Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Nekem is bõven jó lenne ha csak és kizárólag neten leheten megrendelni, megvenni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Seaweed
nekem tokeletesen megfelelne steamen is.
SötétBarom
Majd jól kiadják steam-en keresztül <#eplus2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Seaweed
szerintem az elozo kalvaria utan (lasd OFP es a nev ahogy maradt az codemastersnel) mar komoly igenyeik vannak a BIS-eseknek is a kiadoval szemben...es ezt nem vallalja egyik sem..(+ amit te is irtal)
Seaweed
Pl mit?! Wallhack lesz benne alapbol ha trackIR-t hasznal valaki?! ...ne csinald mar! Lassan oda lyukadunk ki hogy az egesz trackIR egy nagy csalas mert neked nincs.....
Bucser
Bocs de nem értelek.. mit segíthetne egy a körbenézést ergó mouselookot helyettesítõ eszköz??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Szerintem ez a nem találunk kiadót annyit jelent, hogy van egy kurva jó programjuk és nem találnak olyan kiadót aki hajlandó azokat az elveket követve amiket õk vallanak kiadni a programot. (ingyenes SDk + modok + pályaszerkesztõk + userek mutyizása a scriptelésben a kiadó által támogatva) Hanem a kiadók többsége inkább szépen megtartana mindent magának és egyedül gyártogatnák a kiegeket hozzá... ÉS ez az egész scene halálát elentené.. holott az OFP-t is a modolhatósága tette igazán naggyá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Persze értem, de mondom, hogy nem az ofp-bõl kell kiindulni, lehet hogy az arma-ban nemcsak a freelookot segíti az ir, hanem valami mást is. Majd kiderül.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Jujj, ez ki is maradt a #717-bõl. Annyit említenek, hogy 2006 Júliusára tudják a játékot aranylemezre küldeni. Az IDEA Games és a BIS eddig nem talált kiadót, amelyet érdekelt volna az ArmA (azt ne mondja valaki, hogy bukás lenne...), de reményeik szerint hamarosan találnak egyet. Arra a kérdésre, hogy elképzelhetõ-e az, hogy saját maguk adják ki a játékot valamilyen formában, ha nem lesz kiadó azt volt a válasz, hogy ezt a lehetõséget nem vetik el, amennyiben nem sikerül kiadót találni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Amugy tudjuk mar mikor jelenik meg?! Mert meg meg se jelent de mar akkora port kavart...
[NST]Cifu
Ez zavart meg engem is. Most nem tudom, hogy ez csak a szimpla küldikre vonatkozik (ahol volt eddig is hasonló), vagy a kampányra.

nade igazából nem a single kampány fog számítani, hanem a multi. Single-t pedig lehet úgy is játszani, hogyha meghal a fõ karaktered, akkor újrakezded a pályát, nem "ülsz" át máshova. De lehet hogy a fõ karakternél egyébként is így lesz

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Hmm... most nézem, hogy ezek az árak netto árak... :\

[NST]Cifu
Én egy kicsit pont ettõl félek. 😊
Szeretem, ha egy karakterem van, aminek a helyzetébe bele tudom élni magam. Ez az "átugrok más bõrébe" effekt valahogy nekem nem jön be, olyan árkád beütésûnek tûnik így leírva.

szerintem végre megszabadulunk a lináris sztori hadjárattól, és talán olyami lesz a kampány, hogy megvan adva a cél, a felhasználható technika és élõerõ, aztán old meg a feladatot úgy ahogy tudod - azaz nincs egy "karakter", akivel végig kel vinni a játékot

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

[NST]Cifu
Pont ezt a "meghal" dolgot nem tetszik. Oké, hogy az OFP-ben is volt olyan, hogy ha meghaltunk, akkor a szakaszunk még élõ tagjaiba "szált át a lelkünk", de az nem kampány módban volt. Egy kicsit kutyulósnak tünik ez nekem itten.

