Full Spectrum Warrior 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudjátok merre találom a MENTÉSét?<#help>
ThugEdge
rájöttem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
hali
õõõõ most mit kell csinálni sebesültmentésnél?
me nem nagyon jön össze pedig aszem úgy próbálom ahogy mondja<#nemtudom>

Kaplan
Légyszíves, warezt ne.
Amúgy, hogy kicsit a témába is vágjak : Kipróbáltam a demót. Kifejezetten tetszik, elmagyarázhatatlanul jobb az elsõ résznél. Várom a megjelenést, szeretettel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

de emberek...ez már loool..nektek a setupja nvidia windows 2000xp display drivers?<#hehe><#hehe><#banplz><#hehe><#hehe>...wanadoo-ról kaptam le..bemountoltam,install-ra katt és ezt hozta be...loool...szóval csak arról szeretnék meggyõzödni,hogy csak nekem ilyen,vagy nektek is?utána meg azt szeretném kdeiríteni,hogy nekem miééért illllyeeen<#banplz><#hehe>...lool

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ja de berakhatod 1szerre is és akkor többet nem kell berakni újat.
Kenem vágom de akkor is kéri.
A game 1. CD-jénél vok a 25. partnál az 50-bõl ISTENEM!!! 4 CD hogy-hogy a CD-sek mind ilyen sokáig tartanak és ugye úgy kell h. ha befejezte 2.cd-re jobbklikk és minden letöltése FG-vel és így tovább nem?

na és valaki erre az nvidia setupra tud vmit mondani?lekaptam a géjmet és nividia illesztõprogram a setupja...loool...ha kell berakok print szkrínt róla

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Imákat mormolva figyelek a modemem felé, h. töltse le JÓL a Ten Hammerst. De nekem a DVD-s gyorsabb minden játéknál ott egybe van 70 part itt meg Cd-nként 50?! És h. kell a sima FSW-ben multizni, mert a keresésben semmit sem talál hiába refrehselek.
grebber
Nemtudom de szerintem ezért van a crackfix!

Next PC upgrade: 2022

A full gaméval játszanék de play után a gaméban cd-key-t kér.Az nfo nem ír semmit.Vagyis?
Mikiller
Köszi

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Trucker39
No kipróbáltam. Érdekes az irányitása. Nyilván szokni kell. Sajna az elõdje kimaradt az életembõl. Gondoltam kipróbálom online, de csak egyetlen host-t találtam, aki rövid úton kidobott. Gondolom, nem rám várt.

1ébként vmi nvidia windows 200xp display drivers a setupom és ezt írta ki...most vettem csak észre..<#banplz><#hehe><#hehe>...naon lol..most picit elgondolkodtam...én ezt nem vágom,h mivan már..elvilleg ezt a géjmet szedtem le...LOL...és nvidia...lol....szavakat se találok...

nálam is kellett a nightmare a blazingnél de nem jött össze..viszont itt tud vki megoldást a hardwr problemre?

De nálam kell mert a régi verzio van meg... És tökéletes..

grebber
Jó csak annál sem kell azért mondom 😄

az SF nightmare-t nem itt használtam,hanem a Blazingbe..itt az elsõ két sorra figyelj

grebber
Mit nightmarezel ez nem sf te!!!!

na bazzeg..ennyi fáradozás a semmiért...bemoumtolom és azt írja ki,hogy a telepítõ most nem talált semmi olyan illesztõprogramot,mely kompatibilis lenne a jelenlegi hardwerrel....tudtok erre valami éppkézláb ötletet? egyébként az a lol ebbe, hogy a Blazing Angelst se tudtam elindítani,mer a nightmare ott nem vált be..és most erre ezt se..lol...szal vki pls help<#help>

crackfix,bocs...elírtam

fenn van a cracfix má a wanadoo-n is és akko valszeg a többi oldaloon is szal nem kell kérdezgetni,h honnan lehet letölteni...szépen rákeresnek majd azok akik késõn kapták le a géjmet,ha nincs ott vele együtt és hurrá.ne legyen majd hatszázszor ez a kérdés a topikba<#hehe>

Tatyla
köcce...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Singölrésze is van...Probáld ki a DEMO-t.12db singöl pálya van.
Multirészt még nemvolt alkalmam kiprobálni.
Mikiller
Ez Battlefield-es csak multi game, vagy van benne single rész is?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Köszi az oldalt csak iszonyat lassan jön 😞 De azért 1000 hála!!!

