VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
robbie williams...ki az már...úristen...nem tartom õt énekesnek,és én nem õt veszem például=P,na jó mind1,de pl billy cobham koncertre csak másfél hónappal a koncert elõtt kezdték árulni a jegyet.vmit a hangszerekrõl is írjunk már,hisz azért jött létre a fórum😊
ReaL MaDRid x siempre
Hát nem hiszem hogy elmegyek rá. Amúgy meg nem árulják korán ahhoz képest, hogy augusztusban kezdték árúsítani Robbie Williams jegyeit, ami csak tavasszal lesz😊
és elmész a koncertjére?neked biztosan megéri.én másra mennék el ennyi pénzért<#crazya>#crazya>
ReaL MaDRid x siempre
Hát az biztos. Én nagyon szeretem a számait, kivéve azt amelyiket arra az alkalomra írra, mikor meghalt az egyik testvére, mert az "ideg beteg felfogású"
ebben igazad van...de én mint laikus,aki "csak" meghallgatja a zenéjét(kicsit szereti is),az nem megy ki ennyi pénzért.ha 3500 lenne,a nép tódulna=P
ReaL MaDRid x siempre
Hát aki valóban szereti Eric Claptont, az képes több 10ezreket is költeni rá
ejjj...mit el nem mernek kérni egy jegyért...nem tudják mennyit kérjenek =S
egy ilyen koncertre olyan 10-ért adnám.biztos nem lesz így teltház...a jegyár miatt...
egy ilyen koncertre olyan 10-ért adnám.biztos nem lesz így teltház...a jegyár miatt...
ReaL MaDRid x siempre
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Billy Cobham koncertre volt 6 a jegy,pedig azon kevés ember volt,ez kissé "kultúráltabb" volt,a nagyobb koncertekre olcsóbbak a jegyek.bár attól függ,h hol rendezik...=S
ReaL MaDRid x siempre
6-12? sztem jóval több, 20 alatt sztem kizárt - a Paul McCartney koncertre állítólag vmi 40 ruppó volt a jegy.. <#szomoru1>#szomoru1>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
a jegyárakra sztem kell várnod kell tavaszig=P.sztem kb olyan 6-12 között lesz a jegy.bár volt olyanra is példa h meglepõen olcsó volt a jegy egy-egy nagyobb koncira...
ReaL MaDRid x siempre
húú tökjó😄
mennyi lehet a jegy?
mennyi lehet a jegy?
na, sikerült leszednem, a Moloko száma tetszik, bár kell majd egy kis idõ, mire leszedem
a Brand new.. sztem fog menni szombatra
(programozás gyakvezérem most küldte vissza a házimat, mert talált benne egy hibát :-) )
a Brand new.. sztem fog menni szombatra
(programozás gyakvezérem most küldte vissza a házimat, mert talált benne egy hibát :-) )
izééé, nem tom letölteni a két számot!
Ja szívás lesz most a vizsgaidõszak, de ennek ellenére be kell állni majd egy normális tempóra, ami az eddiginél jóval keményebb. A lényeg,hogy most szombatra a the eggek fullosan meglegyenek, jövõ hétre pedig már a két újba is bele kell nyalni.
azt meghiszem, fõleg várható 2 pótzöhö..
na tiplizek, porgramházit beadtam, a gyakvezér meg a p*csába kíván engem, h rontom a levegõt...
na tiplizek, porgramházit beadtam, a gyakvezér meg a p*csába kíván engem, h rontom a levegõt...
Azt majd késõbb, de nyugodtan jegyezd fel azokat is.
Feldolgozás ötletre gondoltam, bár most sok tanulnivalónk lesz!
Feldolgozás ötletre gondoltam, bár most sok tanulnivalónk lesz!
saját groove?
Mi találtuk ki<#hehe>#hehe>
Milyen jó kis bassline van benne mááár<#szeret>#szeret>
Ha van dal-ötleted nyugodtan szólj, Menyussal gyûjtjük õket,
de elsõdleges a két The Egg, és ha mennek, utána ezerrel jöhet a többi.
Milyen jó kis bassline van benne mááár<#szeret>#szeret>
Ha van dal-ötleted nyugodtan szólj, Menyussal gyûjtjük õket,
de elsõdleges a két The Egg, és ha mennek, utána ezerrel jöhet a többi.
már a jövõ héten??? uhhh, nekem jan 5 az elsõ...
a Dagisrác az megvan, csak a kezem még nem szokta meg.. :-)
az a Moloko micsoda? Anna írta, vagy saját kezdeményezés?
a Dagisrác az megvan, csak a kezem még nem szokta meg.. :-)
az a Moloko micsoda? Anna írta, vagy saját kezdeményezés?
Úh ez igen rossz hír...
Sajna nekünk is most kezdõdik a vizsgaidõszak, de ettõl függetlenül rá kell kapcsolnunk, intézd majd úgy hogy a szombatok mindig jók
legyenek, és majd hamarosan valamelyik hétköznap is!
