Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Nincs hivatalos gépigény még. Amire számítani lehet, hogy a normális játékhoz egy 2Ghz-es proc, 1Giga ram, és egy jobb Dx9-es videókártya (Radeon 9600Pro vagy jobb) el fog kelleni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

f2d
Miért? Szerintem tök jól elszórakoznak rajta, jobb mint az alakizás. Valószínüleg stratégiát tanulnak belõle. Errõl inkább egy katonát kellene megkérdezni.
Szokott ide írni katona? Válaszoljon!

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

ChevyG
mekkora hülyeség a hadseregnek ilyen szoftver!<#falbav>
f2d
Szia!
Tudsz többet is a várható gépigényrõl, amin normálisan el fut majd az ArmA.
A CS és az UT teljesen hidegen hagy, hogy nem fut 100 bot-tal.(sz*r két játék)

[NST]Cifu
Ez a program nem a civil piacra, hanem a hadseregeknek készültek, ebbõl fakadóan korlátozott a megrendelés, és magas az ár - cserébe olyan dolgokat nyújt, ami a civil piacon csak egy nagyon szûk réteget érint.

Az OFP ez után is nagyon fog függeni a CPU-tól és a ramtól, egy ekkora terepet és ennyi egységet folyamatosan mozgatni bizony komoly munka, és ehhez képest még eléggé visszafogott is volt az igénye (próbálj meg berakni egy CS:Source-ba vagy UT-be 100 Bot-ot, nincs olyan gép, ami képes lenne azt elvinni...). Amúgy a RES-ben a 2048x2048-as textúráknak volt értelme, de csak ott, ahol ki is használták (pl. V-80 heli).

f2d
Ez bizony ráférne a játékra, mert az OFP eddigi részei jobbára csak a CPU-tól függtek. Ésszerû video beállítások mellett, persze.(Resistance-be azért van egy-két abnormális beállítás pl a texturáknál, amitõl nem lessz szebb, csak lassabb a game.)

f2d
Ez nagyon tuti, csak hát az ára. Alap game + egy két kieg. az min 200-300 USD. Ez magyar forintra lefordítva kb 40-60 ezer Ft, azért ez nagyon sok. Nem?
Egyébként az állatos addon tetszene a legjobban.

Nyers
Bohemia Interactive tervek & bistudio.com - pár új képpel, tele hírekkel
Ja, és mégvalami! <#ravasz1>
America's Army - AA
Armed Assault - ArmA

My Life for Freedom!

Sanyix
Én sejtem mit emelnek át, pl a dinamikus épületromboláslt, és a beépített jobb videokártya támogatást (mint dxdll, csak alapból benne a játékban).

Mellesleg elég sok ideje elérhetõ civileknek is, kivéve pár addoncd (USMC, stb.). Meg is vettem volna már, csak az ára... úgyhogy inkább nem 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
A VBS1 már a civil forgalomba is elérhetõ, ITT. Az alapjáték laza 150$, a kiegészítõ addonok CD-ként 50-50$... 😊

Nekem elég lenne annyi javítás, hogy a katonák végre ne essenek át a házak falán, illetve az oroszok ne tudjanak fejbelõni 800 méterrõl...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

f2d
Pedig én nagyon kiváncsi lennék arra, hogy milyen gaméval nyomulnak a katonák.

[NST]Cifu
Az a baj, hogy továbbra is kevés az ismert tény, és sok a találgatás.
Annyit tudni, hogy a valószinüleg a VBS1-re épülve csinálják az AA-t. Itt most egy kis ellentmondás van a lépéseket tekintve: a VBS1 teljes extra tulajdonságait (modellek, mapok, parancsnoki és kiértélõ modul, stb.) aligha használhatják fel (hiszen ezzel a VBS1 pozicióit ásnák alá), de hogy mit emelnek át, nagy és sûrû homály fedi.

De hogy egy kicsit oszlassuk a ködöt - a VBS1-rõl egy-két kép:

f2d
Ez csak a grafikára vonatkozik vagy a mesterséges inteigencia, stb. is a katonai kiképzõ változatból lesz átvéve?

ChevyG
thx
Sanyix
Aha ofp 1.5-ös motort használó katonai kiképzõ változat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ChevyG
VBS1?
[NST]Cifu
Az AA a hírek szerint a VBS1 motorját használja, tehát azért lesznek itt elõrelépések (legalábbis az OFP:R-hez képest).

f2d
Nem rossz gamék azok se, de ez egy sznob fórum. Úgy látom.