Tatyla
kéne a crackfix valaki feltenné valahova?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

multija van?elsõvel nem jácottam

Akinek kell ingyen a játék tehát se smsweb se semmi az irjon egy üzit itt.
Privit.

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Úgy kell???
És ha van DVD_s hol???? elõre is thx!
elsõ mission alapján egész jó 😊 bár anno elsõ részrõl si ezt modntam mégse vittem végig :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

na ez fasza géjm<#eljen><#hehe>...töltöm máris.

van már crackfix is... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
magyar nyelvtudás....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cs! De a wanadoo-n csak CD-s verzsön van, azt nem tom h. kell leszedni ugyanúgy jobbklikk és minden letöltése flashgettel????
www.gportal.hu/fsw
pls írjatok a mi kell még a laprába...
Tatyla
de ez most második rész vagy kiegészitö?

Jaja,most inditottam e<#smile>

Remélem a multija menni fog<#duma>
Törölt felhasználó
Ez csak multi?
grebber
FULL SPECTRUM WARRIOR TEN HAMMERS-DEViANCE 2,52GB

Full Spectrum Warrior: Ten Hammers (c) THQ

RELEASE.DATE .......... : 04/2006 :: SUPPLIER ........ : Dana/DEViANCE
RELEASE.SIZE ............ : 4 CDs :: PACKER .......... : Dana/DEViANCE
PROTECTION .......... : SecuROM 7 :: CRACKER .......... : Liz/DEViANCE

The sequel to the intense strategy/action game originally based on
interactive military simulations. As squad leader, players coordinate
the actions of multiple infantry fire teams, leading them through a
variety of hostile environments. An intuitive control scheme allows
direction of squads in real-time as players outthink, outmaneuver and
outgun enemies through more than 12 levels of intense warfare. Players
will utilize authentic battlefield tactics as they confront the enemy
with a deadly arsenal of weapons, the latest military equipment, and
new Player-controlled mechanized units. With an enhanced multiplayer
mode, players can go online and battle friends through a variety of
new head-to-head and co-op objective-based missions.

1 . Unrar
2 . Burn or mount
3 . Install the game
4 . Copy the crack from the DEViANCE dir on CD1 into game dir
5 . Play and enjoy, you might die tomorrow

Na ez is kijött elkezdtek ömleni a gamek megint 😄

ThugEdge
jó az oldalad
amúgy tothegame szerint tegnap jelent meg pc-re usaban

CSÁ!
Már nem kell help de azér köszi, mert sikerült!
Csináltam egy fullsw-s oldalr, mert úgyis kevés van belõle magyar oldal...
www.gportal.hu/fsw
www.gportal.hu/fsw
www.gportal.hu/fsw
www.gportal.hu/fsw
Lécci segítsetek a Full Spectrum Warrioral kapcsolatban!
Nem igazán tudok vele játszani, mert kezdõ vagyok.PL: Nme tudok lõni: bal egér kijön az a sárga kör de utána semmi hiába nyomkodom, vagy: nem tudom a csapatot kettébontani, úgyhogy 2-2 ember, ilyesmiket.Valaki eltudná nekem mondani nagyon megköszönném!
Csá!
Nem tudok hozzá egy olyan lapot ahol leírja, hogy milyen a játék olyan pl mint a GameStar egyik bemutatója
nézéttek meg a lapom most indult de megyeget...
www.gportal.hu/fsw
ThugEdge
elvileg tegnap jelent meg usaban

Hogy sikerült végigvinni? Nekem a küldetés kb 85%-ánál (kicsivel az APC után) azt mondja hogy lejárt az idõm.

Egyébként nagyon szép lett, 1600x1200-ban is röccenésmentesen fut.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Még mindig szar... :/ Ugyanazt írja ki... 😞
Köszi, megpróbálom.
ThugEdge
meg azt észleltétek,hogy lesz benne ilyen osonás féleség?
várom nagyon jó lesz
és örülök,hogy az irányítás ugyanaz maradt