582
-
Bennie #142 Szerintem meg aza a jó hogy lehet hallani a nép hangját
Nekem K*rv*ra bejön az új album remélem hamarosan hazánkba is ellátogatnak:D:D -
#141 Gagyi ez az Alive 2007 a Deluxe Edition is , mivel nagyon lehet hallani a nép hangját. -
#140 Szerintem erre gondolsz:daft_punk-harder_better_faster_stronger_(alive_radio_edit_2007) -
Nuki #139 Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger
ez az eredeti cím. :)
#137: sajnos nincs róla információ(m) hogy itthon mikor jelenik meg (ha megjelenik-e egyáltalán). -
Sanyeee #138 Hy all!!!!:..aki szokta nézni a viva-t biztos látta már h azon megy a harder,better,stronger v. mi...és már csomó mixbe leszedtem de egyik se oan ami a tv be megy...pls ha vki tudja leírhatná pontosan miis a címee:P -
boneyard #137 Hali! vki tudja, h itthon mikor jelenik meg az alive 2007? vagy ha már itthon is megjelent, akkor van-e vmi online bolt vagy akár rendes, ahol meg lehet venni? köszi! -
Nuki #136 A túróba! Nekem frankón nem ugyanaz a zene van meg mint ami az anime-ban megy.. :|
Akkor utána kellene jobban néznem :( -
OPM #135 VA - Discovered A Collection of Daft Funk Samples-(RR0074CD)-2007-fgZ
01. 04:55 Breakwater - Release The Beast
02. 03:09 George Duke - I Love You More
03. 05:13 Edwin Bridsong - Cola Bottle Baby
04. 08:10 Cerrone - Supernature
05. 02:57 Tata Vega - Get It Up For Love
06. 08:38 Karen Young - Hot Shot
07. 05:32 Chaka Khan - Fate
08. 03:54 Sister Sledge - Il Macquillage Lady
09. 05:40 Oliver Cheatham - Get Down Saturday Night
10. 05:08 Eddie Johns - I Put A Spell On You
11. 03:08 Little Anthony & The Imperials - Can You Imagine
12. 03:23 Jerry Goldsmith - The Rec Room -
#134 a Too longot már kitárgyaltuk... :) -
#133 Halika már nem azért de a Too Long az utolsó szám, az Interstella 5555 ben! Itt van 2 kép a borító! Amugy meg a szöveg alatt az Aerodynamic megy!!! Szal akkor az az utolsó... a filmben az album pedig a filmre épül és nem hiszem hogy csak ugy felcserélték volna!
Jah utóirat a film végn van track list mint minden film végén! csak azt senki sem szokta végig nézni!
Az albumon minden szám szerepel!!!
24:18-as is!!! :P itt van Superheroes a címe... itt a linkem...07_Superheroes -
#132 -
Nuki #131 ^^
Ugye milyen jó? :D -
#130 mostmár nekem is :P -
#129 #100 -
OPM #128 vótmár?
http://www.youtube.com/watch?v=MJPdVVOmbz4 -
Nuki #127 Nekem egybe van meg :P
...de akkor még túl kevés tudású vagyok hogy tudjam :P
Majd ha működni fog a Daftpunk.com akkor annak majd hiszek xD
(kár hogy nincs eredetim) :( -
#126 deezer.com-on a Voyager a 14. és a Too long a 13.
egyébként ha rákeresel youtubeon FuriMakira,láthatsz tőle 14 feltöltött videót(ez mind az Interstella 5555,13 részre van osztva,csak a 13.rész olyan hosszú,hogy két videóra lett szétosztva)
egyébként mint mondtam,13 rész van,és az egyik részben két szám van,így ki is jön a 14.szám.de sztem fusd végig,minden résznél oda van írva a szám/szomok címe(i). -
Nuki #125 Daft punk - Discovery\14_TOO_LONG.MP3 - nekem így van meg, innen gondolom hogy az utolsó:)
... sőt, a filmben is ez van utoljára... -
#124 Voyager az utolsó szám :)
és a Too long tényleg rajta van... :D sry. -
Nuki #123 De.
Az az utolsó szám.
A Discoveryn a Filmben 24:18-tól szereplő zene nem szerepel. -
#122 a Too long nincs rajta. -
Nuki #121 Az egyik nincs rajta a discovery-n. -
#120 Jah meg mindegyik szám! amit a kezük alól kiadtak!
csak az Electroma-t nem tudom megszerezni (a filmet)... -
#119 hehehe nekem meg van az egész videó!!!! :P -
Nuki #118 Én csak sejtettem hogy valami közük lehet egymáshoz, azt gondoltam valami különlálló történetek egy részei ugyanazokkal a szereplőkkel... -
#117 én régebben,mikor még ezeket láttam(javarészt a One more time-ot és az Aerodynamic-ot),akkor nem tudtam,hogy ezek összetartoznak,mert soha nem adták le őket egymás után :D egyébként érdekes,de még mindig nem néztem végig,majd ma folytatom a part 9-el. -
Nuki #116 Én mindanégyet láttam már legalább egyszer valamilyen Zenetévén...
De az egészet látni egyben, és az a +1 szám ami nem szerepelt a Discoveryn (legalábbis nekem nem volt meg) ez így együtt nagyon jó összkép! :) -
#115 :D -
#114 part 9-ig megnéztem,holnap folytatom(ebből mindig az az 1-2-4. részt mutogatták MTv-n ás a VIVÁn(nem,nem a magyar viváról van szó)) -
Nuki #113 Nem hiszem hogy ezt adták volna a tévében -
#112 oh,köszi szépen,meg is nézem :) -
#111 úristen :D -
Nuki #110 Keresd ezt:
Daft Punk Interstella 5555
egy órás klipp, alapmű, majd úgyis meglátod miért ;) -
#109 ha megtalálja valaki a Harder,Better,Faster,Stronger videoklipjét,nagyon hálás lennék :) -
#108 így azért mégis csak jobb látni a Daft Punk számot :P (mármint,hogy hangszerrel játszák) -
#107 ennyi... :) -
#106 úristen,mikor kisebb voltam,ezt a számot hogy szerettem... :D mindig ment a tv-ben
One more time (live) -
#105 örülök,hogy segíthettem :)
#104-úristen,ez a Kraftwerk szám "undorító".nem azért,mert copy,hanem azért,mert szar :D -
Nuki #104 Hasonló lenyúlást tapasztaltam személy szerint két kraftwerk számból:
Kraftwerk - Computer love -> Coldplay - Talk
Kraftwerk - The model -> Rammstein - Das Model -
Nuki #103 Hálás köszönet érte, meg is szerzem az eredetiket :)