582
-
#182 [spoiler]Daft Punk klubbot nyitottam myvip-en, várom a fanokat. -
Nuki #181 Ha fizettek nekik, akkor jól jártak. De a dallam a Daft Punkot népszerűsíti (már akinél)... bár én ilyen reklámra nem vágynék.
#178 -
#180 most énse vágom ;) azért kérdeztem -
#179 jaaaa,hogy arról beszéltek,azt hittem van már azóta egy másik... -
#178 dáftpánk+fotosop=
(U.I.: Az Electroma meg szépen kúszik lefele
) -
#177 azt a kayne west foshcsadékot? -
Daza500 #176 Mindenki azt mondja, hogy ők csinálták, de szerintem ez nem igaz.
A discogs-on még mindig nincs olyan kiadvány feljegyezve, amin valaki reppelne.
Szerintem lenyúlták tőlük ezt a sort a track-ből, aztán csináltak belőle egy ilyen gyenge tömegterméket. -
Daza500 #175 Rádió 1 -
Nuki #174 Ma volt szerencsém meghallgatni azt az alább említett Daft Punk feldolgozást, miközben kabátot vettem egy nagy plázának ruhaboltjában.
Hát nem másztam falra tőle örömömben az biztos :||| -
#173 danubius? :D -
Daza500 #172 Hja, mivel az ország legigénytelenebb rádiója megy mindig. -
Nuki #171 Hát végülis attól függ hogy mit... De a hsz-edből látom hogy nem a szíved csücskét -
Daza500 #170 Én se hallgatok amúgy, csak neten, de melóhelyen sajnos rá vagyok kényszerülve :( -
Nuki #169 Sajnos nem hallgatok rádiót (vagy szerencsére? xD )
Lassan lesz valami új remélhetőleg... a Voyager és a Human after all album között is eltelt pár év... -
Daza500 #168 Most megy a rádióba a Harder, Better, Faster, Stronger lelassítva, ami alá egy nigger böfög, ez egy FOS például... -
Nuki #167 Keress egy másik helyen :P -
#166 nekem meg igazából csak a Discovery tetszik.
tegnap leszedtem egy Discoveryt,és a minőség...128 kb/sec-os bitráta,meg ilyenek.és ugyanaz,mint ami az interstella 5555 alatt van,ami ugye kicsit rosszabb az albumminőségnél...gyorsabb is kicsivel(pl a Voyager,ami az egyik legjobb szám),meg a basszus is gyengébb alatta.
tuti,hogy az interstella 5555 alól lett kiszedve a hang :@@@ -
Nuki #165 Legutóbbi mi? Mert legutóbb volt új albumuk, feldolgozásuk (koncert), és régi számok újrakiadása. Ezek közül kettő lehet szar szerintem, a harmadik csak azért, mert nem mutattak (szinte) semmi újat. -
Daza500 #164 Meg reméljük, új zenéjük is lesz, mert a legutóbbi eléggé hintalószar lett... -
Nuki #163 Reméljük talán lesz még... :P -
Daza500 #162 Nem gondoltam, hogy DAF-ék ennyi filmet csináltak...mik vannak... -
Nuki #161 Zene van, beszéd nincs ha jól emlékszem. De érthető minden. -
#160 igaz az hogy ez szó sem hangzik el benne? -
#159 LOL!!! -
Nuki #158 Az electroma dióhéjban két robotról szól, akik emberré akarnak változni. A robotok megjelenítése vicces, amúgy a film hemzseg a túl sok túl hosszú jelenetektől ezért nem olyan élvezhető. -
#157 höh, ezt nem értem a Daft Punk filmek (!) is vannak...az electromaról (valaki le tudná írni a történetét egy-két mondatban?) tuttam, de van több is? pl. interstella 5555 -
#156 Megvan... :) -
#155 Sziasztok!
Around The World (radio edit) kéne... :D Mindenhol csak az eredeti rendes számot találom... :S -
boneyard #154 a musicland.hu-n meg lehet rendelni az alive 2007-et (ott egyébként dec.4.ét írják megjelenésnek, lehet ez a magyaro.-i), meg még csomó daft punkos dolgot és van személyes átvétel is!
bocsi a dupla postért! -
boneyard #153 nekem se jött be annyira az a film. jobb volt az interstella 5555. viszont a D.A.F.T. - A Story about Dogs, Androids, Firemen and Tomatoes-t még nem tudtam megszerezni sehonnan, ehhez nem tudtok linket, akár rapidosat is? :D -
Nuki #152 www.mininova.org -
#151 Linket , vagy valamit pls. -
Nuki #150 Most töltöm, így hogy felhoztad -
Bennie #149 nekem megvan aza film de nem tetszik a zenék s jók benne sztem -
#148 "Daft Punk's Electroma"
Ez valakinek megvan esetleg? -
Bennie #147 Ehhez még csak annyit hogy egy buliba se csak a szám zól és mégis lehet élvezni a bulit a zenével együtt!!:D (Téma lezárva ez egy DAFT PUNK topic) -
Nuki #146 Jöjjenek bátran Magyarországra! Nem bántjuk őket! -
#145 Ehh , tévedtem meghallgattam sorba a számokat , és nagyon tetszenek. -
#144 Hát engem zavar, hogy a háttérben ujjonganak. -
boneyard #143 hát épp ezért alive, mert élő. ez az egész lényege nem? :D ráadásul így még jobban átadja a koncert hangulatát sztem.
az egyik oldalon azt írják, h az EMI Music Hungary lesz a kiadója, de a honlapjukon semmi infót nem találtam :(