89
  • Laci73
    A film látványos, de nem hozta az "ős" Csillagok Háborúja mindent elsöprő élményét. Túl sok a látvány. A belő terek az ógörög templomok és az IKEA házasításai, a tájképek giccsesek mint egy kínai poszter, a lények gyakran nevetségesek (van Nosferatu vámpír is). A sztori a Frankeinstein és a Beverly Hills mixtúráját idézi. Windu mester halála, Yoda és Palpatine párviadala olyan rosszul koreografált hogy csak röhögni lehet rajta.
    A jedirobotpóknindzsa végleg betett nekem: visítva röhögtem rajta. Ez a film megérdemli hogy letöltsd és úgy nézd. Komolyan.
  • winnie
    vajon kik az mpaa fejesei? ők kapnak royalty-t vagy mi? vagy csak a tagok képviselői vannak benne? (az mpaa tagjai a 7 nagy filmes stúdió (paramount, sony, fox, mgm, universal, disney, warner))
  • palika22
    http://www.sg.hu/cikkek/37146

Ha ezt a cikket is megnézed, akkor csak az a kérdésem az MPAA meg a többi balfék mi a f...szt hőbörög?? Nem futja NASA űrrepülőre csak Boing Jumbóra??
  • sokadikgab

Gondolom 7-8-9 et akartal irni.
    Ahogy Lucas bacsit ismerjuk, szerintem egy 20ev.
    De sajna azt nyilatkozta,h. ma'r nem tervezi...
  • craesh
    miko lesz már 6-7-8? A 6. az Valami Ambush On Corelia? a pc game-ben az tök jo volt...
  • immovable
  • SirLord
    ezzel a dumával aztán érdemes volt forumot nyitni:D
  • Marvin
    Jó lett, de kicsit sok mindent kellett elmondani egy részben.
  • Torry
    Jó is lett.