VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát , ha ilyen sok oldalú dologra lenne szükség az mindenképpen 100 fölött van. De inkább 200 fölött. 100 és 200 között pl ilyesmi megéri:
Roland Juno-D , Korg X5D , Roland RS 50 , 200 alatt van már Alesis Micron is, de az egyedüli hangszernek kevés..
200 és 250 között: Alesis Ion<#worship>#worship> , Roland RS70 , KORG triton-ban is van olyan típus, ami ennyiért már van.
De ezek csak példák. Ezek olyanok szerintem, amik megérik az árukat.
Roland Juno-D , Korg X5D , Roland RS 50 , 200 alatt van már Alesis Micron is, de az egyedüli hangszernek kevés..
200 és 250 között: Alesis Ion<#worship>#worship> , Roland RS70 , KORG triton-ban is van olyan típus, ami ennyiért már van.
De ezek csak példák. Ezek olyanok szerintem, amik megérik az árukat.
na ez jó. most olyan laza funky-s, boogie-s zenét játszunk, de kéne neki a delay meg a viszhang.
fúvósok, szintis hangok (akár számgéprõl), esetleg valmilyen beteg hangszín is jöhet... :-)
(én még szeretném a hammond orgona hangszínét is, de ezt a többiek már nagyon hippi/blues/rock-nak tartják... :-D)
fúvósok, szintis hangok (akár számgéprõl), esetleg valmilyen beteg hangszín is jöhet... :-)
(én még szeretném a hammond orgona hangszínét is, de ezt a többiek már nagyon hippi/blues/rock-nak tartják... :-D)
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
megnéztem a neten... komoly a kicsike...
esetleg nem tudsz valami naggyon olcsó de használható billentyût? a szintisünk szegény de szeretne valami normális cuccot...
szóval jók és szépek is ezek de... valami alsóbb kategóriás nincs???
esetleg nem tudsz valami naggyon olcsó de használható billentyût? a szintisünk szegény de szeretne valami normális cuccot...
szóval jók és szépek is ezek de... valami alsóbb kategóriás nincs???
nézd meg jól alaposan,próbáld ki,kérdezz sokat,kérj egy hét garit,és aki igazán tényleg érte hozzá,azzal teszteld le,ha átmegy a vizsgán,akkor fõnyeremény<#vigyor3>#vigyor3>
ReaL MaDRid x siempre
Szerintetek egy eladó Ibanez GRX40 30ezerért jó vétel lenne?Használt de,jó állapotban van.egy haveré és tudom h tényleg vigyázott rá...na szerintetek?
ööö...retekegér...!
pont ezt akartam írni
hát ez nekem pont nem teccik
Haveromnak olyan Jacksonja van, engem zavar hogy ugy kilóg oldalra a vége.. Bár ööt meg az zavarja az én gitáromnál hogy nem lóg ki..😄
nem olyan rosszak, bár nem az esetem ez a típusú gitár, de azt meg kell hagyni, hogy a hangjuk jó
Kuss!-magyarázta.
Nem, de ha vannak akkor miért ne használjuk öket?😊
ilyen felszerelés mellett nektek kell még monitor is? minek? azt ne mond, h ezeket nem halljátok...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Valaki nagyon kedveli a 7 húros gitárokat.
A hangcuccaink monitorhangfalak nélkül.
A hangcuccaink monitorhangfalak nélkül.
a fekete-fehér naon bejövõs
a középsõ tetszik (ha bár nemlátni😄)
szép sztem. Bár Bob Catos formában, szal fekete-sárgán jobban bejönne😊
Nekem egyikse jön be..
Toronado® GT HH-Special Edition
itt egy másik:
itt egy másik:
a hangját még nem hallottam, de rosszat nem nagyon mondanak az OLP-rõl. igazából nekem az alakja jön be, az elektronikát meg max kicserélem :-)
biztos? OLP by Musicman? :-D
ez középkategóriás hangszer, ehhez már nem adnak erõsítõt.
meg nekem már úgyis van :-)
meg nekem már úgyis van :-)
szerintem szép😛
Ilyen van Paul Dianno basszerének.
haha<#vigyor2>#vigyor2>
én gitárbvan szeretnék ilyet (vagy Music Man logóval ellátva...)
<#wink>#wink>
én gitárbvan szeretnék ilyet (vagy Music Man logóval ellátva...)
<#wink>#wink>
erõsítõvel eggyüt, vagy nélküle?
Õt már láttam élõben. Ezt tudja csinálni 3szor gyorsabban is. Szinte hihetetlen ahogy dobol.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Szép darab!