The Grand Tour / Top Gear (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nagyon tetszett, végre ismét láthatjuk a 3 arcot, egyébként meg profi minden, ott nem lehet hibát találni.
mondjuk az új pálya elég vérszegénynek tűnik, biztos jó sokáig keresték az új helyszínt, látszott, hogy sok pénzt beleborítottak, aszfaltoztak sok helyen, stb, de kicsit hiányérzetem van, majd meglátjuk...
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Minden filler meglatszik, amit erre koltottek. Poenok szokasosak, a harom "hulye" megunhatatlan, jojjon a kov. resz!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
zseniális.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De kar...
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.07.05. 22:42:25
nem gondoltam volna, hogy "hangja" is lesz a szerepelgetésen kívül.
de úgy tűnik, hogy nem ok nélkül utálják evanst a nézők, tényleg egy seggfej egyébként is.
Per Aspera Ad Inferi.
LeBlanc kilép ha nem rúgják ki Evans-t
A nézettségi adatokra is érdemes egy pillantást vetni...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ugyhogy nagyonnagyon várós a Grand Tour, ezt meg akár le is huzhatják, semmi értelme erőlködni
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
azért az látszik, hogy hallották a kritikát, próbálják evanst kicsit eldugni, de a leforgatott anyagokkal ugye nem lehet mit kezdeni.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.18. 11:28:14
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.31. 16:40:34
Per Aspera Ad Inferi.
leblanc elment, őt bírom amúgy is, de evans botrányos. a hangját hagyjuk, olyan amilyen, de amit főleg az elején levágott, mint egy túlmozgásos hülyegyerek.
mű az egész, semmi fantázia, csak a régi dolgok újracsomagolása. a dupla vendéges rész szörnyű volt. a reliant robin első felvonása full céltalan, elmegyünk blackpoolba, juhhéé. a terepjárós rész kicsit tetszett, de ez így összességében nagyon vérszegény.
Per Aspera Ad Inferi.
LeBlanc jó volt, kivéve mikor Evans-szel volt képernyőn.
I met God. She's black
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
29-én itt az új "Top Gear", és lesz egy Extra Gear nevű sorozat is utána amiben Chris Harris is benne lesz.
I met God. She's black
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.