Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a bf2 könnyebbsége ha a számolási teljesítményt nézzük, egyedül a kis pályaméretben, és a kis látótávolságban (illetve az ezzel párosuló állandó ködben) keresendõ...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De még 64 játékos pályán sem láttam soha olyat, hogy 20 jármû és 60 játékos v. AI (alapból ellentét, lévén csak 64 karakter lehet a pályán) legyen egyszerre a képernyõmõn.
Az OFP (és az ArmA) éppen abban ver egyelõre mindenkit, hogy ekkora játékteret és szabadságot kínál. E téren nincs ellenfele, legfeljebb a FarCry vagy a Joint Ops.
Szó se róla, az OFP-nek sok hibája volt/van, melyek egy része valószinüleg az ArmA-ban is benne lesz (még nem láttam videót az épületharcról, az régi nagy hibája volt eddig, de lehetne említeni a repülõgépek fizikáját, ami azonban még így is veri a BF-ét), de a taktikai játékok terén továbbra sincs versenyképes kihívója. Teszem hozzá sajnos, mert azért elkelne lassan egy.
(B-17 szimmel akadtam ki azon, hogy beültem egy Thuderboltba, 18000 lábról függõlegesen lefelé max tolóerõvel gyorsultam úgy 8000 lábig, aztán fel akartam húzni az orrát...és leszakadt mindkét szárnyam. Na, az már repülésmodell!)
Én normális ütközésmodellt még nemigen láttam(sehol, nemhogy FPSben). Ha már kevésbé fognak pattogni a tankok, mint az OFPben, akkor már meg leszek elégedve.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Végülis két dologra hivatkozhatnak az AA keszitoi: a nagyobb pálya+több jármû. De BF2-nél is vannak olyan térképek ahol egyszerre 10-15 tankkal lehet pusztítani. Mindegy várjuk ki a végét milyen lesz ez, biztosan nagyon jó az eddig látottak alapján.Abban bízok a csehek is csak Kelet- Európaiak , kevesebb a csúcsszuper masina mint nyugaton,csak optimalizálnak rajta még sokat=)
Mellesleg remélem nem lesz ilyen ronda hdr az arma-ban mint az oblivionban, mert ettõl a képtõl kifolyik a szemem, olyan elmosott(tényleg rossz nézni).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A nagy pályák 64 személyesek, és tuti, hogy 20nál több jármû van rajtuk. (repülõk, harcihelik, szállítóhelik, tankok, APC-k, dzsippek)
A látótáv, és a pályák tényleg sokkal kisebbek, objektumokból is biztosan kevesebb van, de azok kidolgozottabbak, részletesebbek. Ráadásul ragdoll fizika van a hullákon. (ArmAban lesz?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az "arcade" azt ugy tudtam a jatekmenetre vonatkozik pl. konnyitett repulogep iranyitas vagy gyors visszateres a jatekba ha meghalsz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hát szóval... ilyen szintû grafikával nem is csodálom, hogy biztosítani tudják az 5000 méteres látótávolságot...
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
<#ejnye1>#ejnye1>
BTW nézzük csak a képeket:
Hírszerzési elemzés következik:
A jelek szerint az újságíróknak bemutatták az ArmA-t, és közben persze az engine képességeit is. Feltehetõen a SinHQ-s emberkéknek csutkára húzták a grafikai beállításokat, és belõtték az 1600 métert, ahol még az adott gépen játszható volt...
-Erõsítés-rendszer. Aki játszott az X-wing sorozattal, az ezt jól ismeri: mindig csak X mennyiségû egység van jelen, és folyamatosan jön az utánpótlás, ahogy az egyik hullámot leírtottuk. Ennek már ott is azt volt az értelme, hogy valahogy kordában tartsák az egyszerre játékban lévõ hajók számát (taktikailag õrültség, hiszen ha van 72 vadászgéped, akkor nem négyesével küldöd õket az ellenségre, hanem egyszerre az összeset). Itt ugyanez várható. Tehát idõnként utánpótlás ill. erõsítés érkezhet mindkét félhez, így az egyszerre harcban lévõ egységek száma csak korlátozott (~60) lesz. Erre egyébként kitér a küldetésrendszer is: a másodolagos küldetés például lehet az, hogy egy ellenséges bázison rajtaütve megszünjön az elsõdleges küldetés célpontjánál az utánpótlás. Ez nekem kissé zavaros... (illetve ez is)
A lenti karakterváltogatós dologgal együtt én már csak 1-re tudok tippelni: alapvetõen a küldetéssorozat valójában Co-opra lett kihegyezve...
www.armed-assault.hu
<#idiota>#idiota>
Megjegyeznem hogy ennek nem igazan orulok! Mert ezek a gepek a dell weblapja szerint SLI gepek* 1-2GB rammal es 3Ghz+.... (ket high-end XPS gep van a kinalatban mind2 XPS600 egyik, masik....es mint a jelek* is mutatjak ezek brutal gepek...szal nem orulok...)
*.:tobb E3-as kepen latszik hogy az elso linkelt geppel bemutatoznak (SLI)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::