Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az AI meg sosem tökéletes... De lehet h. csak bepánikolt a katona. Megnézném te mit csinálnál mikor lõ rád egy M1-es. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A AA-ban milyen lesz a sérülésmodell? Marad a korábbi vicc, a HP-alapú, sokat lövöm akkor meghal, vagy lehet számítani olyan szépségekre hogy adott páncélvastagságot soha nem visz át, pl, egy 30milis gépágyú? Ez az az effekt ami halálra idegesített az OPFben...
Mert enélkül a grafikán túl nem tudom hol lenne nagy elõrelépés a OPF-hez képest..
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Röhögnek is rajta mikor a srác mondja h. túl messze vannak, ill. h. lassú a töltény. :D
-az animációk kidolgozottabbak az OFP/RES félékhez képest.
-ez a karakterváltogatás továbbra is sucks...
Ugyanakkor megjegyzem én eddig csak M1A1-et láttam ArmA képen, M1A2-õt nem. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyre több játék jön ki aminél már a jármû használat is alap, viszont a realitás talaját mindegyik elhagyja. Akár a Söldnert, Joint ops, akár a BF-et vesszük egyik sem a realitás útján halad, és sosem lehet így méltó vetélytársa egy ilyen játéknak. Ezenkívül egyik legnagyobb erénye hogy míg az elõbb felsorolt játékoknál csak reménykedhetünk hogy nekünk megfelelõ folytatást, modot kapunk, vagy akár játék stílust, addig az OFP-ben mi magunk valósíthatjuk meg elképzelésünket, részévé válhatunk, mindenki tehet hozzá egy kicsit, amit aztán játék közben viszont lát. Egy példa, tegyünk bele Mi2-öt hogy a keleten is legyen egy kicsi fürge heli ha már nyugaton van Little Bird.:) De változtassuk meg a fizikáját, nem olyan fordulékony mint kéne. Tegyünk bele több fegyvert, szebb katona modellt, és ezentúl tudjon gurulni és balra-jobbra kihajolni. Cseréljük ki az éjjellátót amitõl már nem folyik ki a szemünk:) Csináljunk saját szigetre, saját pl front jellegû pályát stb.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vélemény?
A kör közepén állok... körbe vesznek jó barátok...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
(Rengeteg amcsi akciófilmre igaz! :P)
*semmi bajom a színesbõrûekkel, de ez a "szólás" ezzel a kifejezéssel használatos.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem grafikailag csúnya, hanem a beállása szar. Ez az egyik a másik meg az ha már grafról van szó: nem olyan részérõl készítek bannert a játékban ami nem néz ki jól (mert egy bannerban az esztétika fontos)
És ez borzalmas. Katona balra néz, fegyver kéz elõre, de az ujjai körbefollyák a fegyvert, a könyöke meg úgy néz ki mint ami el van törve 8egészen pontosan a ruha), ráadásul a kép többi része el van mosva, hogy a katonán legyen a fókusz.
Egyszóval borzalmas kép. (a katona tök esetlenül, ügyetlenül néz ki, nem úgy mint egy katona...)
Azt azért hozzátenném mégegyszer, hogy engem nagyon nem izgat a grafika egy játékban, de ha valami nem néz ki jól azt nem mutogatom ilyen módon...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Szergejek megirtak rendesen az SFet ;))