Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
viszont, amit írsz:
-Rombolható épületek, falakon keresztülhatoló lövedékek, és mûködõ ajtók, melyek elpusztíthatóak.
Hát ez nem arma szint... 😊 Persze most is "rombolhatóak" épületek, meg a falon néha átmegy a lövedék, ha bug van 😉, de nem hiszem, hogy erre gondoltak.
www.armed-assault.hu
ergo hiába nyáladzunk rajta... :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
-Megjelenés: 2006 Q3
-A szimulációs motor kódneve Real Virtuality
-Új adatfolyamkezelõ rendszer, mely lehetõvé teszi a 100x100km-nél nagyobb területek beépítését, több milliónyi tereptárgyal, épülettel, stb.
-Szélben lengõ fû és fák, élõ vadvilág a rovaroktól a madarakig.
-Fejlesztett fizika és mesterséges inteligencia
-Új hálózati rendszer, join-in-progress, és adminisztrációs felület.
-Rombolható épületek, falakon keresztülhatoló lövedékek, és mûködõ ajtók, melyek elpusztíthatóak.
-Fejlesztett fegyverrendszerek, hõképzõ éjjellátókkal, tûzvezetõ rendszer-szimulációval, és torony-kezeléssel.
-Új terepeditor, a Visitor 3.
-Valós idejû C&C (Command & Control) felület mind az AI-k, mind a játékosoknak kiadandó parancslehetõséggel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A BIS párhuzamosan fejleszti az ArmA-t és a Játék kettõt. Namost. Vagy az ArmA már gyakorlatilag készen van, és csak csiszolgatják, illetve kiadót keresnek. Ennek ellentmond, hogy alig-alig adnak ki képeket, márpedig kész játéknál ez nem lenne probléma (pl. láthatnánk már egy rendes, HUD-os képet, vagy jármû belsejében készültet, stb...). Eszerint visszont lehet, hogy tényleg párhuzamosan dolgoznak az ArmA-n és a Játék kettõn? Ez elég bizarul hangzik...
www.armed-assault.hu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
www.armed-assault.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Gondolom meg az egyedi játékmód a CTI lesz, amivel már alap ofp-vel is jáccogatunk pár éve 😉 örülnék ha kiadnák letöltõsben, és majd amikor lesz kiadó akkor megveszi az akinek lemezen kell 😄 Amúgy majd lehet normálisan közlekedni az épületekben, az tuti, mer már a VBS-ben is lehetett. Csak én most így félek a gépigénytõl :\
Ja még mindíg nincs kijavítva az ex ofp2 felirat :\
Grafikai motor:
-DX9 motor, mely támogatja a legújabb technológiai megújításokat, mint a HDR. (saját vélemény: a HDR kibaszott jól néz ki, és nagyott dob a játékokon, nekem tetszik)
-Újradolgozott teljesen élethû animációk (remélhetõleg nem lesz több kitört nyakkal rohangáló model...)
-Folyamatosan "töltõ" motor, mely lehetõvé teszi extrém nagy környezet megvalósítását, tele speciális effektekkel. (ie.: valószinüleg jóóóó sok ram kell majd 😊))
Környezet:
-A környezet részletekbe menõen kidolgozott, és változatos (reméljük ez igaz is lesz)
-Új, hatalmas csatatér, a bejárható terület nagyobb, mint az OFP és az OFP:Res összes mapja. (ebbõl én arra következtetek, hogy itt most csak egy "sziget" lesz)
-Sûrûn lakott csatatér, kétszer annyi (terep)tárgy, mint az összes korábbi OFP, OFP:Res szigeten együtt. (ez jól hangzik)
-Dinamikus idõjárás és nap/éjszaka szimuláció, apály/dagály és dátumnak megfelelõ csillagkép. (ez is jól hangzik, de mintha ez már benne lett volna az alap OFP-ben is, nem?)
-Élõ vadvilág. (lelövön a vadkant, megsütöm, és megeszem? 😊))
Játékmenet:
-A fegyverek és jármûvek nagy választéka. (oké, de milyen nagy, és ebbõl mennyi lesz valóban új az OFP és a OFP:Res-hez képest?)
-Egyedi és már bizonyított mesterséges inteligencia. (reméljük azért kezelhetõbb lesz...)
-Egy új sziget, amelyen nagy városok lesznek rengeteg különbözõ, teljesen bejárható épületekkel. (csodás, de remélem ez egyben annyit is jelent, hogy végre lehet is normálisan közlekedni az épületekben - mert ez volt az OFP/RES egyik gyenge pontja)
-Az ArmA kampány egy teljesen új, modern idõkben játszódó történetre épül, amelynek környezetét és eseményeit a való világ eseményei, katonai stratégiái és politikai doktrínái inspiráltak.
-Felújított irányítás és parancskiadó rendszer. (hipp-hipp hurrá)
Multiplayer (eztet nem tudom mi lehet😊))
-Hatalmas, folyamatos csaták
-60+ játékos, plusz AI és Join-at-progress, tehát bármikor be lehet lépni (VÉGRE!!!!)
-Egyedi játékmódok, melyek közül sok más játékokban még nem tünt fel. (hát õszintén remélem is, hogy nem a CTF lesz az uralkodó játékmód...)
-Cooperative játékmód (Best!)
Egyedileg átszabható játék
-Nyitott játék architectúra (magyarul: majd a fanok fognak mindenféle editorokat alkotni...)
-Az OFP addon és modding rendszerére épül fel
-Beépített editor.
-Rugalmas tárgy és jármû animációs rendszer (vajon leszakadó lánctalpak is lesznek?)
-Számtalan hasznos scripting lehetõség.
-Küldetésvarázsló, mely lehetõvé teszi a játékot bármilyen addonokkal (na erre nagyon kiváncsi leszek.
Nagy negatívum:
-Még mindig csak keresik a kiadót... (B+, ha más nincs, akkor legyen Steam alapú, ne tököljetek már 😊))
www.armed-assault.hu
q lenne a negyedév sajna...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De ez nem vígasztal sajnos, ez a 2006 h1 lesokkolt engem... <#rinya>#rinya><#csodalk>#csodalk> Ennyire még nem vártam egy játékot sem...
"60+ player multiplayer (plus additional AI), players can join at any time."