231
  • Malleus
    Hali. Tudna küldeni nekem valaki egy olyan profilt amiben az utolsó előtti vagy az utolsó pályán jár? Hihetetlen miket csinál ez a játék, kész bug tömeg (az utsó előtti pályás profilomat valahogy átváltoztatta és most a második pályát adja be, a replay-ek helyett néha mentést tölt be, a profilokat néha sérültnek nyilvánítja és nem nyitja meg ... hihetetlen). Na szal ha van valakinek profilja a játék végéről az elküldené ide: [email protected]? Kösz!
  • ThugEdge
    köszi mindenkinek,aki kisegített a betojt profilom miatt,végig vittem,isten volt,jöhet a 3. rész:)
  • Adam II
    Én asszem a negyedik pályán akadtam el. Britekkel kell menni és most egy olyan résznél vagyok ahol egy épületből kell kilőni egy technicalt. 2 ablak van meg egy lépcső az egyik ablakból rálátok a járgányra de az tüzet nyit. Próbáltam mindkét csapatot szétválasztani és az egyik gránátost az ablakhoz küldtem hagy lőjék amíg a másikat leküldtem a lépcsőn ,hogy majd az utcáról lője ki a technicalt. Ez a lépcsőn lemenés is elég szar mert addig amíg le nem érnek és el nem foglalják azt az általában előnytelen pozíciót addig az irányítás megbénul ,és mire fedezékbe küldeném őket a gránátos társát kilövik ,de sebaj majd ha kilőttem a kocsit meggyógyítjuk ... viszont ha váltok az épp szabad gránátosra azonnal arra nyitnak tüzet. Ohó gondoltam majd a füstgránáttal elintézzük ...ÉS... nincs füstgránát. Most mi legyen amint kihajol a gránátos kilövik mert olyan rohadt lassan fogja fel ,hogy jajj lőni kéne.
  • Adam II
    Jah ezt jobban kidolgozhatták volna.
  • Paranoia

The Lost Squad

Most jutatam el ideáig.Akinek kell a mentés az szóljon.

• Shep
    Hát ez az ezen voltam én is felháborodva, a nagy ámerikai tengerészgyalogos nem tud 5m-ről ellőni egy álló embert, hááát persze, de a legjobb, hogy az utca embere terorista, meg a falon is át lő és a fedzék mögül kiszedi az embered.
  • Deajka
    Ez vazze, a legkritikusabb pillanatokban 7 m-ről nem tudják lelőni az ellent! A hajam tépem ki... Hogy a bánatba lehet így elk..ni valamit. Ba.....

Na, most jobb ...
  • vizoo
    Azokon a helyeken, ahol hívni lehet az a legjobb, ha a másik csapattal "elvonod" a figyelmét a technical-nak. Azaz nem az Alfa csapatodra ontja a golyókat. Mert, ha így van, akkor semmi esély a helikopter hívásának ugyanis tuti kiszedik az embered, mielőtt leadná a koordinátákat. Tehát vagy a másik csapattal elvonod a figyelmét, vagy esetleg még van egy lehetőség: Nekem néha bejött. Alfa team és a kiiktatandó ellenfél közé, de nem pont közé, hanem kicsit oldalra dobsz egy füstgránátot. Attól általában nem látnak, és abbahagyják az ólomontást. Akkor lehet megpróbálni rájuk hívni a légicsapást. :) Sok sikert hozzá
  • Paranoia
    Azokan nem mindig lehet hívogatni.
    Ha lehet akkor a rádiósoddal tudod.h megpucoltad a terepet és jöhetnek.
    Sárga háromszögben egy elsősegély kereszt a jele,de van amikor nemis jelöli,csak van 1 kör.Soxor véletlen találok rá:S
  • Örm
    #139-re valaki.
  • Örm
    Kösz sikerült! A municiós és az elsősegélyees teherautót, hogy jelöli a térkép és, hogy lehet hívni?
  • Örm
    De hogy? Mert ahányszor kidugom a fejem a fedezék mögül állandóan kikövi a teherautón elhelyezkedő gpu-s.
  • Shep
    Alfa Team leaderrel kell célozni
  • Örm
    Valaki?
  • Örm
    Hello!
    Azokon a pályákon ahol lehet ott, hogy lehet helikopteres támogatást kérni?
  • Shep
    Na közben megcsináltam, és meglepődve tapasztaltam, hogy még nincs vége a játéknak.
  • Shep
    Hogy a bánatba kell azta pályát megcsinálni, mikor a sebesültekért kell menni a MBP-vel, egészen addig ok a dolog amíg a lánctalpat el nem lövik, a távolból lövöldöz egy technical, de nem tudom kilőni, mert ugye gránátvetősöm nincsen, a szerencsétlen csapatvezír meg nem tudja becélozni füstön keresztül hogy a helik kiszedjék, ha meg nincs füst akkor egy szemvilanás alatt agyonlövik, szóval patthelyzet van.
  • vizoo
    ugyan nincs mit, ezért vagyunk, vagy mi :)

