VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel veszitek föl a számaitokat?
Csak mert a hétvégén lesz az 1. hivatalos próbánk nekünk is... ...igaz nem vesszük fel egybõl, csak szeretném tudni, hogy pc-vel, dj-progressal, vagy sima felvevõ készülékkel dolgoztok...
Csak mert a hétvégén lesz az 1. hivatalos próbánk nekünk is... ...igaz nem vesszük fel egybõl, csak szeretném tudni, hogy pc-vel, dj-progressal, vagy sima felvevõ készülékkel dolgoztok...
Kb 4-5 éve vettem Ausztriában és már nem lehet kapni ilyen modellt, lehet hogy az utosót vittem el onnan :-) Pontosan nem emlékszem, de 130-150ezer ft körül lehetett. Ezen a helyen vettem, ez az online-shop linkje, de én kimentem választani. Bécs mellett van, az SCS közelében, szóval nem vészes. Megéri kinézni, mert hatalmas a választék és olcsóbban adják a gitárokat.
olyant néztem ki a múltkor amilyen az 5., de lehet hogy majd meg is kapom, talán húsvétkor... Mert msit én is elkezdtem gyûjteni rá, csak hogy az elég lassan megy😞
Igaz a családi pótlékot nem adom oda anyámnak, hanem rá teszem a kártyámtrra 😛
Anonymus: Neked valóban ilyened van? És mennyibe kerül egy ilyen?
Csak mert lassan kéne valami elektromso gitár is😊
Igaz a családi pótlékot nem adom oda anyámnak, hanem rá teszem a kártyámtrra 😛
Anonymus: Neked valóban ilyened van? És mennyibe kerül egy ilyen?
Csak mert lassan kéne valami elektromso gitár is😊
ez csodaszép
Piezo bridge van rajta, tehát igen, kettõ erõsítõs, de az egyik az akusztikus hangzást szimulál.
Jólvanna, nem mindenki látta és büszke vagyok a szépséges drágaszágomra! :-D
Jólvanna, nem mindenki látta és büszke vagyok a szépséges drágaszágomra! :-D
Csak ugy 10szer..😊)
A feketét 2 erösítöbe lehet bekötni? Ha jol látom 2 jet van rajta. Zsíír😛
Kuss!-magyarázta.
:-) feelinges!
Kuss!-magyarázta.
Hát igen, enyémet mutattam már? :-P
ESP/LTD
Hihetetlenül gyönyörûek nemde? Az árak $300tól $4500ig terjednek. További részletek a
http://www.espguitars.com/-n
Ésmég a bassgitárokat nem raktam be😊)
Hihetetlenül gyönyörûek nemde? Az árak $300tól $4500ig terjednek. További részletek a
http://www.espguitars.com/-n
Ésmég a bassgitárokat nem raktam be😊)
Egyet értek. For ever Funk! One I to be. For ever funk😊
Ejjj,de dííícséretes h végre funkot is játszik vki!!!!!imádom a funkot,rakjatok fel vmi saját számot,mert nagyon kíváncsi vagyok!!!ha azon múlik akár honlapot is csinálok nektek!!!
ReaL MaDRid x siempre
Köszi mindenkinek!<#vigyor>#vigyor><#vigyor0>#vigyor0><#smile>#smile><#nyes>#nyes><#crazya>#crazya><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
-----------------------
egyenlõre feldolgozunk, majd tán a késõbbiekben lesz saját szám is, akkor majd mindenki hallhatja😊
-----------------------
egyenlõre feldolgozunk, majd tán a késõbbiekben lesz saját szám is, akkor majd mindenki hallhatja😊
Menyus és többi! Ha elkészül valami zenétek, pl demóban, akkor fölnyomjátok valahova? Csak mert érdekel hogy mit alkottok.
Boldog születésnapot!
Ok, bár kedden én hármat írok...
Lécci javítsd meg a kábelem, bár nem olyan sürgõs, vannak pót jack-ek.
(az a Menyus-fajta szürke mindent visz<#alien2>#alien2>)
Lécci javítsd meg a kábelem, bár nem olyan sürgõs, vannak pót jack-ek.
(az a Menyus-fajta szürke mindent visz<#alien2>#alien2>)
Köszönöm cépen!<#vigyor2>#vigyor2><#bohoc>#bohoc><#wink>#wink><#wave>#wave><#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
okés, annyi gond van csak, h túl sokáig nem tok maradni, programozás nagyházit be kell fejeznem, meg kedden 2 zh-m lesz, és még semmit nem tanultam rá..
Vizsgaidõszak roxxx, mindenki ezerrel Neptunozik a teremben (sikerült minden vizsgámat januárra tenni)
Vizsgaidõszak roxxx, mindenki ezerrel Neptunozik a teremben (sikerült minden vizsgámat januárra tenni)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Aha, valamennyire ismerem is személyesen, és már zenéltem is vele<#wink>#wink>
Meglátod, nem lesz rossz, rá fog érni gyakran,
majd megpróbáljuk felvenni az Ambassadort.
Meglátod, nem lesz rossz, rá fog érni gyakran,
majd megpróbáljuk felvenni az Ambassadort.
OFF:
Krisz, az uj dobos arc tenyleg 25 eves? nem lesz olyan gond ujfent, mint Petinel?
ON;
Krisz, az uj dobos arc tenyleg 25 eves? nem lesz olyan gond ujfent, mint Petinel?
ON;
ami tulajdonképpen beleszól abba hogy mennyire kényelmes rajta játszani, az a része nem nagyobb egy sima strato-nál....
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ez nagyon állati. Tiszta Retro😊
Hát ez igaz. Bár én igaz csak az alakja miatt löktem ide föl😊
nemrossz...bár nem szeretem a warlockokat....nemtom h a zúzáson kívül mire jók még
Kuss!-magyarázta.
a marcus miller modell. ilyen van csak 4 húros vágó pityunak, meg a megasztáros kölyöknek, gáspár lacinak.
srácok, érdekel valakit egy hibátlan fender jazz bass v?
http://www.fender.com/products/search.php?partno=0136600575
még a színe is ilyen. plusz van egy crate bx-80 basszuscombóm is. az is eladó.
ha valakit érdekel, akkor írjon a [email protected] címre. üdv.
srácok, érdekel valakit egy hibátlan fender jazz bass v?
http://www.fender.com/products/search.php?partno=0136600575
még a színe is ilyen. plusz van egy crate bx-80 basszuscombóm is. az is eladó.
ha valakit érdekel, akkor írjon a [email protected] címre. üdv.
Nosztalgiáztam kicsit...
Fender Phaser effekt:
Small Stone Phase Shifter:
Menyus,egy ilyet szerezz be:
Moogerfooger
Amúgy ez az oldal tele van régi analóg effektekkel,
sokhoz van hangminta is, bámulatos hogy egy szimpla gitárral miket tudnak mûvelni...
Fender Phaser effekt:
Small Stone Phase Shifter:
Menyus,egy ilyet szerezz be:
Moogerfooger
Amúgy ez az oldal tele van régi analóg effektekkel,
sokhoz van hangminta is, bámulatos hogy egy szimpla gitárral miket tudnak mûvelni...
Én megértem ,hogy nincs olyan sok idõd, mint szeretnéd, de azért 4 hét az négy hét<#ejnye1>#ejnye1>!
Nembaj, jövõ hétig még van idõ.<#hawaii>#hawaii>
Nembaj, jövõ hétig még van idõ.<#hawaii>#hawaii>
a fetbojjal sajna sehogy sem állok, minden idõm jelenleg a prog nagyházira megy el <#szomoru1>#szomoru1>