Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rajongótábor nem kérdéses, hogy hacsaknem valami iszonyatosan elbaltázott játékról van szó, megveszi a játékot. De a kiadó a tömegekre építene, márpedig a "divat" jelenleg a látványos grafika, meg a technikai újdonságok. Lehetne példázni bõven, a legfrissebb játékos e ringben a Ghost Recon 3. Emlékezni fogunk rá egy év múlva? Lehet. Mivel támogatja az Aegia fizikai gyorsítókártyáját. Egyéb téren van pozitívuma? Végülis van, a grafika. De jó játék, olyan, ami huzamos szórakoztatást képes nyújtani, amit évek múlva is elõveszünk? Hát azt azért nem mondanám. Sikeres játék? Hát az UBIsoft folytatni kívánja, tehát igen.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A halál csupán a kezdet...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az "egy szutyok nyugati front" pedig csak az egyik okoskára utalt egy másik topikból, wwii online játszódik a legnagyobb területen az összes létezõ fps közül...
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
www.armed-assault.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Megvan a hangulata, de haveri körben összejönni külön is össze lehet, a hálós macera nélkül, ha meg játszani akarunk, az már másik tészta, simán megoldható a neten, és nem kell szervezkedni, ki ér rá, ki nem, stb.
(Volt egy szitu: valami CTF jellegû dolgot játszottunk, megszereztem a zászlót, elindultam lefelé. Úgy tudtam, hogy a haver a domb alján lévõ kisvárosból snipe-ol. Oda kellett vinni a zászlót, vagy mi. Elfutok félútig, behasalok egy nagy bokorba, hogy szemügyre vegyem a városkát. Szépen megnézem az ablakokat, semmi gyanús, semmi mozgás. Na jó, elindulok. Két lépés után egy dörrenés, én meg holtan esek össze. Haverból kitört a röhögés, és elmesélte az õ szemszögébõl is: Kimozdult kicsit a városból, számított rá, hogy örökké nem húzhatja. Elbújt egy bokorban, nézegetett lefelé a domboldalon. Egyszer csak lépéseket hall közeledni, majd erõs lihegés. Nézelõdik körbe, sehol semmi, a lihegés halkul. Aztán kiugrottam a bokorból, !amiben õ is el volt bújva!, és két méterrõl hátbalõtt. Nem semmi röhögés volt utána... 😄 )
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

De én fõleg a "menj elõre a csõben, és lõdd le aki jön" jellege miatt szálltam ki(na meg a rengeteg, több kiadáson át húzódó bugok), a BF nyílt terei sokkal nagyobb szabadságot adtak. Az, hogy arcade, az egy dolog, a lényeg a játszhatóság és az élmény.
És ha már felháborodunk: azért a CS-t ne említsd már egy lapon a BF-el! Technológiában, játékmenetben, lehetõségekben, gyakorlatilag _mindenben_ különböznek, annyi a közös, hogy taktikai FPS.
Az OFP és a BF sokkal közelebb áll egymáshoz, mint bármelyik a CShez.
(off: jah és sopranos rulez, az a zsidós rész nagyon ütött 😄D)
Emiatt azonban szvsz az sem gond, hogy nincs egy egységes nagy klán, hiszen fel lehet osztani a feladatokat / szakaszokat / rajokat a klánok, csapatok között, így talán elkerülhetõek a nemkívánatos súrlódások. Bár ez még nagyon a jövõ zenéje... Azért remélem a scene kitalál valami jó kis megoldást erre. 😊
A félórás lag konkrétan:
Elindult a játék, viszonylag nagy területû custom multi mapon. Elindulok a bázisról, látok egy üres shilkát úgy 150 méter gyaloglás után. Megpróbálok beszállni, nem enged. Na jó, megyek tovább gyalog. Kb másfél kilométert legyalogoltam, át az ellenséghez, de sehol egy lelket nem láttam. Elhoztam egy jármûvet, már párszáz méterre jártam a bázistól, amikor hopp, egyszercsak visszatesz a kb 25perce látott shilka mellé, ami mellesleg ki volt lõve. Köszi...
Volt egy olyan eset is, hogy egy srác kb fél óra alatt beírkált üzeneteit írta ki egyszerre a játék a játék vége felé. Szerencsétlen kilépni nem akart(mert ugye visszajönni nem lehet), és csak üldögélt, kvázi egyedül, fent 200 méter magasan a csatatér fölött, egy egyhelyben álló heliben, utasként...
Netkapcsolat nemigen lehetett kérdéses részemrõl, 100Mbites egyetemi háló csak elbírta már... 😊
Gondolom azóta ezt összepeccselgették már...
Nyilván nagyobb meló, az nem is volt kérdéses. Seaweed kolléga abba kötött bele, hogy OFPhez lehet, BFhez meg hol?
BF2 "esznelkuli" hent egy forrongo biliben amiben raadasul vihar is van...OFP ennel sokkal tobb...sokkal realisabb...csak parat emlitek: felderites, utanpotlas, mesterloveszek (nem ne az esznelkul tavcsovessel rohangalo hentelo "mesterloveszkre" tessek gondolni..hanem azokra akik akar orakat kusznak masznak a foldon hogy az alcaruhajuk altal elrejtve egy jo egyloveses poziciot vegyenek fel majd odebballnak...pont mint az igazi mesterloveszek...), jarmuvek, konvolyok, repterek, bazinagy hegyek, kis es nagyvarosok, falvak, tavak, erdok...szantofoldek..tanyak...foldutak es meg sorolhatnam....ehhez hozza se szagul a BF2.....
ez nagyon nagy butaság, már megbocsáss 😊
mint írtam az elõbb is nem játszottam még "szervezetten", de a sima publikus szervereken nincs védekezés, nincs taktikázás, nincs semmi csak rohangálás és eszetlen lövöldözés
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::