2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
#1347 én is a cool edit pro-t akartam javasolni,csak nem jutott eszembe a neve=)ezzel a programal csodaszépen ki lehet szűrni a torzulásokat,sercegéseket.
ya és ha már nem akar letölteni más zenét senki sem a szerverről,akkor sztem lehet törölni,bár én még most szedem a pat metheny-t,meg még a jethro-t is leszedem,de ha már nem kell senkinek sem a többi,akkor lehet törölni,mivel az 500 mb sem végtelen.a cd listát azt fent lehet hagyni,praksi,nekem meg kéne metallica-1999 one 2 in....,2003 17 years...,acoustic radio concert,ya és bocs h rövidítgetek,de lusta voltma kiírni=) -
Mojlepque #1346 én még nem próbáltam de amint tehetem meg is teszem... ...csoda szép SZERINTEM -
#1345 fém testű gitár. valaki próbált már ilyet v hasonlót?
-
Mojlepque #1344 Á, nem léceltem le, csak mostanában szerencsére sikerült megtárgyalni a mi próba helyünket, és lassan sikerül össze állítani a stúdiót is, és emiatt nem tudok nagyon net közelben lenni.
De egyébként minden nap legalább 3-4-szer megnézem a topicot, csak sajna nem mindig jut idő arra hogy megosszam veletek a véleményem...
Yah és köszi a segítséget -
#1343 én sokáig cooleditet használtam erre a célra. -
#1342 nero wave editor azt csá;)amúgy meg hát torzítás...nem programfüggő,de van egy jó kis progi,amivel ilyeneket ki lehet szedni,csak nem tudom a nevét hirtelen,de meg fogom mondani,ya és többiek,neki is küldjétek már el,amit nektek is elküldtem,mert állandó tag!!!(csak mostanában nem voltál,é azt hittem h leléceltél) -
Mojlepque #1341 Nem tudtok valami olyan progit amivel könnyen föllehet venni hangokat hogy ne torzítson nagyon, amit pc-re föl lehet tenni?
Csak mert lassan mi is neki állunk újra próbálni, és nincs túl sok tippünk, amivel fölvehetnénk az meg nem a legjobb minőség -
Verseghy #1340 Én csomoszor benézek és nem találok senkkit fent. -
#1339 Miért, mi van ott? -
#1338 NINCS MEGTILTVA A CHATRE JÖVETEL SEM!!!=)(bocs a caps lockért) -
#1337 jah, van másik is azt egyszer vki már belinkelte ide durva de jól néz ki :DDDDD -
#1336 lehet jönni a chatre is! -
#1335 annyit tudok h a fa dobozban van 1 készülék, aminek a tetején van 1 szallag, meg bemenetek, ill kimenetek. elég régi tákolmány, egy fellépés után mutogatta egyszer 1 gitáros srác 1 másiknak. -
#1334 effekt -
#1333 igen, szallag is van benne. -
praksi #1332 várj, ez nem vmi szalagos-effekt? vmi olyasmi a működése, hogy felveszi a hangot, és késleltetve lejátsza -
#1331 nekem lenne ennyi pedálom...egy sincs nemhogy ennyi :D -
#1330 itt az ész!
bizony, ez egy effekt...eléggé meglepődtem, aztse tom hogy lehet használni :DD -
#1329 -
#1328 ez egy effekt. potnosan nem tudom hogy műxik, de láttam már. reverb asszem, meg ilyesmi. -
praksi #1327 basszus... Doug Wimbish (Living Color, Mos Def) pedálsora...
-
#1326 pff...könnyebbet is kérdezhettél volna=) tőlem szabad a gazda -
praksi #1325 fadoboz? -
#1324 akkor azé tölti olyan lassan...=) -
#1323 szájharmónika? :) -
Verseghy #1322 1970 In Rockot töltöm, ne töröljétek! -
#1321 fogas kérdés jön:
Szerintetek ez mi?
[IMG]http://www.vintage-guitars.se/1960_Ecco-Fonic.jpg [/IMG] -
#1320 felraktam egy képet és a Me And My Bass Guitar-t -
praksi #1319 okés, pár perc -
#1318 praks!
feltudod tenni a deep purple in rockot és a jethro tull 69-es lemezt? köszike! -
#1317 gyerekek, felteszek 1 P.Box számot(Átok és ígéret a címe), ajánlom itt a gitárosoknak, én még ilyen szólót nem hallottam! eccerűen király :D
a szám nemnagycucc de az a szóló huhh nem semmi :)
hallgassátok meg, sztem tecceni fog köszi :)
ha vkinek p.mobil, p.box kell csak szóljon van 1 rakat, tudok tenni -
#1316 a dobosnál, egyelőre p.mobilt játszunk, később purple-t is meg hasonlókat :) -
#1315 Jamiroquai - DYNAMITE
Pat Metheny - The Way Up
-
praksi #1314 nabazz....
regisztrációnál ki kéne tölteni egy intelligencia-tesztet, ez az este agyrém.... -
torzsa007 #1313 miért mindenki oda küld nem értem ?
a google.com ide küldött!!! -
#1312 csá
mi a f@szt keresel ebben a topikban? -
praksi #1311 www.google.com -
torzsa007 #1310 csá
mi az a BSA, MPAA, RIAA?? -
praksi #1309 ínnye, ezt skubizzátok, a hangszerem Nagytestvére:
-
praksi #1308 na, felnyomtam Excell táblában, egy csomó olyan van, amit abszolút nem hallgatok (pl Alvin és a mókusok), de megvan, hátha vkinek kell alapon.