2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
#1747 baszusgitáros loálos abban a cuki piros gatyóban, meg mikor vadítani akar :DD -
#1746 Ismerem,nem tom megfogalmazni,elég pöcsül dobol
Ebben a dalban vannak igazán veszettjó hangszerek:
Steve Vai
mekkora állat már a világító berakás! -
#1745 Ja, ez így van... a 4 húrosnak tisztább hangja van ezt már észrevettem én is.
-
#1744 kicsit több dallam -
helmut #1743 ráadásul a saját tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a 4-es jobban szól. imertétek a Cherry basszusokat? Warwick koppincs Kóreából. nekem ebből volt 2 is. egy 4-es aktív, de úgy gondoltam, hogy az 5 húrosa mennyivel királyabb, volt is egy eladó a Diktátor zenekartól és megvettem, de meg is bántam. teljesen ugyanaz volt a kettő, csak 1 húrral több. de nem szólt úgy sokkal, tompább volt. és akkor mondták, hogy az 5 húrosnak vastagabb a vasmagja a pick up-ban, így rövidebben és nem olyan tisztán szól. és ez tényleg így van. -
#1742 Nyilván, attól függ, hogy mire használod... Mondjuk én lehet, hogy azért is nem szeretem a 4 húrosat, mert én alapból 5 húrossal kezdtem, és k**a szokatlan, ha nincs ott a H húr miközben játszom.
A 21 bund pedig tényleg nem valami sok.Én nem értek a szólógitárhoz, csak bátyámból tudok kiindulni, aki már jó sokszor osztotta a gitárját amikor nem tudta lejátszani a szólót 21 bund miatt... -
#1741 "na öcsém most pihenj kicsit,gondolkozzál,aztán dobolj egy latint vagy egy
swinget..." -
#1740 ez a másik oldal :DD -
#1739 mért, annyira nemrossz, mondjuk az tény h 1 percnél többet nem néztem belőle :DD -
#1738 jah, az tutkó benne :) -
FiReBoY #1737 Huhh... Mennyi volt? -
#1736 egyetértek, én 70-es évekbeli rockzenét hallgatok, ált. 4 húros bassgitárral játszanak, és tökéletesen jól szól :) -
#1735 szép üveghangok :D -
#1734 ok,de #1681-ben viszont nem... -
helmut #1733 az a 22 bundos igazából csak 21 -
helmut #1732 fú ez kemény! tud a gyerek rendesen. -
#1731 Háát..a múltkor 22 bundos gitár lett "lerövidnyakúzva",
meg az is furcsálltam hogy ez "sikert arat":
deszmetál marcangolás
Holnap kiderül hogy csak a fekete gitárok szólnak jól??
-
helmut #1730 attól függ, hogy mire használod. a neved sugalja a zenei ízlésedet (itt meg Matula:-)) metálba nyílván jó, ha még van mélyed, de pl. az Iron Maiden is, akik a metál alapjai szerintem, ők tudtak 4 húrossal is zúzni. (egy Fender Precission Bass-el) de ettől még megértelek. amit én szeretek, ahhoz elég a 4 is. -
#1729 Nyugodtan.Mondom, ez magán vélemény.
#1727: Miért is? :) -
#1728 hm, én ezzel vitatkoznék :) -
#1727 öhh mindennap meglepődöm rajtatok -
#1726 Nekem 5 húros van, jó, de már kéne egy hathúros.. mégiscsak komolyabb... A 4 húros meg (SZERINTEM) egy játékszer.. komolytalan. -
helmut #1725 én sem értem ezeket. már volt 5 húrosom (most is eladó):-) de azt is sokaltam egy idő után. volt már pár hangszerem idáig. 4 húros passzív, 4 húros aktív, 5 húros passzív és 5 aktív aktív is az elmúlt 10 évben. de visszatértem az alapokhoz. én mondjuk hangszer stílusban konzervatív vagyok. jobb szeretem az eredeti ötletet és nem az annak továbbfejlesztetjét.
ami hangszert még nagyon szeretnék venni, az ezen az oldalon található. csak be kell hozzá lépni és Jack Casady bácsi játszik rajta. adjatok rá hangot! -
#1724 uramatyám, mit ki nem találnak az emberek :O -
helmut #1723 aha! személyesen Derrick? most már értem. -
#1722 áá ez nem hangszer ez dísz... -
#1721 Hát ja :D Két kézzel nem lehet átérni :D -
#1720 A középsőhöz milyen lapát kéz kellhet már. -
#1719 Ez az? :D Ez nem több mint 9? :D
-
#1718 Jaa Nem láttam még
-
#1717 9 húros is van. kell róla kép? -
#1716 nem hinném, de kivételes nyomozói tehetségemre hagyatkozva megnyitottam a linket, amit beraktál az együttesetekről, és elolvastam a basszgitáros nevét. és mivel Te feltehetően basszgitáros vagy (lásd: #1707 #1706), ezért vettem a bátorságot feltételezni, h Te vagy Kornél, az együttes basszgitárosa :-) -
#1715 De kéne nekem egy hat húros basszgitár... :( Lehet, hogy írok John Myungnak, hogy küldjön már egy et... úgyis van neki pár :D -
#1714 -
#1713 jah, értem :)
-
Verseghy #1712 Mert ha meghuzom a tremolot kis elövel is kitöröm a hurlábat.. De ha nem is töröm ki, elhangolodik. Most raktam bele még egyet igy már türhető. -
#1711 most jön a láma kérdés:
az mért baj ha 2 rugó van rajta? sztem elég vagi két rugóval is :DDD
-
Verseghy #1710 Rá van írva hogy made in Korea.. Én most csak azért aggodom hogy 2 rugó van benne.. rakok át egy johnson stratobol 1et de azzal nemsokra megyek.. pesten lehet kapni rá, kecskeméten faszom, faszom kivan.. -
helmut #1709 ismerjük egymást?
bocsánat, de a számítógépekhez igen keveset konyítok, így nem tudom kisebbre venni a képméretet. -
#1708 Te vagy a Kornél? :-)
jó a gitárod, de sztem látszik kissebb képen is...