Ezeket kezdd el majd leszedegetni (meg a Fatboy-t):
The Brand New Heavies - Surrender
Moloko - Sing It Back
OFF:Nekem is a héten 4 ZH-m volt, és jövõ héten vizsgák<#alien2>#alien2><#idiota>#idiota>
Grat. a matekhoz<#vigyor2>#vigyor2>
Sajna nekünk is most kezdõdik a vizsgaidõszak, de ettõl függetlenül rá kell kapcsolnunk, intézd majd úgy hogy a szombatok mindig jók
legyenek, és majd hamarosan valamelyik hétköznap is!
Ezeket kezdd el majd leszedegetni (meg a Fatboy-t):
The Brand New Heavies - Surrender
Moloko - Sing It Back
OFF:Nekem is a héten 4 ZH-m volt, és jövõ héten vizsgák<#alien2>#alien2><#idiota>#idiota>
Grat. a matekhoz<#vigyor2>#vigyor2>
topic off:
valamelyikõtöknek megvan az a szám?
ja, és sajna sanszos, h nem tudok menni szombaton, 3 hete nem voltam otthon, aztán mikor mondtam, h hazanézek, közölték h családi ebéd lesz.
ráadásul számítástudományból mehetek pótzéházni....
de ami jó (bár csak nekem :-P ): felvettem az indexemet, matekból meg megvan a kettes!!! jesssssz
topic on
valamelyikõtöknek megvan az a szám?
ja, és sajna sanszos, h nem tudok menni szombaton, 3 hete nem voltam otthon, aztán mikor mondtam, h hazanézek, közölték h családi ebéd lesz.
ráadásul számítástudományból mehetek pótzéházni....
de ami jó (bár csak nekem :-P ): felvettem az indexemet, matekból meg megvan a kettes!!! jesssssz
topic on
Jah meg persze 2 vokál énekes, 1 front rear
jeah. van gyitó, szinti, dob, percussion, tonga sw sub
de a rec-el nem csinál semmoit,halod?
most ez furcsán fog hangzani, de a rec gombal..
(amit beszerkesztettél elmented és megnyitod lejátszóban, aztán közben veszed a progival. de ez nem tudom miért jó)
(amit beszerkesztettél elmented és megnyitod lejátszóban, aztán közben veszed a progival. de ez nem tudom miért jó)
Ja, és hogy kell felvenni azt az anyagot, amit már beszerkeztettem a progiba?
Amúgy abból nem tudod hogy lehet kitörölni a szöveget?
Hát az az igazság, hogy számítógépre végül is nekem is van progim. De legtöbbnyire mi is valami digitálisat szeretnék venni, amin lehet állítgatni a frekiket, meg a hangzásokat, ugyanis kezõd banda, de 3-an (a dobos, gitáros, én) már végül is valamelyik hangszerrel már "összhangban vagyunk".
De azért köszi
De azért köszi
Húú az gáz. És nem tudsz ajálni valami jó fajta eszközt, ami lehetõleg nem valami drága, és egy kezdõ zenélésre elegendõ?
Elõre is thx
Elõre is thx
valami korg cucc, ami digitálisan rögzíti a memóriába a rácsatolt eszközöket.
De nem tudtuk hsználni...<#shakehead>#shakehead>
De nem tudtuk hsználni...<#shakehead>#shakehead>
De olyan gépezet, amin vannak állító gombok, és eszközök, vagy csak sima felvevõ?
köszi!<#alien2>#alien2>
Off:
Amúgy írt az Anna! írt számokat is ,amiket kint megtanult.
Következõ potenciális megtanulandó szám: Brand new heavies - Surrender
On
Off:
Amúgy írt az Anna! írt számokat is ,amiket kint megtanult.
Következõ potenciális megtanulandó szám: Brand new heavies - Surrender
On
a termünken van egy felvelvõ gépezet, de múltkor nem sikerült beüzemelni :-)
Dani, nem is tudtam h születésnapod volt, utólag is sokboldogot! <#wave>#wave>
Dani, nem is tudtam h születésnapod volt, utólag is sokboldogot! <#wave>#wave>
ok már nem gondd, most már megoldottam, hogy ne legyen gondom anyagilag ezzel.
Nem lesz nagy kunszt beszerezni egy olyant...
McGrady: Tudok is gitározni, nem csak 5 másodpercenként pengetem. 1,5 évig gitároztam a pianós ciklusom közben
Nem lesz nagy kunszt beszerezni egy olyant...
McGrady: Tudok is gitározni, nem csak 5 másodpercenként pengetem. 1,5 évig gitároztam a pianós ciklusom közben
és miket nyomtok?
gitározni tudsz vagy csak 5 másodpercenként meg fogod pengetni az A húrt? 😄DDDD
gitározni tudsz vagy csak 5 másodpercenként meg fogod pengetni az A húrt? 😄DDDD
Kuss!-magyarázta.
Jelenleg szintetizátor, meg Vokál-ének
De lehet hogy 1-2 számban amiben nem lesz szinti, akkor én is gityózok, mint az egyiktagunk...😊
A szomszéd gityóját "kölcsön veszem"😊
De lehet hogy 1-2 számban amiben nem lesz szinti, akkor én is gityózok, mint az egyiktagunk...😊
A szomszéd gityóját "kölcsön veszem"😊