[NST]Cifu
Itt 30 700 forint a TrackIR 3Pro (7 700 forint hozzá a 6 DOF kiegészítõ), és 39 900 a TrackIR 4Pro (ez alapból 6 DOF-os).

Azt írják, hogy a hadjárat mód több szálon fog futni. A fõ küldetést több párhuzamos misszió kíséri majd, és ha végeztünk az egyikkel, vagy meghal a játékos karakter, "át lehet ülni" a párhuzamos küldetések egyik katonájába.

[NST]Cifu
Hopp, már rémlik hogy tényleg csak DirectPlayes módban volt VoIP...

[NST]Cifu
Nagyon kevered a szezont a fazonnal, és tényleg savanyú a szõlõ, meg dögöljön meg a másik tehene effekt olvasható ki ebbõl.

1.: A TrackIR nélküli játékos is tud normálisan játszani, csak egy kényelmi opcióval kevesebb lesz neki. Eddig is lehetett freelookot külön használni billentyûzetrõl, vagy külön irányítóról, tehát ez nem újdonság. A TrackIR mindössze megkönnyíti ezt.
2.: Szimulátoroknál a TrackIR értelemszerûen nagyban megkönnyíti a játékot, hiszen sokkal természetesebb a fejmozgással irányítani a nézõpontot, mint a billentyûzetrõl vagy a hat switchrõl, márpedig ugye a fejmozgás elég fontos egy vadászgépszimulátorban.
Ezen kívûl viszont miért kellene a szimulátorokban korlátozni a TrackIR használatát? Azért, mert akinek nincs, annak egy kicsivel nehezebb a dolga? Nem vagyok otthon a szimulátor sceneben, de van rá egy tippem, hogy sok profi játékos TrackIR nélkül is nagyon profin tud játszani, akár TrackIR-t használó, akár azt mellõzõ játékossal szemben.
Egyébként meg vicces a hozzáállásod. Volt amikor még 56k-val CS-ztem és DoD-oztam, mikor a játékosok jó részének már volt szélessávú netje, és így kétszer akkora pingel játszottam, mint õk. Különösebben nem érdekelt, élveztem a játékot, annyira rosszul sem ment, ennyi. Nem fogom a falat kaparni csak azért, mert valaki öt fraggel megelõzött a listán, mivel jobb gépe volt, jobb netje volt, vagy csak egyszerûen jobban játszik nálam...
3.: A grafikai beállítás nagyon rossz hasonlat, hiszen akinek 5 fps-e van, az egyszerûen nem tud játszani, és pont, tehát érthetõ, hogy lejjebb van véve a látótávolság a játékosállomány miatt. A TrackIR azonban nem a játékot teszi játszhatattlanná, hanem csak egy kényelmi opció, mint ahogy az a jobb egér, a nagyobb monitor vagy a gyorsabb proci és videokártya. Éppen erre világítottam rá a #721-ben...
4.: Tételezzük fel, hogy a TrackIR szerveroldalról letiltható. Ez esetben annyi fog történni, hogy mi nem fogunk egy szerveren játszani. Slusz.

SötétBarom
Eddig nemis hallottam errõl a trackIR dologról, de most néztem demonstrációs videókat, és kifejezetten teccik.. Utóbbi idõk egyik legjobb 5lete, szvsz.. És a legolcsóbb 119 USD körül van a hivatalos szájton.. Itthon mennyiért szórnak egy ilyet, mert 25ezret sztem megér.. Ezt úgysem kell 2 évente cserélgetni.. Veszed, aztán használod évekig.. (elvileg ugye.. <#idiota>) Ilyen árban még normális kormányt sem lehet venni, ez a cucc viszont szélesebb körben alkalmazható (repszim, arma, autós gémek)..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

beépített voice csak a dplay-es multiban volt, amióta bevezették a resistance-szal a socket-es módot, ott már nem volt hangkommunikáció

www.armed-assault.hu

Bucser
ez totál a savanyú a szõlõ hozzáállás...

