VESZETT JÓ HANGSZEREK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
öhh mindennap meglepõdöm rajtatok<#hehe>

Slayerboy
Nekem 5 húros van, jó, de már kéne egy hathúros.. mégiscsak komolyabb... A 4 húros meg (SZERINTEM) egy játékszer.. komolytalan.

Voltam zárás előtt. _______________

én sem értem ezeket. már volt 5 húrosom (most is eladó):-) de azt is sokaltam egy idõ után. volt már pár hangszerem idáig. 4 húros passzív, 4 húros aktív, 5 húros passzív és 5 aktív aktív is az elmúlt 10 évben. de visszatértem az alapokhoz. én mondjuk hangszer stílusban konzervatív vagyok. jobb szeretem az eredeti ötletet és nem az annak továbbfejlesztetjét.
ami hangszert még nagyon szeretnék venni, az ezen az oldalon található. csak be kell hozzá lépni és Jack Casady bácsi játszik rajta. adjatok rá hangot!
McGrady
uramatyám, mit ki nem találnak az emberek 😮

Kuss!-magyarázta.

aha! személyesen Derrick? most már értem.
Christiansen
áá ez nem hangszer ez dísz...

Slayerboy
Hát ja 😄 Két kézzel nem lehet átérni 😄

Mr_no_NaMe
A középsõhöz milyen lapát kéz kellhet már.
Slayerboy
Ez az? 😄 Ez nem több mint 9? 😄

Slayerboy
Jaa Nem láttam még

bens
9 húros is van. kell róla kép?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
nem hinném, de kivételes nyomozói tehetségemre hagyatkozva megnyitottam a linket, amit beraktál az együttesetekrõl, és elolvastam a basszgitáros nevét. és mivel Te feltehetõen basszgitáros vagy (lásd: #1707 #1706), ezért vettem a bátorságot feltételezni, h Te vagy Kornél, az együttes basszgitárosa :-)

Slayerboy
De kéne nekem egy hat húros basszgitár... 😞 Lehet, hogy írok John Myungnak, hogy küldjön már egy et... úgyis van neki pár 😄

Slayerboy

McGrady
jah, értem 😊

Kuss!-magyarázta.

Mert ha meghuzom a tremolot kis elövel is kitöröm a hurlábat.. De ha nem is töröm ki, elhangolodik. Most raktam bele még egyet igy már türhetõ.
McGrady
most jön a láma kérdés:
az mért baj ha 2 rugó van rajta? sztem elég vagi két rugóval is 😄DD

Kuss!-magyarázta.

Rá van írva hogy made in Korea.. Én most csak azért aggodom hogy 2 rugó van benne.. rakok át egy johnson stratobol 1et de azzal nemsokra megyek.. pesten lehet kapni rá, kecskeméten faszom, faszom kivan..
ismerjük egymást?
bocsánat, de a számítógépekhez igen keveset konyítok, így nem tudom kisebbre venni a képméretet.
bens
Te vagy a Kornél? :-)

jó a gitárod, de sztem látszik kissebb képen is...

a mostani Fenderem pedig õ:-)de õ nem eladó! pedig már igen jó árat kaptam volna érte. egyébként '78 novemberében, vagy decemberében látott napvilágot.

újra:
okés. akkor próbálom. szóval ilyen az enyém is. ez akép a fender.com-ról van, de teljesen ugyanez az enyém is (kivéve a potik, mert azok a hagyományosak).

