Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
hmm akkor gondolom ittse helyeztek nagyobb hangsúlyt a repülõk fizikájának fejlesztésére 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Nem, az csak valami fejlesztõi csoportosulás sajna 😞

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Pardon, megelõzzél. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fenrir
Akkor ez az IDEA Games lenne a kiadó vagy mi?

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
ArmA trailer.

Láthatunk benne MH-60-as, AH/MH-6-os és AH-1W heliket, M1A1 Abramsot, M1126 Strykert, M113A2-õt, M163 Vulcant (??? mi a fenét keres ez itt??), valamint még M998 HMMWV, UAZ 469, Ural-375D, BRDM-2, BMP-1, valamilyen civil Pick-up, T-72 (talán T-72B?), Shilka és Mi-17.

Icebird
www.ofp.hu -> Armed Assault E3 2006 Trailer #1

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

nem bírta a szerver, hogy mindenki az arma demót töltötte <#bee1>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

szerintem direkt kapcsoltak lé hogy a rajongókat kissé felcsigázzák.... 😄

Bucser
van rendes szervergépe de "ami elromolhat az el is romlik" by Murphy😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Visszajött. Állítólag a szerver tápegysége purcant ki... (azért elég furcsa, hogy a BIS-nek nincs egy rendes szervergépe... 😊)

egész nap állnak....pont most...

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Csak nekem nem megy az Armedassault.com és a Bistudio.com, vagy tényleg behalt az oldal?

nagyoin jo kis videó!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Sanyix
e zarma 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

JohnnySmith
WOW ! <#wow1> Kurva hangulatos! Egy robbanás is érhette volna az ural-t😊 a fák iszonyat jók ahogy mozognak!
Ez tutti ArmA? nem inkább Game2?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Reaper
Ha még esetleg vki nem látta:
truck

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

nekem is

Esrohnoil
És a jelek szerint erõsebb mint valaha. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Fenrir
ET hazatért 😄

Esrohnoil
De érdemes megtekinteni emberünk bal kézfején a középsõ és a gyûrûsujjhosszát. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Itt rendesen átlóg a keze azért a fegyveren... arról nem is beszélve h. olyan lazán tartja mintha csak egy pisztoly lenne. 😄

Fenrir
😄

[NST]Cifu
Talán genetikai rendellenesség lesz, mert a jelek szerint minden katona küzd vele. 😊))

repvez
Háborus sérülés! kificamodott a válla.<#wink>
ok<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

joebacsi
az elsõ képen olyan természetesen áll az elsõ fickó balkarja 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fenrir
ArmA egy különálló, teljesértékû játék lesz.

már majd,ha megjelenik,csak elõre beakarok készülni

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ehhez az Armed Assaulthoz kell valami elõzõ rész,vagy ilyesmi, vagy ez egy önálló játék?

repvez
Nemtudom miért,de nekem most olyan érzésem van , hogy pozitiv irányba csalodunk ebben a játékban.Az utolso képeken már sokkal részletesebek az emberek és sztem realisztikusabb pozicioban állnak mint az elözö képeken amik sima opf-es volt.
És ezen a képen már nem log bele a keze a fegyverbe ha jol látom.
Egyébként ha már az animácionál tartunk,szerintem az még elviselhetöbb gond amikor a rotoron meg egyéb helyekrölszállnak ki meg be,nekem inkább az furcs, hogy az irányválltásoknál megáll a katona, egyhelybe megfordul majd elindul a másik irányba.Ide kéne valami dinamikusabb átmenet.
Amugy itt megtalálhato az osszes kép az AmrA-bol és a Game2-böl
<#shakehead>..na akkro várom veletek tovább a géjmet<#hehe>

joebacsi
még perpill kiadó sincs...😞

sry a láma kérdésért,de...lekéstem a megjelenésrõl,vagy még ti is vártok a géjmre?<#hehe>mer megtetszett képek alapján a játék<#eljen>

