VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mai baszerosok többsége 3 hangos pánkot darál, amihez pengetõt használnak, és hát 6 húroson marha nehéz pengetõvel játszani :-)
6 húros basszgitár hatalmas tudást igényel, méghozzá megfelelõ stílusban, jazzban vagy például progmetálban!
az is elrettentõ még, h egy minõségi 6 húros basszgitár csillagászati összegekbe kerül, egy hat húros készlet szintén drága, szal csak az vegyen, aki nagyon eltökélt :-)
6 húros basszgitár hatalmas tudást igényel, méghozzá megfelelõ stílusban, jazzban vagy például progmetálban!
az is elrettentõ még, h egy minõségi 6 húros basszgitár csillagászati összegekbe kerül, egy hat húros készlet szintén drága, szal csak az vegyen, aki nagyon eltökélt :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
...
most nem akarok kötekedni, de ibanezbõl, gibsonból, vagy fenderbõl is van legalább ennyi 😊
most nem akarok kötekedni, de ibanezbõl, gibsonból, vagy fenderbõl is van legalább ennyi 😊
Kuss!-magyarázta.
uh, hát ledöbbenve néztem végig a katalógust hogy hány fajta gityó van
Paul Reed Smith:
http://www.prsguitars.com/
http://www.prsguitars.com/
Gyönyörû hangszer, #521 hozzászolásodban is szép volt😊
igen minden húr megvan duplázva, hogy jobban szóljon.
nehezebb rajta játszani, de ha megtanulod sokkal szebben szól mint a standard
nehezebb rajta játszani, de ha megtanulod sokkal szebben szól mint a standard
Kuss!-magyarázta.
igen de nem tudsz mit kezdeni 1 hat húros bassal ha olyan számot jáccasz amihez elég a 4 is.
sztem (saját vélemény) manapság a basserek többsége az alap 4 húroson játszik legalábbis én ezt figyeltem meg.
sztem (saját vélemény) manapság a basserek többsége az alap 4 húroson játszik legalábbis én ezt figyeltem meg.
Kuss!-magyarázta.
ez nagyon cool. A színe nagyon megfogott engem, meg persze a húrok száma is<#merges2>#merges2><#vigyor2>#vigyor2>
Hát azért jobb a 6 húros mint egy 4, hiszen annál több hangot lehet kihúzni belõle.
Vagy nem?
Vagy nem?
a bassgitár minõségét nem az dönti el hogy hány húros.
12 húros szólógityó is van de attól nem leszel jobb ha azon jáccol.
12 húros szólógityó is van de attól nem leszel jobb ha azon jáccol.
Kuss!-magyarázta.
Na mindegy.
Már bocs, de hát ami 6 húros, amit ajánlottak nekem az is elektromos BASSZUS gitár 😛
Az hogy basszus mond neked valamit? 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
nem tom már, mivel ami nekem ide van írva nekem azt is beadja, úgy ahogyan te írtad 😊
ööö....Mojlepqke!az aláírásodban nem véletlenül ú[email protected] akar lenni?mert így hülyeséget írtál ki,mivel ilyen nem létezik!<#ejnye1>#ejnye1>
ReaL MaDRid x siempre
Hát mivel is szettben olcsóbb, mint hogy egy gitárt és külön egy erõsítõt vegyünk, ezért egy Harley Benton ST-1 ha jól emléxem, mert az kezdõ, de viszont jó kezdõnek és kezdetleges számok alkotására egyaránt
Én csak simán hozzá szóltam, mert ezt nekem egy hangszer kereskedõ mondta hogy 4 húros gitár is jó hangszer, de nem ajánlja gyakorló célra, nekem sem mint egy szimpla kezdõnek...
De attól eltekintõleg nem mondtam azt hogy csúnya, sõt még írtam is ha jól tudom hogy tetszik
De attól eltekintõleg nem mondtam azt hogy csúnya, sõt még írtam is ha jól tudom hogy tetszik
Na jól sejtettem hogy nem poénból mondtad...
Lehet hogy ennyire nem értesz hozzá, de azért ez
egyre elkeserítõbb<#szomoru2>#szomoru2>
Praksi, ne is reagálj rá mert felmegy a vérnyomásod...
Lehet hogy ennyire nem értesz hozzá, de azért ez
egyre elkeserítõbb<#szomoru2>#szomoru2>
Praksi, ne is reagálj rá mert felmegy a vérnyomásod...
Miért hát nem? Legalább is nekem egy 4 húros fekete-fehér elektromos gitárt ad be, és a múltkor amikor az egyik zeneüzletben érdeklõdtem gitárok iránt, akkor kinéztem egy 4 húrost, és akkor mondták azt hogy még egy kezdõnek is kezdõ hangszer
hehe, jó poén, kapsz egy 1 éves BuciMaci elõfizetést... <#szomoru2>#szomoru2>
menyus: jó, majd igyexem, holnap délutánom elvileg szabad (ma meg este 8-ig tanfolyam, yeee.......)
menyus: jó, majd igyexem, holnap délutánom elvileg szabad (ma meg este 8-ig tanfolyam, yeee.......)
nem mondtam el hogy nem hiszem el, csak pont ugyan ilyen van egy haveronak aki 10.szer olcsóbban vett ugyan olyant
de hát ez még egy kezdõnek is kezdõ hangszer😊 4húr😄
Na azért valamit csak kihallassz ,há nehogy má ne!!