Sanyix
Hát pedig remélem nem fog elterjedni az ofp-nél is ez a vegyél ilyen olyan kiegészítõket többtízezerért, ha nem, akkor le vagy szarva, nemjátszol vagy szenvedsz dolog. Merthogy a repszimulátoroknál úgylátom így van. Ofp-nél szerencsére nem így, mert pl egy cti szerveren sem az számít hogy állítsuk 1500 méteres látótávra, mert akiknek jobb gépe van annak jó legyen, akiknek meg gyengébb, az le van szarva, hanem beállítják 1200 meg 900 méterre, hogy mindekinek jó legyen...

És a tracir-nél nem az ofp-bõl kell kiindulni, mert lehet hogy az arma-ban máshogy lesz megoldva az irányítás...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
Ezzel tisztába vagyok,egyet értek veletek csak lehet hogy máshogy jött le a hszböl.Akinek van használja engem nem zavar, ha lenne rá lehetöségem én is használnék (bár ha softveresen is támogatja akkor a cam2pan progival tudnám használni)
Seaweed
Ez pont olyan mint ha az FPS-eknel betiltanak a nagy erzekenysegu egerek hasznalatat.....hulyeseg! Ez nem verseny.
Bucser
Szerintem meg nem ezzel akarják rávenni a népet a ásárlásra hanem ez így mûködik. ha valaki akkora ász hogy neki nem kell TrackIr akkor nem kell. De aki vett magának egyet (like me) az nehogy hátrányba kerüljön már mert volt rá pénze és akarja használni... Ez tipikus "dögöljön meg a burzsuj geci" hozzáállás holott lehet hogy õ csak élvezhetõen és reálisan akar játszani (mert azért el kell ismerni a track IR igencsak hozzáad a feelinghez és a hatékonysághoz). Serer oldalon ezt letiltani a világ legnagyobb baromsága és totál nem etikus. ennyi erõvel ki lehetne venni a mouselookot is mert van aki nem tudja használni...

repvez
Épp ezt akartam mondani, hogy azt senkit sem érdekel hogy valakinek nincs ilyen eszköze, ha nem akar hátrányba lenni akkor vegyen egyet.Ugyan ez van a rep szimeknél is ott is nagy elöny egy trackir föleg a sisak célzo uzemmodnál.Mégse lehet beállitani hogy az adott serveren ezt ne lehessen használni.Ezzel akarják rávenni a jonépet a vásárlásra.
[NST]Cifu
Annyiban elõny, hogy nem kell egy billentyût lenyomva tartani a freelookhoz. Tényleg rohadt nagy elõny... Ha pedig már van egy TrackIR-em, akkor értelemszerûen használni is szeretném, nem azért vettem, hogy a polcon porosodjon. Ez kb. olyan dolog, hogy akkor legyen szerver oldalról forced a grafikai beállítás, hogy valaki ne tegyen elõnyt szert abból, hogy alacsonyabb grafikai részletességgel és árnyékok nélkül játszik... Hogy akkor egyeseknek játszhatattlanul lassú? Kit érdekel...

Sanyix
"-Támogatva lesz a TrackIR!!!!" remélem szerverrõl letiltható lesz a multiban, mert egy kicsit rohadt nagy elõnye lenne a trackir-esnek a ir nélküliekkel szemben...

ja azt nem láttam tényleg csak helit,

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

JohnnySmith
-10ezer ig háááát nem semmi lesznek páran akik kipróbálják aztán restart a gépnek 😊)
-Volt voip...
-Bazzzz Co-Op 200 játékossal 😊))))))))😄DD
-Na ennek(trackir) örûlhetsz 😄D (megjött már kiakarom próbálni!)
-Akkor megint nem sikerült optimalizálni a játékot bravó..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Nemcsak képek terén van benne újdonság:

