582
-
SgtPepper #462 Tevedtem! Rohadt jo lesz az OST! Viszont csak dec. 7-en fog kijonni. -
SgtPepper #461 Ez alatt azt ertem, hogy mivel ez egy filmzene, ezert valoszinuleg nem lesz olyan jo, mint az eddigi Daft Punk albumok. Lehet (es remelem), hogy tevedek es valojaban egy fergetegesen nagy es uj hanggal jonnek elo, de sztem ne tegyuk tul magasra a lecet. -
#460 What? Nem értem. Mit kéne, hova igazítani? A Duft Punk csak a filmzenét csinálja, ennyi. -
SgtPepper #459 Ne varj tole tul sokat. A Daft Punkot igazitjak a filmhez, nem pedig forditva. -
#458 Úgy is olyan kevés a közeli unmasked-kép... :D
-
#457 November 22, 2010.
votmá?
tron jön ekkor -
#456 Eléggé lusta, vagy túl elfoglalt lehetett a készítő. 17 hónap még házilag is sok. De persze a végeredmény eléggé hiteles hamisítvány... :D -
#455 DP helmet készítés házilag -
#454 Tron albumtörmelékek. És ezek már igaziak... :)
Az utolsó... :o Daft Punkék értenek a filmscoringhoz... :) -
#453 Mert így könnyebb eladni. Jó példa erre a We Plants Are Happy Plants - Trance Steel c. száma. WPAHP feltöltötte YouTube-ra, de a videóban Daft Punk borítót látni. Csak ez az előnézeti kép elég sok (külföldi) nézőt csalogatott magához. Erre gondolok. -
#452 de hát ha hamisítják pl. tegyük fel, hogy a fragile más munkája nem a daft punk-é akkor mi a picsáért daft punk néven jelenítik meg és miért nem inkább saját névvel, mert szerintem gecijó.
na de majd kiderül, hogy fake-e mikor kijön az album. ami remélem még idén lesz a justice-val együtt. -
#451 Csak a fragileba hallgattam bele mert behalt a Youtube, szerintem fake és a kommentelők többsége is így véli. Olyan kommentek is vannak, hogy a Daft Punk hivatalosan cáfolta ezeket a dalokat.
Amúgy hitelesnek tűnő dalok. Hihetelen, hogy a zenét is nagyiparban hamisítják (és itt nem a kalózmásolatokra, hanem a tartalomra magára gondolok). -
#450 fragile full verzióban nincs is fent sehol jó minőségben ne is keressétek. maximum csak mix-ben. -
#449 fragile
prestige
-
#448 Linket! -
#447 amúgy youtube-on van 1-2 új tron daft punk szám. fake-e, nem-e, nem tudom. -
84569 #446 A DAFT PUNK ismét koncertturnéra indul 2010ben! De hazánkban valószinüleg most se jönnek el... -
SuperGoro #445 tök jó lett :) én is akarok vmit majd alkotni csak nem találok jó pólónyomót... amúgy azért kérdeztem mert a jay z is ezt a jelet hadonássza... :D vmit tuti jelent -
#444 Akkor a póló... :) -
#443 Engem érdekel. :) -
#442 Épp most csináltam magamnak egy Daft Punk-os pólót. Ha teljesen megszáradt és kimostam, majd mutatok képet, ha gondoljátok. -
#441 Szerintem semmi mögöttes üzenet nincs benne, ez csak a duó arculatával (lásd színpadi elemek) jár együtt. -
SuperGoro #440 helo! vki árulja el nekem légyszi h mit jelképez a háromszög ? (ami a jelük , amit a kezedből formálsz :D ) kösssziiii -
#439 -
#438 Ez a reklám ipari mennyiségű nonszenszt tartalmaz... :O -
boneyard #437 Adidas reklám
A legvégén van a lényeg :D -
#436 -
boneyard #435 Adidas reklám
a legvégén van a lényeg :D -
#434 hehe :) -
#433 ezjóez :) -
Bííííírrrrrrnátok mi? -
#431 De a Kvínes hangsáv nélkül még akár jó is lehetne... :D -
Nuki #430 De lássuk be, ez a maximum amit ki lehet hozni az ilyenekből. -
#429 Hát ez mondjuk eléggé gagyi... :\ -
Nuki #428 guitar hero, dj hero, beszarok.
Kifejezetten jó hatással volt a reklám (rám legalábbis), főleg hogy így Daft Punkosra megcsinálták :D -
boneyard #427 DJ Hero TV Ad - Daft Punk -
#426 Amúgy itt a Tron Legacy Teasere. Ezek a CGI-kosztümök igencsak hasonlítanak a duóéra... :D
Amúgy a filmscore (azaz a alákomponált zene) is ütős lesz (a teaser végén baromijó), de azt már nem ők csinálják. Valahol olvastam, hogy a DP eddig már 22 zenét készített az OST-hez. -
#425 na valaki beszerezhetné a fullt! :D -
#424 mi a baj? -
#423 lol?