Nincs az összemosódva, csak a lefülelést is külön ki kell tanulni, nekem se a semmibõl jött. Na majd azért elküldök pár taktusnyit.
hat, ha nagyon raersz, akkor lehet a teljes :-)
marhara ossze van mosodva a teljes... az is igaz, h nem nagyon foglalkoztam vele, 5 nap alatt 3 zh-t irtam.
bar penteken nem lesz nalunk suli a nzilt nap miatt (bar delelott bent leszek), de majd delutan remelem lesz idom megnezni (meg mellette meg a programnagyhazi, dejoooo......)
Az rp80 nekem nagyon szimpi, csak meg nem tom, mikor lesz ra penzem, elvileg nov 15-e utan kapom majd a hitelt.
ja, es bassza meg az isten azt a marhat, aki angol billentyuzetet rakott ezekre a gepekre..
marhara ossze van mosodva a teljes... az is igaz, h nem nagyon foglalkoztam vele, 5 nap alatt 3 zh-t irtam.
bar penteken nem lesz nalunk suli a nzilt nap miatt (bar delelott bent leszek), de majd delutan remelem lesz idom megnezni (meg mellette meg a programnagyhazi, dejoooo......)
Az rp80 nekem nagyon szimpi, csak meg nem tom, mikor lesz ra penzem, elvileg nov 15-e utan kapom majd a hitelt.
ja, es bassza meg az isten azt a marhat, aki angol billentyuzetet rakott ezekre a gepekre..
ja télleg, bocs, kiment a fejembõl, holnap meglesz
amúgy fekete fehér színû, east jazz bass gityóm van
egy háromnegyed éve basszerozok, de csak mostanában kezdtem vele
intenzíven foglalkozni, most skálázást tanulok
bocs még1x csak mostanában nem sok idõm van
amúgy fekete fehér színû, east jazz bass gityóm van
egy háromnegyed éve basszerozok, de csak mostanában kezdtem vele
intenzíven foglalkozni, most skálázást tanulok
bocs még1x csak mostanában nem sok idõm van
\"For those about to rock-we salute you!\"
Ajánlom neked a Zenepower hangszerbolt ajánlatát
Hahó blackmetal,ígértél vmit!!!plz fontos lenne.egyébként neked milyen színû a basszusgitárod?mióta basszusozol?miket tudsz,vagy szoktál játszani?
ReaL MaDRid x siempre
jólva, akkor egy rp80 be fog figyelni?
Melyik résznél kell a basszus? Holnaptól segítõkész vagok, ma még zh-ra készülök.
Melyik résznél kell a basszus? Holnaptól segítõkész vagok, ma még zh-ra készülök.
na, kiopróbáltam az RP-80-t, qrva jó kis cucc, rengeteg effekt van benne, a basszuswah üt :-)
Ez az Alesis annyiban tart vissza, h nincs rajta billenõpedál, ami az RP80-ban van...
A fatboy-nál meg lehet h kell egy kis segítség, marhára összemosódik benne a basszus...
Ez az Alesis annyiban tart vissza, h nincs rajta billenõpedál, ami az RP80-ban van...
A fatboy-nál meg lehet h kell egy kis segítség, marhára összemosódik benne a basszus...
hát kezdõ szinten téleg nem éri meg, haladó már eldönheti hogy a fender stílus kell neki vagy az lp jellegzetessége
Kuss!-magyarázta.
jóvammán, nem azt mondom hogy nincs különbség hanem azt hogy egyszerûen nem éri meg
1 millióért venni egy gibson lp-t vagy fél milkóért egy fender strato-t,
fõleg nem egy kezdõnek
1 millióért venni egy gibson lp-t vagy fél milkóért egy fender strato-t,
fõleg nem egy kezdõnek
\"For those about to rock-we salute you!\"
szép darab, de ez nem 32ezer Ft, ugyanis ilyenje van az egyik haveromnak, aki csak 32 ezerért vette, és van egy ennél komolyabb, de az tényleg olyan hogy már utánozhatatlan darab már lassan 76 éves és több mint 1,5 millió Ft az ár felbecsülése
nekem ilyen van:
"NR25O PROFESSIONAL model, brass, epoxy
lacquer, nickel trim, open wrap, ball joint
action, .547" bore, 8½" bell, 6½ AL-L
mouthpiece, deluxe wood case (10-yr warranty) "
->tsak nekem a quartventil csövében nincs hurok 😊
"NR25O PROFESSIONAL model, brass, epoxy
lacquer, nickel trim, open wrap, ball joint
action, .547" bore, 8½" bell, 6½ AL-L
mouthpiece, deluxe wood case (10-yr warranty) "
->tsak nekem a quartventil csövében nincs hurok 😊Oi!