2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
#1147 most ne nevessetek ki!mire jó a vip jog?:)
nem vok nagy sg-s,meg nem vok sehol sem vip,csak ezért kérdem -
Mojlepque #1146 Na az jó:)Sok sikert hozzá -
Mojlepque #1145 Na az jó:)Sok sikert hozzá -
praksi #1144 nekem is hozott egy VIP jogot, meg egy új LCD monitort. tudom mivel használni a Goldwave-et :-) [ill. tervezem, h a stúdióból vhogy kicsempészem a Nuendo 3-at :-DD] -
Mojlepque #1143 Nekem vipjogot hozott, videó kártyát stb stb -
#1142 jaja :)
nekem pengetőt(is) :DDD -
#1141 kinek mit hozott a Jézuska? nekem egy akusztikus gityót dugott a fa alá,
most virul a fejem :)))) -
#1140 amúgy most mindenkinek adnak vip jogot? -
Mojlepque #1139 Köszi szépen, viszont kívánom mindenkinek! -
#1138 köszi, viszont kívánjuk! :) -
#1137 Boldog Karácsonyt mindenkinek,és hozzon a Jézuska sok szép hangszert meg multieffektet! ;) -
#1136 egyébként Fender Jaguar nem? vagy nemtom -
#1135 engem csak a csaj érdekel :D -
Mojlepque #1134 nemtom, de ha a csajt is hozzá kapnánk, akkor tuti apám is megvenné:) -
#1133 úúh most hallgatgattam a Boss honlapján az effekteket,
hát bitang jó hangja van szerintem,
van egy olyan rész (java-s ablak),ahol sorba vannak kötve a pedálok,
és variálhatsz egy feljátszott dallam hangszínén (Essential Effects Lab),
a Digital Delay és a Metal Zone kombo lead-ek lenyűgözőek...
érzem milyen lenne Stratoval
Ami még tetszett az az Overdrive/Distorsion volt, és a Blues Driver...
a háromból valamelyiket meg fogom venni. -
#1132 tanulásnak tudok ajánlani néhány Blues company szájharmónika szólót, pl
a Gázáriában olyat virgázik a faszi a szájharmónikán, hogy majdnem odasz*rtam :D -
#1131 Pont ilyenem van! : ) talán nagyon kicsit sötétebb árnyalatú. -
#1130 Nagyon trén néz ki ez a gityó :-) El kéne venni a gityót a nénitől, és a nénit jobban megvizsgálni. - most ugrott be, Te is ezt írtad, csak későn éreztem az iróniát. :) -
#1129 köszke. Megy ez a lebegtetés, meg a hangokkal játék, nekem a dallammal vannak gondjaim, mert a boci-bocit sem próbáltam még. :) Pachelbel: Canon in D-t játszom épp, abban semmi ugrás nincs, csak egyik hangot kell a másik után játszani. De az ugrálós részt nem tudom. -
praksi #1128 el kéne venni a nénitől, hogy tüzetesebben meg lehessen vizsgálni -
#1127 Most írtam ki mind3 részt dvd-re :) De abban én csak egy Johnny B. Good-ot hallottam meg egy másik számot, amit az érzéketlen zsűrinek gitározott "Marty". Amúgy szenzációs színész M. J. Fox. Nightrain pedig egy guns szám, bár sokan csináltak már Night Traint :) -
#1126 kérdezném, hogy ez miylen gityó a képen?
custom?
-
praksi #1125 egy oszt tsamnak volt ilyenje, nekem nem jött be a hangja... -
#1124 Praks, check your mail
Most utánanézek ennek:
-
praksi #1123 ajánlom ezt az oldalt, jól el lehet játszadozni ;-) -
#1122 azta,ez nagyon szép gityóóóó! -
Mojlepque #1121 ismétlés a tudás anyja. Vagy miTuti jól fog menni, csak gyakorolj kitartóan -
#1120 night train? azt a vissza a jövőbe 1-ben is játszák :D csak nem guns n :) -
#1119 Olyan, mint a guns nightrainjében a "ready to crash and bu-u-u-u-u-u-u-rn" :)
ha valaki tudja mire gondolok - énekben ugyanaz - nekem ez nagyon bejön, csak lófaszt sem tudok még. -
Mojlepque #1118 Hát azért attól is függ hogy ki mennyit gyakorol vele. Bár azt tudom nem elég egy szájharmonika egy zenekarhoz:D -
#1117 sg.hu szájharmónika topicból:
"Lebegtetés
Minden technikás, komoly zenész alkalmazza. Ezt a "nyerítésszerû" technikai elemet két évi harmonikázás után tudtam normálisan alkalmazni. Szerintem erre a legnehezebb rátalálni, hogy is kell. Leírni nagyon nehéz : a torok g-g-g szerû mozgást végez, míg a gyomor fokozatosan "adagolja" a levegõt. Legintenzívebben a magas hangnemekben(D, E, F) szólal meg, persze minden hangnemben lehet alkalmazni. Csak azokon a szívott hangokon végezhetõ, melyeken hajlítani is lehet."
-"már tudok rajta skálázni 8))) erre szüljetek Jézuskát. Meg vibratot. :))"
-ehh :DDD
lehet, hogy nem ugyanaz a kettő, amit írok és amit ő ír, de én ezt egy szájharmónika-beatbox klipben láttam, és nekem egyből ment. -
praksi #1116 nekem hozhatna egy ilyet -
#1115 már tudok rajta skálázni 8))) erre szüljetek Jézuskát. Meg vibratot. :)) -
#1114 6000 Ft-ba kerül, de nagyon szééép :) -
Mojlepque #1113 biztos épp ezért eléggé drága lehet -
#1112 csak azért kérdem,mert manapság már nem sokat látok ilyet =S -
#1111 mennyiért vetted? -
Mojlepque #1110 szépnek látszik... -
#1109 Ma vettem!!
A hangolás, annyira tetszik a hangja!!! Nagypapámnak vettem, de annyira megtetszett, hogy magamnak is vettem egyet, tök jó :))) -
#1108 Szerintem 20 és 30 között tudnád továbbadni max..
egy-két "jóska" tán 40 körül is elvinné..