2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
praksi #1307 tényleg lassú a letöltés, pedig itt a koliban 10 Mbit/sec van, ha jól számoltam
bár sokat nem tudok tölteni, mert félek h kapok egy hónapos letiltást (csoporttársamék szintén itt laknak, őket is kinyomták egy hónapra DC miatt :-) )
én felnyomok egy albumlistát, h mi van nekem, aztán majd lehet válogatni -
praksi #1306 az sajna nincs meg, csak ez a szám van meg egy ismerős révén :-( -
#1305 hol próbáltok? milyen zenét játszotok? -
#1304 nah, ma volt az együttesünk első próbája :DD
egész király ahoz képest h először játszottunk együtt :))
-
#1303 hát az ilyen "hangszínbuzerátorok" (mint monnyuk én) az ilyesmi szintiket szeretik. Ez a Virus is pl egy elég közkedvelt analóg darab pl komolyabb stúdiókban,nameg elég sok elektronikus zenész is használja hangszínezésre, meg akinek ilyenre van szüksége (és zs-je persze).
Az iylen top10-be meg szokták említeni; tán még az 5-be is.. -
#1302 helo Skacok! Jo 5let volt ez az oldal, hamarosan énis beszállok a töltögetésbe! -
#1301 feltöltés 30-40 kbytes/s
letöltés 10 ???....érdekes
..felraktam egy Ulu számot -
#1300 ezt nekem kellett volna ...v nem? :)
mindegy.....ha vkinek kell vmelyik másik Jami album , vagy bármi , ami Jami-val kapcsolatos , akkor /Christiansen-Menyus77-LitteL-tep/ tőlünk kérje -
#1299 király, én egy Bencsik Sándor számot tettem fel csak úgy, hallgassátok nagyon kerály :)) -
#1298 kezdésképpen jamiroquai-funk odyssey-t tettem fel,jó töltögetést=) -
#1297 praksi,plz töltsd már fel a full albumot,amin a me and my bassguitar is rajta van!úgy látom,h lesz értelme annak,amit csináltam=) -
#1296 na elkészült a http://veszettjo.atw.hu, aki állandó tag itt,annak elküldtem a jelszót meg minden! -
#1295 Quadrant -
#1294 jah, régen nyomtam de elfelejtettem úgyértem :DDD
hát nekem classik rock meg magyarock más nem igen, még 1 kis progrock is játszik :)
-
#1293 én arra gondoltam,h csinálnék egy chatet,ennyi lenne az egész honlapon,a megmaradó helyre,meg ftpn keresztül tennénk fel zenéket,és gyorsabb mint ha dc-n töltenél:P amúgy meg a chaten mi is chatelgethetnénk,bár sztem itt mindenki ismeri az mns-t:D -
#1292 Húúha teleraknám kemény fusionökkel, a pokolba kívánnátok -
praksi #1291 "kiöregedett"!!! júúúúúúúújjjjj..... :-PPPP
én is benne lennék, bár a zenei ízlésem eléggé sokszínű
olyasmi kéne, h egy Excell - táblába összeírni, h kinek mije van, és azokat feltölteni, szerintem -
#1290 én benne vok, de én inkább csak töltenék ha lehet kiöregedtem mára htmlből -
#1289 dc nem erre való? :)
...de az sem rossz -
#1288 mit szólnátok ahhoz,ha regisztrálnánk az atw-n,feldobnánk vmi kezdőlapot,h legyen mégis vmi,és az 500 mb tárhelyet csak virtuális merevlemezként használnánk,és feltennénk egymásnak zenéket,sztem jó gondolat lenne -
#1287 ha kell vkinek marcus miller cd,megvan a suddenly(1983),the sun don't lie(1993),silver rain(2005),ozell tapes(2 cd)(2002),tales(1995),m2(2000-es,vagy 2002-es=S),live at luzerna hall,lehet h vmit kihagytam,ha igen,azt pótolom.amúgy weather reportot is nagyon szeretek,csak vannak eléggé olyan számaik,h....hát eléggé cifra,talán túl cifra,és mivel itt több jamiroquai rajongót is látok,szeretem a jamiroquai-t is=) -
#1286 akkor említsünk...ric fierabracci?ismeritek?voltam a billy cobham koncerten,ő basszusozott=)és frank gambale gitározott,billentyűknél tom coster -
#1285 jó ezt a topikot olvasgatni , mert baromijó zenéket/zenészeket emlegettek.....
/most hallgatja a Soul Circus-t/ -
#1284 :-)
nem versenyezni akarok, hanem még zenészeket keresni, hallgatni...
(silver rain + 1 aminek nem ugrik be a címe...)
Hasonló előadók még??? -
#1283 jó, versenyezzünk:marcus miller?:D -
#1282 de a show of hands nekem is ismerős....lehet h azis megvan?:D -
#1281 nekem egy:Just add water,steve baileyvel játszik -
#1280 nekem 4 Victor Wooten albumom van mp3-ban:
1996-Show of hands, 1997-What did he say, 2003-Yin&Yang tour (3cd), 2005-Soul Circus
:-D
-
praksi #1279 Winamp-al bármikor :-PP -
#1278 1000 kösz!én csak gp4-ben hallottam de ott kicsivel másabb=)amúgy "nagyon átjön"=))mégegyszer kösz!ya és szólj ha már le tudod játszani=) -
praksi #1277 megoldhatjuk :-)Me and my bassguitar -
#1276 igen,elsősorban rád gondoltam praksi,hisz te nagy victor wootenes vagy=)meg tudnánk oldani,h nekem is meglegyen?=) -
#1275 igggen... ;-)
-
praksi #1274 jah! :-) -
#1273 megvan vkinek Victor Wooten-től a me and my bassguitar című szám? -
#1272 EricClapton strat. érdemes megfigyelni a bundozását.
-
#1271 hűakurva:@ -
#1270 biztos. én még csak 4 húroson próbálkoztam. -
#1269 Ez a VIRUS kicsike mit tud?
-
praksi #1268 létezik olyan megvalósítás is, h 5 húrnál felső C húrt tesznek rá.