-A látótáv csúszkája 10 000 méterig húzható (!!!), az általánosan használhatónak 1600 métert említenek.
-Beépített VoIP (megkoptak az emlékeim - nem volt az OFP-ben is már VoIP?)
-A Co-Op legfeljebb 200 játékost támogat, természetesen a különféle szakaszoknak teljesen eltérõ küldetéseik lehetnek.
-Támogatva lesz a TrackIR!!!!
-A játék ugyan nem használja ki a 64bites op.rendszert, de a kétmagos rendszerekre optimalizált driverek miatt kétmagos rendszereken akár 20-30%-al is nagyobb FPS érhetõ el.
-Egy Dell XPS gépen (a pontos változatot nem írják le, de "high-end"-ként aposztrofálták) 1600 méteres látótávolsággal cirka 20 fps-el futott a bemutatóküldetés.
-Van egy egyelõre nehezen értelmezhetõ rész. Ha jól értem, lehetõség van belebújni az egyik másodlagos küldetést végzõ ember bõrébe, de csak addig, amíg él. Tehát ha megölik a másodlagos küldin lévõ AI-t, akkor ez a lehetõség elúszott. Amit nem értek, hogy ezt most miért és minek...

http://www.simhq.com/_all/all_018c.html

SimHQ E3 infók. Nem sok, de van pár (számomra) új kép benne.

JohnnySmith
Most már én is kezdek megbékélni vele... inkább legyen tökéletesítve a multi és semmi gondom nem lesz a kinézetével 😊

[NST]Cifu
Csodát nem várok, szerintem marad az OFP féle sérülésrendszer.

f2d
Itt legalább a T-72 úgy nézki ahogy kellett volna az elsõ részben is. Reménykedjünk, hogy a jármûvek, leginkább gondolok itt a páncélozott jármûvekre mostmár egy kicsit valóság hûbben lesznek megoldva.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

joebacsi
merevszárnyúval?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

f2d
Hmm....
Gondolom azért amiért én se.<#schmoll2>

[NST]Cifu
Mit gondolsz miért nem tüntem fel a topicjában? 😄

f2d
Hu az nagyon sz@r, az-az már nem a régi.

szerintem jol repkednek a videoban, és a multi ütni fog szerintem ,egypár divat játékot😊)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Sanyix
Mert multiban érdekesen nézne ki az egész, márpedig az arma multira lesz kihegyezve.

Mr Csé
mért ha kilehet kapcsolni mét baj ha van?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

joebacsi
plusz akkor a multit is elfelejthetnénk 10 megabites netkapcsolat alatt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Az egy bugos szar 😊

[NST]Cifu
...és utána egy külön szervergépet rákötni még az otthoni gépünkre, hogy számolja külön a fizikát... ezért kérdezték meg az egyik interjúban, hogy támogatja-e a játék az Aegia PhysX fizikai gyorsítókártyát (Havok nem egyelõ PhysX). Egy ekkora játéktéren ennyi objektumra csak valami hasonló módszerrel lehet normális fizikát számoltatni.

Szóval ha ilyesmire vágysz, akkor go Ghost Recon 3 + Aegia PhysX...

Mr Csé
csak azt a fasza fizika engine-t kéne belerakni a hawokot vagy mi a faszt

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

joebacsi
kár, pedig ezzel a megnövelt térképpel az armed assault lenne az egyetlen fps a wwiionline mellett, amibe érdemes lenne valósághû repülõfizikát beletenni...nembánnám ha az elhúzódó kiadókeresés közben meggondolnák magukat a srácok, és véletlenül belecsempészõdne egy lock on a játékba 😊
ezután márcsak egy csipetnyi life for speed (esetleg screamer 4x4) kéne, és határozottan konvergálna az ArmA az "überjáték" felé 😊

[NST]Cifu
Hát a jelek szerint nem igazán... Ezzel csak az a baj, hogy az Addonkészítõk se tudnak e téren csodát véghez vinni... 😞