VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No-Caster-ek is érhetnek valamit. Tudjátok, amikor Brodcastert nem gyárthattak nem azonna jutott eszükbe a Telecaster név és ez idöközben készült pár modell ezt hívták No-Casternek.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kicsi, de örüljünk hogy legalább egy ekkora képen láthatjuk 😄

és így nézett ki:
És ilyen szép feje volt: 😄
Nem volt benne nyakmerevítõ pálca, mert leo bácsi úgy gondolta hogy a jávorfa van olyan erõs hogy megtartsa a húrok húzását. Ma már tudjuk hogy ez nem volt igaz 😊
Egyébként az elsõ prototípus 375 ezer dollárért kelt el.
ITT találtok még képeket és info-kat a replikáról, ha tudok szerzek egy képet a prototípusról, mert egy csomó cikkben volt, amikor eladták.
Kuss!-magyarázta.
egyébként egy eredeti Broadcaster kb. 5-6 millió alsó hangon!!!
off😛ink Floyd gitárosának van a 0001es számú Stratója😊 Az szépen szólhat.
Modulus Quantum 5 Sienna
Modulus Quantum 5 Black Cherry
Modulus Flea 4 Blue Flake
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

...vágod?
a Soma lemezérõl a jazz-konzin csak ennyit mondott az egyik oktató:
"ez még demonak is rossz." azerintem ez mindent elmond...
A Novák meg még mindig jobb mint a Piero volt... A Piero csak alattomosan hagyta hogy énekeljenek a végén meg lecseszte az embereket. (pl:"egy hangal lejjebb kellett volna választanod. miért nem ott énekelted?" vazzz. a próbán miért nem szólt???) a Novák legalább tényleg megpróbálja felkészíteni õket. (Már akit lehet, mert ez a kis ratyi Kontor/Pély egymásseggétnyalogatjukfényesre... hááát.) na megaratyiról ennyit.
Hol vannak az igazi VESZETT JÓ HANGSZEREK???
mint pl ez: CORT M800
\"A zene a legjobb kábítószer...\"
egyébként hozzáfûzném, hogy ha annyira bénák lennének akkor a presser, vagy a pély biztos megmondaná a magáét(volt már rá példa), akik most bennvannak azok közül mindegyikbõl lehet még nagy énekes 😊
Kuss!-magyarázta.
ReaL MaDRid x siempre
de inkább érdemes körülnézni más boltokban is (feltéve ha idõd engedi)
...vágod?
ja, a bakács az ilyen kritikus marha, néha normális dolgokat mond de van amikor jobb ha meg sem szólal.
a zenekarba még mindig nem vok biztos, elég takony ország lehetünk, ha egy ekkora nézettségû mûsort nem bírnak élõbe elõadni :SS
Kuss!-magyarázta.
A zsûriben szerintem is van egy két nagy husáng, a Soma azért szokott odamondogatni, de én még életemben nem hallottam énekelni. A Novákot viszont hallottam, és szerintem igencsak nagy az orcája néha, ezek a versenyzõk tuti többet nyújtanak mint amire õ képes. Ja, meg a Bakáts sem rémlik sehonnan.
Amúgy meg szerintem most a legjobb az a szerb kiscsaj, ide a bökõt hogy õ fog nyerni. <#vigyor0>#vigyor0>
ne hülyéskedj...
ami pedig a versenyzõket illeti, szerintem megfordul pár nagy tehetség, akiknek télleg szép hangjuk van, meg elõ tudják magukat adni...zsûri meg jó lenne soma meg novák nélkül...
Kuss!-magyarázta.
...vágod?
ja, és mindez tart egy évig, mert utána jön a következõ sorozat....
...vágod?