>

ProGabe

De kar...
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.07.05. 22:42:25

Tikal
<#nyes> ideje volt...

RatBaG
desigo
LeBlanc szórakoztató volt,Evans meg irritáló...
RatBaG
azigen! <#wow2>
nem gondoltam volna, hogy "hangja" is lesz a szerepelgetésen kívül.
de úgy tűnik, hogy nem ok nélkül utálják evanst a nézők, tényleg egy seggfej egyébként is.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
akár mehetne Matt LeBlanc is a Grand Tour-ba.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

Tikal
hát erre se kellett sokat várni, haha

LeBlanc kilép ha nem rúgják ki Evans-t

A nézettségi adatokra is érdemes egy pillantást vetni...

Totti5
Akkor nem ért csalódás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MikX
Hát én eddig az elsőt láttam. Borzasztó, de ez nyilvánvaló volt. Akár sennát meg scumachert is hozhatták volna. Akkor sem tudna senki olyan showt csinálni mint amit az a 3 idiota. Szoval kiváncsiságbol megnéhtem az elsőt, de mint számitottam szánalmas fostenger az egész.
Ugyhogy nagyonnagyon várós a Grand Tour, ezt meg akár le is huzhatják, semmi értelme erőlködni

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

RatBaG
azért az a vulcan-os szegmens odavert. régi tg-be illő volt.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
a harmadik rész már szinte nézhető volt.
azért az látszik, hogy hallották a kritikát, próbálják evanst kicsit eldugni, de a leforgatott anyagokkal ugye nem lehet mit kezdeni.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.18. 11:28:14

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
és nem tanult semmit.....

RatBaG
//www.youtube.com/embed/HOrWe8JQJ2E

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
az afrikás küldetésen röhögtem párszor, de evans mindig beleszarik a hangulatba, mikor már kezdeném elfelejteni.

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
van aki megnézte a második részt innen? <#banplz>

Tikal
szerintem jobb így... ő nem az a bohóckodós fajta..meg nem is azt várja tőle az ember..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.31. 16:40:34

RatBaG
nézzétek meg az extra geart is. nem értem harris miért csak oda van száműzve.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
hát ez tényleg egy cringefest.
leblanc elment, őt bírom amúgy is, de evans botrányos. a hangját hagyjuk, olyan amilyen, de amit főleg az elején levágott, mint egy túlmozgásos hülyegyerek.
mű az egész, semmi fantázia, csak a régi dolgok újracsomagolása. a dupla vendéges rész szörnyű volt. a reliant robin első felvonása full céltalan, elmegyünk blackpoolba, juhhéé. a terepjárós rész kicsit tetszett, de ez így összességében nagyon vérszegény.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
oookéé

Tikal
Én nem értem, hogy gondolhatták komolyan ezt a Chris Evans-t... nélküle még talán jo is lenne... az is kár, hogy a repülős és a háromkereküs mutatványt is ellőtték már korábban, kár volt ezzel nyitni...
LeBlanc jó volt, kivéve mikor Evans-szel volt képernyőn.

szabii98
Hát nézem az új Top Geart, és...én tényleg akartam szeretni, akartam, hogy legyen még egy jó és nézhető sorozat, de aki Chris Evans-t tévére vitte, az szarjon sünt. Ez az ember képtelen arra, hogy szórakoztató legyen, egy cringefest az egész rész, minden borzasztóan meg van rendezve. Fogalmam sincs mennyire szól belőlem a 3 moron szeretete, de ez borzasztó, és sajnálom Matt LeBlancot.

I met God. She's black

[NST]Cifu
Sajnálom. A Fifth Gear emberközelibb volt, és általában inkább szólt az autókról. Szórakoztatás terén a Top Gear persze jobb volt, csak hát végül is az ember az autók miatt nézné ezeket...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

szabii98
//www.youtube.com/embed/j1k6DQQ1gU0

29-én itt az új "Top Gear", és lesz egy Extra Gear nevű sorozat is utána amiben Chris Harris is benne lesz.

I met God. She's black

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

szabii98

I met God. She's black

Szabi

RatBaG
//www.youtube.com/embed/rur6a9QKmi4

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.