Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.armed-assault.hu
Szeretem, ha egy karakterem van, aminek a helyzetébe bele tudom élni magam. Ez az "átugrok más bõrébe" effekt valahogy nekem nem jön be, olyan árkád beütésûnek tûnik így leírva.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
1.: A TrackIR nélküli játékos is tud normálisan játszani, csak egy kényelmi opcióval kevesebb lesz neki. Eddig is lehetett freelookot külön használni billentyûzetrõl, vagy külön irányítóról, tehát ez nem újdonság. A TrackIR mindössze megkönnyíti ezt.
2.: Szimulátoroknál a TrackIR értelemszerûen nagyban megkönnyíti a játékot, hiszen sokkal természetesebb a fejmozgással irányítani a nézõpontot, mint a billentyûzetrõl vagy a hat switchrõl, márpedig ugye a fejmozgás elég fontos egy vadászgépszimulátorban.
Ezen kívûl viszont miért kellene a szimulátorokban korlátozni a TrackIR használatát? Azért, mert akinek nincs, annak egy kicsivel nehezebb a dolga? Nem vagyok otthon a szimulátor sceneben, de van rá egy tippem, hogy sok profi játékos TrackIR nélkül is nagyon profin tud játszani, akár TrackIR-t használó, akár azt mellõzõ játékossal szemben.
Egyébként meg vicces a hozzáállásod. Volt amikor még 56k-val CS-ztem és DoD-oztam, mikor a játékosok jó részének már volt szélessávú netje, és így kétszer akkora pingel játszottam, mint õk. Különösebben nem érdekelt, élveztem a játékot, annyira rosszul sem ment, ennyi. Nem fogom a falat kaparni csak azért, mert valaki öt fraggel megelõzött a listán, mivel jobb gépe volt, jobb netje volt, vagy csak egyszerûen jobban játszik nálam...
3.: A grafikai beállítás nagyon rossz hasonlat, hiszen akinek 5 fps-e van, az egyszerûen nem tud játszani, és pont, tehát érthetõ, hogy lejjebb van véve a látótávolság a játékosállomány miatt. A TrackIR azonban nem a játékot teszi játszhatattlanná, hanem csak egy kényelmi opció, mint ahogy az a jobb egér, a nagyobb monitor vagy a gyorsabb proci és videokártya. Éppen erre világítottam rá a #721-ben...
4.: Tételezzük fel, hogy a TrackIR szerveroldalról letiltható. Ez esetben annyi fog történni, hogy mi nem fogunk egy szerveren játszani. Slusz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.armed-assault.hu
És a tracir-nél nem az ofp-bõl kell kiindulni, mert lehet hogy az arma-ban máshogy lesz megoldva az irányítás...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
-Volt voip...
-Bazzzz Co-Op 200 játékossal 😊))))))))😄DD
-Na ennek(trackir) örûlhetsz 😄D (megjött már kiakarom próbálni!)
-Akkor megint nem sikerült optimalizálni a játékot bravó..
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
-A látótáv csúszkája 10 000 méterig húzható (!!!), az általánosan használhatónak 1600 métert említenek.
-Beépített VoIP (megkoptak az emlékeim - nem volt az OFP-ben is már VoIP?)
-A Co-Op legfeljebb 200 játékost támogat, természetesen a különféle szakaszoknak teljesen eltérõ küldetéseik lehetnek.
-Támogatva lesz a TrackIR!!!!
-A játék ugyan nem használja ki a 64bites op.rendszert, de a kétmagos rendszerekre optimalizált driverek miatt kétmagos rendszereken akár 20-30%-al is nagyobb FPS érhetõ el.
-Egy Dell XPS gépen (a pontos változatot nem írják le, de "high-end"-ként aposztrofálták) 1600 méteres látótávolsággal cirka 20 fps-el futott a bemutatóküldetés.
-Van egy egyelõre nehezen értelmezhetõ rész. Ha jól értem, lehetõség van belebújni az egyik másodlagos küldetést végzõ ember bõrébe, de csak addig, amíg él. Tehát ha megölik a másodlagos küldin lévõ AI-t, akkor ez a lehetõség elúszott. Amit nem értek, hogy ezt most miért és minek...
SimHQ E3 infók. Nem sok, de van pár (számomra) új kép benne.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szóval ha ilyesmire vágysz, akkor go Ghost Recon 3 + Aegia PhysX...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
ezután márcsak egy csipetnyi life for speed (esetleg screamer 4x4) kéne, és határozottan konvergálna az ArmA az "überjáték" felé 😊