Full Spectrum Warrior 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"But we never leave anyone behind!"<#ticking>#ticking>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem is ezt írta ki, de felraktam a demoba lévõ directx-et és úgy mûkszik. A telepítés setupjába megtalálod nem kell újrarakni a játékot.
üdv.
Nekem olyan hibát ír ki, hogy valami d3dx9.dll hibás. Elõször hiányzott, aztán felraktam DX9-et a demóbal, és most nem érvényes bináris fájl...
Ha tud valaki segíteni, pls segítesen.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A sérülteket behuzhatjuk magunk mellé a fedezékbe,ennek a megmozdulásnak általában csak ujabb sérültek az eredménye...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megnézem most hogy oldották meg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amúgy nagyon jók az új dolgok,nagyon fájin lesz
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1302&id=6840
Persze ez kinek jelent rosszat!? 😛
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Csekkoljátok a demonstrációs videót, büntetni fog ez is! <#hawaii>#hawaii>
My Life for Freedom!
Nagyon várom a játékot. Ne most basszanak ki velem 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<2005. december 22. @ 11:48 - Cok3>2005. december 22. @ 11:48 - Cok3>
Nos, ez csak egy feltételezés, ám úgy tûnik, hogy a Full Spectrum Warrior legújabb részét, a Ten Hammers-t halasztják a kedves fejlesztõk. A teóriák szerint ugyanis elõzõleg a hivatalos oldalon 2006 januárja volt feltûntetve megjelenési dátumként, ám mostanra átírták "Coming Soon"-ra, magyarán konkrét dátum nincs. Aki tehát érintett a témában, az alaposan és körültekintõen figyelgesse a site-ot!
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
My Life for Freedom!
A játékmenet izgalmasabb. A HUD rohadt jó, grafika még szemkápráztatóbb
- 1UP Preview
- IGN Hands-On
Ígéretes, az ingame múvikon jól látszik a fejlõdés, sokkal több lehetõségünk lesz. Egyedül bajom nekem csak az új modellekkel van, némelyik képen hihetetlenül aránytalanok a figurák (kicsi a fejük, meg torz a test). Már írtam mailt a Pandemic-nek. 😉
My Life for Freedom!
Sajna még messze van...
Fasza új cuccokat ígérnek, pont ezeket hiányoltam az eredeti game-bõl. Hajrá!
My Life for Freedom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::