Mr Csé
mindegy csak jol modolható legyen és akkor beleélvezek a gatyámba töle 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Papirzacsi
Sztem vannak fontosabb dolgok is a progiban amit érdemes megcsinálni, mint ezt az animációs problémát. Meg különben is. Ha az ellenség száll ki így a gépbõl, akkor azért nem érdekel, mert éppen azon agyalok majd, hogy kínáljam meg egy rakétával a helit. Ha pedig az enyémek, akkor meg nyilván nem a helit fogom nézni, miközben hátat fordítok az ellenségnek.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Fenrir
Nem arról az animációról beszélek, hogy pl kinyitja az ajtót, kiugrik aztán visszazárja. De ne a rotorból essenek már ki, Battlefield2-ben is meg tudták ezt rendesen csinálni.

Mr Csé
juj annyira várom má

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Esrohnoil
Hát szóljon csak a társainak. Akkor legalább egy gránáttal elintézem mindet mikor odacsõdülnek. 😊

Icebird
Minden jármühöz külön megkéne csinálni az animációt, a kiszállást a megfelelö pozicióra a jármün ahogy megkapaszkodik és lelép, leugrik, ahogy felmászik pl egy tankra kinyitja a fedelét és lemászik a megfelelö pozicióba. Legtöbb játékban az egyszerü beleteleportálás van. Söt, hirtelen nem is tudok olyat mondani amiben igy van megcsinálva. Steel Beasts Pro Pe-ben is csak kamera mozgás van, a te szemszögedböl látod ahogy bele mászik, kivülröl viszont nem látszik modell.

Icebird
thx😊

Fenrir
Ez akkor is zavaró :\

Részletek is fontosak, nekem legalábbis igen.

Bucser
Most legyek õszinte?? ez legyen a legkisebb bajom a gameval😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
A videókban még mindig a helikopter fõrotorjából ugrálnak ki az emberek lol...

Úgylátszik ezt az ArmA-ban sem tudták megcsinálni rendesen, talán a Game2-ben sikerül.

malter
<#eljen>az lenne a hab a tortán,ha pl 1 helikoptert látni lehetne ilyen távolságbol😊
esetleg robbanásokat a távoli városban ahol épp zajlik az élet
Seaweed
igen-iegn ez kell a nepnek..(legalabbis nekem 😛)
Sanyix

látótávolság...

[NST]Cifu
Az OFP visszarúgása meglehetõsen érdekes volt, nem igazán felelt meg a valóságnak, elvileg ezt most teljesen újracsinálták.

[NST]Cifu
Ha fejlesztik az AI-t nem tom mi lesz, eddig is elõfordult h. a bokorban feküdtem és az 500m-re tõlem cikkcakkban futó orosz katona AK-val 1 lövéssel fejentalált... 😊

Direkt említik is az interjúban, hogy pont azon a téren fejlesztenek, vagyis hogy lehet, hogy mostmár nem is fog észrevenni, vagy például ahelyett, hogy rambot játszana, inkább szól a társainak.

Sanyix
-Szimulált visszarugás a fegyvereknél, vagyis minden fegyver másként fog viselkedni a kezünkben (érdekesen hangzik, de igazán jól megcsinálva ezt még sohasem láttam)

Na ez mi? Ofp-ben is volt visszarúgás (sokan utálták is pl az M60-t mert úgy rángatott folyamatos lövéskor mint állat 😊 ), és általában fegyvertípusonként külömbözõ volt, most ebben az újban mi a más?

Esrohnoil
"-Ballisztika, vagyis a lövés pontossága és a lövedék ereje változik a távolságtól és a széltõl függõen (hehe, kicsit nehezebb lesz így a mester- ill. orvlövészek dolga 😊)"
Eddig is a lopakodós, orvlövészes küldik voltak számomra a legnehezebbek... most meg majd még durvább lesz. 😄
Ha fejlesztik az AI-t nem tom mi lesz, eddig is elõfordult h. a bokorban feküdtem és az 500m-re tõlem cikkcakkban futó orosz katona AK-val 1 lövéssel fejentalált... 😊