Egyébként a képeket elnézve ez az OFP-nek inkább egy 4. küldetés lemeze új címmel. De azért nem baj, hogy ebben az évben kiadják.
Az ötletek nem fogadásáról pedig az a véleményem, hogy nem nagyon lesz az eredeti gamén módosítva sokminden.

[NST]Cifu
Érdekesség: A Hivatalos fórumban azt kérik, hogy ne adjanak ötleteket, hogy mit hogyan kellene csinálni az AA-ban.

Az indok: a játék már túlságosan is elõrehaladott állapotban van ahhoz, hogy a készítõgárda figyelembe tudja venni ezeket.

Nocsak-nocsak...

Sanyix
Akko arkádozzá 😊

forza milan
mind1!nekem a joint meg a battlefield jön be!kész!

Sanyix
Én többet is ismerek 😊

ChevyG
jaja, ismerek olyat aki még mai napig ugy nyomja az 1et minha 2hete jött volna ki!
hagyad..., az iylenek jobb is hogy nem merülnek bele ilyemsibe, maragyanak csak d3nál az való nekik, és igy elgalább nem zavarjuk egymás köreit 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Az a gond, hogy a grafika az elsõ amit megnézel... kicsit el kéne merülnöd a gameban😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
A BF2 egy arcade játék pontosan 0, azaz nulla szintû realitással.

jobbat nem tud mondani mivel az egyetlen versenyzõ ebben a kategóriában eddig 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

forza milan
öhm,már jáccottam véle!nagyon király!a grafika is qva jó!

ChevyG
végre valaki, Aki ért is hozzá!
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

milan: ajánlot játék számodra: farcry!
forza milan
én ezt a gamet nem ismerem,a of1-et se,de pl ottlesz a bf2,aminek legalább grafikája is lesz!

dronkZero
Hát, OFP-vel sohasem a grafikájáért játszottunk... Viszont érdeklõdve várom, jobbat tudsz-e mondani teljeskörû harci szimuláció(gyalogostól vadászgépig) kategóriában.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

forza milan
jóvan,de ahogy megláttam azt a grafikát a képen hallod.még az il2 sturmoviknk is ezerszer szebb a grafikája min grafikán!

ChevyG
kicsit ellentmondásosak a hozzászolásaid<#smile>
forza milan
úristen ez a grafika!

forza milan
remélem jó game lesz!

ChevyG
nem picit... nagyon!
Zsoltika 007
Ez egy picit realisztikusabb.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ChevyG
hát nem sok köze van hozzá
[NST]Cifu
Hát nem igazán....

Ügye ez nem olyan lesz mint a joint operations?
ChevyG
amedig nem jön a OFP 2 addig unalomüzönek yo lessz!
[NST]Cifu
Hát azért meg kell hagyni, hogy mai szemmel ez a grafika... hát...

ChevyG
vagy AAz eleméret<#eplus2><#vigyor>
Sanyix
1. AA = mai COD <#nyes>
2. Van másik AA és az = Armed Assault...

Nyers
AA = America's Army <#hawaii>
Per lesz a dologból <#mf2>

My Life for Freedom!

Sanyix
Ez nem az operation Flashpoint 2, ez inkább OFP 1.5. Az AA és az OFP2 nem ugyanaz, két kölönbözõ játék, ami látsszik is, ha megnézünk néhány OFP2 képet 😊
Ez csak ilyen kedveskedés, hogy mégis legyen valami új amivel elszórakozhatunk az OFP2 2006 végi megjelenéséig.

ChevyG
"A cseh Bohemia Interactive hírt adott legújabb játékáról az Armed Assaultról, mely korábban az Operation Flashpoint 2 nevet viselte. A játékban most is hatalmas területet járhatunk be, az ellenfelek pedig teljesen intelligensen viselkednek majd, megpróbálnak kicselezni, bekeríteni. A több mint száz négyzetkilométeres területet polgári és katonai jármûvekkel is bejárhatjuk majd. Küldetés alapú multiplayer módja lesz, melybe akár a játék folyamatában is beléphetnek új játékosok. Mellékelnek hozzá majd egy pályaszerkesztõt is, így akinek kicsi lett a terület alkothat magának újakat. A fejlesztõk tervei szerint év végére kerülne boltokba a játék, bár kiadója egyelõre még nincs."
pcdome galeri
hcgamer galeri
playware galeri