Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
Ne vedd el a kedvét. Lehet, hogy egy új rajongó.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Sanyix
Nem jelent meg, és a BF2-vel ne hasonlítsd össze mert az arkád hentelés, ezmeg szimulátor.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

schrank
ez most megjelent mert láttam egy szerveren hétvégi dátummal egy ilyen nevû gépet 3 cd-s igaz lehet ??? összehasonlítanám a BF2-vel <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ChevyG
sajna igaz
Sanyix
Najó megnyugtatlak, a félelmed nem alaptalan <#idiota>
Jobb már most megijedni, és túllenni rajta, mint majd akkor <#vigyor>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ChevyG
jo lessz ez csak félek a gépigénytõl<#csodalk>
Seaweed
jah 😊

Sanyix: en is en is! 😊))
Sanyix
Émmá jáccani akarok vele <#finom>

[NST]Cifu
Azért félévente eszükbe jut, és frissitik a játék oldalát. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed

Sanyix
Az a baj, hogy semmi újdonság nincs rajta :\

ChevyG
cool<#smile>
[NST]Cifu

Sanyix
2005 Q4 ez kábé belefér.

[NST]Cifu
Azért édekességek találhatóak itt, 'aszondja megjelenés Nov.19....

Sanyix
Ja a meggyõzõ képek már voltak 😊

ChevyG
hát,. nem igazán meggyözõ<#csodalk>
Sanyix
Screenshotz
Nem max grafikával csinálták a képeket, de azér mutat valamit 😊

ChevyG
fuu az télleg gáz!!!
Seaweed
Micsoda stealth futomuve van annak az Unimognak 😄 Apaaaam 😄
[NST]Cifu
Naja - ha lesz kiadó....

Addig is:

Sanyix
Mér kell ennél több?? nov vagy dec 😊 hmm de akár okt is lehet !!!!

[NST]Cifu
2005 Q4, többet senki sem tud...

repvez
Kösz a helyreigazitást akkor erröl az inforol lemaradtam,mármint a hogy game2 nek hivják az OPF2-t.Amugy az ArmA-t mikorra tervezik megjelentetni?
Sanyix
Hát azért erõsen látsszik rajta, hogy változtattag a grafikán az OFP-hez képest, nézd meg a képen a tank részleteit, ilyen nincs OFP-ben, sem az ArmA-ban, mivel ez amit linkeltél ez a Game2bõl van (OFP 2 részét nevezik így, mert nincs neve), nem ArmA-ból. De az épületrombolás az ArmA-ban is ilyesmi lesz.

repvez
Ugy látom azért ebbol sem sporolták ki a fizikát és az árnyékokat.Ha csak a krafikán változtatnának az OPF-hez képest már akkor is jo lenne.

😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanyix
ArmA nevében nincs forever szó szóval nincs waiting forever 😊
Kéne ide a fórumba valami ArmA-s banner, meg ezt az "ex Operation Flashpoint 2" feliratot ki kéne szedni, mert nem igaz.

ala duke nukem forever? 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sanyix
Legyünk optimisták, meg fog jelenni <#vigyor3>

És igaz, tényleg megjelenik mindíg valami amit nem várunk, mert ha nem jelenne, akkor mindenki azzal jáccana amivel mi, és az jó lenne <#buck>

Seaweed
"Almodj kiraaaalylaaaany"....es a megjelenes havaban elhalasztjak megint 6 honappal..mint azt mer megszokhattunk mindenben amit varunk 😄
Amit nem varunk es akutyanak se kell az bezzeg minden heten megjelenik 😄DDD
Sanyix
Már csak kábé 4 hónap és ArmA!!! <#vigyor3><#bee1><#circling><#vigyor2><#wink><#taps>

na az biztop , most már ,kezd OFP cucnak látszani!!<#eljen><#circling><#wave>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

ChevyG
M1A1 biztos annyira bevált<#smile>
Sanyix
LOL úgylátsszik meghagyják az eredeti M1A1-et ami az ofp-ben volt 😄 kicsit régi már. Nembaj lehet használni majd a SEP M1A2-t 😊
Viszont a terep elég részletesnek tûnik, és az árnyékok se rosszak.

[NST]Cifu

ChevyG
szeretnék bannert ide, de egyik moderátor se mozdul<#violent><#violent><#violent><#violent>
Sanyix
Én mindígis 1024-be nyomtam normalon, 1500-as látótávval (750-es duronon csak 1000 méterrel), de azér ezse max.

ChevyG
kb 1 éve nem toltam, de 1024ben volt és nem low-n!
amikor megjelent akkor 800as celeronom volt. hááát az már más
f2d
Ez így igaz. A látótáv beállítás nagyonsokat befolyásol. Érdemes 1-2 dolgban kompromisszumot kötni a látótáv maximális értéke miatt.

Sanyix
Igen? 5km-es látótávval, veryhigh terrain detaillal? Azt nemhiszem. Jelenleg nincs olyan asztali számítógép amin az ofp fullos beállításokkal, normálisan fut. <#buck>

Sanyix
Hát a több mind 100 négyzetklóméteres szigetet el is lehet várni a játéktól, mert az OFP-ben is 169km2 körüli területek voltak. Nameg az addonok. Ilyen hogy tonal meg eastborder, ezek 600km2 körül vannak asszem.

ChevyG
AMD 2400+, 512Mb DDR, ATI 9000-el simán megy mionden fullon nekem is!
f2d
Álítólag:
Több mint száz négyzetkilométeres terület.
Küldetés alapú multiplayer mód, melybe a játék folyamatában beléphetnek új játékosok.

Kiadója még nincs a játéknak.

f2d
Maradok inkább a földön, magasból nagyot lehet esni.
(SU-25-tel repkedek, hálátlan egy masina, de nagy élmény)

[NST]Cifu
Akkor kezdj el repkedni A-10-el vagy Szu-25-el... 😊))

f2d
Ez igaz, de 512 MB RAM-mal nekem tökéletesen jól megy mind a három rész. 2.1 GHz proci és egy 9800 Radeon van még a RAM-hoz csapva.

[NST]Cifu
Már a sima OFP is nagyon szerette a sok ramot. 😉

[NST]Cifu
Taktikákat gyakorolni, tiszteknek a különféle hadeljárásokat gyakorolni, stb.
Nyugaton mindenhol bevett gyakorlat, az US Army-nál ott az AA, az USMC-nél és a Ausztrál hadseregnél a VBS1, de lehet hosszasan sorolni (pl.: Dél-Korea Counter-Strike).

Nagyszerûen alkalmas arra, hogy betanulják azt, hogy ki merre figyel, hogy ha kihullik valaki, akkor hogy szervezõdjenek át, stb.

f2d
Köszi. Hm... már mindenhez 1 GB RAm kell. A többi elmegy.