2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
#267 Nemrég New Yorkban jártam és ott vettem jelentősen olcsóbban, mint amenyibe Európában kerül, Amcsiban minden sokkal olcsóbb, én 30ezerért vettem kinnt. A Hangmesternél mondjuk most vitték le az árát 38ezerre, de semmikép ne rendelj, ha nem kérdezted meg, hogy van e raktáron, én karácsony óta vártam rá míg végül 3 hete megvettem kinnt... és fel se hívtak, hogy bocsika, nem szállítjuk, me' nincs -
motorolanokia #266 ibanez -
#265 Mennyi vót'? -
#264 Nem rúg vissza, nem ló az :-) sarkazni kell, sőt, mindkét vége kapcsolóként is működik. Egyébként a rengeteg tökéletes wah mellett benne van a Boss összes torzítója is! -
#263 Sorry, eléggé off vagyok ma, eléggé rossz kedvem volt.
Amúgy ezek mire jók?
-
#262 Pff..olyan mint az előző?
Amúgy láttam egy oktatóvideót, gruncsol mint a disznó...
Itt egy kép róluk:
-
#261 ma d.u meghallgattam a system új albumát (aztán meg is gyóntam egy kis Chick Coreával) , mindenesetre el kell mondanom, hogy érdekes album. -
#260 Ez "visszarúg", vagy sarkazni kell? -
#259 Én Bgf-re mennék, ha felvennének. -
#258 Ez az én új szerzeményem, nagyon klafa :-)
-
#257 Hát reményeink szerint Külker ill. Közgáz.
A lényeg az,hogy Budapest -
#256 Akkor nyár végén meglesz a:
-
praksi #255 pici off: ti hol tanultok tovább? -
praksi #254 az első sztorit megnéztem volna én is, annyi fals hanggal újraírták volna a zeneelméletet :-)) -
praksi #253 király, én benne vagyok :-)
-
#252 -
#251 Két poén story:
================
Két full hülye kezdő gitáros és basser elhatározták hogy zenéljenek, és ugye nem árt behangolni(ezt tudták maguktól!)...Vettek hát egy Jaco Pastorius DVD-t,
és arról nézték le,hogy milyen szögben állnak a hangolókulcsok, és tekerték maguknak is olyanra!....Pfff hát meghallgattam volna őket.
Másik:
Egyszer bement egy punkgatyás kiscsávó egy hangszerboltba és beközölte:
"Egy gitárt szeretnék venni 11-es húrokkal mert meg szeretnék tanulni zúzni!!!"
Ez a mai könnyűzene jövője. -
#250 Praksi ezt komolyan mondtad?
Menyussal elgondolkoztunk rajta, csak úgy hittük eltérőek elképzeléseink.
Király lenne, egy próbát megér, ha nem jön össze esetleg akkor sincs gáz.
Szerintem úgy augusztus végétől/felsőoktatási szezon megkezdődésétől kipróbálhatunk egy dzsemmet.
Menyus, Praksi mit szóltok? -
#249 nekem kb ilyen az álmom:
-
#248 Csináltam egy ilyet:
Itt eléggé modern gityókat lehet csinálni. -
#247 Poén ez a progi is..
Most ideges vagyok, egész este nem működött a chello, és nem tuttam netezni -
praksi #246
egy ilyet elfogadnék :-) -
praksi #245 na, újabb játék!
MusicMan guitars & basses -
praksi #244 nám jó -
flashX #243
hm..:P -
praksi #242 ez a basszuseffekt :-) -
#241 áhh, vágom.. Nembaj, jó ez, nem fogja senki vágni, hogy mi mire alkalmas.. -
#240 Nézd Menyus mit találtam, pont ezt mondtam pár napja:
"...A Telecaster hangja fényes, csattogó - nagy ütéssel indulnak a megpendített hangok.Torzítós szólójátékra kevésbé alkalmas. Viszont pont jellegzetes hangjának köszönhetően lett népszerű a country zenészek körében, hiszen az általuk kialakított ún. "chicken-picking" játéktechnika épp ezt kívánja. Ugyanakkor - főleg ritmushangszerként - egyéb műfajokban is remekül használható..." -
#239 Ismerősömnek ilyen van(vagy talán ennek az eggyel kisebb verziója):
-
#238 hm.. jó ez a Yamaha, csak sajna elég drága. Legalábbis a magunkfajtának. -
#237 Olcsó(bb) keverők:
19500 Ft
26500 Ft
39900 Ft -
#236 Tök király! Erősítőkhöz nagyon nem értek, de marha elegáns.. Gondolom új, régi design beütéssel. -
#235 Hmm...nekem a Strato mellé ezek még jöhetnének, és boldog lennék igen hosszú időre:
-
praksi #234 az más, az klasszikus gitár technika.
basszusgitárt úgy pengetnek ujjal, mint a nagybőgőt.
olyanom van, mint a jobb alsó (melyik barom csinált ilyen hátteret???) -
#233 Szerintem 3mm-es háromszögpengetőre gondolt,ami tényleg dúúúrva, dupla olyan
vastag mint a gitárpengetők. -
Aspyrin #232 akkor félreértettem
bár nem vagyok otthon a bassgityó pengetési technikákban, én mint hagyományos gityós felváltva használom ujjaim(fingerpicking)/pengetőm stb. -
#231 hujjujuj, az másfajta ujjal pengetés, -
Aspyrin #230 jájksz, láttam már pár embert akinek az egyik kezén hatalmasra nőtt körmök voltak, nem az én stílusom -
#229 jah; csak nem tuttam, hogy mikor ujjal játtszik az ember arra nincs e valami külön kifejezés. -
praksi #228 ez kérlek egy 1080 W-os erősítő.... :)