2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
praksi #347 most épp van egy slappes kreálmányom, ill. több részből áll össze, csak még össze kéne őket fűzni ^^
igyekszem vmikor felrántani -
#346 Praksi, most hogy időd mint a tenger, rögzíthetnél gépre egy kisebb felvételt,
egy alap groove v. slap téma tökéletesen megfelel, csak hogy egy kicsit megismerjünk Menyussal.
Van vmi. dal-ötleted?
Vagy feldolgozás? -
#345 Én is tudok hasonló nagytudású szüleményeket:
-
praksi #344 -nyugalom
-nem őrjöng
-nem anyázik
-nem szidja a tervező édesanyját
-lazít
-megnyugszik:
-
praksi #343 látom tanultok az érettségire (hehe, nekem már nem kell :P), mert nagy a csend.
megtörés végett pár kép:
-
#342 gibson sg special
isten hangja van, csak kár, h limited verzió és kár, h iszonyú drága lehet... :( -
praksi #341 standard Fendert szvsz csak használtban érdemes venni, az új ára szerintem túlzottan magas. -
helmut #340 csö!
aki tud egy eladó Fender Bassman (100 vagy 135) csöves fejet, az jelezzen legyenszíves az [email protected].
köszönet -
#339 aham. akkor az SG-vel jól beletaláltam :)
az Ibanez meg tényleg nem lenne rossz választás ahogy elnéztem a Signature modelleket.
majd még úgy is lesz alkalmam sok gitárt meghallgatni, és kiforr egy idő után, h pontosan hozzám mi illik. :)
köszi a tanácsokat! -
#338 Háát pörgős rockhoz nem ajánlok telecaster gitárt!
Szerintem a Gibson v. (egyéb másolata) Les Paul
gitárok a legjobbak rockra (classic) és bluesra.
Az SG is király!!! Robben is használ néha.
A telecasterek főként blues és country-ra jók.
Modern rockzenéhez Ibanezek ajánlottak! Pl. a #297-es hozzászólásban láthatsz
egyet.
-
#337 nagykanizsai vagyok, de azért köszi :)
jah meg nem bluest akarok ám majd játszani. hanem valami pörgősebb rockot, valószínűleg hardrockot.
szal még igencsak keresem a megfelelő hangot. eddig a telecaster tetszett a legjobban.
bár az utóbbi időben még egy Gibson SG-n gondolkodtam. bár szerintem az nagyon drága... :( -
#336 Figyi ha pesti vagy segíthetek (500 Ft/óra) elkezdeni(kb. fél év előképzés,zeneelmélet és gyakorlat),rengeteg segédanyagom van, csomó jó blues is. -
#335 Fordot ismerem, de még nem nagyon hallgattam meg tőle semmit. Szóval nagyon nem tudok semmit mondani.
Gitározni úgy 2 hónapja kezdtem el, szal nagyon az elején vagyok. Lefogni letudom a húrokat + pengetni úgy ahogy, a gitár részeivel még nem nagyon vagyok tisztában, azt is meg kell tanulnom.
Szóval még van mit bepótolnom minden szempontból. :) -
#334 Kb. egy-két hónap és megszokod.
Mivel a telecastereknek nem olyan nagy a hangkitartása, ezért bluesozni királyak, nagyon enyhe torzítással, kevés pengetéssel jó kis dinamikus bluest
fogsz tudni nyomni, kényelmesebb is lesz.
Robben Forddal hogy állsz?
Ja és hány éve gitározol? -
#333 jah. nagy blues rajongó vagyok. imádom. :)
általában természetesen BB Kinget szoktam hallgatni, Buddy Guy-t és Wille Dixont.
egy telecasterre pedig azért gyűjtök, mert még elérhető áron van, és imádom a hangját, (de lehet elég lesz nekem 1 Standard) főleg a 72-es Thinline-nak. annak valami fenomenális.
mondjuk amire még kiváncsi vagyok az az, h milyen lesz áttérni akusztikusról szolóra. :) -
#332 Szereted a bluest? Miket hallgatsz?
Hogyhogy telecaster? -
#331 nálam a top favorit a Gibson BB King Lucille:
amire viszont most gyűjtök az 1
Fender J5 Telecaster.
most egy otthoni gyakra kiváló akusztikus no name gitárom van
(képet inkább nem nyomok xD) -
#330 ...
Mondtam hogy pengetős -
praksi #329 Gibson Thunderbird
ilyen van Lukács Lászlónak, akit a közönség mindig megválaszt év basszusgitárosának...... -
#328 Ez milyen márka?
Látszik rajta hogy pengetős... -
flashX #327 Na ez viszont téllek jó!
-
#326 Éppen pickupot váltott, jó kép!!
Amúgy Strato gityó, a márkáját nem tudom, lehet hogy egy bütykölt Fender.
Az erősítő viszont 100% Fender volt, nagyon tisztán és telten is szólt! -
#325 -
praksi #324 még nem tom, a pesti árakkal nem vagyok tisztában, meg ugye egyetemi élet+zenélés mellett nem hiszem h lesz pénzem meg időm tanárhoz járni. bár majd meglássuk :-) -
#323 Mármint Praksi
-
#322 Persze hogy az
Pesten keresel majd új tanárt? -
#321 már csak az a kérdés vicc volt e vagy sem -
#320 Csak ha elénekled -
praksi #319 játszunk Nájtvist -
#318 Érdekes -
#317 http://www.hakenaudio.com/Continuum/ -
#316 Praksi, ha van vmi. feldolgozás-ötleted kezdetnek majd, írd meg!
-
#315 v.szinüleg menu control -
praksi #314 joystick mihez kell? -
#313 De kis pici..
-
praksi #312
most vettem egy ilyet, és volt hozzá egy ajándék válogatás CD, hatalmas zenészekkel (Pl Gary Willis, Adam Nitti, Victor Bailey, stb)
most éppen Oteil & The Peacemakers megy, jó kis jazz -
#311 Vagy ez:
-
#310 Ez is jó:
-
#309 Igen azt én nagyon szeretem
Ilyesmit szeretnék élénkebb vörössel, kevesebb sárgával. -
praksi #308 klassz a színe (Vintage sunburst überalles :-) )