Bár nem bánom, hogy elveszett a mentés. Így most nekiállok a legnehezebb fokozaton valószínűleg előlről :)
  • ThugEdge
    válaszra
  • ThugEdge
    pech de köszönöm,hogy vélaszra néltattál
  • vizoo
    sajnos épp ma szállt el a rencerem, és vele együtt minden mentésem, így nem tok segíteni :(
  • ThugEdge
    gyerekek vki aki végig nyomta küldje má el nekem a végső profilját vagy esetleg,ha vki pont a lost squad pálya elején van
    privizzetek rám
    nagyon megköszönném
  • ThugEdge
    jó tehát ez az utolsó pálya,amit leírsz
    áááá tudtam,hogy az még egy jó kis taktikázós stuff
    büdös qrva életbe má
    esetleg megvan még a profilod?
    mert elvileg ha betölteném a profilod és megdögleszteném magam,akkor talán retryvel újra kezdhetném ezt a pályát
  • SonicBoom
    Én Xbox-on játszom, a mentés nekem is elment, de azóta beleástam magamat egy kicsit, ha PC-n hasonló a mentés szerkezete, próbálkozhatok segíteni...
  • Paranoia
    Ahh én akkor még nagyon levagyok tölletek maradva
    Valaki nem akarja majd kiprobálni a multi részét?Engem nagyon érdekelne!Mondjuk még végig kell azért vinnem,de utána se szeretném Lhanyagolni a gamét.
  • vizoo
    Ha jól értelmezem, amit írsz, akkor az még nem az utolsó pálya. :) A követség után, amit 3 felől kell bevédeni, még van egy. Ott keskeny utcákon házak között kell előrehaladni a csapattal és megtisztítani a környéket, hogy a busz zavartalanul előre tudjon haladni :) Ez itt elég izgis rész lesz ;> De ez még nem a vége. Az még kicsit odébb van. Ha elég ügyes vagy, akkor tényleg kicsit van odébb, ha kevésbbé vagy ügyes, akkor még nagyon odébb van :)
  • dienesoft
    na akkor én is töltöm a gamet, a jó kritikák miatt...
  • ThugEdge
    igen nekem is volt még az elején,de én is újra játszottam azt a pár pályát,de hát itt a végén???ehhhh
    há nemtom mit csináljak
    tehát akkor van az a pálya,hogy a végén be kell védeni a követséget 3 felől jönnek
    utána úgy kezdődött a pálya,hogy egy utcával szemben állunk és az első feladat,hogy menjek előre felé scoutolni
    akkor ez lenne az ucsó pálya?
  • Trucker39
    Volt már ilyen nálam is. Bár még a második pályán. Nekem újra kellett inditanom az egészet.
  • vizoo
    Az az utolsó pálya, amikor a buszos csapattal odaértek egy Monastery-hez. És 2 teljes csapatod van (A, B) meg Daniels a C-ben. És a kezdésnél rögtön a sarok után ott van egy "géppuskafészek"...
  • ThugEdge
    ha vki végig nyomta mondja má el priviben,hogy a lost squad az ucsó pálya vagy van még?
    ez az a pálya ami a nagykövetséges/buszpályaudvaros után van
    nem hiszem el,hogy úgy vártem ezt a szemét szart és nemtom végig nyomni:(((
  • ThugEdge
    a mentéseket megtaláltam
    há megbasz az ideg komolyan mondom
  • ThugEdge
    jájjj
    nagy gondom van:
    elakartam indítani és azt írja,hogy a profil sérült nem tölthető be,volt vkinek ilyen vagy van vmi ötlet?
    mert ha még normális mentés lenne benne akkor mondanám,hogy küldje vki azt amikor a lost squad pálya jön
    ááááááááá,a kurva édes annyát,ilyet még nem láttam
    ha esetleg van vmi ötletetek vagy,hogy egyáltalán hol tárolja a mentéseket,esetleg megpróbálok egy reinstalt
    áááááááá
  • Jissi
    Közepes nehézségi fokon szerintem teljesen rendben van a játék. A közelharc AI-ján tényleg volna még mit javítani, de egyébként nagyon bejövős.
  • Shep
    Nagyon is jó az a taktika, 1 szál sarok van, az ellen simán befutott a barmok háta mögé, ennyi.
  • Paranoia
    jaja hát elég idegesítő.
    De ha már igy vagy akkor nem jó tatkián vagy:)és akkor gondolkozál ki 1 másikat.
  • Shep
    Nem hiszem el, hogy az ellen AI-ja még mindig jobb mint a saját embereimé, a szerencsétlen hülye tengerészgyalogos miért nem tud lelőni egy tőle 15 métere lévő fedezék nélkül feléje szaladó terroristát, ellenben az szépen mögénk szalad és agyonlő mindenkit, hát ez teljesen jó így, végülis én vagyok a hülye mert kiadtam nekik, hogy egy adott szektorra tüzeljenek, csak hát ugye az okos terrorista ebből gyorsan kiszaladt és az én hülye embereimnek annyi esze nem volt, hogy lelőjék.
  • vizoo
    Azt tudom csak mondani, hogy hajrá :) És a vizsgákra készülés szünetében jácc vele ;) Én már az első részbe is szerelmes voltam, és ebbe is az vagyok
  • Kaplan
    Nos, cirka 2 óra folyamatos játék után annyit tudok mondani, hogy ez a játék fenomáenális. Jóval felülmúlja az első részt, tele van új lehetőségekkel. Némelyik rész szopatós, de ez így van rendjén. Az elején nekem se tetszett, hogy ennyi opció van, de aztán rájöttem, hogy mind nagyon hasznos, van értelme használni. Az ünnepek alatt reményeim szerint még játszok vele, bár sajnos a vizsgákra is kellene tanulni.
    További jó éjszakát!
  • Paranoia
    Hogy ő álljon a sarokba...továbr is csak azt tom mondani,h megosztod a csapatod és amelyikbe benne van megnyomod az A betüt ezzel választod ki a tagot,megnyomod az E betüt és akkor nyomatod irányba,amit szét akarsz lőni.Deh hát ez volt az első pálya/tréningjébe/.
    A csapatokkal lehet vonulni ugyhogy,kiválasztod,hhova menjenek,nem engeded el a jobb gombot megnyomod a balt mellé és ott lesz,h HOTés akkor ugy lönnek minenre ha látnak ellenséget!!