89
-
A film látványos, de nem hozta az "ős" Csillagok Háborúja mindent elsöprő élményét. Túl sok a látvány. A belő terek az ógörög templomok és az IKEA házasításai, a tájképek giccsesek mint egy kínai poszter, a lények gyakran nevetségesek (van Nosferatu vámpír is). A sztori a Frankeinstein és a Beverly Hills mixtúráját idézi. Windu mester halála, Yoda és Palpatine párviadala olyan rosszul koreografált hogy csak röhögni lehet rajta.
A jedirobotpóknindzsa végleg betett nekem: visítva röhögtem rajta. Ez a film megérdemli hogy letöltsd és úgy nézd. Komolyan. -
winnie #8 vajon kik az mpaa fejesei? ők kapnak royalty-t vagy mi? vagy csak a tagok képviselői vannak benne? (az mpaa tagjai a 7 nagy filmes stúdió (paramount, sony, fox, mgm, universal, disney, warner)) -
palika22 #7 http://www.sg.hu/cikkek/37146
Ha ezt a cikket is megnézed, akkor csak az a kérdésem az MPAA meg a többi balfék mi a f...szt hőbörög?? Nem futja NASA űrrepülőre csak Boing Jumbóra??
-
sokadikgab #6 

Gondolom 7-8-9 et akartal irni.
Ahogy Lucas bacsit ismerjuk, szerintem egy 20ev.
De sajna azt nyilatkozta,h. ma'r nem tervezi... -
miko lesz már 6-7-8? A 6. az Valami Ambush On Corelia? a pc game-ben az tök jo volt... -
-
SirLord #3 ezzel a dumával aztán érdemes volt forumot nyitni:D -
Jó lett, de kicsit sok mindent kellett elmondani egy részben. -
Torry #1 Jó is lett.