VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak számok amik playbackrõl mennek, de azokat is ezek a zenészek vették fel a stúdióban. Azért csinálnak, néhány számot playbackel, hogy legyen nekik is pihenõidõ. 😊
á
hallgasd a futamokat amiket belerak a gitáros, nem hiszem, hogy ezt így felvették volna a stúdióba...
hallgasd a futamokat amiket belerak a gitáros, nem hiszem, hogy ezt így felvették volna a stúdióba...
Kuss!-magyarázta.
Hátö, biztos értik, de azért az durva volt amikor a Kontort simogatta a gitáros, a gitár meg szólt. 😊
huh, köszi, gyönyörûek!
a zenészekrõl annyit, hogy nagyon értik a dolgukat! Lassan már csak ezért nézem a megasztárt 😊
a zenészekrõl annyit, hogy nagyon értik a dolgukat! Lassan már csak ezért nézem a megasztárt 😊
Kuss!-magyarázta.
É nem nagyon nézem, csak láttam hogy õk az Akosh Band-ból vannak: Kékkõi Zalán és Samu...
sza.sa
Hello.
Nem tudjátok milyen gitárt és basszusgitárt használnak a megasztár zenekarában? Gyönyörûek!
Nem tudjátok milyen gitárt és basszusgitárt használnak a megasztár zenekarában? Gyönyörûek!
Kuss!-magyarázta.
Voltam zárás előtt. _______________
Úhúú de jó ez is:
Scott Henderson
Scott Henderson
világító berakás, élõben láttam és az volt, sõt, vannak még durvább felszerelései is... pl bejött olyan "kesztyûkben", aminek minden ujjára egy lazer pointer volt rakva és úgy játszott, eszméletlen a csávesz!
cöcö
Doug Whimbish-nél van egy-két cucc:

Doug Whimbish-nél van egy-két cucc:

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
gratulálok.
Victor Wooten-rõl hallottál már? Képzeld, õ is ilyen komolytalan játékszeren játszik......
Victor Wooten-rõl hallottál már? Képzeld, õ is ilyen komolytalan játékszeren játszik......
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ha már szóba jöttek a dobok is:
Bobby Jarzombek
Bobby Jarzombek
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
de sajnos van világító berakás...
és szerintem ez is az volt...
és szerintem ez is az volt...
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
az nem világító berakás, csak a fény miatt látszik úgy.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
én a Jethro Tull nevû banda mellett vok hangszerileg...eccerûen tökéletesek 😊
meg szépen is szól nagyon
Sajna elég szar a minõség de csak ezt találtam 😞
meg szépen is szól nagyon
Sajna elég szar a minõség de csak ezt találtam 😞
Kuss!-magyarázta.
Ismerem,nem tom megfogalmazni,elég pöcsül dobol<#hehe>#hehe>
Ebben a dalban vannak igazán veszettjó hangszerek:
Steve Vai
mekkora állat már a világító berakás!
Ebben a dalban vannak igazán veszettjó hangszerek:
Steve Vai
mekkora állat már a világító berakás!
Ja, ez így van... a 4 húrosnak tisztább hangja van ezt már észrevettem én is.
ráadásul a saját tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a 4-es jobban szól. imertétek a Cherry basszusokat? Warwick koppincs Kóreából. nekem ebbõl volt 2 is. egy 4-es aktív, de úgy gondoltam, hogy az 5 húrosa mennyivel királyabb, volt is egy eladó a Diktátor zenekartól és megvettem, de meg is bántam. teljesen ugyanaz volt a kettõ, csak 1 húrral több. de nem szólt úgy sokkal, tompább volt. és akkor mondták, hogy az 5 húrosnak vastagabb a vasmagja a pick up-ban, így rövidebben és nem olyan tisztán szól. és ez tényleg így van.
Nyilván, attól függ, hogy mire használod... Mondjuk én lehet, hogy azért is nem szeretem a 4 húrosat, mert én alapból 5 húrossal kezdtem, és k**a szokatlan, ha nincs ott a H húr miközben játszom.
A 21 bund pedig tényleg nem valami sok.Én nem értek a szólógitárhoz, csak bátyámból tudok kiindulni, aki már jó sokszor osztotta a gitárját amikor nem tudta lejátszani a szólót 21 bund miatt... <#hehe>#hehe>
A 21 bund pedig tényleg nem valami sok.Én nem értek a szólógitárhoz, csak bátyámból tudok kiindulni, aki már jó sokszor osztotta a gitárját amikor nem tudta lejátszani a szólót 21 bund miatt... <#hehe>#hehe>
mért, annyira nemrossz, mondjuk az tény h 1 percnél többet nem néztem belõle 😄D
Kuss!-magyarázta.
Huhh... Mennyi volt?
egyetértek, én 70-es évekbeli rockzenét hallgatok, ált. 4 húros bassgitárral játszanak, és tökéletesen jól szól 😊
Kuss!-magyarázta.
az a 22 bundos igazából csak 21<#vigyor3>#vigyor3>
fú ez kemény! tud a gyerek rendesen.
Háát..a múltkor 22 bundos gitár lett "lerövidnyakúzva",
meg az is furcsálltam hogy ez "sikert arat":
deszmetál marcangolás
Holnap kiderül hogy csak a fekete gitárok szólnak jól??
meg az is furcsálltam hogy ez "sikert arat":
deszmetál marcangolás
Holnap kiderül hogy csak a fekete gitárok szólnak jól??
attól függ, hogy mire használod. a neved sugalja a zenei ízlésedet (itt meg Matula:-)) metálba nyílván jó, ha még van mélyed, de pl. az Iron Maiden is, akik a metál alapjai szerintem, õk tudtak 4 húrossal is zúzni. (egy Fender Precission Bass-el) de ettõl még megértelek. amit én szeretek, ahhoz elég a 4 is.

[