DAFT PUNK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végigfutottam. Bele-bele kóstolgattam a számokba, kevés az autentikus DP, dehát rendelésre fix filmes tematikához nem is elvárt, sõt valahol megengedhetetlen.
Az Inception után a legjobb OST idén... Most már jöjjön a film :D
Az Inception után a legjobb OST idén... Most már jöjjön a film :D
uhh az elõzõ hozzászólásom sztornó :D
nem tudom az a link honnan jött, ezt szerettem volna:
http://www.youtube.com/v/SPFpcKm0B7U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
nem tudom az a link honnan jött, ezt szerettem volna:
aki a sisakot csinálta, elkészítette a "kesztyûket" is:
http://volpinprops.blogspot.com/2010/10/daft-punk-handplates.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+VolpinProps+%28Volpin+Props%29
http://volpinprops.blogspot.com/2010/10/daft-punk-handplates.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+VolpinProps+%28Volpin+Props%29
Animált:

Tron

Tevedtem! Rohadt jo lesz az OST! Viszont csak dec. 7-en fog kijonni.
Ez alatt azt ertem, hogy mivel ez egy filmzene, ezert valoszinuleg nem lesz olyan jo, mint az eddigi Daft Punk albumok. Lehet (es remelem), hogy tevedek es valojaban egy fergetegesen nagy es uj hanggal jonnek elo, de sztem ne tegyuk tul magasra a lecet.
What? Nem értem. Mit kéne, hova igazítani? A Duft Punk csak a filmzenét csinálja, ennyi.
Ne varj tole tul sokat. A Daft Punkot igazitjak a filmhez, nem pedig forditva.
Eléggé lusta, vagy túl elfoglalt lehetett a készítõ. 17 hónap még házilag is sok. De persze a végeredmény eléggé hiteles hamisítvány... :D
Tron albumtörmelékek. És ezek már igaziak... :)
Az utolsó... :o Daft Punkék értenek a filmscoringhoz... :)
Az utolsó... :o Daft Punkék értenek a filmscoringhoz... :)
Mert így könnyebb eladni. Jó példa erre a We Plants Are Happy Plants - Trance Steel c. száma. WPAHP feltöltötte YouTube-ra, de a videóban Daft Punk borítót látni. Csak ez az elõnézeti kép elég sok (külföldi) nézõt csalogatott magához. Erre gondolok.
de hát ha hamisítják pl. tegyük fel, hogy a fragile más munkája nem a daft punk-é akkor mi a picsáért daft punk néven jelenítik meg és miért nem inkább saját névvel, mert szerintem gecijó.
na de majd kiderül, hogy fake-e mikor kijön az album. ami remélem még idén lesz a justice-val együtt.
na de majd kiderül, hogy fake-e mikor kijön az album. ami remélem még idén lesz a justice-val együtt.
:3
Csak a fragileba hallgattam bele mert behalt a Youtube, szerintem fake és a kommentelõk többsége is így véli. Olyan kommentek is vannak, hogy a Daft Punk hivatalosan cáfolta ezeket a dalokat.
Amúgy hitelesnek tûnõ dalok. Hihetelen, hogy a zenét is nagyiparban hamisítják (és itt nem a kalózmásolatokra, hanem a tartalomra magára gondolok).
Amúgy hitelesnek tûnõ dalok. Hihetelen, hogy a zenét is nagyiparban hamisítják (és itt nem a kalózmásolatokra, hanem a tartalomra magára gondolok).
fragile full verzióban nincs is fent sehol jó minõségben ne is keressétek. maximum csak mix-ben.
:3
A DAFT PUNK ismét koncertturnéra indul 2010ben! De hazánkban valószinüleg most se jönnek el...<#sir>#sir>
tök jó lett :) én is akarok vmit majd alkotni csak nem találok jó pólónyomót... amúgy azért kérdeztem mert a jay z is ezt a jelet hadonássza... :D vmit tuti jelent
Engem érdekel. :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Épp most csináltam magamnak egy Daft Punk-os pólót. Ha teljesen megszáradt és kimostam, majd mutatok képet, ha gondoljátok.
Szerintem semmi mögöttes üzenet nincs benne, ez csak a duó arculatával (lásd színpadi elemek) jár együtt.
helo! vki árulja el nekem légyszi h mit jelképez a háromszög ? (ami a jelük , amit a kezedbõl formálsz :D ) kösssziiii
Adidas reklám
A legvégén van a lényeg :D
A legvégén van a lényeg :D
Adidas reklám
a legvégén van a lényeg :D
a legvégén van a lényeg :D