+van hozzá egy SKB keménytok is. így együtt eladó 155e-t.
ha valakit érdekel akkor írhat az e-mail címemre is: [email protected]
A zenekarom linkje
menyus77
az eladó gitárom egy Fender Jazz Bass 5 húros (mexikói), Midnight wine színben. van hozzá egy SKB keménytok is. így együtt adom 155 ezerért. kép van róla, de ide nem tudom feltenni, mert a képfeltöltés.hu le van tiltva. ha megadod a mail címed elküldöm neked a fotót.
bens
mennyi?
kép van róla?

azért mert nem amerikai még valóban nem hamisítvány, csak máshol lett gyártva. az viszont igaz, hogy amcsik jobbak. egyszerûen jobb minõségû cuccból vannak. bár én azt mondom, hogy ha nincs elég pénzed akkor inkább vegyél egy mexikóit, mint egy új amerikait, mert jobban megéri. de, ha teheted, akkor érdemes még valahogy kölcsönkérni egy keveset és venni egy régebbi amerikait. nekem volt mexikói Jazz Bass-em (eladó) és most van egy '78-as Jazz Bass-em. addig nagyon szerettem a mexikóit amíg ezt kézbe nem vettem. fú baszd meg!-mondtam rögtön:-) aki gitározik annak szerencséje is van, mert pl.: '78-as Telecaster-t már kaphatsz 280-300e. körül. a basszus ennél sajnos sokkal drágább.
Match
az átlag akasztókon 5 hely van...
szeretném kijelenteni hogy nem akarok kötekedni 😄

Verseghy: szép példány, amúgy rá van írva hogy made in korea? Mert én még koreai fendert nem hallottam, bár lehet...de az árát sztem simán megérte, nagyonis (így képrõl látni hogy nem egy egyszerû darab).
Amelyik meg rávágta hogy hamisítvány annak ajándékozz egy tiesto cd-t 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ezt nekem is irhattad volna, mert nemtaláltam a gitárom fender.com-on és megtaláltam a segitségeddel😊

Eitt😊
Christiansen
Utálom azt, aki elítél egy hangszert, pusztán azért mert az nem amerikai.
Sok mexikóit simán lever ez a koreai strat,
nem hamisítvány, ajánlom neki a fender.com-ot és azon belül a special edition szériát.

Amugy egy sráv rávágta a gitáromra hogy hamisitvány.. Nemtom adjak-e a szavára.. Kóreai Fender?
Nekem csak 2:/
Christiansen
Milyen rugó?
A húrlábnál van 6db annyi kell<#idiota>

Nem, az Eldorádó kegyetlen drága hely.

Christiansen: Hány rugó van a tiedbe? Vagy mennyit javasolsz?
Choty nehezen, de ha véletlen Gibson SG-d van talán😄
Christiansen, Eldorádoba nézted?
Amugy nagyon ólcsó volt kár lett volna otthagyni! 140e!!
Choty
Ja. És miért mindenki Strat-ot vesz?
A Tele miért nem jó ennyire???

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

Choty
ooooohh. hogy szakadjon rád egy mázsa zs*r. :-P
Imádom a seymour pick-upokat. plusz a natúr színû gitárokat...
nem cserélünk?

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

McGrady
na elmehetek a ***ba a johnsonommal 😄D

Kuss!-magyarázta.

Christiansen
Nagyon jó kis gityó ez is, a mostani helyett majdnem ilyet vettem!
A SD APS-1 -ek miatt különleges hangja van!

Dying Soul

Rövid a nyaka :/

Ha már itt tartunk😊
Új Gitárom:

Christiansen
Funk,blues és fusion(jazz-rock)

bens
miket szoktál játszani?

Christiansen
185 helyett 159e<#worship>

bens
mennyivót?

Beast Machine
csecse. Stratocaster?

...vágod?

Christiansen
McGrady
természetesen nem 😊
ha engem kérdezel, én inkább egy olyan gitárt ajánlanék kezdésnek, ami több stílusra is jó, lehetséges hogy változni fog a stílusod...bár ez csak az én véleményem

Kuss!-magyarázta.

Beast Machine
Nézd már az általam felsorolt bandákat, szted ezeknek csak zuzzantós számaik vannak? Ein Lied(R+), Roulette(SOAD), Nothing else mathers, hm?

...vágod?

McGrady
ha már veszel gitárt, ne csak zúzásra használd 😊

Kuss!-magyarázta.