Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Láthatunk benne MH-60-as, AH/MH-6-os és AH-1W heliket, M1A1 Abramsot, M1126 Strykert, M113A2-õt, M163 Vulcant (??? mi a fenét keres ez itt??), valamint még M998 HMMWV, UAZ 469, Ural-375D, BRDM-2, BMP-1, valamilyen civil Pick-up, T-72 (talán T-72B?), Shilka és Mi-17.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.armed-assault.hu
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez tutti ArmA? nem inkább Game2?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
truck
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
És ezen a képen már nem log bele a keze a fegyverbe ha jol látom.
Egyébként ha már az animácionál tartunk,szerintem az még elviselhetöbb gond amikor a rotoron meg egyéb helyekrölszállnak ki meg be,nekem inkább az furcs, hogy az irányválltásoknál megáll a katona, egyhelybe megfordul majd elindul a másik irányba.Ide kéne valami dinamikusabb átmenet.
Amugy itt megtalálhato az osszes kép az AmrA-bol és a Game2-böl
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A halál csupán a kezdet...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgylátszik ezt az ArmA-ban sem tudták megcsinálni rendesen, talán a Game2-ben sikerül.
A halál csupán a kezdet...
esetleg robbanásokat a távoli városban ahol épp zajlik az élet
látótávolság...
Direkt említik is az interjúban, hogy pont azon a téren fejlesztenek, vagyis hogy lehet, hogy mostmár nem is fog észrevenni, vagy például ahelyett, hogy rambot játszana, inkább szól a társainak.
Na ez mi? Ofp-ben is volt visszarúgás (sokan utálták is pl az M60-t mert úgy rángatott folyamatos lövéskor mint állat 😊 ), és általában fegyvertípusonként külömbözõ volt, most ebben az újban mi a más?
Eddig is a lopakodós, orvlövészes küldik voltak számomra a legnehezebbek... most meg majd még durvább lesz. 😄
Ha fejlesztik az AI-t nem tom mi lesz, eddig is elõfordult h. a bokorban feküdtem és az 500m-re tõlem cikkcakkban futó orosz katona AK-val 1 lövéssel fejentalált... 😊